Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

vivaILchelik
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la vivaILchelik » 24 mar 2013, 01:50

zlatan.edvin je napisao/la:Ma to je fotomontaža, ;)
Nije fotomontaza :)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 mar 2013, 02:48

JTS je napisao/la:fotomontaža ili ne, podržavam .. dok nas drugi "gaze" i ponižavaju zviždanjem himne i paljenjem zastave, mi kao trebamo biti fini i kulturni .. e pa ne trebamo nikome dati pardona, oko za oko, zub za zub ;)
Pa upravo treba da budemo kulturni, da ispadnemo veći od njih, a ovako smo ispali isti kao i oni, debili, eto šta smo. Zamisli da smo im dali aplauz za vreme njihove himne? Oni bi svi redom propali u zemlju. Zapitali bi se koliko su limitiran narod, koliko zaostaju za jednom malom Bosnom i Hercegovinom. Treba biti u nekim situacijama biti pametan, ne spuštat se na nivo njihov, ali hajde, mi imamo mentalitet svoj ne damo da nas iko napada niti išta, pa vraćamo. Ono, što se mene tiče potez je za svaku pohvalu i ja da sam imao zastavu zapalio bi je, ali treba biti i na jedan način pametan, pa im pokazati kakva smo gospoda.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 24 mar 2013, 02:51

anonymousHD je napisao/la:
JTS je napisao/la:fotomontaža ili ne, podržavam .. dok nas drugi "gaze" i ponižavaju zviždanjem himne i paljenjem zastave, mi kao trebamo biti fini i kulturni .. e pa ne trebamo nikome dati pardona, oko za oko, zub za zub ;)
Pa upravo treba da budemo kulturni, da ispadnemo veći od njih, a ovako smo ispali isti kao i oni, debili, eto šta smo. Zamisli da smo im dali aplauz za vreme njihove himne? Oni bi svi redom propali u zemlju. Zapitali bi se koliko su limitiran narod, koliko zaostaju za jednom malom Bosnom i Hercegovinom. Treba biti u nekim situacijama biti pametan, ne spuštat se na nivo njihov, ali hajde, mi imamo mentalitet svoj ne damo da nas iko napada niti išta, pa vraćamo. Ono, što se mene tiče potez je za svaku pohvalu i ja da sam imao zastavu zapalio bi je, ali treba biti i na jedan način pametan, pa im pokazati kakva smo gospoda.
Samo se treba sjetit situacije CG srbija kosarka, kad su braca srbi zvizdali za vrijeme himne, vrijedjali i onda u podgorici gospoda aplauzom isprati njihovu himnu..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2013, 02:52

akva je napisao/la:slika
Svaka cast.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 24 mar 2013, 03:02

neki ne vide dalje od nosa, pa cilj fasista i jeste da im se odgovori na taj isti njihov primitivan nacin, kad oni zapale ti ih iskuliras to njima smeta, oni se jede, kako za zastavu i himnu tako i za sve ostalo

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 24 mar 2013, 03:05

Kako nekome moze biti SVAKA CAST za paljenje bilo koje zastave.
Umjesto da se ne spustamo na njihov nivo mi radimo isto i pokazujemo kolko nam je narod limitiran i opterecen glupim stvarima, isti kao oni AnAmo.
Ali da budem iskren nisam nista ni ocekivao drugo.Na tekmu dosli iz koje kakvih vukojebina gdje nemaju ni TV-e pa cim su se spustili u grad vidjeli da je to IN pa hajmo i mi. Ili dijaspora koja kad je trebala da brani BIH pobjegla odavde pa sad glume patriote paljenjem zastava, smetljari.

OVO NIJE BIH.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 mar 2013, 03:06

Svrki je napisao/la:Kako nekome moze biti SVAKA CAST za paljenje bilo koje zastave.
Umjesto da se ne spustamo na njihov nivo mi radimo isto i pokazujemo kolko nam je narod limitiran i opterecen glupim stvarima, isti kao oni AnAmo.
Ali da budem iskren nisam nista ni ocekivao drugo.Na tekmu dosli iz koje kakvih vukojebina gdje nemaju ni TV-e pa cim su se spustili u grad vidjeli da je to IN pa hajmo i mi. Ili dijaspora koja kad je trebala da brani BIH pobjegla odavde pa sad glume patriote paljenjem zastava, smetljari.

OVO NIJE BIH.

Upravo :!: :!: :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 mar 2013, 03:10

Umjesto da puste reprizu 2-3 puta do sada, ovi iz BHT1 jos nisu niti jednom. Gledam txt raspored i za danas, i opet ne vidim da ce biti snimak tekme. Nije ni cudo sto su u klincu, i sto moraju zivjeti od sadake naroda. Najgledaniji program u drzavi bi bila repriza te utakmice, bez obzira koliko je puta pustili, ali cobani ocigledno nemaju veze o poslu.
Postovanje treba zaraditi.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 mar 2013, 03:35

Ne zelim da sudim cin paljenja zastave i zvizdanja himni (kako sa njihove, tako i sa nase strane) jer nisam ni sudija ni Bog, no upotpunosti se slazem da se ne treba trpiti svaka uvreda i ici onom izrekom "ko tebe kamenom, ti njega lepinom" vec nekad zaista treba i ti njega kamenom. Narod kojem pripadas je svetinja i trebas njegova obiljezja i ljude braniti cime god stignes i ne dozvoliti ni trunku uvrede i sl., ali isto tako ne trebamo biti oni koji ce prvi zapoceti.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 mar 2013, 03:42

Mislim da je ova partija pokazala da smo puno zreliji, iskusniji, uigraniji, i da zasluzujemo da budemo prvi u grupi, i do kraja pokazemo koliko smo napredovali i kakva smo repka postali.
Mozda ce zvucati subjektivno, ali u ovom trenutku smo u samom vrhu svjetskog fudbala!!!

Kad se vrate Pjanic i Salihovic, ako uspijemo pojacati konkurenciju pozadi sa Kolasincem, tu je i Hadzic koji ce dobro doci, Stevanovic udje u formu, pa nece biti kraja dobrim rezultatima!

Navijaci su bili dobri, osim detalja sa Grckom zastavom, to svakako nije dobro, i mislim da je odraz individualnog primitivizma osobe koja se toga sjetila, i toj osobi bi trebalo biti trajno zabranjen ulaz na stadion.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 24 mar 2013, 08:12

slika
Republika Zenica

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 24 mar 2013, 08:16

mali bajram 22.3 :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 24 mar 2013, 08:28

velez_mostar je napisao/la:Mislim da je ova partija pokazala da smo puno zreliji, iskusniji, uigraniji, i da zasluzujemo da budemo prvi u grupi, i do kraja pokazemo koliko smo napredovali i kakva smo repka postali.
Mozda ce zvucati subjektivno, ali u ovom trenutku smo u samom vrhu svjetskog fudbala!!!

Kad se vrate Pjanic i Salihovic, ako uspijemo pojacati konkurenciju pozadi sa Kolasincem, tu je i Hadzic koji ce dobro doci, Stevanovic udje u formu, pa nece biti kraja dobrim rezultatima!

Navijaci su bili dobri, osim detalja sa Grckom zastavom, to svakako nije dobro, i mislim da je odraz individualnog primitivizma osobe koja se toga sjetila, i toj osobi bi trebalo biti trajno zabranjen ulaz na stadion.
A sta je bilo sa grckom zastavom jesul je to nasi zapalili ko i grci u pireju nasu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2013, 10:51

Na grckom forumu ljudi su govorili da je to sramota i izraz primitivnih individualaca, kada je spaljena nasa zastava. I isto tako, da ne zele da ih iko stavlja u isti kos sa tim ljudima. Isto kao sto su neki kod nas uzimali laser pa time igracima u oci. A mi se ljutimo i pjenimo jer nas blamiraju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 24 mar 2013, 12:00

Snimak sa Grčke TV u HD-u
" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 mar 2013, 12:47

Onaj sa onom zapaljenom zastavom je trebao biti izbačen sa stadiona i izdegenečen da mu viče nikad ne naumpadne!
Uhljup, Papak, Žgoljo i Smrdež...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2013, 12:50

AYAN je napisao/la:Onaj sa onom zapaljenom zastavom je trebao biti izbačen sa stadiona i izdegenečen da mu viče nikad ne naumpadne!
Uhljup, Papak, Žgoljo i Smrdež...

Pa dobro, moraš razumjeti da će uvijek biti idiota na tribini. Neki su došli da iskreno navijaju dlanovima i grlima za BiH, neki su došli da se slikaju za Fb-a dok su neki tu samo da bi ispale kao veće face paljenjem tuđe zastave. Ne mogu takvih mračnih tipova koji glume kvazi huligane :roll:

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 24 mar 2013, 13:01

http://www.bhfanaticos.com/diskusije Ako osudjujete paljenje zastave, lijepo odete kontaktirate vodje BHF i nagovorite im se.. Njihov je clan a cim ga nisu sprijecili i zaustavili da to uradi onda su i oni dio toga...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 mar 2013, 13:01

gdje nam je @gringo da analizira safetov rad? :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 mar 2013, 13:09

Bitno je da cojk u hardcore kostimu koji u zivotu nije krocio Grckom zemljom, koji veze nema o Grckoj historiji i njihovom narodu, da je taj pokazao svoj intelektualni nivo i stav, paljeci zastavu zemlje, koju da nije kupio ili dobijo od havera, nebi znao ni kako izgleda i to sve da bi ispravio krivu drinu, jer zaboga oko za oko, zub za zub, stim da postoji velika vjerovatnoca da je Bh zastavu zapalio Grk na molbu nekog ultra Srbe ili je bio direktno Srbo sam.

I ovo zvizdanje himnama nema logike nikakve, ne znam sta se stim hoce uopste reci, dokazati ili pokazati.
Politici nikada nije bilo mjesto na sportskom terenu i ne znam koji nas djavo tjera da stalno zvizdimo tudim zemljama/himnama.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 24 mar 2013, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.