Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ma nasi "novinari" po obicaju pogrijesili. Vjerovatno se radi o Septembru 2014, tada pocinju kvalifikacije za EP
Kao sto sam rekao ima dvadesetak stranica.... Kad je Trinidad i Tobago potpisao ugovor sa adidasom nekoliko mjeseci prije SP 2006, dobili su standardne adidasove dresove.AllGunsBlazing je napisao/la:Jest mi smijesno kad kazu nema vremena, pa sta jel to se dresovi prave u Borcu, pa ove hanume ne mogu stici napraviti dovoljno.
To sto ti kazes da sumnjas da nemaju vremena, vjerovatno imaju.
Ali taj novac i to vrijeme koje ce uloziti u dizajn, testiranje, marketing, promociju, distribuciju itd tog dresa je vjerovatno previse za prihode dresa BiH (ili tada TiT).
Jest smijesno, ali nije nista cudno. Nismo ni prvi, a vjerovatno ni zadnji.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Iako se nadam da cemo imati neki fin dres do pocetka kvalifikacija za Euro 2016, iskreno sumnjam u to.anonimni je napisao/la:Za šta Adidasu treba godinu i po, pa da dobijemo posebne dresove?Ako budu ovi k'o sa stranice Saveza, biće dobro, al' mi opet čudno da se 17 mjeseci čeka posebno dizajnirani dres...
Zasto bi napravili poseban dres koji ce biti u prodaji samo godinu dana (od septembra 2014 do septembra 2015)? U septembru 2015 izlazi kolekcija za Euro 2016, odprilike kao i sada za SP 2014. Dresovi si izlazili krajem kvalifikacija ili poslije baraza, dakle oktobru, novembru...
Tokom kvalifikacija, vecina repka nosi dresove koje su dobili za prijasnji veliki turnir. Recimo Hrvatski dresovi za kvalifikacije za SP 2014 su bili isti koji su imali tokom EP 2012...Mozambik je napisao/la:Ma nasi "novinari" po obicaju pogrijesili. Vjerovatno se radi o Septembru 2014, tada pocinju kvalifikacije za EP
Protiv Italije : http://totallycoolpix.com/wp-content/up ... 12_001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Protiv Islanda: http://i.telegraph.co.uk/multimedia/arc ... 56499b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim, necu da s*rem ali jbg...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 21 mar 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pa kod nas nista nije normalno i uobicajeno, naprotiv.
Neko ocekuje da ce Adidas sad svoje pogone posvetiti jednoj lijevoj reprezentaciji, a zapostavit ce milionsku proizvodjnu dresova za Real, Milna, Bayern, Juventus za sezonu 2014/15.
Znas sta smo mi za njih globalno?
Malo vise od obicne nule, shodno tome ce se i ponasati prema nama

za kvalifikacije se ne koriste i ne prave posebni dresovi već se koriste oni sa prošlog takmičenja (SP,EP).. tako da je sasvim logično da sljedeće dresove dobijemo 2015 u septembru.
- Goalgetter
- Kontakt:
Keep calm, and enjoy adidas.
Sanjamo vec toliko taj adidas, i opet se pocne sumnjati. Hajde, dizajn vamo tamo, al pocelo se sad oko materijala raspravljati. Najmanje briga imam oko tog materijala, pa nisu levati da ti dadnu krpe. A sto se tice dizajna, sve je to stvar ukusa, nekome ce se svidjeti, nekome ne, tako ce uvijek biti.
Potpisali smo toliko vazan ugovor za napredak nase reprezentacije, dresovi su samo minimum ovoga svega.

Sanjamo vec toliko taj adidas, i opet se pocne sumnjati. Hajde, dizajn vamo tamo, al pocelo se sad oko materijala raspravljati. Najmanje briga imam oko tog materijala, pa nisu levati da ti dadnu krpe. A sto se tice dizajna, sve je to stvar ukusa, nekome ce se svidjeti, nekome ne, tako ce uvijek biti.
Potpisali smo toliko vazan ugovor za napredak nase reprezentacije, dresovi su samo minimum ovoga svega.
Nije mi jasno sto se petljas u nesto o cemu pojma nemaspisac je napisao/la:Neko ocekuje da ce Adidas sad svoje pogone posvetiti jednoj lijevoj reprezentaciji, a zapostavit ce milionsku proizvodjnu dresova za Real, Milna, Bayern, Juventus za sezonu 2014/15.![]()
![]()
![]()
Kako si mi samo argumentovano odgovorio, ostao sam bez teksta 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- plavipatriota
- Kontakt:
kako su mi samo glupi razlozi da nemaju vremena nama napravit ništa do svjetskog, pa ja da imalo bolje znam u fotošopu radit svaki dan bi mogao napravit 6-7 kombinacija dizajna, a šta oni imaju tih dizajnera mogu im takmičenje napravit i imati neki vrh..
kroj je isti svim dresovima, mislim imaju one standardne krojeve, pa nek izaberu, a i to da hoće mogu u dva dana smislit..
kroj je isti svim dresovima, mislim imaju one standardne krojeve, pa nek izaberu, a i to da hoće mogu u dva dana smislit..
E ovo brate je dres,sablon ne sablon ovaj bijeli dres je mrak,ovaj sto je fino predstavljen na s.s.ba,mogli su odmah ovako a ne ko onaj dan izguzvan,razbacan,nikakav 

Savez je od reprezentacije napravio kurvu Adidasovu. Koja blamaza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kako god okrenes dresovi su vrh..osim nekolicini pojedinaca na ovom forumu
ali hvala Bogu pa ih niko ne pita za misljenje...ako im se ne svidjaju dresovi..nek ih jednostavno ne kupuju

meni je kolumbijski dres vrh vrhova. samo bi bilo logicnije da su im umjesto crnih stavili bijele linije
kod nasih mi se ne svidja ona kosa traka na rukavu, izgleda ko da je stavljena traka u znak zalosti. i ova nasa ljubicasta plava je uzasna 

ljudi shvatite onaj dres je plaviBigDaddy je napisao/la:meni je kolumbijski dres vrh vrhova. samo bi bilo logicnije da su im umjesto crnih stavili bijele linijekod nasih mi se ne svidja ona kosa traka na rukavu, izgleda ko da je stavljena traka u znak zalosti. i ova nasa ljubicasta plava je uzasna

Niđe veze, majke mi, ko da odijelo za svadbu il maturu kupujete
Te nije mi lijep, te prošo bi pored njega u nekom šopu ne bih ga ni primijetio. Brate, ako ćeš ga zbog ljepote kupovat, nemoj ga ni kupovat. Ja ga lično jedva čekam kakav god da bude, jer će me i za 30 godina podsjećati na prvo veliko takmičenje za koje me je briga.

+1BigDaddy je napisao/la:meni je kolumbijski dres vrh vrhova. samo bi bilo logicnije da su im umjesto crnih stavili bijele linijekod nasih mi se ne svidja ona kosa traka na rukavu, izgleda ko da je stavljena traka u znak zalosti. i ova nasa ljubicasta plava je uzasna
Ma bravo.teferič je napisao/la:Niđe veze, majke mi, ko da odijelo za svadbu il maturu kupujeteTe nije mi lijep, te prošo bi pored njega u nekom šopu ne bih ga ni primijetio. Brate, ako ćeš ga zbog ljepote kupovat, nemoj ga ni kupovat. Ja ga lično jedva čekam kakav god da bude, jer će me i za 30 godina podsjećati na prvo veliko takmičenje za koje me je briga.

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
To je to.teferič je napisao/la:Niđe veze, majke mi, ko da odijelo za svadbu il maturu kupujeteTe nije mi lijep, te prošo bi pored njega u nekom šopu ne bih ga ni primijetio. Brate, ako ćeš ga zbog ljepote kupovat, nemoj ga ni kupovat. Ja ga lično jedva čekam kakav god da bude, jer će me i za 30 godina podsjećati na prvo veliko takmičenje za koje me je briga.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Brazzzoo123, Confiance, dedo26, General505, Google Adsense [Bot], Jegres, napapijri1987 i 63 gosta.