Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

nedim1993
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la nedim1993 » 07 okt 2012, 18:58

i opet me syeba manU na kladži, pa jel moguće više :D. čestitke btw
Vođa zna.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 07 okt 2012, 18:58

Narin je napisao/la:Sad malo odmora..Nadam se da ce se Smalling vratiti do iduce utakmice..
Sljedeca utakmica Stoke kuci.Nisu nam nikad predstavljali problem kada smo igrali na OT,nadam se da ce tako biti i ovog puta.
Bas tako sve si fino rekao, samo @Narin imas najaci avatar na forumu ubjedljivo. ;) :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 okt 2012, 18:59

Rapsodijaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zavili smo Newcastle u sivo (mda je vec i bilo :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nasa najbolja utkamica ove sezone,odlican rezultat. Ovo ce definitivno vratiti samopouzdanje igracima.

Stoke je tvrd protivnik. Jos nemaju pobjede. Neka bude 2:0 za nas i ja zadovoljan.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 okt 2012, 19:00

nedim1993 je napisao/la:i opet me syeba manU na kladži, pa jel moguće više :D. čestitke btw
Jesi to igrao 1 na Newcastle? Pa kada si ti vidio da United veze 2 uzastopna poraza u ligi? :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 okt 2012, 19:01

I kad sam kontam da cemo gledati jos jednu patnju ono "druga strana medalje". :mrgreen:

Momci su odigrali odlicno, odbrana, veza, Rooney ( :D )...
Svi su jednostavno bili na visini zadatka osim Davida. Zna covjek zicere skidati, 800% sanse ali ovi centarsutevi ga jebu godinama, klasicni linijski golman, sada vec definitivno, koji tesko da moze biti dostojna zamjena VDS-u. Danac s druge strane ulijeva sigurnost ali sam siguran da bi De Gea skinuo bar jedan Tottenhamov gol, primjer u kakvom smo kurcu sto se golmana tice, vidjet` cemo sta ce biti u nastavku sezone.

Veza je konacno odradila fin posao, Cleverley ne koristi lijevu nogu nikako, nista ne moze s njom izgleda ali desnom je ubitacan, dosta trci i trudi se a evo poceo je i golove da daje, oba "Svrakama". :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 okt 2012, 19:03

Narin je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:i opet me syeba manU na kladži, pa jel moguće više :D. čestitke btw
Jesi to igrao 1 na Newcastle? Pa kada si ti vidio da United veze 2 uzastopna poraza u ligi? :D
nisam narine, igro oba daju gol, to je stvarno trebalo da se dogodi. pa sad našli clean sheet a onoliko golova primili :mrgreen: , a prvo 3+ odigro pa reko neću. :(
Vođa zna.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2012, 19:04

Odlican rezultat. Samo se nadam da RVP nece bit kaznjen za onaj sudar sa Cabayeom. Nisam bas vidio je li ga udario rukom ili je bilo slucajno.

Eto i da pohvalim Rooneya malo, dosta sam ga kritikovao ranije. Ovakav Rooney nam treba.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 07 okt 2012, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 okt 2012, 19:05

majestic24 je napisao/la:Stoke je tvrd protivnik. Jos nemaju pobjede.
Imaju. :D

Inače, United zasluženo slavio. Mada, Njukaš je zaslužio barem jedan gol (taman da usput prođem i oba tima daju), jer su nakon 2. gola uspostavili terensku inicijativu i željeli što prije postići pogodak koji bi ih vratio u igru.
Rooney i na beku može odigrati. Proglašen je igračem utakmice, mada je to komotno mog'o biti i Evra. Webb se razmah'o kartonima, što mi je čudno s obzirom na njegove "psihološke" pristupe igračima koji uđu nešto oštrije u meč. :mrgreen:
Btw, ja sam ubijeđen da je Cleverley centrirao za Persieja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 okt 2012, 19:08

e Monolože ja ti kažem ne prepisuj tiket od mene :mrgreen: .
Ev i ja sam vidio gol cleverlya , baš je klever gol dao iako je ubačak vidi se.
a sad bi lagano ispratio real dvicu i porto i kupio bi sebi kuću na havajima :(
Vođa zna.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 okt 2012, 19:14

Tom Cleverley (o golu): "Da, želio sam postići gol, i uspjelo mi je."
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 okt 2012, 19:20

Napokon jedna sjajna naša partija, svi su odigrali sjajno. Sada su reprezentacije gdje bi želio da ne bude ozlijeđenih a onda nas čekaju Stoke koje u 7 kola imaju 1 poraz i 5 remija. Malo uživat u našoj partiji i pobjedi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 okt 2012, 19:25

Inače danas je svoju utakmicu u pretkolu FA Cupa igrao United of Manchester protiv Kendala i slavio s 3:1
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 07 okt 2012, 19:38

Monolog je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Stoke je tvrd protivnik. Jos nemaju pobjede.
Imaju. :D

Inače, United zasluženo slavio. Mada, Njukaš je zaslužio barem jedan gol (taman da usput prođem i oba tima daju), jer su nakon 2. gola uspostavili terensku inicijativu i željeli što prije postići pogodak koji bi ih vratio u igru.
Rooney i na beku može odigrati. Proglašen je igračem utakmice, mada je to komotno mog'o biti i Evra. Webb se razmah'o kartonima, što mi je čudno s obzirom na njegove "psihološke" pristupe igračima koji uđu nešto oštrije u meč. :mrgreen:
Btw, ja sam ubijeđen da je Cleverley centrirao za Persieja.
Bio sam istog mišljenja dok nisam vidio highlights-e, i usporeni snimak Tomicinog gola, gdje jasno diže glavu i gleda ka golu! :mrgreen:
LUHG!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 okt 2012, 21:59

E sto me ljudi posteno demantovase i za rezultat i za zalaganje :lol: Morat cu cesce da kritikujem :D

Salu na stranu odlicna utakmica i cestitke momcima nema price, dali su maksimum, mozda je rezultat malo previsok al dobro.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 07 okt 2012, 22:04

Thunderstruck je napisao/la:Tom Cleverley (o golu): "Da, želio sam postići gol, i uspjelo mi je."
Normalno da je zelio. I komentator na SK je potvrdio odmah da je sutao. Svako normalan je vidio da je gledao samo na gol. Ne znam dal ovdje neki gledaju iste utakmice. Pa o golu spominju Webb-a. Webb nema nista sa time jel lopta presla gol liniju ili ne to je iskljcivo posao pomocnika.
Jako teska odluka.
Rafael iz utakmice u utakmicu pokazuje kakav ce to igracina biti. Vise nije naivan kao na pocetku karijere u unitedu, ne zalijece se ne pravi glupe faule. Sjajan u defanzivi kao i ofanzivi, siguran sam prvi pik fergija jos dugo godina. Samo da ga povrede zaobidju.
Svi su me danas impresionirali, jedino Welbeck zakazao, osim onoga kad je dosao do lopte prije Santona i pokazao borbenost nista vise napravio nije. Toliko je nosalantan u igri ili se boji, kontrola lopte NULA, realizacija u MINUSU.
Valjda ga krene, jedini covjek koji je igrao sve utakmice uniteda uz Carricka, toliko mu SAF vjeruje. Pa brate najmladji si malo daj guzice, zapni.
De Gea kao sto rece na prosloj utakmici komentator na sky se previse zeli pokazati pa zato izlijece nepotrebno na neke lopte. To je i trenerova krivica, tjera ga da se toliko bori za prvu postavu da je to nemoguce, nijedan klub to ne radi :S . Ide na lopte na koje inace ne bi isao, cekao bi da ih odbrana pokupi. Zato grijesi. Zeli da impresionira i onda pogrijesi.
Treba ko u formuli 1, lagano reci ko je prvi vozac ko drugi.
Glory Glory
Glory Glory Man United!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 okt 2012, 22:07

Ferguson je izjavio da ce nastaviti rotirati golmane,tako da De Gea ce morati poceti pruzati malo bolje partije..
Kako bi nam ovaj Isco legao,mada on je vise kao Kagawa,ali moze igrati i u veznom redu.
Mada mislim da nam trebaju 2 igraca trenutno i nadam se da cemo dovesti 2 igraca na zimu.
Nani ce vjerovatno otici kad tad i treba nam zamjena za njega i treba nam jedan zadnji vezni,neko ko ce gristi 90 minuta i ko ima solidan pas..Carrick ima solidan pas,ali nije agresivan,dosta je spor,sto se i danas moglo vidjeti.Neko je spominjao Sissoka iz Toulousa,on bi nam bas dobro dosao,jos mu istice ugovor brzo,dok Fellainija ugovor veze do 2016 ako se ne varam.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 okt 2012, 22:30

Opaaa... 8-)

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2012, 22:39

Sa tim rotiranjem golmana treba prestat podhitno. De Gea je nas prvi golman i neka covjek igra i neka dobije sigurnost. Mora se kad-tad naucit.

A ovaj gol je fakat u stilu Beckhama. Bravo Tom. Danas je se odlicno vracao u odbranu, a bio je dobar i prema naprijed. Moram rec da se brinem za buducnost lika sa mog avatara, ali mozda je bolje za ekipu da ga nema. Prezalio sam kad su mi otisli najdrazi igraci Bekham, Ronaldo, Tevez, Ruud i Keane ranije pa valjda cu i njega. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 okt 2012, 22:49

Tomica je u formi, definitivno. Bio sam uvjeren da će, ako bude igrao bez krila, Fergie sigurno dati šansu Andi prije Clevza, međutim, SAF zna najbolje svoje igrače i Tomica je danas bio pun pogodak.

Slažem se da De Gea mora početi konstantno braniti, jednostavno mora steći samopouzdanje, a steći će ga samo ako bude imao sigurno mjesto na golu.

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 07 okt 2012, 23:05

Svaka cast momcima za danasnju igru. Prva 2 gola smo dali iz kornera. Odlicni ubacaji RVPa i Rooneya, a Evans i Evra dali svoje golove. Nakon tih golova malo smo pali, i sreca pa nismo primili gol iz onih nekoliko dobrih sansi koje je N'Castle stvorio. Cleverley je stavio tacku na I onih preljepim golom i glupost je raspravljati o tome dal je bio sut ili ubacaj. Definitivno da je bio sut.
Nakon ove pobjede da se zakljuciti da je mnogo bolje ubaciti ovu mladju kombinaciju u vezni red, nego Giggsa i Scholesa koji uz duzno postovanje nisu za prvih 11 vise. Mogu koristiti ove sezone kao klupa, da se utakmica privede lagano kraju s njima u timu.
Valencia se polako vraca, a Nani je nesto zajebo cim nije igrao danas. Jos kad se vrati Ashley bit ce ovo vrh.

GGMU!
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.