ŠINTER

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Malo ružno izgleda na dresu zbog previše redova teksta ali je cool što je riječ "Inter" u fokusu a još pare dobijamo za toarminz je napisao/la: ↑21 jul 2021, 18:12ako zanemarimo to da djeca i ograniceni odrasli ovo mogu iskoristit da nas zovu sinter, ovo s inter u fokusu izgleda pravo dobro. Malo previse teksta osim toga(jos cak dva reda) al na kraju krajeva placaju vise od Pirellija i to je ono najbitnije. A i ugovor je na jednu godinu ako sam dobro vidio
Znači ti misliš da bi Inter tih 130 iskoristio da dovede Vlahovića, Kostića, Gosensa...? Ili bi možda doveli Duvana Zapatu a ostatak iskoristili za pokriće dugova? Ako prodamo Lukakua to je kao onda kad smo prodali Eto'o-a Rubinu i ušli u mračno doba, možemo zaboravit na titulu narednih barem 5 godina.
pogodio si imena kojim se nadam, moze i SMSBiscione je napisao/la: ↑03 avg 2021, 23:35Znači ti misliš da bi Inter tih 130 iskoristio da dovede Vlahovića, Kostića, Gosensa...? Ili bi možda doveli Duvana Zapatu a ostatak iskoristili za pokriće dugova? Ako prodamo Lukakua to je kao onda kad smo prodali Eto'o-a Rubinu i ušli u mračno doba, možemo zaboravit na titulu narednih barem 5 godina.
Jedina utjeha mi je Marotta, za razliku od onog doba kad smo prodali Eto-a .arminz je napisao/la: ↑03 avg 2021, 23:49pogodio si imena kojim se nadam, moze i SMSBiscione je napisao/la: ↑03 avg 2021, 23:35Znači ti misliš da bi Inter tih 130 iskoristio da dovede Vlahovića, Kostića, Gosensa...? Ili bi možda doveli Duvana Zapatu a ostatak iskoristili za pokriće dugova? Ako prodamo Lukakua to je kao onda kad smo prodali Eto'o-a Rubinu i ušli u mračno doba, možemo zaboravit na titulu narednih barem 5 godina.![]()
a valjda bude ko sto je bila prodaja Ibrahimovica, hajmo bit optimisticni
130 bih prihvatio i da nismo u krizi
Sve bi to bilo u redu da oni misle uloziti lovu u pojacanja, ali nema sanse, ovo mi vise izgleda kao prodaja svega sta vrijedi i onda da ce za pola godine/godinu prodati klub.muxa je napisao/la: ↑04 avg 2021, 11:18Ja sam vam po odlasku Contea pisao da bi vam bolje bilo žrtvovati Lukakua nego Hakimija. Medjutim oni će izgleda obojicu prodati. Ne bih ja puno žalio za Lukakuom na vašem mjestu iz dva razluga. Prvo, Simeone preferira drugačiji stil fudbala u odnosu na Contea i nisam siguran koliko bi taj stil njemu odgovarao. Drugo, 130 mil je 130 mil
Jedino sto u slučaju prodaje 2 najbolja igrača saljes negativnu poruku navijačima.
Mišljenja sam da su trebali ostaviti Hakimija,pa makar osim Lukakua žrtvovali još nekog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.