Nije fotomontazazlatan.edvin je napisao/la:Ma to je fotomontaža,

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije fotomontazazlatan.edvin je napisao/la:Ma to je fotomontaža,
Pa upravo treba da budemo kulturni, da ispadnemo veći od njih, a ovako smo ispali isti kao i oni, debili, eto šta smo. Zamisli da smo im dali aplauz za vreme njihove himne? Oni bi svi redom propali u zemlju. Zapitali bi se koliko su limitiran narod, koliko zaostaju za jednom malom Bosnom i Hercegovinom. Treba biti u nekim situacijama biti pametan, ne spuštat se na nivo njihov, ali hajde, mi imamo mentalitet svoj ne damo da nas iko napada niti išta, pa vraćamo. Ono, što se mene tiče potez je za svaku pohvalu i ja da sam imao zastavu zapalio bi je, ali treba biti i na jedan način pametan, pa im pokazati kakva smo gospoda.JTS je napisao/la:fotomontaža ili ne, podržavam .. dok nas drugi "gaze" i ponižavaju zviždanjem himne i paljenjem zastave, mi kao trebamo biti fini i kulturni .. e pa ne trebamo nikome dati pardona, oko za oko, zub za zub
Samo se treba sjetit situacije CG srbija kosarka, kad su braca srbi zvizdali za vrijeme himne, vrijedjali i onda u podgorici gospoda aplauzom isprati njihovu himnu..anonymousHD je napisao/la:Pa upravo treba da budemo kulturni, da ispadnemo veći od njih, a ovako smo ispali isti kao i oni, debili, eto šta smo. Zamisli da smo im dali aplauz za vreme njihove himne? Oni bi svi redom propali u zemlju. Zapitali bi se koliko su limitiran narod, koliko zaostaju za jednom malom Bosnom i Hercegovinom. Treba biti u nekim situacijama biti pametan, ne spuštat se na nivo njihov, ali hajde, mi imamo mentalitet svoj ne damo da nas iko napada niti išta, pa vraćamo. Ono, što se mene tiče potez je za svaku pohvalu i ja da sam imao zastavu zapalio bi je, ali treba biti i na jedan način pametan, pa im pokazati kakva smo gospoda.JTS je napisao/la:fotomontaža ili ne, podržavam .. dok nas drugi "gaze" i ponižavaju zviždanjem himne i paljenjem zastave, mi kao trebamo biti fini i kulturni .. e pa ne trebamo nikome dati pardona, oko za oko, zub za zub
Svaka cast.akva je napisao/la:
Svrki je napisao/la:Kako nekome moze biti SVAKA CAST za paljenje bilo koje zastave.
Umjesto da se ne spustamo na njihov nivo mi radimo isto i pokazujemo kolko nam je narod limitiran i opterecen glupim stvarima, isti kao oni AnAmo.
Ali da budem iskren nisam nista ni ocekivao drugo.Na tekmu dosli iz koje kakvih vukojebina gdje nemaju ni TV-e pa cim su se spustili u grad vidjeli da je to IN pa hajmo i mi. Ili dijaspora koja kad je trebala da brani BIH pobjegla odavde pa sad glume patriote paljenjem zastava, smetljari.
OVO NIJE BIH.
A sta je bilo sa grckom zastavom jesul je to nasi zapalili ko i grci u pireju nasuvelez_mostar je napisao/la:Mislim da je ova partija pokazala da smo puno zreliji, iskusniji, uigraniji, i da zasluzujemo da budemo prvi u grupi, i do kraja pokazemo koliko smo napredovali i kakva smo repka postali.
Mozda ce zvucati subjektivno, ali u ovom trenutku smo u samom vrhu svjetskog fudbala!!!
Kad se vrate Pjanic i Salihovic, ako uspijemo pojacati konkurenciju pozadi sa Kolasincem, tu je i Hadzic koji ce dobro doci, Stevanovic udje u formu, pa nece biti kraja dobrim rezultatima!
Navijaci su bili dobri, osim detalja sa Grckom zastavom, to svakako nije dobro, i mislim da je odraz individualnog primitivizma osobe koja se toga sjetila, i toj osobi bi trebalo biti trajno zabranjen ulaz na stadion.
AYAN je napisao/la:Onaj sa onom zapaljenom zastavom je trebao biti izbačen sa stadiona i izdegenečen da mu viče nikad ne naumpadne!
Uhljup, Papak, Žgoljo i Smrdež...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.