FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 25 jul 2009, 23:54

buja je napisao/la:bice zeljo opet sampion
ako Bog da :) zna li iko sta je to bilo sa Mesanovicem i Osimom, jel ga to otjerao iz ekipe :?
Volim te Zeljo!!!

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 25 jul 2009, 23:55

lolo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Prvo poluvrijeme Olimpik drzao loptu vise u nogama ali nisu ni opucali na nas gol,poslije greske odbrane olimpika Bucan trci sam prema golu a s leđa ga obaraju dvojica igraca Olimpika-penal,koji Bekric pretvara za prednost od 1-0,poslije toga nasi mnogo bolji i rastrcani,u drugom Olimpika ni na vidiku,bas smo ih trkom razbili,imali par prilika da bi Culum poslije slobodnjaka koji je izveo Bekric pogodio glavom za 2-0...

Napredak se zaista vidi,posebno takticka disciplina,svako cuva svog igraca trkom smo Olimpik poderali,ali daleko je to od neke super ekipe koju prizeljkujemo,najbolji pojedinac Beslija,dobri bili i Colic(na poluvremenu izasao zbog povrede),Kovacevic,Bekric,Mehic i Culum,posjeta negdje oko 4000 dusa...

Mesanovic otjeran od strane Amara u ranim poslijepodnevnim satima :?

Olimpik nista posebno nestokao Zvijezda prosle godine Pelak daleko najbolji,Spalevic mnogo trcao i popio MNOGO batina u svakom duela,sad mu se vraca udaranje,pljuvanje i psovanje majki u tunelu pred izlazak u Lukavici...
Na kraju pitar letio sa tribine :arrow:

Hocemo bodove,bodove iz Zenice...
to se vi izmedju sebe potukli,pa onda ko pitara izbacili :lol:
Samo sklopi okice,zovi mi ime zovi mi ime,jedan ce pitar letjeti,sa tribine sa tribine! najlude je bilo za pitara :D :D :D malo se usrao :D :D jos jedan dokaz da nas dolaze posjecivati i jos jedan dokaz ko je NO1

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 26 jul 2009, 00:01

Ne znam šta reči. Nisam razočaran jer nisam puno ni očekivao. Da je bajno, nije. Samo prije nego nastavim da poručim pitarima (ma ustvari to ni nisu pitari to je sad ova novopečena, lafo gradska, balavurdija - papanluk, ali druga ruka) . Lenovo vam je objasnio neke stvari, ali vama je džaba objašnjavat. Vi da ste i o čemu razmišljali u životu ne bi bili tu gdje jeste. Nemam vremena da se djecom dopisujem.
E sad dalje o tekmi. Meni se Olimpik svidio. Ekipa ima glavu i rep. Bolje kotrolišu loptu od nas. Po meni su još uvijek (dok Amar ne izvede najjači sastav) kvalitetnija ekipa, ali džaba. Klub bez navijača nema šanse.
Imao sam dojam da je Amar postavio koncepciju koju misli odigrati u Zenici (čak i izmjena je bio vrlo malo). Nije problem što je praktično igrao samo sa jednim pravim napadačem, ali je problem što mali (čini mi se da je ono bio Mehić) nije kalibar koji nama treba. Ustvari, mi sad ni nemamo pravog napadača. U srednjem redu fali igrača to je evidentno (Ćulum mora igrati od početka, fali i Serdarević). Mali Čolić solidan na beku, bori se djete. Radovanović po meni dobar. Odbrana je odigrala prilično dobro, igrala bi još bolje da nam je vezni red jači. Meni se onaj Šeha ne sviđa pa vi kako hoćete. Nit mi liči na golmana niti se tako ponaša. Ja bi volio kakvog pravog golmana, a Šeha može na jug među nas. Borbenost ekipe je na nivou čak malo i pregrubo obzirom da je pripremna utakmica. Suđenje smješno, izmišljenih faulova more. Čini mi se ko god je pao dobio je faul. Najgore što ovako loše suđenje stvara lažnu sliku na terenu, a i za same igraćima nije dobro kad dobivaju izmišljene faulove. Nije realno stanje.
Posjeta fina skroz, preko 4 milje sigurno (ulaz nije bio besplatan) što je za ovaku jednu tekmu odlično. Armija je tu samo da nas krene. Moglo se vidjeti i staro i mlado, i muško i žensko čak i Švaba nekih bilo. Klasika što bi se reklo kad je Željo u pitanju. Nije uvijek najbolji , ali najpopularniji vazda bio i ost'o.
Na kraju, treba biti strpljiv. Još puno toga nama fali. Težak nam je raspored. Ako loše krene ne treba se okrenuti protiv Amara i igraća. Nastaviti s podrškom. Leće to sve na svoje. Malte ne smo krenuli ispočetka. Ne može preko noći.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 26 jul 2009, 00:07

Nisam razočaran jer nisam puno ni očekivao
Za ovaj dio camac svaka cast,jer ne treba se nafuravati,daleko je sve od bajnog a neki od nas imaju obicaj da nas dizu u visine pa cim stane da pljuju po svemu.Smirite se i lagano,gledajte kako skupiti lovu za sljedece gostovanje,pobjeci s posla a manje razmisljajte o titulama i slicnom,ako je sudjeno doci ce sve na svoje do tada lagano!
AMAR OSIM!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 26 jul 2009, 00:15

ZELJI FALI JEDAN RAZIGRAVAC I JEDAN BRZ IGRAC KAO SMAJLOVIC
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jul 2009, 00:16

camac u pravu si da su dosta bolji sa loptom od nas, puno lakse dodju do 16, ali bez lopte su kriticni, jako se lose krecu, tako da...vise im srece drugi put! Ona 19 je dobra al nemoze on sam na 4 njihova da presing pravi! Cim se Beslija prikljuci u presingu odmah je lopta nasa, tako da je mali imao dosta praznog hoda! Moramo igrati sa dva spica kuci.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 jul 2009, 00:24

Ono što sam ja veceras primjetio jeste da se uvela disciplina koliko-toliko u ekipu,za razliku od dosadašnjeg pristupa.
I trcali su barem 75 minuta kako treba (i to je veliki napredak)...dobili smo i novog kapitena ,Cocalić je zadužio traku i odigrao je vrlo dobro u odbrani.
Ne znam zašto Amar non-stop tjera odbranu da izađu na 30-35 metara i neke ofsajd zamke kad zna i sam da imamo ogranicene igrace za tih stvari...sa ovim igracima je velika kocka se oslanjati na tu taktiku u defanzivi...to jednostavno u našoj ligi ne prolazi jer sve i da korektno urade to (a male su šanse za to jer je veceras npr.Šimić tri puta kasnio za ostalim,tj.minirao ofsajd zamku jer je spor) linijske sudije naše lige ce nas uništiti,posebno na gostovanjima...jednostavno nece mahati,taman i bili ofsajdi.
Momak koji je igrao u samom špicu se nije kako treba sastavio sa loptom,a svakako smo tanki sa napadacima (bez Rovčanina ce to pogotovu teže ici).Još treba cistiti ovaj tim jer ima još nekoliko igraca-parazita od koje nemamo nikakve koristi na terenu (npr.Muharemović i Šimić).
Olimpik ništa posebno,imali jednu šansu i to je to...nešto su pokušavali da odigraju i iskombinuju,ali mislim da su samo jednu kombinaciju uspjeli uvezati za 90 minuta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 26 jul 2009, 00:24

Fali nam samo jedan golgeter, ja se nadam da ce to biti rovcanin! Rovcanin je bio u najboljoj formi dok je bio buba i stilic..Znaci JA mislim da ce to biti rovcanin! aBd
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 26 jul 2009, 00:27

rus-tm87 je napisao/la::) ljudi dobar je ali nije mi nesto u defanzivi ,dok je lopta na zemlji malo je spor ;)

nije spor nego je puno visok i ima duge noge tako njegov jedan korak ko 10 obicnih
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 26 jul 2009, 00:27

upratio sam ivu istuka na ulazu u stadion,odgledao je tekmu na zapadu nesto ko smeka ;) prepao se ivo... :D

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 26 jul 2009, 00:40

brkati dabogda ga onaj sjedi istuk u zenici Popusio! :D

nebesko plavi orao
Kontakt:

Post Postao/la nebesko plavi orao » 26 jul 2009, 00:40

culum izjavio:A oko mene lete,lete svi hajde barem i ti husrefe poleti........
hehehe jao novi Viera

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 jul 2009, 00:44

solidna predstava Zelje, ovaj Radovanovic (3) se pokazao kao odlicno pojacanje..., a ovaj Ćulum ce izbaciti iz prvih 11 muharemovica na mjestu defanzivnog veznoj, decko je strasan
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 26 jul 2009, 00:52

tax je napisao/la:ZELJI FALI JEDAN RAZIGRAVAC I JEDAN BRZ IGRAC KAO SMAJLOVIC
Serdarevic je razigravac a i 19 nasa je jako brz i uporan decko!Olimpik uigranija ekipa od nas sto ima smisla duze vremena su zajedno na pripremama.Taktika i fizicka sprema su na nasoj strani.Zalaganje na nivou a vjerujem da se nisu osvjezili jos uvijek od priprema jos su noge teske.Ima mnogo prostora za napredak, jedan klasicni centrfor bi nam dosao ko budali samar.Opsti utisak zadovoljan sam sto vidim da moze i bolje.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 26 jul 2009, 00:56

sta je sa mesanovicem,jel ga otjerao??

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 jul 2009, 01:01

jocker123 je napisao/la:sta je sa mesanovicem,jel ga otjerao??
vjerovatno, jer ga nije bilo nikako protiv Olimpika, a koliko znam nije povrijeden...

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 26 jul 2009, 01:04

muXmania je napisao/la:
vjerovatno, jer ga nije bilo nikako protiv Olimpika, a koliko znam nije povrijeden...
mesanovic istegao lozu a serdarevic bolestan uglavnom ce biti u konkurenciji za tekmu u subotu aBd

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 26 jul 2009, 01:06

za zivot cijeli je napisao/la:
muXmania je napisao/la:
mesanovic istegao lozu a serdarevic bolestan uglavnom ce biti u konkurenciji za tekmu u subotu aBd
hvala na informaciji,znaci bit cemo jos jaci za mesanovica

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 jul 2009, 01:06

za zivot cijeli je napisao/la:
muXmania je napisao/la:
pa da ne trpi Amar nedisciplinu

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 26 jul 2009, 01:46

omG amar im dao kondicioni poslije utakmice haha

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: hotonjskimaher, pinki, voltron30 i 60 gostiju.