Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Ponos Torina » 01 sep 2011, 21:35

ZOI84 je napisao/la:
Miralem Pjanić, 21, ofenzivni vezni, Bosna i Hercegovina
Transfer: prešao iz Lyona u Romu
Odšteta: 10 milijuna eura
Nogometne kvalitete: dribling, nepredvidivost, umijeće
Nedostaci: velike oscilacije iz utakmice u utakmicu
Kako će se uklopiti: vrlo neizvjesno. Igračkim profilom poprilično podsjeća na Jeremyja Meneza koji se nakon nekoliko sezona provedenih u dresu Rome nije uspio nametnuti.
Ovo je o Miretu napisao jedan hrvatski novinar na njihovom portalu komentarišuci transfere[/quote]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To sto su novinari drugih nama susjednih zemalja ljubomorni za to me zaboli,uvijek ce im biti krivo,isto tako sto Hrvati kreiraju svoju reprezentaciju preko nasih ledja jer svoje nemaju,po neki igrac se pojavi....

Isto bi tako mogao ja da pisem clanke o njihovim igracima(o mnogim bi se smijao citav svijet kada bi citao)ali necu da pricam jer me Hrvatska reprezentacija neinteresuje!Sjecam se kako su pisali kad je Dzeko napunio do vrha Hrvat.rep. ne ustvari Tottenham :mrgreen: :lol: :lol: ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 01 sep 2011, 23:41

Nevidim nista lose u komentaru tog novinara.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 sep 2011, 00:08

marseille7 je napisao/la:Nevidim nista lose u komentaru tog novinara.
Ni ja.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 02 sep 2011, 00:42

Dosta objektivno.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 sep 2011, 08:45

cestitke Miralemu na prelasku u Romu,odlican potez! igrat ce u jakcoj ligi,protiv jacih klubova...i sto je najvaznije bice standardniji nego i Lyionu i pokazati svoj kvalitet! ovo je dobro i za reprezentaciju,a Miralem je napravio korak vise u sovjoj karijeri!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 sep 2011, 09:28

Bice ludila na sredini
Gago-DeRosi
Pjanke

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 03 sep 2011, 10:55

Sve čestitke na transferu ,jer si stvarno igračina.Jedini moj savjet ti je da se malo spustiš na zemlju i ne razmišljaš o tome da si sad najbolji i da ti sve može proć.Sinoć se to u par navrata dalo primijetiti,a mislim da primjer toga je sudija koji ti je sasvim ispravno dao žuti.To sine pogotovo tebi mladom neće tek tako prolaziti,igraj ponašaj se kao da si običan igrač i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto.Ono što je najgore takvim ponašanjem možeš izgubiti drugare koji su ti najbitniji,jer ti igraš kolektivnu igru,a ako njih nemaš onda propade ti brate.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2011, 22:02

Bice veselo u Romi: http://www.football-italia.net/sep3h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 sep 2011, 22:13

Miralem je cudo , sigurno sami vrh Evrope trenutno meni bez ikakvig razmisljanja no.1 u nasoj repci. A bliza buducost ce to pokazati i njegovo znanje materijalizirati kroz naredne nastupe za repku i Romu !!! Svak cast za sinocnju igru i ofanzivno i defanzivno. Pribliziti mu postavkom Medu i Salihovica i eto ti fudbalskog FLIPERA :lol: . Juce sam se zavalio od smijeha poslije par takvih sekvenci. :lol: :lol: Poslije 15 godina ne gledamo vise nabi pa sta joj bog da fudbal :mrgreen: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 22:19

Cartman je napisao/la:Bice veselo u Romi: http://www.football-italia.net/sep3h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma tipična talijanska sapunica u režiji talijanskih novinara. Vjerovatno postoje neki nesporazumi, ali niko ga ne zna preĆerati ko talijanski novinari... Ovo mogu povtditi i ovi naši "talijani" koji redovno čitaju gazzete :mrgreen: Stoga ovo treba uzeti s rezervom, bar obim nesporazuma.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 sep 2011, 22:20

kimbo je napisao/la:Miralem je cudo , sigurno sami vrh Evrope trenutno meni bez ikakvig razmisljanja no.1 u nasoj repci. A bliza buducost ce to pokazati i njegovo znanje materijalizirati kroz naredne nastupe za repku i Romu !!! Svak cast za sinocnju igru i ofanzivno i defanzivno. Pribliziti mu postavkom Medu i Salihovica i eto ti fudbalskog FLIPERA :lol: . Juce sam se zavalio od smijeha poslije par takvih sekvenci. :lol: :lol: Poslije 15 godina ne gledamo vise nabi pa sta joj bog da fudbal :mrgreen: :mrgreen:
mada iskreno, to mi malo i nedostaje, barbarez libero igrao a bundeski prvi strijelac lige :lol: ali nam je odbrana bila zato tonBe 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 22:23

MA Barba kod nas samo golman nije bio :mrgreen:
Ali ipak je Baka i s takvom postavkom bio na korak do EP, bliže nego iko.
heh, kako su te kvalifikacije bile šizofrene, u jednom trenutku depresija živa svi diglu ruke, odemo u Dansku s 13 igrača eto samo da se pojavimo, na kraju umalo da budemo prvi u grupi... :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2011, 23:55

VanBasten je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bice veselo u Romi: http://www.football-italia.net/sep3h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma tipična talijanska sapunica u režiji talijanskih novinara. Vjerovatno postoje neki nesporazumi, ali niko ga ne zna preĆerati ko talijanski novinari... Ovo mogu povtditi i ovi naši "talijani" koji redovno čitaju gazzete :mrgreen: Stoga ovo treba uzeti s rezervom, bar obim nesporazuma.
Mozda ima i toga, ali poznato je da Totti ima ogroman ego, i nece prihvatit klupu, pa makar imao 34 godine. Lako je bit lojalan kad si Bog i batina u klubu, vidjet cemo sad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 sep 2011, 00:00

Cartman je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Mozda ima i toga, ali poznato je da Totti ima ogroman ego, i nece prihvatit klupu, pa makar imao 34 godine. Lako je bit lojalan kad si Bog i batina u klubu, vidjet cemo sad.
jbg, ikona je kluba, kao i cjelog jednog vremenskog perioda talijanskog fudbala. Bio je glavna snaga iza svih uspjeha Rome kao i reprezentacije u posljednjih 10 godina.
Mislim da nije problem klupa , nego na koji način su se ponijeli prema njemu.
Nadam se da će se to riješiti na pravi način.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2011, 02:13

slika

Miralem Pjanic #15

Mire uzeo broj 15

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 sep 2011, 03:48

Pjanic mi je jedan od najdrazih igraca nase reprezentacije a jedan je od onih koji zasluzuju najvece postovanje. Momak je zaista na svom mjestu, igra, ponasa se, dusa od covjeka i igraca.

Ovo za Romu i nije bas najbolje ali jeste bolje nego Lyon (klupa).
Ja mislim da Pjanic moze vise, neki trenutno bolji klub ali i Roma ce ocigledno jurisati na sami vrh. Pojacali su se.
Boja dresova mi nije bas najdraza, kao ni klub :D ali moracu gledati Pjanica i naravno navijati za te ruzno obojene. :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 sep 2011, 22:01

pjanic odmah u vatru :mrgreen: neka si presao ;) u lyonu bi onim gamadima jos uvijek grijao klupu i ulazio zadnjih 10-15 minuta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 sep 2011, 11:10

SamoZeljo je napisao/la:Pjanic mi je jedan od najdrazih igraca nase reprezentacije a jedan je od onih koji zasluzuju najvece postovanje. Momak je zaista na svom mjestu, igra, ponasa se, dusa od covjeka i igraca.

Ovo za Romu i nije bas najbolje ali jeste bolje nego Lyon (klupa).
Ja mislim da Pjanic moze vise, neki trenutno bolji klub ali i Roma ce ocigledno jurisati na sami vrh. Pojacali su se.
Boja dresova mi nije bas najdraza, kao ni klub :D ali moracu gledati Pjanica i naravno navijati za te ruzno obojene. :lol:
Hahahahha nema bolje boje od one boje, eno ti lulic u plavim, ja cu za pjanica hahahahaha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 sep 2011, 14:08

Kad igra Roma, hoće li biti na tv, net !?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 11 sep 2011, 14:13

Zagor je napisao/la:Kad igra Roma, hoće li biti na tv, net !?
U 15h prenosi Arena Sport 3.

I ovdje će biti:

http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.