FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 maj 2010, 00:19

Ovdje kada pricas protiv FK Njanjanjevo dobijes ban , a ovi sto spamaju i nabijaju postove ma moze to sve :?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 06 maj 2010, 01:33

Pa pljujete i nazive dajete raznorazne pa nista,ja nikoga nisam uvrijedio samo covjeku dao savjet!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2010, 05:43

ma beze samo se raspravljate ... vazda isto kada god udjes na forum :).... pa hajde rekli smo i mi sami da im trebamo te bodove prepustiti i da sam umjesto nase uprave odmah bi im predao ove bodove bez ikakvih zasjedanja.Mi bi time dokazali da smo veliki klub, a njih bi spustili na niske grane, sto veliki klubovi nebi sebi dozvolili d anakon 2 poraza placu za bodovima,a naranvo oni sebe smatraju kao jedinim i najvecim klubom u BiH...uglavnom beze se samo raspravljate ovdje.... ne treba vise obracati paznju sta pisu drugi ovdje .Kada vide da nas boli kita za njima kosto barem mene boli, onda ce se preseliti valjda na svoju temu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 maj 2010, 10:18

samo rajvosa je napisao/la:Pa pljujete i nazive dajete raznorazne pa nista,ja nikoga nisam uvrijedio samo covjeku dao savjet!
Ti tvoji savjeti mi ne trebaju ;) previse dosadjujes na ovoj temi,mi da smo ovakvo radili na vasoj,davno bi bili banovani,al ovdje admin radi jedino kad neko provocira na temi njanjajeva .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 06 maj 2010, 10:23

harry_90 je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Pa pljujete i nazive dajete raznorazne pa nista,ja nikoga nisam uvrijedio samo covjeku dao savjet!
Ti tvoji savjeti mi ne trebaju ;) previse dosadjujes na ovoj temi,mi da smo ovakvo radili na vasoj,davno bi bili banovani,al ovdje admin radi jedino kad neko provocira na temi njanjajeva .
A sta si se ti djecace nadovezao tog njanjajeva, cuo od anamo onih, pa i ti...ne mozete se vi gurati u neke nase gradske furke, kontas...vjerovatno i ne znas zasto nas tako zovu, ili si se vec raspitao,svejedno bezze se ofiras, a vidim da ne popustas :)
Idi u skolu, radi nesto pametno u zivotu...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 maj 2010, 10:29

sarajlija89 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
herbion je napisao/la:Sloboda sigurno nece izgubiti tri boda od IO NSBIH.
Po pravilima i nemoze, samo prevarom i namjestanjem moze.
cuj seje tigra :D ....
e pa da su se pravila odmah primjenila do ovoga ne bi ni doslo ;)
al ocito za vas ne vaze UEFA pravila,sama UEFA je dala prijedlog da utakmica bude 0-3 reg. i time osporila prvobitnu (pogresnu)odluku takmicarske i apelacione komisije koja je usput receno i raspustena zbog toga a vi tu nesto izmisljate toplu vodu :roll:
...uostalom sad je mozda i kasno,znacilo bi nam u borbi za evropu al s obzirom da je odluka prvobitno trebala biti donesena sarajevo je na taj nacin direktno osteceno...ko zna sta bi bilo da smo na vrijeme dobili 3 boda..al eto
odluka je neminovna tako da... ;) a i da ne bude... dvije vezane pobjede u gradskim derbijima koji slijede sa slavijom i seljom ce nas odvesti u evropu...tako da ne brinete :D ..jer i kad smo najlosiji opet cemo u evropu za razliku od nekih :D
Eto tako :D
Lazes pito, lazes, al to je normalna stvar kod pitara, esencija vasa...
uefa je rekla da bude 0:3 ako bude dokaza za to...kojih nema! Imas ispisnicu, imas savezov dopis ko ne smije igrati, pa pogledaj...to sto je savez i olimpik zajebo koridase njihov problem a ne slobodin!
nastavite se vi provaljivati i dalje!
"e moj reufe djeca nam se smiju"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 10:37

Gigant je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
A sta si se ti djecace nadovezao tog njanjajeva, cuo od anamo onih, pa i ti...ne mozete se vi gurati u neke nase gradske furke, kontas...vjerovatno i ne znas zasto nas tako zovu, ili si se vec raspitao,svejedno bezze se ofiras, a vidim da ne popustas :)
Idi u skolu, radi nesto pametno u zivotu...
Ne mora znat ba kako je nastao naziv njanje, to nama sapnu TM i onda je jasno kako.
A sto se tice gradske furke samo njanje znaju, mi smo ljakse-fukare.
Kakva razlika izmedju HZ i TM. Nevjerovatno, a isti grad. I mi smo nekad imali rezimski klub zvao se FK Zmaj.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2010, 10:41

@Jose :D

kako ba nema..pa jesu rekli da je sloboda i pored svega MORALA znati da je igrac kartoniran...pa nije valjda sarajevo trebalo za njih da provjerava..al dobro nevazno je to sad,mi smo vec osteceni direktno prvobitnom odlukom

....rekoh ti...prvo slavija a onda i seljo...dvije vezane pobjede u gradskim derbyima nas vode u evropu....to da se ne sekirate za FKS :D ... :D nama ta tri boda nece ni trebat...a i da daju sve je po pravilima svakako... ;)

Čija majka crnu vunu prede? :D

i da ne kvarimo ovu uveliko pokvarenu temu :mrgreen: :lol: ...ovdje se samo o sarajevu pise kako god okrenes ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 maj 2010, 10:42

Moj JoSe. Jeb.o ti ovu demokratiju i plularizam. Svak' hoće bodova protiv Torpeda. E moj sinko, Gavarić bi odavno kamen udar'o na golom. Slobodi bi zbog drskosti bilo oduzeto sedam najboljih igraća. Grale bi dobio orden časti od Udbe zbog hvale vrijedne informacije. Jeb.o ovu ligu ba. Svak' se nadig'o samo ugraviranih nema na mapi.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 10:50

sarajlija89 je napisao/la:@Jose :D

kako ba nema..pa jesu rekli da je sloboda i pored svega MORALA znati da je igrac kartoniran...pa nije valjda sarajevo trebalo za njih da provjerava..al dobro nevazno je to sad,mi smo vec osteceni direktno prvobitnom odlukom

....rekoh ti...prvo slavija a onda i seljo...dvije vezane pobjede u gradskim derbyima nas vode u evropu....to da se ne sekirate za FKS :D ... :D nama ta tri boda nece ni trebat...a i da daju sve je po pravilima svakako... ;)

i da ne kvarimo ovu uveliko pokvarenu temu :mrgreen: :lol: ...ovdje se samo o sarajevu pise kako god okrenes ;)
Biri ba! :lol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 06 maj 2010, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 06 maj 2010, 10:51

Probisvjet je napisao/la: Ne mora znat ba kako je nastao naziv njanje, to nama sapnu TM i onda je jasno kako.
Kakva razlika izmedju HZ i TM. Nevjerovatno, a isti grad. I mi smo nekad imali rezimski klub zvao se FK Zmaj.
Iduce sezone ces drugu pricu pricati, kada se budete krvili sa Tako Malim 88...ali nebitno...svi ste vi mali za nas, jer mi smo DIVOVI :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 06 maj 2010, 10:53

Pa gdje se i nece pisati o Sarajevo kad dodju vasi i smaraju...kao npr cena, samo rajvosa, gigant....et...smarate ljudi ba....ovu temu kvare samo HZ (homo zajednice)...hhehe.... :lol: :lol:
FKR 1987..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 10:54

Gigant je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ne mora znat ba kako je nastao naziv njanje, to nama sapnu TM i onda je jasno kako.
Iduce sezone ces drugu pricu pricati, kada se budete krvili sa Tako Malim 88...ali nebitno...svi ste vi mali za nas, jer mi smo DIVOVI :)
Aha
slika

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 maj 2010, 10:54

dajgle ovo:
Na ispisnici MORA da pise igrac nema pravo nastupa sljedecu tekmu...ne pise!
Svaki klub prije tekme dobije od saveza dopis koji igraci nemogu nastupati to kolo...u onom dopisu suspenzija gavarica nije bila!
To sto je mozda znala sloboda nema nikakve veze sa DOKAZIMA i to se "ne pika"...kontas?

Posto je bilo umjesano vise strana, utakmica se po pravilima morala ponoviti...jedina greska je bila oko vremena za zalbu, ali to je smjesan izgovor za otpustanje komisija...
Zali se tom "postenom" savezu koji vas je zajebao i koji se trudi da ispravi gresku na svoj posten nacin...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 maj 2010, 10:56

Je li ovo ova zadnja protiv Širokog ili je ovo nešto staro. Daj nam još slika. Imaš li ono kad svi ulete?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 10:57

Seyo_TM je napisao/la:
dajgle ovo:
Svaki klub prije tekme dobije od saveza dopis koji igraci nemogu nastupati to kolo...u onom dopisu suspenzija gavarica nije bila!
To sto je mozda znala sloboda nema nikakve veze sa DOKAZIMA i to se "ne pika"...kontas?

Posto je bilo umjesano vise strana, utakmica se po pravilima morala ponoviti...jedina greska je bila oko vremena za zalbu, ali to je smjesan izgovor za otpustanje komisija...
Zali se tom "postenom" savezu koji vas je zajebao i koji se trudi da ispravi gresku na svoj posten nacin...
Ej ba djaba objasnjavat! Njima lakse dva u zicugu nego jedan u vugla :shock:

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 06 maj 2010, 10:58

Seyo_TM je napisao/la:
dajgle ovo:

Svaka cast Seyo ali nemozes ti to njima objasniti maloumni su oni....da se to njima desilo podigli bi pravu frku ali posto nije....koliko smo mi to puta njima govorili....ali djabe preostaje samo da im kazemo da su maloumnii....nema druge....
FKR 1987..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 10:59

čamac je napisao/la:Je li ovo ova zadnja protiv Širokog ili je ovo nešto staro. Daj nam još slika. Imaš li ono kad svi ulete?
slika
to je ono kada ulete

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 maj 2010, 11:05

Volim_Plavo je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Volim_Plavo je napisao/la:ZELJO

Brate razumijem da se malo popilo ali kako da ti kazem profulo si temu :D
Jok ,dobro ja vidim , vec mora se malo pohvalit :)

Aha ako je upitanju onda okay :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2010, 11:06

Iz FK Torpeda naglasavaju da su zadovoljni igrom za zelenim stolom protiv FK Slobode, ali ne i rezultatom!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.