Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Admir_Sa » 03 sep 2011, 15:23

ajd da i to vidim da tanzanija igra fudbal :roll: jel ono Vaha selektor Alzira?
nema potpisa

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 03 sep 2011, 15:29

Admir_Sa je napisao/la:ajd da i to vidim da tanzanija igra fudbal :roll: jel ono Vaha selektor Alzira?
Jest

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 sep 2011, 15:57

Hvala Fincima na 3/4 i kvoti 1,70 .Hajmo to zavrsiti i u 4/4 sa kvotom 3,50 :mrgreen: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 03 sep 2011, 15:58

Kladite se protiv nase reprezentacije u kosarci to vam je siguran dobitak
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

tica
Kontakt:

Post Postao/la tica » 03 sep 2011, 16:03

mak_033 je napisao/la:Kladite se protiv nase reprezentacije u kosarci to vam je siguran dobitak
Izgubio sam 800 km igrajuci protiv nas u prva 2 kola na hendikepe.

Tako mi i treba :roll:
JA NISAM ODAVLE!!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 sep 2011, 16:23

Jos jednom mnogo,mnogo hvala nasoj kosarkaskoj reprezentaciji.

slika
slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 03 sep 2011, 17:01

mak_033 je napisao/la:Kladite se protiv nase reprezentacije u kosarci to vam je siguran dobitak
Prije početka EP čekam par Italija - BiH za fine pare. Igra se u Riminiju i kvota na Italiju 1,20. BiH dobije 1 razlike i padnem. Prva utakmica na EP: Grčka - BiH - igram hendikep na Grčku i padnem. Druga utakmica na EP: Crna Gora - BiH - igram keca na CG i padnem. Treća utakmica na EP: BiH - Finska - igram keca na BiH i padnem. Svaki put kad mi je ova reprezentacija na tiketu padnem. Nije bitno da li igram na njih ili protiv njih - uvijek padnem. Ovom prilikom im **** sve po spisku. Postali su mi daleko najmrža reprezentacija. :evil: Nakon pobjede protiv CG govorim igrat ću na BiH protiv Finske i past ću. Tako mi i treba kad igram protiv svog osjećaja. Pogodio sam Koponena manje od 19,5 na istom tiketu, ali koji će mi k.rac kad igram na ove majmune. Ono protiv CG je bio sretan dan i ništa više. Sutra da igraju opet protiv njih izgubili bi. Sutra protiv Hrvatske. Igram na Hrvatsku i ako tu padnem bacit ću se s mosta. :mrgreen:

@ Emir ZENICA
Svaka čast na tiketima. Protiv BiH uvijek treba igrati u 3. četvrtini.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 sep 2011, 18:09

Ma nasu reprezentaciju treba izbjegavati pravo.Bilo da je kosarka ili rukomet.Al sto se kosarke tice 3/4 obavezno protiv BiH odigrati.Ti sutra igras na Hrvate,ja igram hendikep na nas hahahhahaha :lol:
Hvala ;)
Volim te Celik ! ! !

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 03 sep 2011, 18:20

suicidesquad je napisao/la:
Prije početka EP čekam par Italija - BiH za fine pare. Igra se u Riminiju i kvota na Italiju 1,20. BiH dobije 1 razlike i padnem. Prva utakmica na EP: Grčka - BiH - igram hendikep na Grčku i padnem. Druga utakmica na EP: Crna Gora - BiH - igram keca na CG i padnem. Treća utakmica na EP: BiH - Finska - igram keca na BiH i padnem. Svaki put kad mi je ova reprezentacija na tiketu padnem. Nije bitno da li igram na njih ili protiv njih - uvijek padnem. Ovom prilikom im **** sve po spisku. Postali su mi daleko najmrža reprezentacija. :evil: Nakon pobjede protiv CG govorim igrat ću na BiH protiv Finske i past ću. Tako mi i treba kad igram protiv svog osjećaja. Pogodio sam Koponena manje od 19,5 na istom tiketu, ali koji će mi k.rac kad igram na ove majmune. Ono protiv CG je bio sretan dan i ništa više. Sutra da igraju opet protiv njih izgubili bi. Sutra protiv Hrvatske. Igram na Hrvatsku i ako tu padnem bacit ću se s mosta. :mrgreen:

@ Emir ZENICA
Svaka čast na tiketima. Protiv BiH uvijek treba igrati u 3. četvrtini.
hahahahahahahahha sto me nasmija

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 sep 2011, 18:23

Ajde Slovenija,ajde Grcka.Zajedno do pobjede ! :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 sep 2011, 00:43

Odlican dan

slika
slika
slika
slika

samo steta

slika

Morao sam staviti,znam da nije fer..Jbg :twisted:
Volim te Celik ! ! !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 sep 2011, 03:14

Ljudi ja više ne znam šta da igram. U petak odigram dva tiketa, na jednom padnem na Brazilu protiv Dominikanske republike :shock: :shock: :shock: i na Bosni protiv Finske, a na drugom padnem na Lutonu za 66 km. Primiše gol u 90+2 minuti. :roll: postaviću ovdje tiket ako ga nađem.

Onako usput, prije određenog vremena sam postavio jedno pitanje ovdje ali mi niko nije odgovorio, pa reko da postavim opet :mrgreen: , valjda će neko znati. Znači zanima me šta je francuskim fudbalskim klubom Strasbourg? Prošle godine su igrali u trećoj ligi, završili su kao četvrti ili peti na kraju, ove sezone ih nema u tom rangu takmičenja, a naravno nisu ušli u drugu ligu, a ni ispali iz treće. Baš neshvatljivo, bar meni. To me zanima iz razloga tog što sam ih prošle sezone često igrao na kladionici, dosta puta sam ih prošao sa kvotama od recimo 2.50 do 3.00, a ove sezone ih nema nigdje, pa sam ih morao zamjeniti drugim ekipama koje nisu ni upola pouzdane kao što je bio Strasbourg.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 04 sep 2011, 03:22

alan_kardec je napisao/la:Ljudi ja više ne znam šta da igram. U petak odigram dva tiketa, na jednom padnem na Brazilu protiv Dominikanske republike :shock: :shock: :shock: i na Bosni protiv Finske, a na drugom padnem na Lutonu za 66 km. Primiše gol u 90+2 minuti. :roll: postaviću ovdje tiket ako ga nađem.

Onako usput, prije određenog vremena sam postavio jedno pitanje ovdje ali mi niko nije odgovorio, pa reko da postavim opet :mrgreen: , valjda će neko znati. Znači zanima me šta je francuskim fudbalskim klubom Strasbourg? Prošle godine su igrali u trećoj ligi, završili su kao četvrti ili peti na kraju, ove sezone ih nema u tom rangu takmičenja, a naravno nisu ušli u drugu ligu, a ni ispali iz treće. Baš neshvatljivo, bar meni. To me zanima iz razloga tog što sam ih prošle sezone često igrao na kladionici, dosta puta sam ih prošao sa kvotama od recimo 2.50 do 3.00, a ove sezone ih nema nigdje, pa sam ih morao zamjeniti drugim ekipama koje nisu ni upola pouzdane kao što je bio Strasbourg.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/str ... ligu/63164

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 sep 2011, 03:38

aha, tako znači. hvala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 sep 2011, 11:14

slika
masala masala :lol:
Ni ova Edina nije sva svoja :twisted: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 04 sep 2011, 11:44

Dobio sam neke inf. kobejagi sigurni parovi za danas.
15:00 Sampdoria-Gubbio 1
21:00 Flamengo-Bahia 1
Šta mislite o utakmici BiH - Hrvatska (košarka)? Jucer smo izgubili od "skijaša" skoro 30 razlike iako smo bili "favoriti". Bosnu još nikako nisam pogodio u ove 3 utakmice. Igro na njih jucer i izgube, igrao protiv njih oni pobjede. :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 sep 2011, 11:45

Igrat da cemo izgubiti u 3/4 :D To uvijek prolazi :D
Volim te Celik ! ! !

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 04 sep 2011, 11:47

Hrv-BiH/A.Tomić (-14,5+) 2 1.85
Hrv-BiH/M.Teletović (-15,5+) 1 1.85
Makedonija-Finska(+6,5) 1 1.85

Sigurica dana ;)

Sretno ko isprati 8-)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 sep 2011, 11:50

Teletovic ima kao neku povredu zgloba,treba to ispratiti :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 sep 2011, 11:55

sta mislite moguli spanci uzeti domacine solidna kvota na njih...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.