kme kmeanonymous001 je napisao/la:umjesto "pobjedit ćemo,nema ali" bolje da je Ćiro izjavio "kupit ćemo,dašta ćemo" ...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kme kmeanonymous001 je napisao/la:umjesto "pobjedit ćemo,nema ali" bolje da je Ćiro izjavio "kupit ćemo,dašta ćemo" ...
sve smo kupili do kraja pa cak i protiv Jedinstva zadovoljan?anonymous001 je napisao/la:umjesto "pobjedit ćemo,nema ali" bolje da je Ćiro izjavio "kupit ćemo,dašta ćemo" ...
To je vjerovatno bilo u prolazu malo zastali tu da odmore i sta pojedu.ultrahell24 je napisao/la:Danas kod Konjica vidim autobus Slobode,jesul to u krantinu il je nesto drugo u pitanju,bio parkiran kod nekog restorana?
nemoj meni pricat,sve kafane sarajevske je zatvarao,bile su i njegove slike gdje se ljubi sa nakim svojim haverom ko derpe i pored boca viskija! Svojim ocima ga gledao kao i ovog malog Travancica,npr Travancic popije kao malo ko,i zato mi je zao sto ga nisu pustili kod vas nikad nista od njega! Bilo bi mi drago da se Huseinbasic uozbiljio,al eto to nije moja stvar vise,vec od navijaca SlobodeBenjo_AFC86 je napisao/la:Aj ne glupiraj se to za kafanu. Idi u VIVU i budi stražar pa vidi hoće li naletiti. Pa nije budala lik, zna da ima odgovornost i da bi letio kod Ćire odma.klasik je napisao/la:Huseinbasic je sad u tim godinama u kojim mora nesto pokazat, imao je priliku u Sarajevu (manje-vise) da pokaze to nesto, nije uspio, sad je dobio novu odlicnu priliku, vjerovatno ce dobit vise prostora nego u Sarajevu, slabija je liga, odlicni uvjeti do njega je ako hoce da bude igrac mora se ponasat tako ako nece, boze moj ni prvi ni zadnji kome je kafana uzela karijeru.ultrahell24 je napisao/la: ovaj Husic je i u Sarajevu bio prelos,ja sam mislio kad je dolazio da ce biti bomba igrac,apsolutno nista nije pokazao,kao i ovaj Huseinbasic kojem jje kafana na prvom mjestu!
vjerovatno zato i pitam,i ja sam u prolazu bio hehefukara87 je napisao/la:To je vjerovatno bilo u prolazu malo zastali tu da odmore i sta pojedu.ultrahell24 je napisao/la:Danas kod Konjica vidim autobus Slobode,jesul to u krantinu il je nesto drugo u pitanju,bio parkiran kod nekog restorana?
E da si takav prema svima, ima jos jedan iz bihaca i bar dva tuzlaka koja moras banovati, ali nisi ti realan jbgBenjo_AFC86 je napisao/la:Anonymous bye bye.
haj prekini,penju se meni na grbacuHerLutwoII je napisao/la:a jesi li ti taj iz Bihaca ?
Bil volio znatiHerLutwoII je napisao/la:a jesi li ti taj iz Bihaca ?
ma kakav on samo ima jaku pozadinu zavrsit ce on karijeru u bosni iz kalesijeHerLutwoII je napisao/la:Music pojacao Galatu? pa kad ga pustise iz M.City prije,haman ga Mancini zagotivio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.