NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Realno mi smo bod ocekivali, donijeli smo tri, na vama je da se pokazete na ovom nekom jacem gostovanju...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Danas za ručak Gradina. 

Slažem se 100%!Mirzoni89 je napisao/la:Realno mi smo bod ocekivali, donijeli smo tri, na vama je da se pokazete na ovom nekom jacem gostovanju...
p.s. tko vam je broj 24, crnokosa omalena napast

tuzlanska Sloboda
Sad evo pogledao ovaj pregled. Sta Uros promasi?
Izgleda da su momci odigrali onako kako se treba igrati u gostima u ovoj ligi. Čvrsto, bez puno prilika i iskoristili ono sto su mogli. Idemo dalje

Izgleda da su momci odigrali onako kako se treba igrati u gostima u ovoj ligi. Čvrsto, bez puno prilika i iskoristili ono sto su mogli. Idemo dalje

Slažem se 100%!
na videu se na 2:20 vidi jedan od njegovih prodora. Uz Stjepanovića igrač utakmice[/quote]
To je Bojan Burozar, po meni nas najbolji igrac vec godinu dana, i pred njim je svijetla buducnost, samo 21 godinu ima.
Ja se nadam da su neki shvatili sad da imamo najjacu ekipu u ligi, to smo dokazali ne samo ovu polusezonu, nego i proslu, kad nas je Cala sastavio, kad smo imali isto velik niz, do Podgrmeca

To je Bojan Burozar, po meni nas najbolji igrac vec godinu dana, i pred njim je svijetla buducnost, samo 21 godinu ima.
Ja se nadam da su neki shvatili sad da imamo najjacu ekipu u ligi, to smo dokazali ne samo ovu polusezonu, nego i proslu, kad nas je Cala sastavio, kad smo imali isto velik niz, do Podgrmeca

Zadnja izmjena: NoPasaran, dana/u 02 mar 2014, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
-
- Kontakt:
Bravo momci, svaka cast na gostovanju i bodovima.Vidimo se sledece sezone na Grbi 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ovo SN nije mogla uc na stadionMirzoni89 je napisao/la:Ponos grada mog!!!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije, poslije su se šutali sa policajcima koliko sam vidio ..staragarda je napisao/la:jel ovo SN nije mogla uc na stadionMirzoni89 je napisao/la:Ponos grada mog!!!
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Regularan gol? Imate li vi oci, jer jasno se vidi da je igrac koji je postigao gola bio u ofsajdu u trenutnu upucivanja-primanja lapte, bez obzira sto se ona odbila od naseg igrac, to je i dalje ofsajd, al' dobro, razmijem razocarenje kad izgubis kod kuce...
Ko gubi ima pravo da se ljuti 

Pogledaj sliku ! Da li znaš koji je igrač postigao gol ?Toro86 je napisao/la:Regularan gol? Imate li vi oci, jer jasno se vidi da je igrac koji je postigao gola bio u ofsajdu u trenutnu upucivanja-primanja lapte, bez obzira sto se ona odbila od naseg igrac, to je i dalje ofsajd, al' dobro, razmijem razocarenje kad izgubis kod kuce...
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
lopta se odbila od igraca jedinstvaToro86 je napisao/la:Regularan gol? Imate li vi oci, jer jasno se vidi da je igrac koji je postigao gola bio u ofsajdu u trenutnu upucivanja-primanja lapte, bez obzira sto se ona odbila od naseg igrac, to je i dalje ofsajd, al' dobro, razmijem razocarenje kad izgubis kod kuce...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa i na slici se jasno vidi da je iza nasih igraca. Kada je upucena lopta on je bio u ofsajdu ili ti mozda slabije vidis?apach1986 je napisao/la:Pogledaj sliku ! Da li znaš koji je igrač postigao gol ?Toro86 je napisao/la:Regularan gol? Imate li vi oci, jer jasno se vidi da je igrac koji je postigao gola bio u ofsajdu u trenutnu upucivanja-primanja lapte, bez obzira sto se ona odbila od naseg igrac, to je i dalje ofsajd, al' dobro, razmijem razocarenje kad izgubis kod kuce...
''penal'' mozda i jeste bio, ali ono je ofsajd 1000%, samo sto je to tesko priznati kad nije tebi u korist...staragarda je napisao/la:lopta se odbila od igraca jedinstvaToro86 je napisao/la:Regularan gol? Imate li vi oci, jer jasno se vidi da je igrac koji je postigao gola bio u ofsajdu u trenutnu upucivanja-primanja lapte, bez obzira sto se ona odbila od naseg igrac, to je i dalje ofsajd, al' dobro, razmijem razocarenje kad izgubis kod kuce......jel imas kakav komentar za penal
..ispast ce bezveze da nesto branim srebrencane al neko ko je imalo realan i pogleda ovaj video snimak,jasno je ko dan bijeli da su obadvije situacije ciste i jasne
A namjerno udaranje golmana bez direktnog iskljucenja? Pojedini su se kunili i govorili kako je Azmir bio u savezu i sve je pripremljeno za ulazak Slobode a sad odjednom promjenili plocu. Sad Jedinstvo ima sudije i sve ostalo 

Sve je ostalo isto,samo što do kraja sezone imamo jedno kolo manje 

Mi smo igrali koliko nam je bilo potrebno. Ovako se i igra u gostima, jer imamo takvu ekipu za brze kontre po krilima Malbašić i Pljevljak, sa isturenim Urošem. 4-1-4-1 formacija koja se brzo transformise u 4-3-3 kad se napada.

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.