Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

VFCB
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la VFCB » 12 mar 2010, 16:38

hoce li ovaj volendam dobiti vise, mislim da je krajnje vrijeme da nekog uzmu :D
evo Volendam- Veendam 1 2,00

Ahlen- Tus Koblenz 1 2,00

Zagreb- Varteks 1 1,40

Schalke- Stutgart 1X 1,35

Kazan- Barys 1 1, 40

na petaka nekih 50KM

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 mar 2010, 16:58

mislim da se treba probati na bosnu sa malim ulogom , koeficijent 4,75 koliko mi se cini a razlog svi znamo bosna ukoliko pobjedi haman je obezbjedila opstanak , bosna je znala pobjediti FMP u gostima ako se dobro sjecam , istina nema hajrica sto je hendikep za goste al FMP je ima utakmicu neki dan u euro takmicenju protiv Belgacom i pobjedio Raduljica bio najbolji , sad ih ocekuju mislim najvaznije utakmice u euro takmicenju , FMP nemoze kroz NLB ligu nista uciniti i poprilicno su sigurni sto se tice opstanka , nasao sam info da Raduljica nije imao ni jedan trening od utakmice Belgacom zbog bolesti , mislim da ce malo trener i odmoriti svoje najbolje igrace prvenstveno Raduljica posto ih ocekuju vazne utakmice u euro takmicenju a igraju protiv Gotingen 23,25, i 31 ...a jos su tu prijateljski odnosti ova dva tima , mislim vrijedi probati ko se kladi online ja sam stavio 1 euro u konbinaciji sa caen .... ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 mar 2010, 17:00

Jao Stuttgart je pravo zeznut, ali mislim da ideš na to da će VFb igrati malo opuštenije, jer će igrati ako Bog da Ligu prvaka, pa sretno ti bilo.

Jao noćas ako Bog da Bucksi-Utah, kada će taj Jennings više proraditi :roll:
Miami-Bullsi 1.20 kvota, šta ćeš, nema pola tima u Bullsima :cry:
Minnesota-Spursi, lijepa dvica, kvota 1.50. Minnesota je na nivou Netsa, ali nekad se probude pa pobijede nekoga, što se ne bi reklo za Netse. :|
Sunsi-Lakersi, veoma jaka utakmica, tu je sve moguće, ali ako lakersi odigraju kako znaju, pobijediti će, ali ne treba podcijeniti nikako Sunse.
Memphis-Knicksi 1, sve osim pobijede domačina je ogromno iznenađenje.
Kings-Trail Blazers, jučer Portland dobio zahvaljujući Roy-u (41 poen), i posljednoj četvrtini, mislim da bi i noćas trebali dobiti, a dobra kvota na njima.
Oklohama-Netsi pobijeda Thundera.
Boston -Indiana , Boston naravno, s tim da će Granger postići dosta poena.
Cavsi bi trebali dobiti u gostima.
Bobcatsi moraju dobiti ako hoće playoff, a Clippersi sa solidnim rooster pao u krizu u drugom djelu sezone.

Ako neko želi igrati i Evansa, rekoh, noćas je ako Bog da njegova noć 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 mar 2010, 17:11

Neutral je napisao/la:Jao Stuttgart je pravo zeznut, ali mislim da ideš na to da će VFb igrati malo opuštenije, jer će igrati ako Bog da Ligu prvaka, pa sretno ti bilo.

Jao noćas ako Bog da Bucksi-Utah, kada će taj Jennings više proraditi :roll:
Miami-Bullsi 1.20 kvota, šta ćeš, nema pola tima u Bullsima :cry:
Minnesota-Spursi, lijepa dvica, kvota 1.50. Minnesota je na nivou Netsa, ali nekad se probude pa pobijede nekoga, što se ne bi reklo za Netse. :|
Sunsi-Lakersi, veoma jaka utakmica, tu je sve moguće, ali ako lakersi odigraju kako znaju, pobijediti će, ali ne treba podcijeniti nikako Sunse.
Memphis-Knicksi 1, sve osim pobijede domačina je ogromno iznenađenje.
Kings-Trail Blazers, jučer Portland dobio zahvaljujući Roy-u (41 poen), i posljednoj četvrtini, mislim da bi i noćas trebali dobiti, a dobra kvota na njima.
Oklohama-Netsi pobijeda Thundera.
Boston -Indiana , Boston naravno, s tim da će Granger postići dosta poena.
Cavsi bi trebali dobiti u gostima.
Bobcatsi moraju dobiti ako hoće playoff, a Clippersi sa solidnim rooster pao u krizu u drugom djelu sezone.

Ako neko želi igrati i Evansa, rekoh, noćas je ako Bog da njegova noć 8-)
Uh, kren"o si opasno sa Evansom, ali, znas kako kazu, "Treca sreca". I ja mislim da bi trebao proci veceras, samo sto je u Formuli 20.5 u ponudi, a na Roy-a 21.5 (po meni, obojica prolaze).

Mislim da bi Indiana mogla zavrsiti ispod hendikepa. Boston je, ne znam zasto, pao, pa mislim da Indiana moze izdrzati sa ispod deset poena zaostatka.

Mislim da ni Rip Hamilton nece preko 20, pa bi se tu moglo odigrati manje. Nije to vise onaj Rip koji moze pogoditi puno suteva, tako da...

Wade 27.5 - over. Mislim da bi Dwyane trebao i preko 30, bio bi red da se raspuca, a Chicago (desetkovan povredama) je pravi zalogaj za njega. :D

Hm, vidjeh negdje da je lik postavio Steaua 2/1. Ali, to za neke male pare, pa ne bi preporucio, ali ako ko igra sistem za neku sicu, vrijedi pokusati. :D

Isti taj lik govori i za utakmicu Altach - Dornbirn da ce ici u 7+, ali ni ovo mi ne mirise na nesto dobro, tako da...

Sto se tice tenisa, mislim da ce Hanescu dobiti Chellu, a dobra je kvota (1.6). Tvrda podloga je u pitanju, Chella je vise za zemlje, a i na AO je fasovao u 3 seta, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 mar 2010, 17:15

U vezi Wade, i ja mislim da će dosta poena postići. Samo možda postoji mali problem, a to je da su Bullsi desetkovani, tako da bi Wade mogao razigrati i ostatak ekipe.

Da , Evans, mora, mora i mora haha, dobro šalim se, ali realno govoreći očekujem makar 25 poena od njega noćas.

Šta kažeš na Bryant protiv Sunsa, možda je željan protiv njih dokazivanja, te zabije dosta poena, a u Indiane mislim Granger da će dosta zabiti.

Durant odavno nije dao preko 30 poena, no ne preporučujem to, svašta je moguće tu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 mar 2010, 17:25

Neutral je napisao/la:U vezi Wade, i ja mislim da će dosta poena postići. Samo možda postoji mali problem, a to je da su Bullsi desetkovani, tako da bi Wade mogao razigrati i ostatak ekipe.

Da , Evans, mora, mora i mora haha, dobro šalim se, ali realno govoreći očekujem makar 25 poena od njega noćas.

Šta kažeš na Bryant protiv Sunsa, možda je željan protiv njih dokazivanja, te zabije dosta poena, a u Indiane mislim Granger da će dosta zabiti.

Durant odavno nije dao preko 30 poena, no ne preporučujem to, svašta je moguće tu.
Kobe-ja gotivim, dakle ne mogu biti objektivan. Hm, ako utakmica ode u puno poena (a sve su prilike da hoce), zabice i 40, ali nekako mislim da bi danas Gasol mogao zabiti. Gasol u posljednje vrijeme ne moze vise od 15, mislim da ce veceras odraditi kako treba.

Durant? Joj, lik je toliko dobar da je to nevjerovatno. No, New Jersey su kanta za napucavanje, pa nekako mislim (kao i ti za Wade-a), da ce cijeli tim zabiti puno, pa ce biti tesko da on zabije preko 30.

Granger - ako iko moze zabiti, moze on. A, Bostonu uvijek da preko 25, mislim da bi mogao i veceras. Zadnji put im je 29 zabio, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 12 mar 2010, 17:29

Malmö - Bofors 1 1.50
AIK - Falun 1 1.40

Ulog: 100 EU, dobitak 210 EU.

Sigurne pare. :lol:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 12 mar 2010, 17:33

Elmar je napisao/la:Malmö - Bofors 1 1.50
AIK - Falun 1 1.40

Drugi put to malo ranije javi ako možeš, srećno. :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 mar 2010, 17:34

Zanimljivi su ovi poeni, s tim da ja nikad ne igram 1 na to, nego samo dvice, ko će igrati keca i onda govoriš, hajde promaši, na bolje hajde daj poen. Također mislim da je nekako lakše pogoditi manji broj poena određenih igrača, kao što si ti rekao Hamilton, ili Kevina koji nije odavno dao preko 30 poena. Prije sam furao Jenningsa, aliBogut , stave 15.5 poen, a on je ove sezone dosta puta postigao 15 poena :mrgreen:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 12 mar 2010, 17:35

Zamolio bih da mi neko kaže kako se može lajv pratiti za nekog NBA igrača koliko je dao koševa?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 mar 2010, 17:37

Willy je napisao/la:Zamolio bih da mi neko kaže kako se može lajv pratiti za nekog NBA igrača koliko je dao koševa?
nba.com -odes na tu utakmicu box score ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 mar 2010, 17:40

Neutral je napisao/la:Zanimljivi su ovi poeni, s tim da ja nikad ne igram 1 na to, nego samo dvice, ko će igrati keca i onda govoriš, hajde promaši, na bolje hajde daj poen. Također mislim da je nekako lakše pogoditi manji broj poena određenih igrača, kao što si ti rekao Hamilton, ili Kevina koji nije odavno dao preko 30 poena. Prije sam furao Jenningsa, aliBogut , stave 15.5 poen, a on je ove sezone dosta puta postigao 15 poena :mrgreen:
A vidio sam da se lik razigr'o. Mislim na Boguta, ali sad gledam ponudu od Formule, pa nije u ponudi, a vec sam ispunio tiket, ovo cu samo za razbibrigu kad dodjem kuci s partija da vidim kako je proslo. Mislim na poene.
Inace, ja igram 2 na poene igraca (za velike pare), samo kad se dvojica nadigravaju. Recimo Kobe - Lebron, Wade - Lebron. Ono, konstanta provociranja, bla, bla, bla...Znas i sam, ne moram ti govoriti.

Ali, pratim tvoje prognoze, tj. pratio sam i prije registracije i vidim da se razumijes, te da pratis NBA, tako da...Visoka je prolaznost, barem u posljednje vrijeme. Kapa dolje zbog toga. Mada, kad skontas, ne znas kad ce ko uci u probleme sa licnim, te nezgodno doskociti i fasovati povredu, a onda si donji (u slucaju kad igras 2 na koseve).

Sretno ti, sta god uplatio veceras, ja cu ispuniti jedan kolicinac (vec je ispunjen, samo da uplatim) i ovaj sistemcic i to je to. Valjda bude dovoljno da se sutra razradi, mada, kad pogledas, vikendom najvise padam, a kada je lijevi dan i kad je ponuda trash, onda prodjem kao od sale. :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 12 mar 2010, 17:45

Ako hoćete da igrate ruski hokej (gdje je mala kvota na jedinicu) na sistem, nemojte igrati keca u fiks, već dvojku u razradu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 mar 2010, 17:47

Ili recimo Rose jučer :roll:

Hehe, hvala, hvala, da i to je odlična taktika, kada igraju malo "bolji" igrači međusobno, onda su željni dokazivanja. Tako je onda sa Vince Carter-om protiv Lakersa bilo, stavili 15.5 mislim, to je dao u prvom poluvremenu hehe.

Malo logike, i može se pogoditi, ali naravno, treba čovjek imati sreće, te da toga istog igrača ne zadesi neka povreda, ili ti problemu sa ličnim greškama.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 17:50

Willy je napisao/la:Ako hoćete da igrate ruski hokej (gdje je mala kvota na jedinicu) na sistem, nemojte igrati keca u fiks, već dvojku u razradu.
to si upravu,ja sam se uvjerio sa St.Petersburgom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2010, 17:50

Willy je napisao/la:Ako hoćete da igrate ruski hokej (gdje je mala kvota na jedinicu) na sistem, nemojte igrati keca u fiks, već dvojku u razradu.
Zanimljiva teorija ali ti za sada dobo ide Barys Astana vodi Bars Kazana u gostima. :oops:

Sto se mojih tiketa tice ja imam neki sistem i neki obicni tiket,napisacu samo obicni a sistem mi se ne da jer je 16/24 :roll: ne znam ni sta mi bi da ga odigram tolikog.

tiket:
Zagreb-Varteks 1(ovo je zicer dana sa ovolikom kvotom)trenutno 2:0 jbg nisam stigao ranije postati
Finn Harps-Salthill Devon 1
Emmen-Telstar x2
Velez-Lanus oba daju
Ferencvaros 1
Nimes-Chateroux x2

upl:3e

p.s Sta ga ovo Armejci ne mogu jos dati Amkaru majku li im rusku :evil:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 12 mar 2010, 18:00

Willy je napisao/la:
Elmar je napisao/la:Malmö - Bofors 1 1.50
AIK - Falun 1 1.40

Drugi put to malo ranije javi ako možeš, srećno. :lol:
Hocu jarane. Ipak nije ''sala'' uloziti toliki novac, osjecam se jako siguran jer poznajem svedski hokej. ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2010, 18:18

Galway 1
Amiens - Pacy sur Eure 1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2010, 19:13

90' [1 - 0] K. Honda

CSKA :lol: :lol: :lol: Bgm je honda dosta raje spasio da na prvom ne padnu :D :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 12 mar 2010, 19:20

Evo nesto da se veceras prati:

Kaman (19,5) Over
Garnett (15,5) Under
Wade (27,5) Over
koef. 6.66

Jackson (21,5) OVer
Iguadala (17,5) Under
LeBron (30,5) Under
koef. 5,65

West (19,5) Over
Anthony (28,5) Over
Bryant (28,5) Over
koef. 6.66

P.S.
Bosna jos 10 minuta imaju 10 poena prednosti, svi navijamo za studente...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.