Slazem se, a @samir je Eso Radeljas.saltcity je napisao/la:Imam dojavu da je Majkl zapravo Dino selimovic
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jel stvarno mislis da me mozes isprovocirati ?Ikos je napisao/la:samir je seljacic.
Ponovi to još jednom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Eno vec su pocela opravdanja, ako ih ne dobijemo bez Blagoje i one dvojice jos, da se ubijemo.
Kao da je na derbiju ikad sigurna pobjeda bila i kad je bio Zeljkan pod Osimom beton, a mi ocajni! Vec se skida pritisak i alibi trazi, nista ne smije pokvariti plavu idilu! Spremni na svaki scenario!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Titula je najavljena, nema sad povlacenja.
Najavili su i prosle godine, pa se to sve zaboravilo, zataskalo i odredise se novi ciljevi, a tor ovaca na forumu to sve okrene na pozitivu!Lakoste je napisao/la:Titula je najavljena, nema sad povlacenja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam ko je bio isprovociran vi ili ja, kad ste poceli da se sluzite lazima mitomani !Ikos je napisao/la:Dok to pises znaci da si isprovociran, a zaista nema razloga. Seljacic ako si budi ponosan i stari te je naucio tako.samirr je napisao/la:Jel stvarno mislis da me mozes isprovocirati ?Ikos je napisao/la:samir je seljacic.
Ponovi to još jednom.
Gdje su ti moralisti iz Sarajeva sad baš me zanima.
Cuj mitomani, to na selu usvojili novu rijec? Pa samire kakav si seljacic govori cinjenica da kada dodjes u Sarajevo sijeno slazes uz semafor, na zebre bacas kopljad i zavirujes ispod tramvaja cekajuci da se oteli.samirr je napisao/la:
Ne znam ko je bio isprovociran vi ili ja, kad ste poceli da se sluzite lazima mitomani !
Gdje su ti moralisti iz Sarajeva sad baš me zanima.
Momak ideš u Banoviće.Ikos je napisao/la: Cuj mitomani, to na selu usvojili novu rijec? Pa samire kakav si seljacic govori cinjenica da kada dodjes u Sarajevo sijeno slazes uz semafor, na zebre bacas kopljad i zavirujes ispod tramvaja cekajuci da se oteli.

- PitarBordo
- Kontakt:
Nema tu sredine i alibija, bar kod mene, titula ili nek svi podnesu ostavke.joker90 je napisao/la:Eno vec su pocela opravdanja, ako ih ne dobijemo bez Blagoje i one dvojice jos, da se ubijemo.Kao da je na derbiju ikad sigurna pobjeda bila i kad je bio Zeljkan pod Osimom beton, a mi ocajni! Vec se skida pritisak i alibi trazi, nista ne smije pokvariti plavu idilu! Spremni na svaki scenario!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako je tako, idemo zajedno momcicu.samirr je napisao/la:Momak ideš u Banoviće.Ikos je napisao/la: Cuj mitomani, to na selu usvojili novu rijec? Pa samire kakav si seljacic govori cinjenica da kada dodjes u Sarajevo sijeno slazes uz semafor, na zebre bacas kopljad i zavirujes ispod tramvaja cekajuci da se oteli.
Ja nikom porodicu nisam spomenuo.Ikos je napisao/la:Ako je tako, idemo zajedno momcicu.samirr je napisao/la:Momak ideš u Banoviće.Ikos je napisao/la: Cuj mitomani, to na selu usvojili novu rijec? Pa samire kakav si seljacic govori cinjenica da kada dodjes u Sarajevo sijeno slazes uz semafor, na zebre bacas kopljad i zavirujes ispod tramvaja cekajuci da se oteli.

Nisam ni ja momcicu maleni.samirr je napisao/la:
Ja nikom porodicu nisam spomenuo.![]()
Vidjet' cemo jesi ili nisi.Ikos je napisao/la:Nisam ni ja momcicu maleni.samirr je napisao/la:
Ja nikom porodicu nisam spomenuo.![]()
vidjet cemo kakav te ban ceka. Ako nisi u stanju da se zezas, onda ne placi kada te neko unisti ovako. Dotucen si, ponisten i razoren.samirr je napisao/la:
Vidjet' cemo jesi ili nisi.
Imal iko normalan da stane na kraj vise ovom @ikosu,pa budala rastjera normalnu raju sa foruma.Tamo poceo o nekim zlocincima,ovdje o nekim seljacicima i "potucanjem" nekoga,necega po forumu.Pratili ijedan admin ove forume,gdje onaj makedonac.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zabranjeno je vrijeđati sagovornika na bilo kojoj temi tipa glupan, konj, seljak a spominjanje porodice u bilo kojem kontekstu je kaznjivo banom.Ikos je napisao/la:vidjet cemo kakav te ban ceka. Ako nisi u stanju da se zezas, onda ne placi kada te neko unisti ovako. Dotucen si, ponisten i razoren.samirr je napisao/la:
Ja kad to budem radio slobodno nek me banuju.

A dozvoljno je tebi to sto mi evo 2 dana psujes na PM?? Sto mi sve sarajevsko psujes?samirr je napisao/la:Zabranjeno je vrijeđati sagovornika na bilo kojoj temi tipa glupan, konj, seljak a spominjanje porodice u bilo kojem kontekstu je kaznjivo banom.Ikos je napisao/la:vidjet cemo kakav te ban ceka. Ako nisi u stanju da se zezas, onda ne placi kada te neko unisti ovako. Dotucen si, ponisten i razoren.samirr je napisao/la:
Ja kad to budem radio slobodno nek me banuju.
To sto upravi zelje psujes familiju profitersku pa onda editujes postove i glumis nekog finjaka i moralistu to je ok?
Nemoj da postavljam ovdje slike iz poruka sto mi cijeli dan saljes, iako je zabranjeno. Zato te i prozivam. Poslano je administraciji to sve.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.