Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 26 nov 2012, 14:39

bparena je napisao/la:
Sveti je napisao/la:o mati mila.
ja mislim da ovo moje misljenje ....
Zato "brineci" o Realu - ustvari samo odvajam smece od jednog velikog i uglednog kluba.... Iker i Raul i brkica su ono sto je Real a ne ovaj firaun...

dijeli dosta ljudi ....
vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu....
zasto , kad je murinjo u pitanju , uvijek se cupate na njegovo ponasanje , nemate neki drugi argument vec govorite murinjo smece ovo ono nije gospodin. Iskreno meni , a vjerujem i svim drugim navijacima reala , nije bitno njegovo ponasanje vec mi je bitno da ima trenerskog znanja , a ima ga sigurno , a uspjesi ce doci s vremenom.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 nov 2012, 14:50

Ja licno nikada nisam spomenuo njegovo ponasanje, mada ga ne opravdavam. Da se neko ponasa kao on , a da je to uzrokovano madridizmom onda bih ga opravdao i podrzao u potpunosti.
Poznato je da je Mou daleko od madridiste.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 nov 2012, 15:10

Toxicity je napisao/la:Pa moj @bparena da si malo upućen znao bi da je brkica dobio otkaz zato što je kao bio "neugledan" za Reala. Šta bi ti, da Real dovodi manekene za trenere koji će uvijek okrenuti gu.zicu Barceloni, ti bi ja mislim tek tad bio zadovoljan?
Upucen sam ja i 100% ti tvrdim da je brkica veci gospodin. Slazem se s vama da pretjerujem u prici oko Murinja jer da Bogda vam on osto jos 100 godina i bio jos bolji u svim tim provokacijama. Brze ce sahraniti i sebe i vas klub, al ko sto rece i zaboli me jel vi to vidite ili ne. Toliko hvalite Zizu-a. Sto njega ne gurate i pomognete da bude na celu tima za kojeg je mnogo dao. Ali i ovo ce te shvatiti kao da ja nesto zakuhajem umjesto da dobro razmislite o cemu govorimo. Stvarno nekad razmislim u cemu je fol pa je Pep osto i posto trener Barce ubrzo nakon "kopacke o klin". Zar to nisu zasluzili veci ljudi koji su se dokazali u Realu. Evo np. Raul, Zidan i koli vec drugo. No vi ce te kontat da nama Murinjo smeta iz straha. Ma ne - da Bogo vam on uvijek bio ovako uspjesan na -11, a za to vrijeme odmah u prvoj sezoni nas Tito ne zna za poraz u Spanskoj ligi. 1000 godina vam bio.

@geoxx
vrlo je bitno ponasanje ako hoces da budes uzoran i kraljevski klub.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 26 nov 2012, 15:11

To je tacno, otprilike Tz-Madrid 1500km. Ali to ne znaci da je tvoje shvatanje madridizma blancos jedino ispravno. Mou is the man za Madrid sta god hejteri i dusmani i Moua i Madrida pisali.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 nov 2012, 15:15

Kodeks ponasanja se ne rusi zeljom jednog prgavca i njegovim provokacijama na spram sudija, Uefe, Fife i ostalih klubova (Barca, MU, MC itd). Za dugorocno dobro vaseg kluba - on ce morat promjeniti stav na spram svega ovoga a onda ce krenuti i rezultati. Kodeks ponasanja se ne pravi prema jednom covjeku.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 nov 2012, 15:22

ti se ponašaš i pričaš na taj način kao da i sam sjediš u ložama Mou Campa i diriguješ i timom i stručnim stožerom, pa sad kao očekuješ da MI stavimo zizua i POMOGNEMO da on nešto napravi, o čemu bolan pričaš? Glavna izvlakuša vam je bila da Murinjo nije gospodin a narkoman kao jeste jer se u svakoj utakmici utegne u sakoić i prosipa lažnu skromnost poput malog gnoma. ajde molim te
naprijed rejal

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 nov 2012, 15:25

Sveti je napisao/la:ti se ponašaš i pričaš na taj način kao da i sam sjediš u ložama Mou Campa i diriguješ i timom i stručnim stožerom, pa sad kao očekuješ da MI stavimo zizua i POMOGNEMO da on nešto napravi, o čemu bolan pričaš? Glavna izvlakuša vam je bila da Murinjo nije gospodin a narkoman kao jeste jer se u svakoj utakmici utegne u sakoić i prosipa lažnu skromnost poput malog gnoma. ajde molim te
Lazna skromnost,to su dvije rijeci koje se traze. ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 nov 2012, 15:27

Sveti je napisao/la:ti se ponašaš i pričaš na taj način kao da i sam sjediš u ložama Mou Campa i diriguješ i timom i stručnim stožerom, pa sad kao očekuješ da MI stavimo zizua i POMOGNEMO da on nešto napravi, o čemu bolan pričaš? Glavna izvlakuša vam je bila da Murinjo nije gospodin a narkoman kao jeste jer se u svakoj utakmici utegne u sakoić i prosipa lažnu skromnost poput malog gnoma. ajde molim te
Ako se ovo odnosi na mene .
Ovo je forum, i on kao takav mi dopusta da se tako ponasam i pricam. Sad sto ja sjedim u kuci u Zenici a ne u Madridu meni ,to ne daje pravo da pisem na forumu da imam nesto protiv toga da Mou nije madridista ?

madridist
Mou se izjasnio da je profesionalac i javno rekao da nije sentimentalno vezan za Real nego da je dosao samo obavljati posao.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 nov 2012, 15:28

@L_blancos
ovo je bilo meni mislim

@sveti
Ovo oko pomoci - ocekujem da se neko toga sjeti a ne da ce mo mi nesto promjeniti sto i ne moze. :)
Ako nam je izvlakusa - ne znam sto bi to bilo jer vise je to razocarenje ko vam vodi klub. Pljuvati po ostalim klubovima i trenerima te istima stavljati prste u oci/usi i slicne gadosti su stvari koje svak normalan osudzuje, ali nebi vise da smetam jer vidim da vam je ljubav prema tome iznimna pa eto nastavite uzivati. Necu vise o njemu jer nema svrhe. Da vam hoce al zaista on biti jos 10 godina. Vi sretni a mi jos sretniji. ;)

sveti bilo bi dobro ovo Dzoni ??? znas o cemu mislim. ;)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 26 nov 2012, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 26 nov 2012, 15:29

Dzoni je napisao/la:
Lazna skromnost,to su dvije rijeci koje se traze. ;)
Iako sam navijac Barce, sad ces reci da mudrujem beze i da mrzim Murinja, mislim da Real nece poceti igrati fudbal i biti blizu Barci sve dok se ne zahvale doticnom gospodinu, onda se mogu ocekivati rezultati od RM, a do tada stalno ce se traziti uzroci losih rezultata u drugim poput sudija npr.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 nov 2012, 15:29

L_blancos je napisao/la:
Ako se ovo odnosi na mene .
Ovo je forum, i on kao takav mi dopusta da se tako ponasam i pricam. Sad sto ja sjedim u kuci u Zenici a ne u Madridu meni ,to ne daje pravo da pisem na forumu da imam nesto protiv toga da Mou nije madridista ?

madridist
Mou se izjasnio da je profesionalac i javno rekao da nije sentimentalno vezan za Real nego da je dosao samo obavljati posao.
nije uopšte na tebe, jer su poslije tvog posta došla još tri ;)
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 nov 2012, 15:30

@sveti,mani se stari ,sa ludjacima se ne moze raspravljati,tip ima opsesivnu potrebu da ponizava Madrid a velica gnome. Ja cekam samo da mediokritet preuzme bilo koga,pa da svi vide o kakvom"expertu" je tu rijec. Mou ga je sjjebo sa timom koji je slozio za 6mjeseci a mediokritet je imao ekipu kakvu barsa nece imat narednih 80godina. (msm kad se povuku Anders i Xavi).
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 nov 2012, 15:32

BeSha1992 je napisao/la: Iako sam navijac Barce, sad ces reci da mudrujem beze i da mrzim Murinja, mislim da Real nece poceti igrati fudbal i biti blizu Barci sve dok se ne zahvale doticnom gospodinu, onda se mogu ocekivati rezultati od RM, a do tada stalno ce se traziti uzroci losih rezultata u drugim poput sudija npr.
neću reći da mudruješ, već upravo suprotno, reći ću da na taj problem gledaš i više nego površno. Trenutno na klupi reala ne moze niko biti bolji od Murinja i to je činjenica. Jedini njegov problem su nemotivisani igrači koji ispadaju iz forme i prave se većim od samog kluba, što vjerujem da će Mou ubrzo i da riješi.
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 nov 2012, 15:33

madridist je napisao/la:@sveti,mani se stari ,sa ludjacima se ne moze raspravljati,tip ima opsesivnu potrebu da ponizava Madrid a velica gnome. Ja cekam samo da mediokritet preuzme bilo koga,pa da svi vide o kakvom"expertu" je tu rijec. Mou ga je sjjebo sa timom koji je slozio za 6mjeseci a mediokritet je imao ekipu kakvu barsa nece imat narednih 80godina. (msm kad se povuku Anders i Xavi).
Mi nismo ludzaci ako pisemo s ljudima. Kod nas u Zenici se djeca odgajala da postuju i druga misljenja. Ponovi i ide !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 nov 2012, 15:35

madridist je napisao/la:@sveti,mani se stari ,sa ludjacima se ne moze raspravljati,tip ima opsesivnu potrebu da ponizava Madrid a velica gnome. Ja cekam samo da mediokritet preuzme bilo koga,pa da svi vide o kakvom"expertu" je tu rijec. Mou ga je sjjebo sa timom koji je slozio za 6mjeseci a mediokritet je imao ekipu kakvu barsa nece imat narednih 80godina. (msm kad se povuku Anders i Xavi).
najbolje bi bilo kada bi se mou nabildo i titro po mudima svima oko sebe, tad bi ga prozvali gospodinom i rekli da je Real istinsko oličenje gospodstva :D
Narkić vjerujem da neće u budućnosti ništa ni preuzeti, jer je pobjego ko prva pizd.urina nakon što mu je tim počeo da klizi.
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 nov 2012, 15:35

@blancos zadnji moj post se ne odnosi na tebe. Gore sam bio ironican na ono sto si ti napisao da je daleko Mou i madridista a vezano za moj nickname,inace jedno Mouovo klizanje po travi na koljenima kad nasi daju gol za mene vise govori od 1000 rijeci.
Don Alfredo Di Stefano

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 26 nov 2012, 16:31

bparena je napisao/la:
Zato "brineci" o Realu - ustvari samo odvajam smece od jednog velikog i uglednog kluba.... Iker i Raul i brkica su ono sto je Real a ne ovaj firaun...

dijeli dosta ljudi ....
A Cruyff i Stoichkov itd :roll: cvijeće.. ako se pozivas na Mou, sta su ovi u Barsi ?

RealMadridCR7
Kontakt:

Post Postao/la RealMadridCR7 » 26 nov 2012, 17:05

meni se cini da su pojedinci fulili temu za raspravu
Hala Madrid !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 nov 2012, 17:07

Emir77 je napisao/la:
bparena je napisao/la:

dijeli dosta ljudi ....
A Cruyff i Stoichkov itd :roll: cvijeće.. ako se pozivas na Mou, sta su ovi u Barsi ?
Kakve veze njih dvojica imaju s Realom.Jel ti stvarno želiš da mi imamo slične osobe njima blizu klubu :?
Btw ta dvojica barem vole Barcu dok Mourinho ne zna šta je ljubav prema Madridu.
Jedini njegov problem su nemotivisani igrači koji ispadaju iz forme i prave se većim od samog kluba
Koji zaključak :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 nov 2012, 17:16

madridist je napisao/la:@Ja cekam samo da mediokritet preuzme bilo koga,pa da svi vide o kakvom"expertu" je tu rijec. Mou ga je sjjebo sa timom koji je slozio za 6mjeseci a mediokritet je imao ekipu kakvu barsa nece imat narednih 80godina
Ma mou je tito bolan, kontas svi su fora neki "experti" osim njega. Jos mu samo fali titula francuske sa PSGom i bundesliga sa Bayernom i to je to, jer nekako glupo osvajati ako nemas najskuplji tim u ligi.
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.