FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 18 okt 2024, 13:18

DamirT je napisao/la:
18 okt 2024, 09:06
Mortus je napisao/la:
18 okt 2024, 08:55
mirsonetz je napisao/la:
17 okt 2024, 19:35
Lolic novo “pojacanje” na golu.
Opet se dovode igrači s kojim se ispadalo iz lige. :hmmmmm:
Shvatam da je prioritet sada tražiti igrače jer ovo što imamo je šljam, tu nema 2 3 igrača da ih tako nazovemo, ali igrači koji imaju iskustva ispadanja iz lige, to mi ne ide u glavu.

msm da Uprava na polusezoni mora tražiti partnere i ojačati finansijski dio kluba. treba se rješavati finansijskih problema od ranije.
treba objaviti Statut kluba i pozvati kroz razne akcije da se što više ljudi učlani u udruženje FK Sloboda Tuzla i da se stavi simbolična članarina od recimo 12 KM godišnje. Nije to nešto puno (Svako to može dati) nit se može računati na veći prihod od toga, ali koliko toliko će biti friškog novca.
Takvim članovima se također daju neka simbolična prava ili beneficije i svi zadovoljni.
Moraju se praviti akcije raznog tipa gdje navijači mogu pomoći kako ekipi tako i klubu te se podići atmosfera, kao kad je Ćiro doveden, bez obzira na krajnji ishod ove sezone.

sve ovo napametgovorim, jer mi ne znamo kako je klub uređen i na kojim postulatima funkcionira. Ne trebamo olako zaboraviti pod okriljem dolaska Azmira koji je "dobar s parama", da nam je uređenje klubu u krcu, a mi i ne znamo tačno kakvom i do kojih gvana se možemo zaglibiti.
sve što znamo je da je zadnja uprava mijenjala statut na svakoj sjednici, tako da vjerujem da je to kuršuz samo takav.
:clap:

Ima milion nacina, samo je pitanje hoce li se ista napraviti od toga.
Jedan od nacina je dodjes na stadion, platis 5 km kartu nas 5000 i to je vec 25 000 maraka bez da si ulozio neki napor ili izlozio se trosku dodatno. Samo dodjes i platis kartu, zamisli to.

Azmir jos nije preuzeo klub,ne znam sta se ceka nije da imamo vremena.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 okt 2024, 13:28

FKBilder je napisao/la:
18 okt 2024, 13:18
DamirT je napisao/la:
18 okt 2024, 09:06
Mortus je napisao/la:
18 okt 2024, 08:55

Opet se dovode igrači s kojim se ispadalo iz lige. :hmmmmm:
Shvatam da je prioritet sada tražiti igrače jer ovo što imamo je šljam, tu nema 2 3 igrača da ih tako nazovemo, ali igrači koji imaju iskustva ispadanja iz lige, to mi ne ide u glavu.

msm da Uprava na polusezoni mora tražiti partnere i ojačati finansijski dio kluba. treba se rješavati finansijskih problema od ranije.
treba objaviti Statut kluba i pozvati kroz razne akcije da se što više ljudi učlani u udruženje FK Sloboda Tuzla i da se stavi simbolična članarina od recimo 12 KM godišnje. Nije to nešto puno (Svako to može dati) nit se može računati na veći prihod od toga, ali koliko toliko će biti friškog novca.
Takvim članovima se također daju neka simbolična prava ili beneficije i svi zadovoljni.
Moraju se praviti akcije raznog tipa gdje navijači mogu pomoći kako ekipi tako i klubu te se podići atmosfera, kao kad je Ćiro doveden, bez obzira na krajnji ishod ove sezone.

sve ovo napametgovorim, jer mi ne znamo kako je klub uređen i na kojim postulatima funkcionira. Ne trebamo olako zaboraviti pod okriljem dolaska Azmira koji je "dobar s parama", da nam je uređenje klubu u krcu, a mi i ne znamo tačno kakvom i do kojih gvana se možemo zaglibiti.
sve što znamo je da je zadnja uprava mijenjala statut na svakoj sjednici, tako da vjerujem da je to kuršuz samo takav.
:clap:

Ima milion nacina, samo je pitanje hoce li se ista napraviti od toga.
Jedan od nacina je dodjes na stadion, platis 5 km kartu nas 5000 i to je vec 25 000 maraka bez da si ulozio neki napor ili izlozio se trosku dodatno. Samo dodjes i platis kartu, zamisli to.

Azmir jos nije preuzeo klub,ne znam sta se ceka nije da imamo vremena.
Pa to se valjda podrazumijeva. Eto rijesili smo se OZU-a, red bi bio da i posjeta bude bolja, a vremenom ce biti sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 18 okt 2024, 13:38

Stoji to, ali ovo bi bio dodatni impuls i valjada to neko udruženje se i temelji na članstvu i prihodu od članarine gde članovi imaju neka prava i obaveze. Međutim sve dok ne znamo kako je klub ustrojen, možemo samo nagađati i palamuditi ovdje.
samo sam skrenuo pažnju da bez obzira na promjene u rukovodstvu, treba tražiti transparentnost i imati pravo znati na čemu smo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 okt 2024, 13:40

Vrijeme je da se malo vise aktivirano, podrzimo novu upravu, platimo kartu i da pomognemo u vracanju dugova, to vec mozemo pokazati protiv Sarajeva a stim da dobijemo Goska jer samo tako mozemo vratit raju na stadion
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 okt 2024, 14:39

Sada će da uleti Lexaurin da nam objašnjava kako treba se raditi
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 okt 2024, 14:52

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 18 okt 2024, 15:32

Slobodas je napisao/la:
18 okt 2024, 14:52
slika
Makni Kunica i Osmankovica pa tamam kad bi igrali sa 2 igraca manje :mrgreen:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 okt 2024, 09:51

Danas kada bi pobjedili Gošk sigurno bi protiv Zrinjskog bila dobra posjeta na Tušnju.
U naredna 4 kola kod kuće nas očekuju 3 utakmice za redom protiv najjačih ekipa trenutno u prvenstvu Zrinjski, Sarajevo, Borac, uz gostovanje Posušju.
I tu se moraju uzeti bodovi da zadržimo šansu za ostanak u ligi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 okt 2024, 11:10

Tesko da pobjedimo mi ikoga u stanju u kakvom jesmo ali eto nadati se da bude malo pozitivno.
Klub jos nema upravu zvanicno, biti pozitivan je ok,ali realno vise se treba posvetiti sredjivanju kluba.A Azmir zna kako, i ima cime jbg
Kada ne mislis na milion stvari, kada ti je rez jedina briga onda ce i biti rezultata.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 okt 2024, 11:15

A sta se ceka sa Azmirovim potpisom?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 okt 2024, 11:34

DamirT je napisao/la:
19 okt 2024, 11:15
Ako sam dobro svatio, pretresaju se papiri i knjige, kada zavrse imace jedan press, gdje ce reci javnosti sta je tacno preuzeo i u kakvom stanju. Valjda. Sumnjam da bi dovodio igrace da ne misli preuzet.I on se oprzio prvi put pa sada valjda je oprezniji da mu ne prisiju tudje dugove otkud znam

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 okt 2024, 12:00

FKBilder je napisao/la:
19 okt 2024, 11:34
DamirT je napisao/la:
Ako sam dobro svatio, pretresaju se papiri i knjige, kada zavrse imace jedan press, gdje ce reci javnosti sta je tacno preuzeo i u kakvom stanju. Valjda. Sumnjam da bi dovodio igrace da ne misli preuzet.I on se oprzio prvi put pa sada valjda je oprezniji da mu ne prisiju tudje dugove otkud znam
:thumbup:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 19 okt 2024, 12:10

DamirT je napisao/la:
19 okt 2024, 12:00
FKBilder je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
:thumbup:
Preuzeo je čovjek,i radi punom parom u svim segmentima, objavio je razgovore sa radnicima i sa trenerima svih selekcija postavlja svoje ljude... Polako sve će on reći ko šta kako,nije to isti naivni Azmir od prije !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 okt 2024, 12:20

FKBilder je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Tu je on zasukanih rukava, aktivan je oko kluba. Samo eto neke formalnosti frustriraju.
A i Nala ostavio ekipu nespremnu za PL, a sad opet govori kako je ova ekipa nespremna i ocajan igracki kadar. 😂 dobrodosli u FK SLOBODU
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 19 okt 2024, 12:30

Danas ko plitak potok...
Istina je jedna,hebat ce ih sve Aza kamikaza :clap: :clap:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 19 okt 2024, 12:40

Beduin je napisao/la:
19 okt 2024, 12:20
FKBilder je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Tu je on zasukanih rukava, aktivan je oko kluba. Samo eto neke formalnosti frustriraju.
A i Nala ostavio ekipu nespremnu za PL, a sad opet govori kako je ova ekipa nespremna i ocajan igracki kadar. 😂 dobrodosli u FK SLOBODU
Ma ja, nespremna ekipa nije do mene, Maksimović ih preko ljeta nije trenirao kako treba :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 okt 2024, 12:43

Znaci danas na sredini Hadzanovic i Cajic, ispred vjerovatno Talison, Said ili lazna 9ka ili ce lijevo a u napad Janketic,
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 okt 2024, 13:03

Beduin je napisao/la:
19 okt 2024, 12:20
FKBilder je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Ne znam sta kuka i sam je ucestvovao u ovakvom stanju ekipe. Nikoga u zivotu nije vodio osim Slobode od klubova nije vala ni relevantan da prica o igrackom kadru i spremi.
Zasuci rukave i radi.
Neka nam je bog danas u pomoci.

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 19 okt 2024, 13:09

Imal ko link za tekmu ?

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 okt 2024, 13:13

Ko plitak potok!!!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.