FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Tako ti je kad klub nema svoju web stranicu niti neko od ljudi iz kluba pokušava da informira javnost. Da nema nas sa foruma ne bi vi ni rezultate prvenstvenih utakmica znali.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
niko nije zaduzen za to da daje informacije ''NAMA'' pa da ih mi prenosimo javnosti..to je to kad rade posao neprofesionalni ljudi..koji nemaju veze o fudbalu..imali smo svoju web stranicu,ali ni ona nije bila oficijelna, to smo radili tek onako..od sebe, iz svog dzepa pare davali..niko ku**** nece da makne..sve ides na svoju ruku pa ako potrefis, potrefis.. ako ne, *ebaji ga..
1947!
- MladostPuracic
- Kontakt:
Danas je ispisnicu dobio Aldin Delić, igrao za Mladost Puračić prošlu sezonu, iz Banovića je momak, on je izgleda zadovoljio na probi. Igra na poziciji zadnjeg veznog, nizak momak, ima dobar udarac, mislim da će vam biti dobro pojačanje.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
- sef_mafije
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:Tako ti je kad klub nema svoju web stranicu niti neko od ljudi iz kluba pokušava da informira javnost. Da nema nas sa foruma ne bi vi ni rezultate prvenstvenih utakmica znali.
ja sam se (pre)umorio pokusavajuci objasnit sta znaci web prezentacija , i onda sam digo ruke od svega, ak ne treba njima ni meni ne treba ucheraj im
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Legenda!

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Može li neko opisati nam utakmicu protiv Bratsva
-
- Kontakt:
Aldin Delic je prosao sve mladje kategorije Buducnosti pa ga vrlo dobro poznaju u klubu i vjerovatno je zbog toga ponovo u klubu ali i zato sto nemaju para za bolja pojacanjaMladostPuracic je napisao/la:Danas je ispisnicu dobio Aldin Delić, igrao za Mladost Puračić prošlu sezonu, iz Banovića je momak, on je izgleda zadovoljio na probi. Igra na poziciji zadnjeg veznog, nizak momak, ima dobar udarac, mislim da će vam biti dobro pojačanje.
- sef_mafije
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:
Legenda!
to je bio naš Barbarez

Budućnost nastupila u oba poluvremena sa kombinovanim sastavom s tim da su u drugom igrali igrači koji su tek došli. Bratstvo igralo sa prvom postavom (valjda je ono prva sa Mujkićem i co), i onda oko 60-te minute nekoliko izmjena u ekipi Bratstva, ne znam jesu li do kraja zamijenili cijelu ekipu. Uglavnom ništa pretjerano dobra igra ni od jedne ni od druge ekipe i mislim da sa onakvom igrom nemamo ni mi ni Bratstvo šanse za PL-u. Vrijedi izdvojiti i 2 fina gola. Budućnost nešto bolja u prvom poluvremenu, dok je Bratstvo isto tako nešto bolje bilo u drugom poluvremenu. Na kraju dodijeljena zahvalnica Bratstvu za učestvovanje u ovoj Memorijalnoj utakmici i nagrada za igrača koji stilom igre podsjeća na rahmetli Čarija, a to je bio igrač Bratstva sa brojem 4, čini mi se Mahović. Poslije toga održana zajednička večera (iftar) u Radničkom domu. To je to odprilike.eminem22 je napisao/la:Može li neko opisati nam utakmicu protiv Bratsva
- sef_mafije
- Kontakt:
zna li ko ,
ide li neko od ljumana na tekmu zelje ili saraj ?
Jeste li se šta pojačavali za narednu sezonu,ima li ambicija da se vratite u prvu ligu?
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
otislo je dosta raje veceras, a ocekuje se jos veci broj za cetvrtaksef_mafije je napisao/la:zna li ko ,

1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
Nek im je sretno od nas ! Volio bih da smo organizovaniji pa bar 10-tak ljumana da ode dati podrsku 

-
- Moderator
- Kontakt:
Koji rezultat bi protiv Bratstva?
1-1 , 0-2 ?
1-1 , 0-2 ?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
1:1Benjo_AFC86 je napisao/la:Koji rezultat bi protiv Bratstva?
1-1 , 0-2 ?
- sef_mafije
- Kontakt:
Kada pocinje nasa liga? citam danas u sportu Rizvic kaze nemamo ambicija za premijer ligu... ?? Onda ce opet 2,5 chojka gledat tekme u 1 ligi 

O tome čitavo vrijeme govorim da će biti kao i prošle sezone da nemamo ambicija i da Uprava nije spremna za PL. Valjda izbore siguran opstanak da ne bude kao one godine kad smo se spašavali u Drinovcima.sef_mafije je napisao/la:Kada pocinje nasa liga? citam danas u sportu Rizvic kaze nemamo ambicija za premijer ligu... ?? Onda ce opet 2,5 chojka gledat tekme u 1 ligi
- kuman_@mel
- Kontakt:
Isla su 4 Ljumana i to "STOPOM"sef_mafije je napisao/la:Nek im je sretno od nas ! Volio bih da smo organizovaniji pa bar 10-tak ljumana da ode dati podrsku

Smrzli smo se ko guzice sinoc

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- sef_mafije
- Kontakt:
kako smrzavanje
mladi ste vi hehehe

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
veceras na utakmicu ide oko 10 ljumana koliko sam ja upoznat..siguran sam da ce ih jos vise biti prisutno jer idu price po gradu kako ce se ici, ocekuje se malo veci broj ljubitelja iz Banovica 
SRETNO SARAJEVO !!

SRETNO SARAJEVO !!
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.