[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ne znam ko je gori, oni sto govore da spursi nemaju nikakve sanse ili ti koji kazes da ce oni lagano dobiti.kokuz je napisao/la:Jutros sam izgubio sve nade u Spurse, i mislio da će doživiti blowout, ali kako se primiče tekma, mislim da će Spursi lagano ovo dobiti.
BravoTitova-Juga je napisao/la:Vidim ovdje se ništa ne mijenja, Graivis i dalje lupeta ko maxim, Alesma svršava na LeBrona... postavljaju se neka glupa pitanja... tipa zašto ga toliko mrzite, da dadne 50pts i 30 asistencija našli bi mu manu...
Pa nabijem vas na neku više stvar, lik je izgubio nekoliko ključnih lopti, promašio par zicera i šuteva iako je odigrao mnogo bolju 4-u četvrtinu nego ostatak tekme, ali neka poliže tene Rayu za onu tricu jer će se teško Spursi nakon ovakvog šoka vratiti u sedmoj utakmici, još u Miamiju, iako vjerujem u Popa!
Zašto ga ne volimo ? Ma ukratko vas boli ćuna zašto ga ne volimo, ko ste vi da se vama pravdamo... Jučer počeli košarku gledat i mislite da ste uhvatili Boga za neku stvar.
Toliko arogancije i flopanja za igrača koji bi trebao da bude primjer na terenu...
Svršajte po istom koliko hoćete, dižite ga u nebesa koliko vam duša želi, al' ovaj ni Kobiju još uvijek patike ne može donositi a kamoli Goatu. Džaba mu široka ramena kad su mu muda malena.. Na momente je djelovao kao pizdetina koju je momak ostavio na cjedilu, a onda par gluposti od strane Popovića i nezatvaranja reketa igrača Spursa mu olakšaše dušu. I da, jbo vas triple-double.. svaka čast ko voli onakvu košarku bez fundamentalija, sve na prčenu silu...
Al fakat, ne smijes komentarisati igraca koji je "najbolji na Svijetu" u njegovom Finalu.XConTroL7 je napisao/la:oke, necemo komentarisat njegovu igru u finalnoj seriji :/
Dobar je James, vjerovatno i MVP finala ako osvoje. Opet, nije to na razini iz proslogodisnjeg finala kad su unistili oklahomu. Grijesi puno kad ne treba, al isto tako, povuce svoju ekipu uvijek kada treba.BIHfan je napisao/la:Al fakat, ne smijes komentarisati igraca koji je "najbolji na Svijetu" u njegovom Finalu.XConTroL7 je napisao/la:oke, necemo komentarisat njegovu igru u finalnoj seriji :/
bajern100 je napisao/la:nikad lošiji kvalit NBA lige u poslednjih 7-8 godina a samim tim i veliko finale je osjetno slabije zapravo liga je oslabila od vremena od kako su se razišli velikani Kobe i Šak...
nisam to rekao...znate na sta mislim.."kraljica, le choke, pi.cka" i svi ostale rijeci kojima ga caste. igra nek se komentira argumentirano ,a ne na razini petogodisnjaka.XConTroL7 je napisao/la:oke, necemo komentarisat njegovu igru u finalnoj seriji :/
Evo sta je Bosh porucio istimaTitova-Juga je napisao/la:Oko 2,000 "navijača" Miamia napustilo je sinoćnju utakmicu 1:15 prije kraja. Kasnije čuvši da se stvari mijenjaju, željeli su se vratiti na utakmicu, ali nije im bilo dopušteno!
Pravi Heatovci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.