FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sjećam se ovo Saida, bio je čudovište u Hajduku, ali nakon godinu dana neigranja, sumnjam da je i 20% onog igrača.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Mali Jašarević otišao u Gradinu Srebrenik
Kvalitetan igrac, psihicki jako nestabilan, moze igrati kao da je u ligi petice ako zna da je glavni u ekipi...
U Hajduku je i dolazio u sukob sa saigracima zbog sebicnosti i pokusaja da se cijela ekipa podredi njemu...
Velika kocka, ali ako se dobro okrene, moze biti monstrum.
Po meni 20 % da ce biti pozitiva, 80 % da ce vam haos napraviti
Probala je to i Torcida nekoliko puta, ali lik se ni za jotu nije promijenio...
Jednostavno, narcisoidan lik, ogroman talenat, ali glava je problem, u svakom slucaju da se izdobri i puno srece vam zelim i da opstanete i zbog vas i zbog mene...

- RollingPaper
- Kontakt:
Saide ako ne uzmemo bodove u Gabeli, udaraj redom sve!
Steta sto nije doveden dok je Carsija bila glavna, da ih malo posamara 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da ce visa sila odredit opstanak u ligi…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Od novih igrača najviše očekujem od Mulalića i Boje ako bude zdrav. Isić je bio tanak u Veležu, Džafić već ima finih godina iza sebe i od njega, ako bude išta, to će biti tek u drugoj polusezoni. Ovaj iz Hajduka mi je nepoznanica.
Ma treba izbaciti ovaj maler i gubitnicki mentalitet, depresiju iz igraca. Ovi su igracki, i motivacijski mrtvi, mozda zato i mijenja toliko da proba oziviti ekipu.
Valjda se trznu malo a ja bi volio da krenemo po taj kup a u ligi sta bude ko ga j
Valjda se trznu malo a ja bi volio da krenemo po taj kup a u ligi sta bude ko ga j
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje, nezvanične informacije do kojih je došao SportSport kažu da će Rustemović uskoro obući dres Slobode iz Tuzle.
Očekuju u Slobodi da Rustemović može donijeti potrebno iskustvo u vezni red kako bi se ostvario jedan cilj u nastavku sezone, a to je ostanak u WWin ligi BiH.
Ostaje da vidimo hoće li, naravno ukoliko obuče dres Slobode, Rustemović biti posljednje pojačanje Slobode ili će biti još dolazaka u Tuzlu.
Očekuju u Slobodi da Rustemović može donijeti potrebno iskustvo u vezni red kako bi se ostvario jedan cilj u nastavku sezone, a to je ostanak u WWin ligi BiH.
Ostaje da vidimo hoće li, naravno ukoliko obuče dres Slobode, Rustemović biti posljednje pojačanje Slobode ili će biti još dolazaka u Tuzlu.
Vjerujem da će Azmir učiniti sve da Sloboda izbori opstanak. Pitanje je koliko je i to u njegovoj moći. Ono što je po meni najvažnije nije opstanak, nego sam dolazak Azmira u klub i njegovo preuzimanje. Ne sumnjam da njegovim preuzimanjem i zalaganjem i željom da vodi klub pored svih podmetanja koje je imao da će Sloboda krenuti nabolje, ako ne ove sezone,onda od sljedeće i sljedećih jer je ovom sezonom već jednom i pola druge noge u Federalnoj.
Ovo nije preuzimanje na sezonu dvije ili za opstanak nego za stvaranje respektabilnog kluba u budućnosti, a to nije moguće preko noći i usred sezone.
Zato treba smanjiti očekivanja za ovu sezonu ali imati nadu u bolje sutra za koje vjerujem da dolazi. It takes time.
Ovo nije preuzimanje na sezonu dvije ili za opstanak nego za stvaranje respektabilnog kluba u budućnosti, a to nije moguće preko noći i usred sezone.
Zato treba smanjiti očekivanja za ovu sezonu ali imati nadu u bolje sutra za koje vjerujem da dolazi. It takes time.
Sutra protiv Sloge u Doboju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Moderator
- Kontakt:
Na posudbi je. Pruža korektne partije, brzo se izborio za početnih XI i goditi će mu godina dana kod nas. Nije još za PL.
Mahmud je odbio posudbu. Velika greška, navodno mu neko obećao bio da će igrati i imati minutažu dobru gore.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Koliko bode oči različita oprema na treningu..
Navodno je Macronu uplaćen manji dio procenta od ukupne uplate za opremu i nije sva stigla. Čak su problemi sa dresovima za igrače nove. Ova četvorica nemaju dresove s prezimenom, dok je onom beku i još jednom nalijepljeno prezime preko Kalesića i Jašarevića.
Ništa nije falilo ni Legea opremi, čemu mijenjanje ako je financijski stanje tanje u ovom trenutku i ako će se 20% platiti fakture. Naročito znajući da Macron drži visoke cijene.
Navodno je Macronu uplaćen manji dio procenta od ukupne uplate za opremu i nije sva stigla. Čak su problemi sa dresovima za igrače nove. Ova četvorica nemaju dresove s prezimenom, dok je onom beku i još jednom nalijepljeno prezime preko Kalesića i Jašarevića.
Ništa nije falilo ni Legea opremi, čemu mijenjanje ako je financijski stanje tanje u ovom trenutku i ako će se 20% platiti fakture. Naročito znajući da Macron drži visoke cijene.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Najgore je na Kunicevom dresu. Ljudi napisali KuniicBenjo_AFC86 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 10:14Koliko bode oči različita oprema na treningu..

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma uzeta je oprema od distributrra njihovog iz hercegovine, kataloski je dres, moze se uzet ako fali dresova, to je najmanji problem, cak je neko govorio da je doslo 75 komada za prodajuBenjo_AFC86 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 10:14Koliko bode oči različita oprema na treningu..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ne vjerujem da se išta uzelo za prodaju, možda za "ličnu upotrebu", prethodna uprava sve što je rekla, slagala je ...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Izgubili od Sloge 2-0.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem