Manijaci, level iznad svih, realno.
Premijer liga BiH - aktuelno
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka cast svim grupama za Crnu Goru. Horde, RA, Fukare, Gerila, sve po mjeri.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cirkus je prijetiti napadom na utakmici reprezentacije, posebno na grupu koja vam je nebitna. Cirkus je placati advokata za lika koji je pokusao ubiti suparnickog navijaca. Da ne govorimo o ranijim cirkusima.
Ja se samo nadam da cete u narednim akcijama izbjeci koristenje nozeva ili bombi.
Celik!3,2,2.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sloga Doboj zvanicno usao,igrat ce na svom stadionu PL potvrdili na fb
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Osim reflektora, Police i Mokri dolac ne ispunjavaju ni ovaj kriterij?
Novajlije ne računam jer im se prvu godinu dopušta.
Jesam li u pravu?
Jesam li u pravu?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Tako je, Posušje i Leotar moraju ili napraviti reflektore ili prijaviti drugi stadion. Mladost je prošle godine prijavila Bilino Polje na neki nakaradan način, zato ova dva kluba moraju pametno pristupiti problemu.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa nevjerujem to za 1000 mjesta natkrivenih jel onda npr Koševo nikad licencu nebi dobilo kad bi se to gledalo.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi, to ne postoji.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tristan
- Kontakt:
Ne moraju oni vise nista, dobili su licencu za nastup u PL.denimen99 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:01Tako je, Posušje i Leotar moraju ili napraviti reflektore ili prijaviti drugi stadion. Mladost je prošle godine prijavila Bilino Polje na neki nakaradan način, zato ova dva kluba moraju pametno pristupiti problemu.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Sta su prijavili i kako, ko zna.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Kako brate ne postoji?MortemHz je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:07Nisi, to ne postoji.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Uđeš u zvanični Pravilnik o licenciranju klubova za učešće u Premijer ligi BiH iz 2018 god. i lijepo pročitaš šta piše.
Znam da smo mi zbog toga natkrili tribinu iza gola kako bi ispunili taj uslov, jer nam je u tom trenutku bila skuplja opcija natrkivanje veće tribine.
Znam da Sarajevo ima natkrivenih mjesta, da li baš 1000, ne znam.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ni blizu, znam šta ti govorimmozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:15Kako brate ne postoji?MortemHz je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:07Nisi, to ne postoji.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Uđeš u zvanični Pravilnik o licenciranju klubova za učešće u Premijer ligi BiH iz 2018 god. i lijepo pročitaš šta piše.
Znam da smo mi zbog toga natkrili tribinu iza gola kako bi ispunili taj uslov, jer nam je u tom trenutku bila skuplja opcija natrkivanje veće tribine.
Znam da Sarajevo ima natkrivenih mjesta, da li baš 1000, ne znam.
Možda su prikazali ugovor sa izvođačem radova i sl, tj dokaz da će raditi...samo napominjem da je ovo zvaničan dokument!Tristan je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:11Ne moraju oni vise nista, dobili su licencu za nastup u PL.denimen99 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:01Tako je, Posušje i Leotar moraju ili napraviti reflektore ili prijaviti drugi stadion. Mladost je prošle godine prijavila Bilino Polje na neki nakaradan način, zato ova dva kluba moraju pametno pristupiti problemu.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Sta su prijavili i kako, ko zna.
Morteme, nisi precizirao.
Demantuješ pravilnik ili govoriš o Koševu konkretno?
Demantuješ pravilnik ili govoriš o Koševu konkretno?
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Nisi u obavezi imati natkrivena mjesta.
A ako cemo gledati i biti posteni, Leotar ako ne napravi reflektore treba biti izbacen iz PLBiH. Ukoliko nisu prijavili neki drugi stadion. Ako im se dozvoli da igraju u Trebinju bez reflektora, to se ne smije presutiti.
A ako cemo gledati i biti posteni, Leotar ako ne napravi reflektore treba biti izbacen iz PLBiH. Ukoliko nisu prijavili neki drugi stadion. Ako im se dozvoli da igraju u Trebinju bez reflektora, to se ne smije presutiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi dužan imati natkrivenu tribinu, loža na Koševu nema više od 300-400 stolica.
Više stadiona nema natkrivene tribine i niko to nikad nije tražio od klubova.
Više stadiona nema natkrivene tribine i niko to nikad nije tražio od klubova.
- Tristan
- Kontakt:
Pa isto i Posusje, nisam primjetio da su poceli praviti reflektoreLovacnaJelene je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:23Nisi u obavezi imati natkrivena mjesta.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Sad sam pročitao.
Natkrivena mjesta su pod kat "C", nisu obavezna, već preporučena.
Reflektori su kat "B", nisu obavezni za dobija je licence, samo klub može biti novčano sankcionisan ili stadion suspendovan.
Semafor je npr pod kat "A", obavezni
Natkrivena mjesta su pod kat "C", nisu obavezna, već preporučena.
Reflektori su kat "B", nisu obavezni za dobija je licence, samo klub može biti novčano sankcionisan ili stadion suspendovan.
Semafor je npr pod kat "A", obavezni
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Sto je Fedja navalio na stopere i bivse igrace Zrinjskog, da nadoknadi sve sto nije mogao kod nas
Salu na stranu, napravio je strasnu ekipu, bas je kroji po svom ukusu i ocekujem odmah u prvoj sezoni da bude u top 2.
Jos je rano prognozirati ali 90% sam siguran da ce top 3 ekipe biti Sarajevo, Zrinjski i Borac, samo je pitanje kojim tacno rasporedom.
Salu na stranu, napravio je strasnu ekipu, bas je kroji po svom ukusu i ocekujem odmah u prvoj sezoni da bude u top 2.
Jos je rano prognozirati ali 90% sam siguran da ce top 3 ekipe biti Sarajevo, Zrinjski i Borac, samo je pitanje kojim tacno rasporedom.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:55Sto je Fedja navalio na stopere i bivse igrace Zrinjskog, da nadoknadi sve sto nije mogao kod nas![]()
+1, strasan posao Fele odradi u prvim sedmicama. Pricamo o cinjenicama.
Ti si naša ljubav jedina!
Dokle se došlo sa rekonstrukcijom terena u PL?
Zar nisu trebali početi na nekim stadionima?
Zar nisu trebali početi na nekim stadionima?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Cestitam pitarima na dovodjenju Anicica ,momak sa finom karijerom i iskustvom igranja lige prvaka.
Jedan drag pitar zna da sam mu najavio prosli tjedan Marin dolazak u FK Sarajevo pa ga ovim putem pozdravljam.
Neki ce se zapitati zasto nije dijete Zrinjskog potpisalo za mostarku momcad .
Profa zatrazio detaljan medicinski pregled u Vitalisu prije govora o placi a sve zbog povijesti medicinske Anicica koji zadnjih godinu dana ima samo jedan sluzben nastup pa do pregovora uopce nije niti doslo jer je igrac odbio bilo kakve pretrage .
U medjuvremenu stigao Hadzija i kraj price
Anicica ako posluzi zdravlje bit ce jedan od boljih stopera u ligi.
Jedan drag pitar zna da sam mu najavio prosli tjedan Marin dolazak u FK Sarajevo pa ga ovim putem pozdravljam.
Neki ce se zapitati zasto nije dijete Zrinjskog potpisalo za mostarku momcad .
Profa zatrazio detaljan medicinski pregled u Vitalisu prije govora o placi a sve zbog povijesti medicinske Anicica koji zadnjih godinu dana ima samo jedan sluzben nastup pa do pregovora uopce nije niti doslo jer je igrac odbio bilo kakve pretrage .
U medjuvremenu stigao Hadzija i kraj price
Anicica ako posluzi zdravlje bit ce jedan od boljih stopera u ligi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.