NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Istina haha
Mislim da su kroz istoriju ipak Billsi i Brownsi otjelovljenje samouništenja i baksuzluka. Jetsi imaju Namatha, Brownsi Browna, Raidersi puno više - ali eto. I nastavljaju i dalje ovom seljajom. Ko će ih gledat u Las Vegasu 
A sinoć Billsi
U ključnim trenucima se sve ljulja i ništa nije u suri. Kad QB proradi, odbrane nema. Kad odbrana fercera, QB saljeva stravu. Užas. Samo se sjetim kako su ispucali Steelerse prošle hefte - i ništa mi nije jasno. Motivacija nula bodova.

A sinoć Billsi

U ključnim trenucima se sve ljulja i ništa nije u suri. Kad QB proradi, odbrane nema. Kad odbrana fercera, QB saljeva stravu. Užas. Samo se sjetim kako su ispucali Steelerse prošle hefte - i ništa mi nije jasno. Motivacija nula bodova.
Džeri Drejk
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šteta za Bilse, bila je dobra prilika sinoć.
Brejdi samo pokazuje koji je tata, jedan resiver malo proradi kao onaj Heri ruki, odmah babo rastavlja najbolje odbrane lige
Brejdi samo pokazuje koji je tata, jedan resiver malo proradi kao onaj Heri ruki, odmah babo rastavlja najbolje odbrane lige

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Večeras prva plejof tekma, nadam se da će biti dobra
Najgora utakmcia u sezoni by far
Jest debilan ovaj Cleveland. Za 1:50 zabi im Bal 2 TDa a do tad nisu mrdnuli! Bez time outa takodjer
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko je glup stadion kod Clevelanda, pa ovdje 70% ljudi nista ne vidi. Igrac ti dodje kao mrav, jos ako sjedis smanjis sebi mogucnosti za bilo sta.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako se Baltimor prilagodi nakon 1/4 gdje su samo 17 jardi imali. Poslije toga isto voz kroz odbranu Klivlenda. Zaista dobro izgledaju i 12 preliminarnih imena za Pro Bowl je sasvim opravdano.
Postovanje treba zaraditi.
Koliko ništa ne funkcioniše kod Brownsa pokazuje ona situacija na minut i trideset do kraja poluvremena gdje imaju posjed, a budale bacaju loptu. Majke mi kakvi sve debilkosi vode ekipe neke mi se utakmice i ne gledaju...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Thomas
Obori rekord, komotno može u MVP priču

Obori rekord, komotno može u MVP priču
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Thomas je the man!
Odlican pocetak Dallasa, 0-10.
Odlican pocetak Dallasa, 0-10.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hajde riješit će te se žuće Gereta.
Bengalsi u luđačkoj završnici osigurali Burrowa ili Chasea Younga. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
odakle ti to? stadion je skroz u dure. samo mu krov falituzlak1987 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:01Koliko je glup stadion kod Clevelanda, pa ovdje 70% ljudi nista ne vidi. Igrac ti dodje kao mrav, jos ako sjedis smanjis sebi mogucnosti za bilo sta.
uze edo haman fantazi ..... i ćorava koka zrno ubode 
čestitke

čestitke

Sampioneeeee sampioneeee ole ole ole
Nakon 2 izgubljena finala ovo je bilo sve il nista, primakli smo se Elmedinu na all time listi dodatno, a ti izvukao sezonu itekako, ali ove godine sam ubio
Kad je trebalo ubo sam startere strasno, zadnja hefta za diviziju i bye i playoff iako sam imao dosta povreda izvuklo se sve nekako

Hvala

Nakon 2 izgubljena finala ovo je bilo sve il nista, primakli smo se Elmedinu na all time listi dodatno, a ti izvukao sezonu itekako, ali ove godine sam ubio

Kad je trebalo ubo sam startere strasno, zadnja hefta za diviziju i bye i playoff iako sam imao dosta povreda izvuklo se sve nekako

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.