Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Mogli bi se vecerat pogledati ESSF i Genijalci s obzirom koliko nas dolazi na utakmicu 
Znači sa Valom u 1/4 finalu ?SiamoNoi je napisao/la:Mogli bi se vecerat pogledati ESSF i Genijalci s obzirom koliko nas dolazi na utakmicu
Nego, ko ime ove Zahu i ostale, treba im javiti da je večeras utakmica da ne zaborave.
Ne znam hoce li biti Zahe,on nije kuciBelminM23 je napisao/la:Znači sa Valom u 1/4 finalu ?SiamoNoi je napisao/la:Mogli bi se vecerat pogledati ESSF i Genijalci s obzirom koliko nas dolazi na utakmicu
Nego, ko ime ove Zahu i ostale, treba im javiti da je večeras utakmica da ne zaborave.
E onda nam se tesko, najvaznija pozicija nam fali

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima Lucio univerzalac, al samo nek dođe na Team Speak. 
Ajde Brajla vidi sa njim hoćel dolaziti, pitaj ga.
Ajde Brajla vidi sa njim hoćel dolaziti, pitaj ga.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma Lucio krpi sve rupe. Slusalice cu imati aBd a za mikrofon ne garantujem, a i ne treba mi, neko ce voditi odbranu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ma bitno je doći da se sluša.
Tamo sam vam na forumu napiso, vjerovatnu kakve će postave biti, ako neko iz prve postave ne dođe do 10 minute ide vani, a ulazi neko...
Tamo sam vam na forumu napiso, vjerovatnu kakve će postave biti, ako neko iz prve postave ne dođe do 10 minute ide vani, a ulazi neko...
Nek Belmin ili Nagib vode odbranu i nek Kodro dodje na ts.
Lik je odvala, pogotovo kad je Samketu pricao kako je pravio palacinke

Lik je odvala, pogotovo kad je Samketu pricao kako je pravio palacinke
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma Kodro došo na Team Speak i priča sa nama ko da se znamo 10 godina.Otelo je napisao/la:Nek Belmin ili Nagib vode odbranu i nek Kodro dodje na ts.
Lik je odvala, pogotovo kad je Samketu pricao kako je pravio palacinke![]()
A treba nas više ovako da ima mikrofon pa da se malo ko ljudi ispričamo, Vako na poluvremenu i prije i poslije utakmice.
Hase ima da me poguraš sa svojom Budućnosti, da malo se kredita uzme, hahaa
Valjda se ovi dobiveni krediti mogu slati. Bilo bi dobro kad bi i ostatak ekipe se okladio, svejedno nemate gdje sa kreditima, pa možda i dobijete. Il ako skupimo nešto pa da napravi neko aktivan i asistent Managera, il igrača.

edit: AAA levata znao sam da sam negdje pogriješio, igro protiv Vala
Evo ko u pravoj kladionici kad se iznerviram bacim drugi tiket, a sad sam na Prvu ligu, ajde valjda ovaj drugi prođe haha

Valjda se ovi dobiveni krediti mogu slati. Bilo bi dobro kad bi i ostatak ekipe se okladio, svejedno nemate gdje sa kreditima, pa možda i dobijete. Il ako skupimo nešto pa da napravi neko aktivan i asistent Managera, il igrača.

edit: AAA levata znao sam da sam negdje pogriješio, igro protiv Vala
Evo ko u pravoj kladionici kad se iznerviram bacim drugi tiket, a sad sam na Prvu ligu, ajde valjda ovaj drugi prođe haha

- Unknown Genius
- Kontakt:
Trudim se, vjeruj mi. I Gule dosta pokušava pomoći, a i ja svakodnevno šaljem poruke kome stignem. Ali mislim da će doći do spajanja dva kluba, kada se Foste vrati. Vidjet ćemo...bosko2602 je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Moraš priznati da se moj odlazak višestruko isplatio, vidi kakvu sam ekipu napravio.![]()
Captain, Leader, Legend!
još da popraviš Budućnost.. gdje bi ti kraj bio
Belmine, Budućnost uzima obje, ne treba ti dvoznak.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
ovi planktoni imaju par iskusnih usera, treba biti pravo oprezan
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Prvo poluvrijeme ili jedan dio prvog poluvremena ne garantujem da cu biti na TS jbg gosti,pa cu uci onda kasnije na ts ali igram 
ipak cu biti na TS od pocetkaarelinho je napisao/la:Prvo poluvrijeme ili jedan dio prvog poluvremena ne garantujem da cu biti na TS jbg gosti,pa cu uci onda kasnije na ts ali igram
IDEMOOOO NA TEAM SPEAK,GAZI MALE PLANKTONEEEEEE

- Unknown Genius
- Kontakt:
Samo mi igramo dva sata poslije svih, u 23h. 
Sretno ESSF, Genijalci su uz vas!
Sretno ESSF, Genijalci su uz vas!
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ipak mogao bi biti tu dok ne krene Damir 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Valja li igrica, da se ne reg bezveze
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ma super, jos kad se skupimo mi sa foruma pravo bude dobroThunder93 je napisao/la:Valja li igrica, da se ne reg bezveze
evo nas 17 iz ESSF-a se navukloThunder93 je napisao/la:Valja li igrica, da se ne reg bezveze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.