evo Volendam- Veendam 1 2,00
Ahlen- Tus Koblenz 1 2,00
Zagreb- Varteks 1 1,40
Schalke- Stutgart 1X 1,35
Kazan- Barys 1 1, 40
na petaka nekih 50KM
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uh, kren"o si opasno sa Evansom, ali, znas kako kazu, "Treca sreca". I ja mislim da bi trebao proci veceras, samo sto je u Formuli 20.5 u ponudi, a na Roy-a 21.5 (po meni, obojica prolaze).Neutral je napisao/la:Jao Stuttgart je pravo zeznut, ali mislim da ideš na to da će VFb igrati malo opuštenije, jer će igrati ako Bog da Ligu prvaka, pa sretno ti bilo.
Jao noćas ako Bog da Bucksi-Utah, kada će taj Jennings više proraditi![]()
Miami-Bullsi 1.20 kvota, šta ćeš, nema pola tima u Bullsima![]()
Minnesota-Spursi, lijepa dvica, kvota 1.50. Minnesota je na nivou Netsa, ali nekad se probude pa pobijede nekoga, što se ne bi reklo za Netse.![]()
Sunsi-Lakersi, veoma jaka utakmica, tu je sve moguće, ali ako lakersi odigraju kako znaju, pobijediti će, ali ne treba podcijeniti nikako Sunse.
Memphis-Knicksi 1, sve osim pobijede domačina je ogromno iznenađenje.
Kings-Trail Blazers, jučer Portland dobio zahvaljujući Roy-u (41 poen), i posljednoj četvrtini, mislim da bi i noćas trebali dobiti, a dobra kvota na njima.
Oklohama-Netsi pobijeda Thundera.
Boston -Indiana , Boston naravno, s tim da će Granger postići dosta poena.
Cavsi bi trebali dobiti u gostima.
Bobcatsi moraju dobiti ako hoće playoff, a Clippersi sa solidnim rooster pao u krizu u drugom djelu sezone.
Ako neko želi igrati i Evansa, rekoh, noćas je ako Bog da njegova noć
Kobe-ja gotivim, dakle ne mogu biti objektivan. Hm, ako utakmica ode u puno poena (a sve su prilike da hoce), zabice i 40, ali nekako mislim da bi danas Gasol mogao zabiti. Gasol u posljednje vrijeme ne moze vise od 15, mislim da ce veceras odraditi kako treba.Neutral je napisao/la:U vezi Wade, i ja mislim da će dosta poena postići. Samo možda postoji mali problem, a to je da su Bullsi desetkovani, tako da bi Wade mogao razigrati i ostatak ekipe.
Da , Evans, mora, mora i mora haha, dobro šalim se, ali realno govoreći očekujem makar 25 poena od njega noćas.
Šta kažeš na Bryant protiv Sunsa, možda je željan protiv njih dokazivanja, te zabije dosta poena, a u Indiane mislim Granger da će dosta zabiti.
Durant odavno nije dao preko 30 poena, no ne preporučujem to, svašta je moguće tu.
Drugi put to malo ranije javi ako možeš, srećno.Elmar je napisao/la:Malmö - Bofors 1 1.50
AIK - Falun 1 1.40
Ulog: 100 EU, dobitak 210 EU.
Sigurne pare.
nba.com -odes na tu utakmicu box scoreWilly je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže kako se može lajv pratiti za nekog NBA igrača koliko je dao koševa?
A vidio sam da se lik razigr'o. Mislim na Boguta, ali sad gledam ponudu od Formule, pa nije u ponudi, a vec sam ispunio tiket, ovo cu samo za razbibrigu kad dodjem kuci s partija da vidim kako je proslo. Mislim na poene.Neutral je napisao/la:Zanimljivi su ovi poeni, s tim da ja nikad ne igram 1 na to, nego samo dvice, ko će igrati keca i onda govoriš, hajde promaši, na bolje hajde daj poen. Također mislim da je nekako lakše pogoditi manji broj poena određenih igrača, kao što si ti rekao Hamilton, ili Kevina koji nije odavno dao preko 30 poena. Prije sam furao Jenningsa, aliBogut , stave 15.5 poen, a on je ove sezone dosta puta postigao 15 poena
to si upravu,ja sam se uvjerio sa St.PetersburgomWilly je napisao/la:Ako hoćete da igrate ruski hokej (gdje je mala kvota na jedinicu) na sistem, nemojte igrati keca u fiks, već dvojku u razradu.
Zanimljiva teorija ali ti za sada dobo ide Barys Astana vodi Bars Kazana u gostima.Willy je napisao/la:Ako hoćete da igrate ruski hokej (gdje je mala kvota na jedinicu) na sistem, nemojte igrati keca u fiks, već dvojku u razradu.
Hocu jarane. Ipak nije ''sala'' uloziti toliki novac, osjecam se jako siguran jer poznajem svedski hokej.Willy je napisao/la:Drugi put to malo ranije javi ako možeš, srećno.Elmar je napisao/la:Malmö - Bofors 1 1.50
AIK - Falun 1 1.40
Ulog: 100 EU, dobitak 210 EU.
Sigurne pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.