FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 27 maj 2013, 17:06

Bayern@heart je napisao/la:Je li ozvaničeno ovo oko produženja ugovora Bilalu :?: nemogu da nađem tu informaciju kao zvaničnu
Nije jos zvanicno...Ovu informaciju su jutros prenijeli vecina Njemackih medija pozivajuci se na izvot Kicker-a. Mozda zvanicna potvrda stigne na konferenciji u Berlinu pred finale kupa ili odmah nakon istog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 27 maj 2013, 17:16

dawud je napisao/la:ma decki mi vec dominirimo evropom i smijem reci u zadnje cetiri godine najbolji smo pa imamo tri finala a neko ce reci da je to barcelona,a ta barcelona je samo jednom u finalu,.
ROBBEN ako je neko trebao dati gol to je on pa covjek je najveci fudbalski tragicar promasio je bezbroj sansi u finalima LP i SP tako je bio na udaru od navijaca svoga kluba i onih nutralni,opet tog robena sam Bog pogleda kad se povrijedi kros i dobi punu minutazu.....ZASLUZIO JE POGODAK
DANTE covjek nema veliki utakmica u nogama greska amaterska :o treba nam dobar stoper(zavidim man.utd. vidic-ferdinand) to nam fali :(
mi se pojacavamo za iducu sezonu gece i lewa pa trebali nam ovoliko zvijezda biti ce nemira u slacionici,kome se zahvaliti robbenu pa on je igrac kakav se nepusta nikome, mileru pa njemu je bayern na prvom mjestu pa tek sve ostalo,.ribery covjek institucija,.kroos djete baye a glavna karika elfa,.saciri momak za deset,.a sad gece neznam al jedno je sigurno IMALI SRETNIJEG COVJEKA OD PEP GUARDIOLE doci u ovakav klub,sredinu,instituciju, aktuelnog prvaka evrope s jos jacim igrackim kadrom...
Nema NEsretnijeg covjeka od Pepa, nakon ovakve sezone Bayerna ;) Ne ponovi li sve to dogodine, noga mu je expresno.
Jupp ga je zavalio do jaja. Podigao ljestivcu ocekivanja jako visoko i vjerovatno nedostižno.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 maj 2013, 17:19

slika

slika
Mnogi su se pitali ko je plavuša gore sa slika (ni ja nisam znao ko je) koja je pozdravljala igrače na stepenicama na putu do dodjele trofeja, a radi se o Kathleen Krüger (28), timskoj menadžerici koja vrši planiranje putovanja te brine se oko sponzorski termina u Bayernu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 maj 2013, 17:24

bluemania je napisao/la:
Nema NEsretnijeg covjeka od Pepa, nakon ovakve sezone Bayerna ;) Ne ponovi li sve to dogodine, noga mu je expresno.
Jupp ga je zavalio do jaja. Podigao ljestivcu ocekivanja jako visoko i vjerovatno nedostižno.

Stvari u Bayernu funkcionišu na drugi način.Kad su Juppu halalili dvije sezone bez trofeja onda je glupo očekivati da šutnu Guardiolu ako ne osvoji na primjer CL.Uvjeren sam da ćemo opet pokoriti Bundesligu a u CL u top tri favorita.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 maj 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2013, 17:24

Reko je Cosic odma glasnogovornica :D :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 27 maj 2013, 17:32

Saurman je napisao/la:
bluemania je napisao/la:

Ne ide to tako u Bayernu.Kad su Juppu halalili dvije sezone bez trofeja onda je glupo očekivati da šutnu Guardiolu ako ne osvoji na primjer CL.Uvjeren sam da ćemo opet pokoriti Bundesligu a u CL u top tri favorita.
Ima razlika ogromna - Juppa su cekali i "trpili" jer nisu izeli LP 12 godina, pa su ga doeckali...sad je skroz druga prica, Bayern prvak evrope, tim nikad jaci, savršen stroj....i svaki poraz ili kiks ce automatski povuci milion kritika tipa "zašto smo se odrekli Juppa".....ogroman pritisak ce biti na Guardioli od samog pocetka, a ne smije pogriješiti.
Doduše, nije ni on mogao ove sve predvidjeti, ovaku sezonu svog buduceg tima.
Zaletio se i sad neka se nosi sa tim....nebi me cudilo da ubrzo dobije nogu, a da Bayern ponovo vraca Juppa, Otmara ili neku drugu svoju legendu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 maj 2013, 17:35

bluemania je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
bluemania je napisao/la:

Ne ide to tako u Bayernu.Kad su Juppu halalili dvije sezone bez trofeja onda je glupo očekivati da šutnu Guardiolu ako ne osvoji na primjer CL.Uvjeren sam da ćemo opet pokoriti Bundesligu a u CL u top tri favorita.
Ima razlika ogromna - Juppa su cekali i "trpili" jer nisu izeli LP 12 godina, pa su ga doeckali...sad je skroz druga prica, Bayern prvak evrope, tim nikad jaci, savršen stroj....i svaki poraz ili kiks ce automatski povuci milion kritika tipa "zašto smo se odrekli Juppa".....ogroman pritisak ce biti na Guardioli od samog pocetka, a ne smije pogriješiti.
Doduše, nije ni on mogao ove sve predvidjeti, ovaku sezonu svog buduceg tima.
Zaletio se i sad neka se nosi sa tim....nebi me cudilo da ubrzo dobije nogu, a da Bayern ponovo vraca Juppa, Otmara ili neku drugu svoju legendu.
Kao što sam rekao od toga nema ništa.Bayern sa Guardiolom počinje jedan novi projekat i uprava mu sigurno neće stvarati pritisak.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 27 maj 2013, 17:42

swajni ne kontas me

dante je imao dobru sezonu ali je ocito da je napravio gresku lose se postavio,zakasnio,fulo loptu sta god greska je i to dovljno govori da mu je ovo najjaca tekma,u borusiji m. je najjacu igrao protiv nas,.a tom dvojcu iz mance zavide svi i nece u bayu nikada ali bi dobro bilo kada bi pep sebi doveo nekog tipa njih,.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 17:48

Ima li igdje potez Javija u prvom poluvremenu kada je slomio kičmu i kukove dvojici, trojici sa petom ?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 maj 2013, 17:56

Najbolje mi je kako svako malo neko dodje s izjavom "Ja stvarno ne znam sto otpustate Juppa i sto ce vam Guardiola kad sve savrseno funkcionise",kao da je izmislio toplu vodu :D

Dati treneru otkaz,jer nije osvojio Ligu prvaka :lol:
Guardiola mora KATASTROFU da napravi da bi dobio otkaz odmah sledece sezone.Ne ocekujem da ce nam start sezone ici na ruku,ali mislim da ce prva sezona biti slicna kao kod Gaala,samo ce biti pitanje vremena kada ce sve da proradi.

Ne sumnjam u Pepa ni malo,napravio je historijsku ekipu u Barceloni i osvojio sve sto se osvojiti moze.Naravno,kada imas onoliko kvalitetnih igraca titule su neizostavne,ali da se uradi nesto historijsko mora biti i neko ko zna kako i koje konce povlaciti kada treba.

@effe

Meni bude zao Mullera kada na utakmici ne zabije ili barem ne napravi neku asistenciju,jer se toliko trudi i trci i trci i trci :mrgreen:

Stuttgartu savjetujem bunker bunkera u finalu kupa,bojim se kako ce to po njih zavrsiti :D

Ne znam ko je pisao prije finala za onu muziku nakon gola da hoce biti nasa i nas spiker,ne znam je li to praksa svake godine,ali na Wembleyu su bili i nas spiker Stephan Lehmann i spiker BvBa i nakon svakog gola je bila muzika koja bude nakon gola na domacoj utakmici :D
#miasanmia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2013, 18:03

Nije Pep Jurgen Klinsmann da zamalo uništi Bayern. Čovjek je osvojio 15 titula sa Barcom, dominirao nad svim protivnicima a sada je član Bayerna.

Ne bi volio Lewandowskog, zabio bi sigurno 30-tak golova no čovjek zna fulati kao svojevremeno Gomez. Recimo Realu je trpao nemilice, a u uzvratu promašip 3 100% šanse što ih je zamalo košatlo finala.

Izdvojite 100 miliona, dovedimo Messija i sljedeće 5 sezone sve titule idu u Minhen bez igranja :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 maj 2013, 18:10

slika
slika
slika

8-)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 maj 2013, 18:15

" Robert će igrati u Bayernu kada Borussia održi svoju riječ koju je dala Robertu uoči početka sezone. Pregovori traju već tjednima i glupo je pretvarati se da tu nema ničega. Preostalo je jedino da se klubovi dogovore oko otkupne cijene. U pitanju su tjedan, dva, maksimalno tri - rekao je Poljakov menadžer Cezary Kucharski za TVN 24.
Robert želi napustiti Dortmund i želi igrati za Bayern. U Robertovoj je filozofiji da provede na jednom mjestu dvije do tri godine i onda promjeni sredinu u potrazi za novim izazovima. Igranje u Bayernu učinilo bi ga boljim igračem zaključio je Poljak."

Lewat izgleda ima dogovor sa domuzom da moze ici na kraju sezone.
S obzirom da ima jos godinu dana ugovora mislim da ce nasi max. platiti 20-25 mil.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 maj 2013, 18:24

slika

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 maj 2013, 19:06

Sammer potvrdio da Robben sigurno ostaje u Bayernu ;)

"Previše gluposti je napisano ove sezone, a među njima su i priče o Arjenu Robbenu. On ima ugovor još dvije sezone i bit će igrač Bayerna i sljedeće sezone. To mogu sa sigurnošću potvrditi"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 maj 2013, 19:28

Tako je Arjen Robben ostaje najmanje jos godinu dana kod nas,zato sto ima ugovor na 2godine, tako da ce se slijedece sezone odlucivati o njemu, a ja se ne bi iznenadio kada bi mu se produzio jos jednom ugovor na 2godine, imam neki feeling da ce Pep od njega napraviti najboljeg igraca na svijetu, hahahahaha, :lol: :lol: , ak ne najboljeg onda drugog najboljeg odmah iza Ribery-a!!!

Kada je netko od njemackih novinara rekao da su Robbery najjaci dvojac na svijetu, to nista nije pogrijesio, jaci su sigurno dvojac nego su to Xaviesta ili Götzeus....

Nesh sam jutros ko cuo, drustvo prica, kao da je Pep izjavio da nikad ne bi dosao u Bayern da je znao da ce ovako srulati sezonu (misleci pritome najvise na osvajanje lige prvaka)

Jupp-u zelim sve najbolje, otisao u penziju ili otisao u Real, bas mi je drago za njega, mozda taj covjek i ne treba ici u penziju jos uvijek jer je deffinitivno nadmudrio mnoge strucnjake ove sezone (npr. Klopp-a je ubio takticki u ovoj utakmici pri kraju) kada su se samo redale sanse za nas tim, a BvB gledao odakle je vedro.

A nemojte se iznenaditi kada deffinitvno zavrsi karijeru ako dobije mjesto u upravi Bayern-a, to ce Herr Hoeneß da odradi!

I za kraj najjaca slika na svijetu

slika

Pojasnjenje slike: Herr Robben tjesi Herr Klopp-a. Previse prejako!!!

ODJAVA!!!
Stern des Südens

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 27 maj 2013, 19:33

anelbavarac je napisao/la:Sammer potvrdio da Robben sigurno ostaje u Bayernu ;)

"Previše gluposti je napisano ove sezone, a među njima su i priče o Arjenu Robbenu. On ima ugovor još dvije sezone i bit će igrač Bayerna i sljedeće sezone. To mogu sa sigurnošću potvrditi"
To je lijepo cuti i vidjeti, a kad gotze dodje kako onda postavit formaciju?
Mislim na robena dali ce biti u prvoj postavi ili klupa.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 maj 2013, 19:42

" onclick="window.open(this.href);return false; :)

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 27 maj 2013, 19:49

Momci šta reći? Ne znam ni kako da započnem ovaj post.....

Jednostavno sam toliko ponosan i sretan da to ne mogu opisati.... Adrenalin i emocije me drže još kao da je utakmica ovaj tren završena.....

Kako sam ponosan što navijam za ovaj klub!!!!!!!!!!!!

Konačno nam se vratilo ove sezone, mislim da je to potpuno zasluženo na temelju prikazanog u ovoj sezoni.

Brate mili, pobijediti onako Arsenal kod njih, ajde onda uzvrat lagano opuštanje iako smo bili duplo bolji od njih a oni su zabili iz 3 prilike 2 gola a mi iz 10 ništa no to je zbog opuštanja i mišljenja lako ćemo, pa onda izdominirati jedan Juventus za koji su mnogi govorili da je jedan od favorita za LP na ovakav način kako smo to mi učinili, pa onda još povrh svega izbaciti jednu Barcelonu sa ovakvim rezultatom........ ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D

Priče da je Barcelona bila slaba ne drži vodu jer su ti isti izbacili PSG i Milanu zabili 4 gola kad je bilo najpotrebnije.....

Jednostavno, igraš koliko ti protivnik dozvoli a Bayern je ove godine dozvolio rijetkim ekipama da se razmašu a i to je bilo samo u prvom dijelu sezone.

Na proljeće smo ubacili u brzinu više i dostigli još jedan nivo više nego najesen i to je meni još više iznenađujuće bilo da smo sposobni dostići još jedan nivo više.

Isto tako me veseli činjenica da smo se nasmijali i izrugali svim kvazi stručnjacima u facu za sve ove godine OMALOVAŽAVANJA I PODCJENJIVANJA JEDNOG TAKVOG VELIKANA KAO ŠTO JE BAYERN.

Evo vam sada prokleti gmazovi pa vi i dalje omalovažavajte MOJ KLUB KOJI VAM SE U SUBOTU SAMO SLATKO NASMIJAO I POZDRAVIO VAS SA KROVA EUROPE.

Još mi je fascinantije bilo da su nas mnogi doslovno otpisali poslije poraza od Arsenala govoreći da to nije dovoljno za osvajanje Lige Prvaka.

Pa eto, vidimo kako nije dovoljno. Kako me to samo smetalo, boljelo i živciralo ne mogu vam opisati. Pa koji moron i idiot moraš biti da poslije jednog poraza otpišeš ekipu koja je do tog trenutka samljela mnoge protivnike i koja je bila nadomak osvajanju Lige Prvaka prošle godine??????

Kako mi je samo drago zbog toga..... Patite gmazovi jedni i puknite od ljubomore!!!

Dobro da smo i takvima zatvorili usta.

Ma šta reći više, presretan sam kao i svi navijači Bayerna..... Vratilo nam se sve ove sezone a ja mislim da je to potpuno zasluženo na temelju prikazanog.

Onaj trenutak kad je Robben dao gol ostat će duboko u mojem sjećanju...... Trenutak koji neću zaboraviti tako brzo...... Kakav trenutak sreće u svih navijača Bayerna..... Jbg, ja priznam bez problema da su mi potekle suze radosnice same od sebe nakon završetka utakmice..... Pa ako mogu Robbenu, Mulleru i Švajniu onda mogu i meni..... :D :D :D :D :D :D :D :D

Veliki trenutak za Bayern i sve nas koji smo navijači ovog kluba od kad znamo za sebe........ Trenutak koji se ne zaboravlja.

Kako mi je samo drago što su Ribery, Lahm, Švajni i Robben osvojili naslov to je neopisivo. Igrači koji su ostali vjerni svom klubu i nisu otišli u druge klubove i sada im se to vratilo.

Izjava Švajnia poslije utakmice govori za sebe. Švajni, vođa i pokretač ovog Bayerna.

Naravno, bez ovog trenera to ne bi bilo moguće. Majstor svog zanata. Kapa dolje legendo!

A i onaj osjećaj kad ti čestitaju navijači Barcelone, Reala, Milana i Manchestera...... Jednostavno neprocjenjivo!!!!!!

Kako volim ovu pjesmu, i kada nam loše ide uvijek smo uz tebe jer znamo da će uz tebe doći i bolji dani kao što je to ove sezone:

[youtube][/youtube]

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 maj 2013, 21:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

Znam da sam kacio ovo vec, ali morao sam ponovo.
Dok slusam ove recenice, osecaj podseca na ono sto se desava prilikom slusanja Pink Floyda.
Opasan je to osecaj.

He who creates harmony out of chaos...Never forget man in the middle.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.