La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Felixians4
- Kontakt:
Re: La Liga
u februaru 2023. bilo i dvoboja završenih s 5,6,7,8 komada.
a jest i taj tebas već dojadio, koči i on, kritična masa ga valjda izgura
a jest i taj tebas već dojadio, koči i on, kritična masa ga valjda izgura
Javier Tebas (predsjednik La Lige): "Komercijalna potražnja za Premier ligom nije se promijenila u posljednjih nekoliko godina. Velika razlika je što današnji vlasnici klubove vode u velika dugovanja. Klubovi u La Ligi su zajedno izgubili 250 milijuna eura, a u Premier ligi dvije milijarde."
"Premier liga destabilizira europski nogomet. Oni su Superliga dugova. Što se tiče audiovizualnih prihoda, Barça i Real Madrid bili bi treći ili četvrti u Premier ligi. Mi u La Ligi tražimo stabilan poslovni sistem, a ne kao oni..."
"Barcelona nije bila jasna o slučaju 'Negreira'. Nisu ništa objasnili. Ako Laporta ne objasni slučaj 'Negreira', trebao bi dati ostavku."

Dnevna doza Tebasizma
Nemoguće da je ovakav krelac na čelu tako jake lige.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brzi ste 

Ma **** sve to, de nek neko stavi onaj gif kad 5 igraca barce padne zbog detonacije koju je prouzrokovala prazna plasticna flasa na Mestalji 

Ja bih radije da mi priznaju gol kad pređe lopta pola metra liniju u trenucima kad se lomi sezona nego da mi poklanjaju penal u polurevijalnoj utakmici gdje Real već završio svoj dio posla u drugoj minuti
Al' to sam samo ja
Al' to sam samo ja
Da pustim suzu

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Istorijske nepravde, svi su protiv Barce 
Petarda je bacena 

Joj srece da se Alaba povrijedi,tamo je puhalo dok brat Nacho nije usao da isamara Salaha.
Kakva utakmica,kakva noc
Kakva utakmica,kakva noc

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Win-win situacija i za nas. Liverpool da je uzeo super, ovako i dalje možemo pričati kako je La Liga ispred EPL-a. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Izbacite United, ne kitite se tuđim perjemBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:01Win-win situacija i za nas. Liverpool da je uzeo super, ovako i dalje možemo pričati kako je La Liga ispred EPL-a.![]()

Koševo Zapad
Izvinjavam se spanjolskim klubovima,na svom stadionu niko ne dozvoljava ovakvo ponizenje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nama se iz nekog razloga ne igra Europa. Ništa ne možemo obećati.Shategabri je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:03Izbacite United, ne kitite se tuđim perjemBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:01Win-win situacija i za nas. Liverpool da je uzeo super, ovako i dalje možemo pričati kako je La Liga ispred EPL-a.![]()
![]()

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.