Zar svima nije jasno da Ronaldo zeli nazad u United !?anonymousHD je napisao/la:Xabi Alonso najlošiji večeras. Ronaldo totalno nezainteresovan, Luka mu daje loptu on neće ni da trči, koji mu je qurac? Benzema s pola metra golmana pogodi u glavu. Sudija čist gol poništi. Al šta se vadit na sudije, kad su naši igrači trutovi. Gde je Di Maria od prošle sezone? Ozil? Nestali u akciji, zasitili se lige nakon što su samo JEDNU osvojili. Mourinho treba da im počne *ebat mater, dok nije dobio nogu od Pereza.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
evo da se prije spavanja malo ismijem.neo je napisao/la:Zar svima nije jasno da Ronaldo zeli nazad u United !?anonymousHD je napisao/la:Xabi Alonso najlošiji večeras. Ronaldo totalno nezainteresovan, Luka mu daje loptu on neće ni da trči, koji mu je qurac? Benzema s pola metra golmana pogodi u glavu. Sudija čist gol poništi. Al šta se vadit na sudije, kad su naši igrači trutovi. Gde je Di Maria od prošle sezone? Ozil? Nestali u akciji, zasitili se lige nakon što su samo JEDNU osvojili. Mourinho treba da im počne *ebat mater, dok nije dobio nogu od Pereza.
naprijed rejal
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma hajde narode što se bezze sekirate, završit ćemo 5. u Ligi, ali opet ćemo dogodine imati pravo na LP, if you know what I mean... 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Penal nije suđen, čist gol poništen... Mislim, da smo zabili taj gol i onda iz penala niko to ne bi spominjao, 2:1 pobjeda odlična, ovako se sad priča "Jadni ste vi ako niste i bez obzira na to mogli osigurati pobjedu"
Mislim da bi Perez trebao pare preusmjeriti tamo gdje je najpotrebnije za osvajanje naslova - UNICEF
Mislim da bi Perez trebao pare preusmjeriti tamo gdje je najpotrebnije za osvajanje naslova - UNICEF
Ako je Lass htio odlazak onda ne vidim razlog da ovo kažeš. A Lass je htio odlazak.Saurman je napisao/la:
Dovodjenje Modrica je bilo potpuno bespotrebno i na kraju ce se ispostaviti kao veliki promasaj.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ove sezone jednostavno ista pravila ne vrede za sve. Ne možeš ti utakmicu dobit kad sudije stalno nešto se*u, glupiraju se. Prvo Levante, ubiju Ronalda, ma ni kartona, niti išta. O tome se ne priča jer smo dobili utakmicu. Ovo večeras, da sudije malo bolje rade posao dobili bi i ovo. Metar ispred njega on ne vidi da igrač igra rukom, pa koji je ovo klinac. Isto ona situacija Sevilla-Barca, kad je Barca dala gol. Jednostavno pravila ne važe ove sezone isto za sve timove.

Nisu ni prosle godine vrijedila pa se niste zalili, nego ste imali opravdanje za svaku kradju iz kola u koloanonymousHD je napisao/la:Ove sezone jednostavno ista pravila ne vrede za sve.

ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
Ma kad ste protiv ovog istog Betisa oteli pobjedu(2-3),i kad nisu svirana dva cista penala za Betis cinimi se ruke Alonsa I Ramosa kad je se bacio u stilu golmanaanonymousHD je napisao/la:Ove sezone jednostavno ista pravila ne vrede za sve. Ne možeš ti utakmicu dobit kad sudije stalno nešto se*u, glupiraju se. Prvo Levante, ubiju Ronalda, ma ni kartona, niti išta. O tome se ne priča jer smo dobili utakmicu. Ovo večeras, da sudije malo bolje rade posao dobili bi i ovo. Metar ispred njega on ne vidi da igrač igra rukom, pa koji je ovo klinac. Isto ona situacija Sevilla-Barca, kad je Barca dala gol. Jednostavno pravila ne važe ove sezone isto za sve timove.![]()

Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
Ma ovo se Betis osvetio za onaj poraz od prošle sezone kad je Real pobjedio 2-3 a bilo je par fatalnih grešaka u korist Reala (penali nesvirani)
- KapioFootball
- Kontakt:
Ja mislim da se polako mozemo oprostiti od titule...
Ali sacekajmo jos Barcelonu, mozda i oni kiksaju, iako su male sanse za to...
Ali sacekajmo jos Barcelonu, mozda i oni kiksaju, iako su male sanse za to...
HALA MADRID!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Mislim da je Mourinho sve karte bacio na LP i 10 titulu.Osvojio je ligu prosle godine,pobjedio Barcu i sad ne daje puno vaznosti tome.On valjda misli da je on to prekuc'o.
Keep walking.
Kakva je to prica...Cuj Real se okrenuo LP.
To je isuvise i rizicno i ludo da bi neko povjerovao.Dovoljna ti je losa vecer da ispadnes iz ovog takmicenja..Mourinhu je veoma vazna liga.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
znaci placen si 10 miliona godisnje i imas 50 utakmica ali prema 38 neces davati previse vaznosti..Cautinho je napisao/la:Mislim da je Mourinho sve karte bacio na LP i 10 titulu.Osvojio je ligu prosle godine,pobjedio Barcu i sad ne daje puno vaznosti tome.On valjda misli da je on to prekuc'o.

ser del barça es el millor que hi ha !
Ma ja, kriv je Modrić što Ozil, Di Maria i Khedira igraju kao goli k.urac ove sezoneLBJ MVP je napisao/la:Luka Modrić je toliko pojačao Real Madrid da se umjesto prvog bore za treće mjesto sa ekipom Malage. Čak je i Atletico Madrid ispred nas! To na stranu, Luka Modrić je ponovo bio najbolji igrač Real Madrida na utakmici, bez obzira sto ga je nekoliko puta lopta napala!

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- AvantiSignora
- Kontakt:
S onakvom igrom nece te vi ni u Evropi dugo
... Nesto nestima kod vas... Nije to Real od prosle god gdje je sve meljo i svak se borio ...

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Nemamo daMu, to je bar očigledno. Sinoć 10 ak minuta do kraja i nema žari da se želi napasti, pritisnuti. Sve neka mahanja rukama, iznuđivanje faula i tako te gluposti. Očigledno je da nismo ekipa od prošle godine.AvantiSignora je napisao/la:S onakvom igrom nece te vi ni u Evropi dugo... Nesto nestima kod vas... Nije to Real od prosle god gdje je sve meljo i svak se borio ...
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
pa rekoh ja davno, **** preplaćena nabijem ih na ku.rac onaj umišljeni. **** ti ja mentalitet kad imaš toliko kvaliteta i u jednoj utakmici ne možeš gola postići, taman kad bi izgubio sa tri razlike. Nešto treba da se mijenja u klubu drastično, i ne mogu da se otmem dojmu da je sve počelo od Ronaldovog jadikovanja za povećanjem plate.
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnji poraz na Villamarinu

Sumnjive situacije

Sumnjive situacije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Al' sta je najjadnije od svega toga ? Gledam stranicu ranije - hvatate se Barcelone i nekih sumljivih situacija.
Da li se sjecate da se iko zalio na ocigledan 100% ofsajda kad je Milito ubacio gol glavom protiv Barce i zbog cije greske je Murinjo "svrgno" Barcelonu sa Interom. Pustite se vi nas - okrenite se sebi. Murinju je svak bitan da ga popljuje osim da gradi igru Reala. Barca nocas i moze izgubiti ali ce dati 1-2 gola. To je ono sto je nama bitno. Ostalo je do odbrane.
Da nije bilo greske sudija i da Uefalona nije ovdje ostecena ostalo bi 2:1 za Inter i nakon revansa i 1:0 za Barcu - Barcelona bi isla dalje. Al takav je zivot.... (Snajder suta na gol glavom, a Milito iz ofsajda ubacuje loptu u gol za 3:1)

Da nije bilo greske sudija i da Uefalona nije ovdje ostecena ostalo bi 2:1 za Inter i nakon revansa i 1:0 za Barcu - Barcelona bi isla dalje. Al takav je zivot.... (Snajder suta na gol glavom, a Milito iz ofsajda ubacuje loptu u gol za 3:1)

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Prenosim jedan post sa kojim se u potpunosti slažem:
Nije sad da pametujem niti želim pametovat, no slutio sam na ovakvu situaciju mourinha još u ljeto 2010. čim je došao u real i smatram da mu ovo nije trebalo u karijeri. u 3 godine uzeo je 3 trofeja a doveden je vjerovatno da barci uzme sve šta se može. uz politiku reala kakva se vodi zadnjih 10-11 godina to mu je bilo sasvim omogućeno i kao u prijašnjim ekipama mogao je slagati ekipu prema svojim željama. kao i u zadnjih 10 godina riješili su se previše dobrih igrača a zamjenili ih umišljenim zvijezdama i polu igračima. kod te politike smatram da je sam real kao institucija postao predmetom borbe između calderona i pereza no ne bih sad o ovome. previše je mourinho naštetio ugledu klubu sa svojim kvazi izjavama a na terenu je napravio manje nego pellegrini u jednoj sezoni. isto tako smatram da su se olako riješili i robbena i van der vaarta i sneijdera a i zamjene na njihovim pozicijama nisu pokazale ništa više od njih. zatim zanimljivo da je sebi doveo portugalsku koloniju i tako zapravo podjelio svlačionicu na ronalda i casillasa i koliko se god realovci bunili tome na samom terenu se vidi da je to živa istina. rekao sam za mene mourinho nije nikakav trener svaka mu čast na onome što je napravio ali čovjek je svojevoljno birao ekipe u koje želi ić i u kojima je sam gradio sebi ekipu. sa takvim statusom malo ko ne bi napravio ono što je on.
i da riješio se i želi se riješiti klupskih legendi koji očito vide kakvu štetu pravi realu kao imenu i najboljem klubu u povijesti nogometa. trebaju vratiti del bosquea da vrati taj klub gdje mu je i mjesto
Nije sad da pametujem niti želim pametovat, no slutio sam na ovakvu situaciju mourinha još u ljeto 2010. čim je došao u real i smatram da mu ovo nije trebalo u karijeri. u 3 godine uzeo je 3 trofeja a doveden je vjerovatno da barci uzme sve šta se može. uz politiku reala kakva se vodi zadnjih 10-11 godina to mu je bilo sasvim omogućeno i kao u prijašnjim ekipama mogao je slagati ekipu prema svojim željama. kao i u zadnjih 10 godina riješili su se previše dobrih igrača a zamjenili ih umišljenim zvijezdama i polu igračima. kod te politike smatram da je sam real kao institucija postao predmetom borbe između calderona i pereza no ne bih sad o ovome. previše je mourinho naštetio ugledu klubu sa svojim kvazi izjavama a na terenu je napravio manje nego pellegrini u jednoj sezoni. isto tako smatram da su se olako riješili i robbena i van der vaarta i sneijdera a i zamjene na njihovim pozicijama nisu pokazale ništa više od njih. zatim zanimljivo da je sebi doveo portugalsku koloniju i tako zapravo podjelio svlačionicu na ronalda i casillasa i koliko se god realovci bunili tome na samom terenu se vidi da je to živa istina. rekao sam za mene mourinho nije nikakav trener svaka mu čast na onome što je napravio ali čovjek je svojevoljno birao ekipe u koje želi ić i u kojima je sam gradio sebi ekipu. sa takvim statusom malo ko ne bi napravio ono što je on.
i da riješio se i želi se riješiti klupskih legendi koji očito vide kakvu štetu pravi realu kao imenu i najboljem klubu u povijesti nogometa. trebaju vratiti del bosquea da vrati taj klub gdje mu je i mjesto
YNWA!
brkica je legenda i on bi znao sve to posloziti a Real bi bio mnogo vise prepoznatljiv sa Raulom, Robbenom i gore navedem nego sad. Real se pretvorio u tim za uigravanje repke Portugala ali eto to jos neki ne vide.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.