Ko da gledam da nije nas,nijedan transfer nisam ovoliko prizeljkivao,sto posto ide negdje drugo..EmirSioux89 je napisao/la:Da mi je da se zavrsi taj transfer oko Ibrahimovica
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Re: Manchester United FC - Transferi
Zasto sutra?tajger je napisao/la:Da se mi sutra svi ne ohladim kad čovjek nas prospe a mi već proslavili njegov dolazakEmirSioux89 je napisao/la:Da mi je da se zavrsi taj transfer oko Ibrahimovica
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa sutra zvanicno u 17h ce se znat ciji je,najavljeno kao velika bomba...
Sto se tice tog termina...

Zlatan Ibrahimović
June 7th, 2016 marks the start of my new project.
Zlatan Ibrahimović
June 7th 5PM CET. Join and ask me questions!
Zlatan Ibrahimović
Watch the full film on June 7th #itsnotaboutthegear

100% sportski i krajnje opušten potpis

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koji će nam klinac Matić, nadam se da od toga nema ništa, idi po Gomesa i/ili Pjanketa i dovoljno za sredinu. Treba nam desno krilo, a ne vidim da se tu povezujemo sa nekim.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
desno krilo je rezervisano za Rashforda
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Jel fkt vjerujes da nam Matic ne treba? Covjek koji je prekucao onu sampionsku sezonu i bio mozda i najbolji veznjak lige. Igrac koji se mora dovesti ako postoji i promil sanse!rio_Ferdy88 je napisao/la:Koji će nam klinac Matić, nadam se da od toga nema ništa, idi po Gomesa i/ili Pjanketa i dovoljno za sredinu. Treba nam desno krilo, a ne vidim da se tu povezujemo sa nekim.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vjerujem, gledao sam ga i prošle sezone, imamo dovoljno takvih igrača, Gomesa treba ganjati, a ne još jednog Šnajderlina.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A jel fakat taj Gomes vrijedi vise od Pjanica??
Ne mislim finansijski
Ne mislim finansijski
Zasto ne oba? Para ne manjka. Slazem se ja s tobom da je u ovom trenutku potrebniji Gomes (imamo Morgana) ali ukoliko se Matic moze dovesti onda to treba momentalno iskoristiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vjerujem, gledao sam ga i prošle sezone, imamo dovoljno takvih igrača, Gomesa treba ganjati, a ne još jednog Šnajderlina.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nema potrebe za jos jednim takvim, samo gomilanje igraca slicnog profila, neko bi tu morao ici. A siguran sam da bi te pare bilo bolje potrositi na pravo desno krilo recimo, uz tog Gomesa jel i stopera.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Racunaj dugu i izrazito zahtjevnu sezonu. Povred i umor ce sigurno stici. Razumijem da nam u ovom trenutku igrac tipa Matica nije prioritet ali takvog igraca moras dovesti ako imas priliku.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma i nije baš duga, pogotovo neće biti ako se ispadne brzo iz Evropske lige. Nisam ni ja nekako za Matića, ali vidjećemo.Rooney88 je napisao/la:Racunaj dugu i izrazito zahtjevnu sezonu. Povred i umor ce sigurno stici. Razumijem da nam u ovom trenutku igrac tipa Matica nije prioritet ali takvog igraca moras dovesti ako imas priliku.
Upravo tako! Covjek jedan od boljih igraca u sezoni kad je Celzi uzeo titulu, kad bi sljedecu odigrao sa 70% od onoga sto je igrao, gdje bi nam kraj bio.. Mada sumnjam nesto u te spekulacije, al' vjerujem da bi strasan posao to bio
Ma nisam ni racunao EL, iskreno.UnitedWA je napisao/la:Ma i nije baš duga, pogotovo neće biti ako se ispadne brzo iz Evropske lige. Nisam ni ja nekako za Matića, ali vidjećemo.Rooney88 je napisao/la:Racunaj dugu i izrazito zahtjevnu sezonu. Povred i umor ce sigurno stici. Razumijem da nam u ovom trenutku igrac tipa Matica nije prioritet ali takvog igraca moras dovesti ako imas priliku.
Vise mislim na nikada zahtjevniji EPL koji ce traziti dosta truda, krvi i znoja da se domognes top4 pored sijaseta kandidata i nagaznih mina + FA kup koji nam je sigurno cilj i sljedece sezone. A i u EL ne smijemo biti posmatraci, cisto zbog koeficijenta se treba napraviti neki rezultat pa kakav god.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Bastian
Morgan
Carra
Ander
Fosu M
Blind
+
Matic
po trenutnom stanju ovaj transfer nema smisla jer svaki od ovih gore navedenih se nada "velikoj minutazi" iduce sezone
jedino objasnjenje je Jozin plan da se rijesi najmanje 3 gore navedenih(ali kojih) jer se tu ocekuje dolazak i ovog Gomesa
ali nije upitan kvalitet Matica i sigurno bi bio veoma koristan ali kao sto sam vec naveo transfer trenutno nema smisla
+ Fella
kako sam njega zaboravio
Morgan
Carra
Ander
Fosu M
Blind
+
Matic
po trenutnom stanju ovaj transfer nema smisla jer svaki od ovih gore navedenih se nada "velikoj minutazi" iduce sezone
jedino objasnjenje je Jozin plan da se rijesi najmanje 3 gore navedenih(ali kojih) jer se tu ocekuje dolazak i ovog Gomesa
ali nije upitan kvalitet Matica i sigurno bi bio veoma koristan ali kao sto sam vec naveo transfer trenutno nema smisla
+ Fella

Zadnja izmjena: Martial9, dana/u 07 jun 2016, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Ukoliko se ne bude nikoga rjesio to je druga stvar, mada ja vec imam u vidu odlazak Blinda i Bastiana (jer se to uveliko spekulise), Carricka i ne racunam za neki ozbiljan domet, on ce biti tu da uleti za LE i kupove ponajvise.. Moze se napraviti fino mjesta u vezi..
Morgan je zvijer te u normalnim okolnostima mora biti glavna uzdanica. Carrick ostaje kao tata ove pozicije da poducava npr. Fosua, ukoliko ga Jozo bude vidio kao dm-a, ukoliko ne, dovesti jednog backupa.
Time bi pozicija zadnjeg veznog bila rjesena. Sto se tice cm-a, tu je stvar kompleksnije prirode, jer Jozo ce traziti deep-lying playmakera. Imamo Herreru kao jednu od akvizicija (iako ga vidim kao btb-a radnicke prirode), ali bojim se da je vec prekrizen za neka razmatranja, jer ima i kreativnijih.
Time bi pozicija zadnjeg veznog bila rjesena. Sto se tice cm-a, tu je stvar kompleksnije prirode, jer Jozo ce traziti deep-lying playmakera. Imamo Herreru kao jednu od akvizicija (iako ga vidim kao btb-a radnicke prirode), ali bojim se da je vec prekrizen za neka razmatranja, jer ima i kreativnijih.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nijedan, možda sem Fellainija i možda Mate neće napustiti OT ove sezoneMartial9 je napisao/la:El Confidencial: Mata, Herrera, Schweinsteiger, Varela, Rojo, Valencia, Fellaini, Darmian, Young, Blind & Memphis will be sold by MUfc
![]()
Valja čekat 17, da vidimo šta će Ibrahimović objavit

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.