Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 13:21

Gerrard je napisao/la:Aha a zasto mi imamo dva rezervna golmana , vjerovatno sto nemamo da ih placamo , to je moguci razlog ...
Sve je to ok ali kako mozes da zivis u nadi , kako vise nisi svjestan da je Rafina transfer politika ravna katastrofi ... :!: Vec je neko negdje pisao da je LFC medju prvim u zadnje 3 ili 4 godine u Engleskoj po potrosnji a rezultata ni na vidiku !

Da sam najgori covjek na svijetu i da sam lud , ne bi doveo Pelegrina , platio je Cissea puno pa ga otjerao za manje para , pa Morientes , pa Keana i slicno , fkt konj bi do sada shvatio da je frajer nesposoban sto se tice transfer politike !
ne bi se slozio da je transfer politika ravna katastrofi, nije ni dobra ali nije ni toliko losa, pa rafa je doveo torresa, mascha, rejnu, xabia, aggera, skrtela.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 jul 2009, 13:38

Ma Gerrarde, ti si jutros na...kan...
U dosta stvari si u pravu ( Keane, Cisse ) ali bilo je i dobrih transfera...
Vidjecemo sta ce biti do kraja ljeta i kako ce se dalje razvijati situacija.
I ja sam bijesan, pa zaboga, Villa nam se sam nudi...
A Rafa pametni razmislja o Heinzeu, j... ga Heinze, a on Heinzea... :( :(
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 13:48

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Aha a zasto mi imamo dva rezervna golmana , vjerovatno sto nemamo da ih placamo , to je moguci razlog ...
Sve je to ok ali kako mozes da zivis u nadi , kako vise nisi svjestan da je Rafina transfer politika ravna katastrofi ... :!: Vec je neko negdje pisao da je LFC medju prvim u zadnje 3 ili 4 godine u Engleskoj po potrosnji a rezultata ni na vidiku !

Da sam najgori covjek na svijetu i da sam lud , ne bi doveo Pelegrina , platio je Cissea puno pa ga otjerao za manje para , pa Morientes , pa Keana i slicno , fkt konj bi do sada shvatio da je frajer nesposoban sto se tice transfer politike !
ne bi se slozio da je transfer politika ravna katastrofi, nije ni dobra ali nije ni toliko losa, pa rafa je doveo torresa, mascha, rejnu, xabia, aggera, skrtela.
Degern, Arbeloa , Riera , Cisse , Morientes , Pelegrino , Leto , Riera , Keane... i jos 30 "talentovanih igraca" koji zavrsavaju u Notingemu i ostalim klubovima u nizim ligama ...
vec sam rekao bilo je dosta promasaja, ali ne moze se reci da je transfer politika katastrofalna, prosle godine u ovo doba rafa je izjavio da su mu potrebna tri igraca villa silva i barrya, ali zbog financijske situacije ne dođe nijedan od njih, umjesto ville se dovede keane, umjesto silve riera, koji je dosao kao treci izbor je prije njega rafa je rafa je zelio dovesti quaresmu
Sarajevo i Liverpool

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 02 jul 2009, 13:50

slazem se sa tobom Gerrard oko heinzea uopste nam ne treba stoper jer imamo aggera, skrtela,carru i ako bi vec dovodili stopera onda nek to bude mikah iz citya a ne neki dedo

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 14:13

Gerrard je napisao/la:YNWA samo cu te zamoliti da mi ovo protumacis ;)

Kazes Liverpool nije imao novca i nema ga , a u to vrijeme plati Keana 20 miliona , a Barry ode u City u pola manjoj cijeni ... Mislis stvarno da LFC nije imao 12 miliona koliko je dao City za Barrya :?:

Nije ali u nekoj stvari , druga je stvar sto doticni nece da digne dupe i krene aktivnije da dovodi igrace ... misli da ce njega cekati Barry ali i drugu kvalitetni igraci koji su se mogli dovesti !

Citate neke lijeve portale koji bacaju suplje i postali ste ubjedjeni da Liverpool nema novca a kada se sve sabere klub u Engleskoj koji trosi sasvim dovoljno , samo je razlika sto ostali klubovi ne placaju igrace od 10 do 20 miliona da sjede na klupi ...
kada sam govorio da liverpool nema novca mislio sam da nema dovoljno da dovede igrace vrhunske klase, daleko od tog da liverpool nema nikako novca, rafa ima nekih 15-20 miliona funti od vlasnika ali to nije dovoljno za dovođenje 2-3 vrhunska igraca, dovoljno je za jednog i vec je doveden taj jedan, i sad ako se ameri ne smiluju ili rafa ne proda neke igrace za neku dobru lovu u liverpool moze doci samo jos neki polovnjak

ko zna dali je rafa ove godine zelio uopste dovesti barrya
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 14:26

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la: kada sam govorio da liverpool nema novca mislio sam da nema dovoljno da dovede igrace vrhunske klase, daleko od tog da liverpool nema nikako novca, rafa ima nekih 15-20 miliona funti od vlasnika ali to nije dovoljno za dovođenje 2-3 vrhunska igraca, dovoljno je za jednog i vec je doveden taj jedan, i sad ako se ameri ne smiluju ili rafa ne proda neke igrace za neku dobru lovu u liverpool moze doci samo jos neki polovnjak

ko zna dali je rafa ove godine zelio uopste dovesti barrya
Aha jako pouzdana informacija pisu to svake novine koje zele unijeti nemir oko kluba !

Vec sam jednom rekao da Amere ne treba dirati , ljudi imaju dobru dusu , cim su uhljupu dali da produzi ugovor i dobije da vodi transfer politiku !

Pa dobro eto Owen je slobodan i prosle godine se mogao dovesti za nekih 10 miliona a doticnog ne zanima ... e to je cudno bas o cemu li razmislja , kada je Voronin bio slobodan odmah ga je uzeo a Owena nece , cudno ...

Kazu problem Owenova plata , pa to se lahko rijesi , das nogu Voroninu , Degenu , Intandjeu i eto para za Owenovu platu ...
prije nekoliko mjeseci portali koji su vezani za liverpool su objavili da rafa ima na raspolaganju 20 miliona funti od vlasnika za transfere, koliko je to istina vidjet cemo uskoro
slazem se s tobom u vezi owena, ja bih ga odmah vratio u liverpool ipak mi je on najdrazi igrac koji je ikad nosio crveni dres
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2009, 14:38

I torres i gerrard su insistirali na owenu,citav tim bi opet owena u liverpoolu,samo sto je owen rafi izgleda veliki trn u oku,ali isto kao sto mislim i za babela i za njegovu olimpijadu i gluposti,treba fino razmisliti i dati igracima sansu,owen je legneda ovog kluba svidjalo se to benitezu ili ne,osim toga,sramota je da jedan igrac koji je toliko dao ovom klubu i kojem je LFC mnogo dao,da se sada nalazi na meti evertona,gradskog rivala,a mogao bi da se vrati tamo odakle je krenuo :!: i to jos bi dosao kao slobodan igrac,a to nam se moze dobro isplatiti,od viska ne boli glava,pogotovo ne u napadu ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jul 2009, 14:49

Ja bi isto volio da vidim Owena u dresu LFC , mislim kako bi uz Torresa cinio sjajan napad .. Voronin i Ngog 3-4 opcija sto i nije lose .... A ove pare sto se skupe dovesti Silvu i to je to ;)

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 02 jul 2009, 15:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja bi isto volio da vidim Owena u dresu LFC , mislim kako bi uz Torresa cinio sjajan napad .. Voronin i Ngog 3-4 opcija sto i nije lose .... A ove pare sto se skupe dovesti Silvu i to je to ;)
Slazem se za ovo,ja mislim da su to igraci koji su najpotrebniji za liverpool ;)

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 02 jul 2009, 17:14

owen je takav velikan da mu povrede ne mogu nista ali cinjenica je da bi on u sezoni zabio nekih13-15 golova sto nezadovoljava beniteza i ja mislim da se owen vrati desilo bi se isto sto i sa robbiem iako bi volio vidjet owena u LIVERPOOLU

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2009, 17:28

http://www.lfconline.com/news/loadnews. ... &id=452378

spominje se da real ceka do 18.7. s ponudom za alonsa, jer tad istice klauzula da 20% od transfera moramo dat sociedadu pa su uvjereni da cemo ga nakon tog datuma pustit
Sarajevo i Liverpool

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jul 2009, 17:54

Ja bi volio da Alonso ostane , ali ako se proda koga dovesti na njegovu poziciju :o Misimovica :D

Mozda dovesti lijevo krilo (Silvu) i partnera Torresu u vrhu napada (Martins , Huntelar , Lavezzi ,..) od njegovih para , a da Gerrard igra na njegovoj pozicija te Lucas bude zamjena :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2009, 17:57

torke_9 je napisao/la:owen je takav velikan da mu povrede ne mogu nista ali cinjenica je da bi on u sezoni zabio nekih13-15 golova sto nezadovoljava beniteza i ja mislim da se owen vrati desilo bi se isto sto i sa robbiem iako bi volio vidjet owena u LIVERPOOLU
Voronin je u svim nastupima za liverpool dao 6 golova ,a u herthi mislim oko 12 sto je opet manje od tog owenovog "moguceg prosjeka" koji si naveo(a znamo da je EPL teza od bundes lige ) ,i voronin koji je blatio liverpool kao grad i slinio za njemackom sad zasluzuje sansu,a owen ne ? :?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 02 jul 2009, 18:45

nisam ja rekao nista lose za owena i ja smatram da bi nam owen dobro doso i siguran sam da mnogi na ovoj stranici isto misle sto i ja u vezi sa benitezom i owenom

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2009, 18:55

torke_9 je napisao/la:nisam ja rekao nista lose za owena i ja smatram da bi nam owen dobro doso i siguran sam da mnogi na ovoj stranici isto misle sto i ja u vezi sa benitezom i owenom
Ja sam to rekla u slucaju da benitez misli po toj pretpostavci ;)

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 02 jul 2009, 19:03

reds_forever je napisao/la:
torke_9 je napisao/la:owen je takav velikan da mu povrede ne mogu nista ali cinjenica je da bi on u sezoni zabio nekih13-15 golova sto nezadovoljava beniteza i ja mislim da se owen vrati desilo bi se isto sto i sa robbiem iako bi volio vidjet owena u LIVERPOOLU
Voronin je u svim nastupima za liverpool dao 6 golova ,a u herthi mislim oko 12 sto je opet manje od tog owenovog "moguceg prosjeka" koji si naveo(a znamo da je EPL teza od bundes lige ) ,i voronin koji je blatio liverpool kao grad i slinio za njemackom sad zasluzuje sansu,a owen ne ? :?
Ma kakav Voronin on sve golove daje na srecu,koliko puta se nasao u nekoj lahkoj situaciji i zabrljao(izvuce ti zivce i dodje ti da ne gledas utakmicu ako on igra za klub)..On nije dostojan jednog kluba kao sto je liverpool,za njega jesu pojedini timovi iz njemacke jer i nije zasluzio bolje...cuj blatio liverpool kao grad,po nekim slikama koje sam vidjela na google earth-u predivan grad,to moze reci samo nesposobnjakovic ;) a ako slini za njemackom neka mu je sretno :!: :!: :!: :!:
A NADAM SE DA CE SE OWEN VRATITI,MISLIM DA BI SVAKI ISKRENI NAVIJAVC LIVERPOOLA TO VOLIO..A STO SE TICE BENITEZA ON U NEKIM SITUACIJAMA ISPADA PRAVI DEBIL :mrgreen:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 02 jul 2009, 19:23

Silma_liverpool je napisao/la: A NADAM SE DA CE SE OWEN VRATITI,MISLIM DA BI SVAKI ISKRENI NAVIJAVC LIVERPOOLA TO VOLIO..A STO SE TICE BENITEZA ON U NEKIM SITUACIJAMA ISPADA PRAVI DEBIL :mrgreen:
14.54 Sky Bet has revealed there has been a major plunge on Michael Owen joining Manchester United on a free transfer. His odds on moving to Old Trafford have been cut from 20/1 to 7/4, with Sky Bet's Mike Triffitt saying: "With Real Madrid hoovering up several high profile targets, United are running out of options to fill the void left by the departure of Ronaldo and Tevez and Owen is a cheap option. We've had a steady stream of bets on free agent Owen joining United today. A move to United should suit Owen, who wants to get back into the England squad and will feel he has a better chance with a higher profile club."

Eto, ko prvi do djevojke, sam u nju pada ;) (neka se cure ne nadju uvrijedjene)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 02 jul 2009, 19:49

ako sam dobro skontao jer nez bas engleski(a nadam se da nisam)owen je u machesteru utd

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 jul 2009, 20:07

Strasnu su spori a cini se da i real hoce silvu tako da njega necemo dovesti sigurrno.Steta

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 02 jul 2009, 20:12

TheScouser je napisao/la:
Silma_liverpool je napisao/la: A NADAM SE DA CE SE OWEN VRATITI,MISLIM DA BI SVAKI ISKRENI NAVIJAVC LIVERPOOLA TO VOLIO..A STO SE TICE BENITEZA ON U NEKIM SITUACIJAMA ISPADA PRAVI DEBIL :mrgreen:
14.54 Sky Bet has revealed there has been a major plunge on Michael Owen joining Manchester United on a free transfer. His odds on moving to Old Trafford have been cut from 20/1 to 7/4, with Sky Bet's Mike Triffitt saying: "With Real Madrid hoovering up several high profile targets, United are running out of options to fill the void left by the departure of Ronaldo and Tevez and Owen is a cheap option. We've had a steady stream of bets on free agent Owen joining United today. A move to United should suit Owen, who wants to get back into the England squad and will feel he has a better chance with a higher profile club."

Eto, ko prvi do djevojke, sam u nju pada ;) (neka se cure ne nadju uvrijedjene)
PA OWENE STA NAM RADIS :?: :?: :?: MI OVDJE CVILIMO ZA TOBOM :!: :!:
SAD SAM CITALA DA SE O TOME RAZGOVARA OD PROSLOG MJESECA..TACNIJE OD 12.05.
BENITEZ PA STA GLEDAS,UZIMAJU NAM IGRACA PRED NOSOM :evil:
E nije KO PRVI DO DJEVOJKE,SAM U NJU PADA..nesto bi vise islo KO PRVI DO DJEVOJKE NJEGOVA JE :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.