Uvijek je tu nas stari dobri radio prijenosArmageddon2012 je napisao/la:ni prosle godine protiv maribora se nigdje nije moglo pogledati.

Uvijek je tu nas stari dobri radio prijenosArmageddon2012 je napisao/la:ni prosle godine protiv maribora se nigdje nije moglo pogledati.
moraju prihvatit jednu, ebiga kakva god da je, nesto se para valjda dobije.bazeni je napisao/la:mada ima još puno vremena,ipak brine meDodajmo i to, da Željezničar još nije prihvatio ponudu niti od jedne domaće TV kuće za direktan prenos susreta jer kako nam kažu iz bh. šampiona, ponude su i više nego potcjenjivačke.
na radiju sam i ja slusao,cekao na kladionici oba daju gol za finu paru,i kad ga je zeljo dao sa igracem manje,skakao po kuciKEC je napisao/la:Uvijek je tu nas stari dobri radio prijenosArmageddon2012 je napisao/la:ni prosle godine protiv maribora se nigdje nije moglo pogledati.![]()
![]()
![]()
![]()
Prati se Zeljo redovno,cuj lafo pratio kladionicuArmageddon2012 je napisao/la:na radiju sam i ja slusao,cekao na kladionici oba daju gol za finu paru,i kad ga je zeljo dao sa igracem manje,skakao po kuciKEC je napisao/la:Uvijek je tu nas stari dobri radio prijenosArmageddon2012 je napisao/la:ni prosle godine protiv maribora se nigdje nije moglo pogledati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps-sjecam se cak i strijelca-kvesic
ma FACE ili BHT,mislim da treća TV kuća nema šanseDamian je napisao/la:moraju prihvatit jednu, ebiga kakva god da je, nesto se para valjda dobije.bazeni je napisao/la:mada ima još puno vremena,ipak brine meDodajmo i to, da Željezničar još nije prihvatio ponudu niti od jedne domaće TV kuće za direktan prenos susreta jer kako nam kažu iz bh. šampiona, ponude su i više nego potcjenjivačke.
ne vjerujem.19UM94 je napisao/la:Ima li ikakve šanse za Botev-Zrinjski ?
**** ih kombinovani prijenosmmmirza je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e x k l u z i v a
![]()
![]()
![]()
![]()
DIREKTNI PRENOSI NA BHT1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA CHAMPIONS LEAGUE
UTORAK - 20.55. h FK ZELJEZNICAR - VIKTORIJA PLZEN
UEFA EUROPA LEAGUE
CETVRTAK - 20.25 h NK SIROKI BRIJEG - IRTISH PAVLODAR
20.55 h FK SARAJEVO - KUKESI ( kombinovani prenos )
Isto ovdje http://bstream4.net/index7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik - Borac na BHT1 u subotu, Sarajevo - Zrinjski u nedjelju na Areni, možda Željo na Mojoj TV.SirAmar je napisao/la:Zna li se koga će prenosit ovaj vikend za prvo kolo lige ?
Kad ćemo definitivno znati za Želju?Edol je napisao/la:Čelik - Borac na BHT1 u subotu, Sarajevo - Zrinjski u nedjelju na Areni, možda Željo na Mojoj TV.SirAmar je napisao/la:Zna li se koga će prenosit ovaj vikend za prvo kolo lige ?
Nece biti odgodjena.SirAmar je napisao/la:Kad ćemo definitivno znati za Želju?Edol je napisao/la:Čelik - Borac na BHT1 u subotu, Sarajevo - Zrinjski u nedjelju na Areni, možda Željo na Mojoj TV.SirAmar je napisao/la:Zna li se koga će prenosit ovaj vikend za prvo kolo lige ?
A ako prođu Pitari ili Zrinja u iduće kolo kako onda, hoće li odgađati tekmu?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, ErosViverosViv, Riziko, Tuce11 i 47 gostiju.