neno#4 je napisao/la:Idem vani na par dana. Kada se vratim hocu da vidim da smo nastavili sa pobjedama, i da smo doveli nekoga. Nemojte da me razocarate![]()
Imas i vani internet

salim se ja malo. take care!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
neno#4 je napisao/la:Idem vani na par dana. Kada se vratim hocu da vidim da smo nastavili sa pobjedama, i da smo doveli nekoga. Nemojte da me razocarate![]()
Cuban je odlučio da stopira taj trade,mogao je to uraditi vlasnik bilo koje druge ekipe,ali nisu imali hrabrosti(a vjerovatno ni pameti da skontaju šta je to zapravo)da idu protiv Sterna koji je bio jedan od sudionika u onom smiješnom tradeu.Lakersi bi dobili ponajboljeg playmakera lige,oslobodili prostor za Howarda i vjerovatno osvojili još 5-6 titula u idućih 10 godina.Koliko se ja sjećam(nisam siguran)i Bynum im je trebao ostat pa bi imali 2 najdominantnija visoka igrača trenutnoneno#4 je napisao/la:LBJ, onda nam reci zato se stopirao trade Paul - a?
Ko kaze da Lakersi nisu pogurani u masi situacija taj ili ne zna o cemu prica ili laze.
Ali u ovoj situaciji, daj nam pojasnjenje.
1. Odom je sam trazio trade i Lakersi su ga dali djaba zato sto hoce da oslobode cap space. I Vujacic je svojevremeno dat "nizasta" pa niko nije ni A rekao.amerosm je napisao/la:Prvi sam bold pogrjesio i odnosilo se na Hornetse i kako je moguce da se sa kvalitetnijim igracima nalaze na samom dnu Zapadne konferencije.LBJ MVP je napisao/la:Bold 1:Clipersi nisu na dnuamerosm je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili kako je Stern na konferenciji za novinare izbjegavao pitanja vezana za trejd Paula, i na pitanje jednog novinara da objasni kako Clippersi sa kvalitetnijim igracima se nalze na samom dnu tabele odogovorio samo: "Sljedece pitanje".
Takodjer je i sam Cuban priznao da ce tesko uspjeti prodati Hornetse sa ovakvim igracima i ovom ekipom, no cilj svako zna da nije cilj bio poboljsanje kvaliteta u Hornetsima, vec da se Lakersima nanese steta.
@ balon
na tom clipu mozes vidjeti da Wade uopste ne igra odbranu i da je naprosto pustio Bryanta da uputi sut za pobjedu. Siguran sam da je igrao iole kvalitetniju odbranu da ovaj ne bi ni dobacio do kosa.
Sta ces jadnikovci isfurstrirani cvojek ima sam vise titula nego cijeli roster Istoka.![]()
Bold 2:Pa da si ovo rekao za bilo koju drugu franšizu shvatio bi te.Izgleda po tvom postoji zavjera protiv Lakera
Sto se tice drugog bolda ja nisam ulazio u historijat, vec se moje pisanje samo odnosilo na trejd Paula i tu je glavni cilj bio da se Lakersima nanese steta. Ti si ovu moju recenicu iskoristio da pomjesas kruske i jabuke.
@ balon
naravno da je trejd Paula bio odlican potez uprave - i to ja kao najveci kriticar iste i nesporim, ali kvalitetna uprava sebi nece dozovoliti:
- da pokloni najboljeg sestog igraca prethodne sezone
- da na klupi ima jednog Waltona sa platom od 6 miliona $ godisnje, koji nikako ne igra
- da je doveden jedan igrac na kojeg nas trener ne racuna (McRoberts) koji ima platu oko 3 miliona $ godisnje
- da ne iskoristi Amnesty klauzulu za igraca koji ima platu od 7 miliona $, a utakmice mu nisu na tom nivou (MWP), i da ima jos dvije godina ugovora gdje ce Lakersi morati platiti preko 14 miliona $
- da se dopusti jednom Fisheru koji je na samom zalasku karijere, da naredne godine ima Player option u ugovoru koji vrijedi 4 miliona $
- da se obruka izjavom da jedan Arenas za vet-minimum ne moze poboljsati kvalitet Lakersa - a svi znamo kako igraju Fisher i Blake
- da ima samo tri kvalitetna igraca i ekipi i da nije u stanju da napravi jos neki trejd - nazalost trejd Paula nije uspio, ali ta uprava izgleda nema plan B, C ili D kojim moze poboljsati kvalitet ekipe
Nas pick iz prvog kruga drafta. Isti je slucaj bio i kod Beasleya. U oba navrata Lakersi su odbili, ali mislim da kvalitet tog igraca ne moze biti ogroman jer Dallas bio na redu kao tek 22 ekipa ako se ne varam.majestic24 je napisao/la:Kakva je bila ponuda Cavsa za Sessionsa???
amerosm je napisao/la:Nas pick iz prvog kruga drafta. Isti je slucaj bio i kod Beasleya. U oba navrata Lakersi su odbili, ali mislim da kvalitet tog igraca ne moze biti ogroman jer Dallas bio na redu kao tek 22 ekipa ako se ne varam.majestic24 je napisao/la:Kakva je bila ponuda Cavsa za Sessionsa???
amerosm je napisao/la:@adnan24 je bolje upoznat da "ekspertima" sa ESPN-a, ali je Stephan A.Smith danas izjavio da je kod IDIOTA glavni cilj u narednim godinama da se ustedi na platama igraca i porezima koje su duzni platiti. Hebote potpise ugovor o TV pravima koji ti po sezoni donosi 160 miliona $ - o drugim prihodima da ne pricamo - i onda uzeo razmisljati o stednji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.