ako Bog dabuja je napisao/la:bice zeljo opet sampion

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ako Bog dabuja je napisao/la:bice zeljo opet sampion
Samo sklopi okice,zovi mi ime zovi mi ime,jedan ce pitar letjeti,sa tribine sa tribine! najlude je bilo za pitaralolo je napisao/la:to se vi izmedju sebe potukli,pa onda ko pitara izbacilibistrikboy je napisao/la:Prvo poluvrijeme Olimpik drzao loptu vise u nogama ali nisu ni opucali na nas gol,poslije greske odbrane olimpika Bucan trci sam prema golu a s leđa ga obaraju dvojica igraca Olimpika-penal,koji Bekric pretvara za prednost od 1-0,poslije toga nasi mnogo bolji i rastrcani,u drugom Olimpika ni na vidiku,bas smo ih trkom razbili,imali par prilika da bi Culum poslije slobodnjaka koji je izveo Bekric pogodio glavom za 2-0...
Napredak se zaista vidi,posebno takticka disciplina,svako cuva svog igraca trkom smo Olimpik poderali,ali daleko je to od neke super ekipe koju prizeljkujemo,najbolji pojedinac Beslija,dobri bili i Colic(na poluvremenu izasao zbog povrede),Kovacevic,Bekric,Mehic i Culum,posjeta negdje oko 4000 dusa...
Mesanovic otjeran od strane Amara u ranim poslijepodnevnim satima![]()
Olimpik nista posebno nestokao Zvijezda prosle godine Pelak daleko najbolji,Spalevic mnogo trcao i popio MNOGO batina u svakom duela,sad mu se vraca udaranje,pljuvanje i psovanje majki u tunelu pred izlazak u Lukavici...
Na kraju pitar letio sa tribine![]()
Hocemo bodove,bodove iz Zenice...
rus-tm87 je napisao/la:ljudi dobar je ali nije mi nesto u defanzivi ,dok je lopta na zemlji malo je spor
Serdarevic je razigravac a i 19 nasa je jako brz i uporan decko!Olimpik uigranija ekipa od nas sto ima smisla duze vremena su zajedno na pripremama.Taktika i fizicka sprema su na nasoj strani.Zalaganje na nivou a vjerujem da se nisu osvjezili jos uvijek od priprema jos su noge teske.Ima mnogo prostora za napredak, jedan klasicni centrfor bi nam dosao ko budali samar.Opsti utisak zadovoljan sam sto vidim da moze i bolje.tax je napisao/la:ZELJI FALI JEDAN RAZIGRAVAC I JEDAN BRZ IGRAC KAO SMAJLOVIC
vjerovatno, jer ga nije bilo nikako protiv Olimpika, a koliko znam nije povrijeden...jocker123 je napisao/la:sta je sa mesanovicem,jel ga otjerao??
mesanovic istegao lozu a serdarevic bolestan uglavnom ce biti u konkurenciji za tekmu u subotu aBdmuXmania je napisao/la:vjerovatno, jer ga nije bilo nikako protiv Olimpika, a koliko znam nije povrijeden...jocker123 je napisao/la:sta je sa mesanovicem,jel ga otjerao??
hvala na informaciji,znaci bit cemo jos jaci za mesanovicaza zivot cijeli je napisao/la:mesanovic istegao lozu a serdarevic bolestan uglavnom ce biti u konkurenciji za tekmu u subotu aBdmuXmania je napisao/la:vjerovatno, jer ga nije bilo nikako protiv Olimpika, a koliko znam nije povrijeden...jocker123 je napisao/la:sta je sa mesanovicem,jel ga otjerao??
pa da ne trpi Amar nedisciplinuza zivot cijeli je napisao/la:mesanovic istegao lozu a serdarevic bolestan uglavnom ce biti u konkurenciji za tekmu u subotu aBdmuXmania je napisao/la:vjerovatno, jer ga nije bilo nikako protiv Olimpika, a koliko znam nije povrijeden...jocker123 je napisao/la:sta je sa mesanovicem,jel ga otjerao??
Trenutno korisnika/ca: hotonjskimaher, pinki, voltron30 i 60 gostiju.