FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Otkud tebi da prvu igrate kuci?djoleprijedor je napisao/la:
Drago mi je što 1.igramo kod kuće,jer zadnja dva puta na zadnjoj prepreci do LŠ kada smo revanš igrali u gostima(2003 i 2010) uspjeli smo savladati Njukastl i Andrleht.Sa druge strane 2011,2012,2013 i 2014 smo revanše igrali u Beogradu u 3.pretkolu i ispadali smo(Razbili smo maler sa Steauom).

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Šukuratz kuknjavamarconato je napisao/la:Otkud tebi da prvu igrate kuci?djoleprijedor je napisao/la:
Drago mi je što 1.igramo kod kuće,jer zadnja dva puta na zadnjoj prepreci do LŠ kada smo revanš igrali u gostima(2003 i 2010) uspjeli smo savladati Njukastl i Andrleht.Sa druge strane 2011,2012,2013 i 2014 smo revanše igrali u Beogradu u 3.pretkolu i ispadali smo(Razbili smo maler sa Steauom).

Mens sana in corpore sano.
Imate fine šanse. Sretno!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
Ako se može imati sreće u ovoj fazi takmičenja, vi ste je imali, a šta tek reći za Dinamo
.
Prva se igra u Bjelorusiji. Po meni je ovo zicer.

Prva se igra u Bjelorusiji. Po meni je ovo zicer.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Grobari imali ste sreće, vile vas pronosaše. Vjerujem da možete dalje, srećno od jednog Lešinara. 

pa sad nije ni batica loš... naprotiv on je redovno u grupnim fazama.. dobili su bajerna 3:1 kad je bio prvak Evrope
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Davno bijaše to. Batica
jest opasan, ali niti je blizu te ekipe koja je srušila Bajerna, niti je redovan u grupnim fazama.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobar žrijeb, ali se mora i uložiti ako se želi uzeti kajmak od 15 miliona evra.
Lijevi bek, štoper, zadnji vezni. A za LŠ i jedan kvalitetan špic.
Nadam se, da je ova priča oko Rajkovića realna.
U Bjelorusiji je potrebno postići pogodak. Biće mnogo lakše u revanšu.
Lijevi bek, štoper, zadnji vezni. A za LŠ i jedan kvalitetan špic.
Nadam se, da je ova priča oko Rajkovića realna.
U Bjelorusiji je potrebno postići pogodak. Biće mnogo lakše u revanšu.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:redovniji od nas...
i to je veliko pitanje, al` mrsko mi guglat`.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
u LŠ jesu ukupno nisualan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:redovniji od nas...
i to je veliko pitanje, al` mrsko mi guglat`.
@bertans a šta bi sa markinjosom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Markinjos je otpao.
Ali za relativno smješne pare se mogu dovesti kvalitetni igrači, neki su i slobodni, pa im je i sama cijena manja, a mnogi bi da budu u izlogu Lige Šampiona, pa zašto ih ne dovesti.
Ali za relativno smješne pare se mogu dovesti kvalitetni igrači, neki su i slobodni, pa im je i sama cijena manja, a mnogi bi da budu u izlogu Lige Šampiona, pa zašto ih ne dovesti.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Paki mora da udje u LS.
Ovo je veca shansa nego ikada pre, sem Petrzalke.
Ovo je veca shansa nego ikada pre, sem Petrzalke.
Jača je ona Petržalka nego što je danas Bate. To je sigurno.
Onda si imao 6-7 reprezentativaca Slovačke + odličnog Vajsa na klupi + Pjer Boju i još nekolicinu egoista sa druge strane.
Ali, prvo POJAČANJA. Imamo milion sigurno, a zašto ne bi isti bio uložen da se zaradi još 15.
Onda si imao 6-7 reprezentativaca Slovačke + odličnog Vajsa na klupi + Pjer Boju i još nekolicinu egoista sa druge strane.
Ali, prvo POJAČANJA. Imamo milion sigurno, a zašto ne bi isti bio uložen da se zaradi još 15.

ako se zaradi 15 pomoći i KK... čuo sam da je 5% baš za to namjenjeno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadam se da će se to stvarno i desiti. Milionče u slulčaju 15 za KKP bi bio odličan potez. A nećemo škrtari za svoje košarkaše 
Al po redu: lijevi bek, štoper, zadnji vezni... I onda će to biti ekipa koja može sa većinom u Evropi.
[youtube][/youtube]

Al po redu: lijevi bek, štoper, zadnji vezni... I onda će to biti ekipa koja može sa većinom u Evropi.
[youtube][/youtube]
ali kosovića su doveli kao pojačanje .... ne znam o njemu ništa...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kosović je doveden za domaće livade. Kao neka vrsta prospekta i ima dečko potencijala, a vidjećemo da li je zamišljen za Evropu.
Konkretna imena očekujem početkom naredne sedmice, da prođe ovaj vrući vikend. Mislim da bi Rajković stvarno bio dobro pojačanje. A na beka dovest nekog kvalitetnog crnju koji može trčati i udarati se 90 minuta.
Konkretna imena očekujem početkom naredne sedmice, da prođe ovaj vrući vikend. Mislim da bi Rajković stvarno bio dobro pojačanje. A na beka dovest nekog kvalitetnog crnju koji može trčati i udarati se 90 minuta.
mora bek jer nemanja je agresivan i dobar ofanzivno ali je u defanzivu teška rupa, ispada prelako.. šta sve pokriva bandalovski i šta je sa njim?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.