i ja svasta pitamveteran 1987 je napisao/la:jel sutra po tradiciji
sad kod kuce pokusajte iznenaditi kladionice pa odigrati X, ginisov rekord vec drzitejos bolji je napisao/la:ja imam info iz prve ruke da ce olimpic dati guze zelji kao i do sad. zivi bili pa vidjeli, ali kazem vam, a skor od 13-0 imaju samo zeljo i olimpic i to je za ginisa. ovi iz olimpica su se htjeli prijaviti za ginisov rekord ali ovi iz zeljeznicara im ne daju, kazu da vas jos koji put nabijemo da ne moze niko da srusi taj rekord. tako da ce se ta akcija za ginisa pokrenuti tek sljedece godine da olimpic uzme koju marku.
ako ima kladionicara ovdje neka stave sve sto imaju na zeljeznicar. ja cu staviti finu sumu jer imam info da je to rijeseno.
jbg, nasa stalna musterija...jos bolji je napisao/la:sad kod kuce pokusajte iznenaditi kladionice pa odigrati X, ginisov rekord vec drzitejos bolji je napisao/la:ja imam info iz prve ruke da ce olimpic dati guze zelji kao i do sad. zivi bili pa vidjeli, ali kazem vam, a skor od 13-0 imaju samo zeljo i olimpic i to je za ginisa. ovi iz olimpica su se htjeli prijaviti za ginisov rekord ali ovi iz zeljeznicara im ne daju, kazu da vas jos koji put nabijemo da ne moze niko da srusi taj rekord. tako da ce se ta akcija za ginisa pokrenuti tek sljedece godine da olimpic uzme koju marku.
ako ima kladionicara ovdje neka stave sve sto imaju na zeljeznicar. ja cu staviti finu sumu jer imam info da je to rijeseno.
Vi ste naivno primili golove, sve 3 iz prekida, i još onaj na Koševu, znači iz prekida 4 gola od Želje za ovu polusezonu...Mancini je napisao/la:@Bianconeri1988 Dobro odigrali utakmicu a izgubili 3:0!
Ne razumijem priču, što toliko imas protiv Olimpika?mirzza je napisao/la:Probali ste i ime promijeniti i ne ide, imate kompleks Zelje, rasformirajte klub i krenite iznova, mozda nakon 20-tak godina i upisete prvu pobjedu.
Nek neko objasni g. Gracicu da nije sve u parama i da parama ne moze kupiti ono sto Zeljo i Sarajevo imaju godinama.
I jos za mancinija, sta cu napisati dobro za Olimpic nakon oderavanja sinoc.
Triput bez vadjenja
Ako ne razumijes pricu, nemoj se ni truditi previse, protiv Olimpica (a ne Olipmika) aposlutno nisam imao nista protiv do prosle godine, zabrane ulaska navijaca, ucjenjivanja na Grbavici, stvaranja naboja preko stampe, pljuvanja Ivice Osima, mijenjanja imena kluba i slicno. Ako si pratio moje postove na ovoj temi (a ocito nisi) ideja Olimpika je nesto sasvim drugo od ovog sto gledamo danas a to je provodadzisanje igraca, trenera i svega sto nema blage veze sa sportom.England je napisao/la:Ne razumijem priču, što toliko imas protiv Olimpika?mirzza je napisao/la:Probali ste i ime promijeniti i ne ide, imate kompleks Zelje, rasformirajte klub i krenite iznova, mozda nakon 20-tak godina i upisete prvu pobjedu.
Nek neko objasni g. Gracicu da nije sve u parama i da parama ne moze kupiti ono sto Zeljo i Sarajevo imaju godinama.
I jos za mancinija, sta cu napisati dobro za Olimpic nakon oderavanja sinoc.
Triput bez vadjenja
Da malo bolje razumiješ, mislim bilo bi dobro kada bi ti imao klub.
Ja navijam za Želju, ali ovo sto Nijaz radi je dobro.Način na koji radi me ne zanima, al' on je bar nešto stvorio, ima puno ljudi sa većom lovom koju bunkaju po bankama, iz njih ništa, a iza Nijaza će bar ostati neki stadiončić i incijativa da djeca od 150000 stanovnika iz NG, imaju gdje igrati i baviti se sportom, ajde ti stvori uvjete, pa da vidiš ko će ti dati lovu.Razmisli.To će sve ostati za djecu Sarajeva, neće Nijaz to u grob odnijeti.
A Željo je dobio i to je odlično, žašto podcjenjivati, da nam je još koji klub u Sarajveu, kao Zagreb imat 6 prvoligasa, to je najbolje, pa nek se ovi jebu po z.m i b.l
Vi samo za to i znate. Uostalom rekao sam opet sve kako jeste i lafo ja pun mrznje, cirkus. Znas dobro da bi boljeli vise nego ista da se i Sarajevo i Zeljo rasformiraju da budete prvi u gradu, al to se nikad desiti nece, vjestacke tvorevine nikad nisu drugo trajale pa nece ni ova.Mancini je napisao/la:@mirzza Nije sve u novcu nešto je i u nekretninama i kreditnim karticama!
Valjda su Harba i Kapić!bagrcavi je napisao/la:Ko su vam ona dvojica igrača sa brojevima 19, i 17 sinoć su pokazali da znaju igrati lopte
Dučić dobija sve više minuta za igru!DesimaL je napisao/la:Kako napreduje Ducic,jer znam da je veliki talenat ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.