FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Pa da slazem se da ce vrijeme pokazati,ali reko cisto da se svako izjasni da diskutujemo malo na temi.Nego zna li iko kako je Dzimi vodio klubove koje je ranije trenirao,da li su postizali trazene rezultate?Tu prvenstveno mislim na Vojvodinu,posto nam je ona slicna...
Treci put castimo
-
- Kontakt:
vodio je vojvojdinu u sezoni 05/06 tj dok je bila SCG...zavrsio je na 5 mjestu sa skorom 13 8 9tatamata je napisao/la:Pa da slazem se da ce vrijeme pokazati,ali reko cisto da se svako izjasni da diskutujemo malo na temi.Nego zna li iko kako je Dzimi vodio klubove koje je ranije trenirao,da li su postizali trazene rezultate?Tu prvenstveno mislim na Vojvodinu,posto nam je ona slicna...
TREĆI PUT ČASTIMO
Vodio je Vojvodinu u sezoni 2008/09,samo sad ne znam koliko je bio na klupi,i koliko je zasluzan za 2. mjesto.
Treci put castimo
-
- Kontakt:
Zar je nije vodio STEPI?tatamata je napisao/la:Vodio je Vojvodinu u sezoni 2008/09,samo sad ne znam koliko je bio na klupi,i koliko je zasluzan za 2. mjesto.

-
- Kontakt:
stepi je sad vodio,a sace valjda laktaselešinar je napisao/la:Zar je nije vodio STEPI?tatamata je napisao/la:Vodio je Vojvodinu u sezoni 2008/09,samo sad ne znam koliko je bio na klupi,i koliko je zasluzan za 2. mjesto.
TREĆI PUT ČASTIMO
bolje da smo ga mi angažovaliborac_sampion je napisao/la:stepi je sad vodio,a sace valjda laktaselešinar je napisao/la:Zar je nije vodio STEPI?tatamata je napisao/la:Vodio je Vojvodinu u sezoni 2008/09,samo sad ne znam koliko je bio na klupi,i koliko je zasluzan za 2. mjesto.
-
- Kontakt:
Znam da je Vosin najveci kiks bio to sto su otjerali Marica a doveli Stepija. Razlog je Vosina igra koja je bila odlicna i sad im se to vratilo pa na pola sezone su u manjku 15 bodova u odnosu na lidera. Mislim da je on dobro rjesenje za Borac.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Kao što rekoh,i pored milion zamjerki,sačekajmo večerašnje vijesti sa prozivke i upravnog odbora,ili još dva-tri dana,možda nas sve zajedno prijatno iznenade pa da ne bismo morali "gutati" svoje postove....strpljen-spašen
Druze drage volje cu ih progutati samo da ne bude najgore. A sad citam da sa njim dolazi Djurovski ako ne prodje u leverkuzenu, mozda je i to jedan od razloga sto se nije naslo 100000(dogovorenih) za jovanovica. DAJ BOZE 

Ili da ne bude Boško ili Milko Djurovski 
Šalu na stranu,ako bi došao Mario Djurovski,bio bi uz Alena Škoru i Vareu daleko najbolji igrač u Premier ligi BiH...

Šalu na stranu,ako bi došao Mario Djurovski,bio bi uz Alena Škoru i Vareu daleko najbolji igrač u Premier ligi BiH...
Šta se sve izdešava u 24 sata... Ludilo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
evo jedan klip specijalno za našu cjenjenu Upravu
[youtube][/youtube]
**** vas zakon u dupe

[youtube][/youtube]
**** vas zakon u dupe
jes vidio buraz haos totalni : )VB 1987 je napisao/la:Šta se sve izdešava u 24 sata... Ludilo...
- BlueSharks
- Kontakt:
Znam je da vi volite Borac i sve to, al budite malo realni, čuj ako ne ode u Leverkuzen(trenutno prvi u BL), doći će u Boracsubzero81 je napisao/la:Druze drage volje cu ih progutati samo da ne bude najgore. A sad citam da sa njim dolazi Djurovski ako ne prodje u leverkuzenu, mozda je i to jedan od razloga sto se nije naslo 100000(dogovorenih) za jovanovica. DAJ BOZE

POLITIČKI DIO POSTA POBRISAO SCHLAGER
Strauss Junior
Ma sve će to biti odlično...lešinar je napisao/la:jes vidio buraz haos totalni : )VB 1987 je napisao/la:Šta se sve izdešava u 24 sata... Ludilo...

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
To Šlageru ljubi te bratBlueSharks je napisao/la:Znam je da vi volite Borac i sve to, al budite malo realni, čuj ako ne ode u Leverkuzen(trenutno prvi u BL), doći će u Boracsubzero81 je napisao/la:Druze drage volje cu ih progutati samo da ne bude najgore. A sad citam da sa njim dolazi Djurovski ako ne prodje u leverkuzenu, mozda je i to jedan od razloga sto se nije naslo 100000(dogovorenih) za jovanovica. DAJ BOZEpa ako se za čovjeka zanima Leverkusen i ako ne pređe kod njih, u najgoru ruku može igrati u Koln, Bochumu itd, pa malo razmisli koja je bolja opcija. Iskreno ja sam do neki dan mislio da je vaša uprava najagilnija, pa koga su sve nabrojali, ne bi im Steaua bila ravna, a kamoli Sarajevo, Željo, Široki,
POLITIČKI DIO POSTA POBRISAO SCHLAGER
PotpisVB 1987 je napisao/la:Ma sve će to biti odlično...lešinar je napisao/la:jes vidio buraz haos totalni : )VB 1987 je napisao/la:Šta se sve izdešava u 24 sata... Ludilo...

POLITIKOM OPTEREĆENI ČLANOVI NEKA ZAOBIDJU OVU TEMU U ŠIROKOM LUKU
ŠLAGER
ŠLAGER
NE ODGAVARAJTE IM
ŠLAGER
ŠLAGER
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 11 jan 2010, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.