FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam kako neko moze imat nesto protiv Husrefa
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Zato sto je atmosfera u ekipi u velikom nivou losa zbog njega, i sto smo evidentno u padu.
Da nije bilo grafita imao bi svlacionicu 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- egocentrik
- Kontakt:
Ko je prosuo pricu da je atmosfera losa i da smo u padu.
Sta vam je svi manje vise igraju fudbal u ovoj ligi, nema laganih utakmica pogotovo jer nismo uigrani, nemamo formaciju iskristalisanh, a tome su koliko god zvucalo ko floskula kumovale povrede.
Husref zna i pokazao je neku viziju u ovoj novoj sezoni, promjene formacije, nisu izmjene vise u 75min..
Ja se nadam da ce uprava preko medija dat punu podrsku Husrefu, jer ne vidim kako promjena trenera moze trenutno biti dobro rjesenje.
Sta vam je svi manje vise igraju fudbal u ovoj ligi, nema laganih utakmica pogotovo jer nismo uigrani, nemamo formaciju iskristalisanh, a tome su koliko god zvucalo ko floskula kumovale povrede.
Husref zna i pokazao je neku viziju u ovoj novoj sezoni, promjene formacije, nisu izmjene vise u 75min..
Ja se nadam da ce uprava preko medija dat punu podrsku Husrefu, jer ne vidim kako promjena trenera moze trenutno biti dobro rjesenje.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Širom europe i svijeta igraci proslavljaju gol padajuci na sedzdu i ne smatra se nikakvom provokacijom. Prekrstio se ili pao na koljena nema razlike samo kod nas je to problem cuj opomena. Sramota sta rade ljudi u NSBIH
Ja mislim da je Husref jedini trener poslije rata koji je dobio podrsku kada su mnogi zeljeli da mu se otkaz uruci, a i ti ces se sjetiti Septembar prosle godine.egocentrik je napisao/la: ↑19 nov 2019, 10:01Ko je prosuo pricu da je atmosfera losa i da smo u padu.
Ja smatram da je nasa igra, motivacija, htijenje u padu, jer to igre pokazuje.
Mi smo mnogo tromi, nespremni i za to je neko kriv sigurno. Ljudi su placeni da rade tei poso, a to je da odlucuju jel neko dobar ili ne u klubu.
Ja nemam problem da kazem to, jer tako mislim. Ti smatras da je dobro, ja mozda da je lose... al zar je problem sto se misljenja razlikuju?
Mene više brine (ne)kvalitet pojedinih igrača u ekipi, nego što je pozicija trenera. Ima dosta pozicija koje škripe i dosta ugovora ističe na ljeto. Ja mislim, odnosno predpostavljam,da ima igrača kojima ističe ugovor na ljeto ne žele da igraju, ili dovoljno, jer znaju da im neće biti produžen i da bi mogli otići kako svojevoljno ili zbog ugovora. Mora se na zimu to riješiti ili čak sada. Ko treba da ostane, da se to riješi, ko ne treba, na tribiname do ljeta. Svakako imam osjećaj da ćemo slijedeću sezonu gledati novu ekipu.
Ja bi otkaz dao onom ko je Hodzica vratio i Sisica nije "otjerao" ljetos... Prvo od toga krenuti, pa onda ostaloStroj1946 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 10:32Mene više brine (ne)kvalitet pojedinih igrača u ekipi, nego što je pozicija trenera. Ima dosta pozicija koje škripe i dosta ugovora ističe na ljeto. Ja mislim, odnosno predpostavljam,da ima igrača kojima ističe ugovor na ljeto ne žele da igraju, ili dovoljno, jer znaju da im neće biti produžen i da bi mogli otići kako svojevoljno ili zbog ugovora. Mora se na zimu to riješiti ili čak sada. Ko treba da ostane, da se to riješi, ko ne treba, na tribiname do ljeta. Svakako imam osjećaj da ćemo slijedeću sezonu gledati novu ekipu.

Fazon je što mi godinama kuburimo sa igračima koji se godinu-dvije "snalaze" i tamo pred kraj ugovora polude. Primjer Rahman, došao na ljeto 2017., bio prosječan igrač, kod Čale čak i klupa. Eksplodirao na jesen 2018., tad ga natjerali bukvalno na novi ugovor. Al cijelu sezonu se gubio, bio poznat kao MMA borac, ful'o penale i zicere (derbi na Koševu s Čalom, stativa sa 10 metara, i derbi na Koševu s Repuhom, promašen penal).
Drugi primjer Dulja. Sve do dolaska Čale i prelaska na AMF bio realno qarina od igrača. Kod Kodre/Džene se borio za mjesto i ulazio s klupe, bio solidan. Onda dobio kapitensku i cijelu sezonu 15/16 bio gola kita, više penala i zicera promašio, i frizura promijenio, nego što je skupio golova i asistencija. Proradio u zadnjoj sezoni ugovora.
Ne bi me iznenadilo da od Milanovića ili Letića vidimo eksploziju tek u narednoj sezoni. Onda nikom neće naumpast koliko su nam mast vadili nego će svi pljuvat upravu što nisu na vrijeme produženi.
Drugi primjer Dulja. Sve do dolaska Čale i prelaska na AMF bio realno qarina od igrača. Kod Kodre/Džene se borio za mjesto i ulazio s klupe, bio solidan. Onda dobio kapitensku i cijelu sezonu 15/16 bio gola kita, više penala i zicera promašio, i frizura promijenio, nego što je skupio golova i asistencija. Proradio u zadnjoj sezoni ugovora.
Ne bi me iznenadilo da od Milanovića ili Letića vidimo eksploziju tek u narednoj sezoni. Onda nikom neće naumpast koliko su nam mast vadili nego će svi pljuvat upravu što nisu na vrijeme produženi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Igracima se mora dati do znanja i u buduce se moraju neke klauzule ubaciti i za treninge i zalaganje na treninzima i za ucinkovitost na samom terenu.
Evo sad ako ovaj Custovic dodje nista nam ne garantuje da nece provodit svoju qrcobolju.
Sjecam se kad je Jarni bio da su trcali ko ludi al nisu sutali po golu. Kad je Kodro bio igrali lijepo al svaka prilika pored gola.
Znaci uprava zamijenila ne zamjenila trenera mora stati u kraj igracima.
Igraci imaju psihologa imaju sportskog direktora i upravu i svoje psihološke prebleme, zatim neslaganje sa trenerom, nezadovoljstvo minutazom, nezadovoljstvo primanjima i ugovorom itd. Ovo igraci moraju rjesavati van terena pa i van treninga.
Znaci ne zelim da sutra dodje ovaj Custovic i da ga tjeramo pred kraj prvenstva iz razloga sto je igracima pretezak trening ili sto im haver grije klupu.
Ako ovu qrcobolju igraci demonstriraju po instrukcijama uprave onda uprava nije nista naucila iz dininog i kustinog vremena. Oni su podilazili igracima i zavrsili su kako su zavrsili.
Ako trener ne ispunjava ciljeve koji su zacrtani zamjeni ga i cao ali ne koristi igrace da ispunis to jer ce sutra i tvoju glavu skidat na isti nacin.
Evo sad ako ovaj Custovic dodje nista nam ne garantuje da nece provodit svoju qrcobolju.
Sjecam se kad je Jarni bio da su trcali ko ludi al nisu sutali po golu. Kad je Kodro bio igrali lijepo al svaka prilika pored gola.
Znaci uprava zamijenila ne zamjenila trenera mora stati u kraj igracima.
Igraci imaju psihologa imaju sportskog direktora i upravu i svoje psihološke prebleme, zatim neslaganje sa trenerom, nezadovoljstvo minutazom, nezadovoljstvo primanjima i ugovorom itd. Ovo igraci moraju rjesavati van terena pa i van treninga.
Znaci ne zelim da sutra dodje ovaj Custovic i da ga tjeramo pred kraj prvenstva iz razloga sto je igracima pretezak trening ili sto im haver grije klupu.
Ako ovu qrcobolju igraci demonstriraju po instrukcijama uprave onda uprava nije nista naucila iz dininog i kustinog vremena. Oni su podilazili igracima i zavrsili su kako su zavrsili.
Ako trener ne ispunjava ciljeve koji su zacrtani zamjeni ga i cao ali ne koristi igrace da ispunis to jer ce sutra i tvoju glavu skidat na isti nacin.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Ako čustović bude los , lako je Vratit Husrefa taj ne odbija
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma kakav Custovic ne vjerujem u to, niti sam gdje zaslijedio da je neko pisal da dolazi u Bosnu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Svi premijerligasi u BiH imaju generalno los skauting. Ni mi tu nismo bajni. Jbg kod nas se zna za Milanovica jer je dobar bio u Krupi, za Brandaa jer je dobar u Velezu, za Fanima jer dobro igra u MDK...ali sta je sa mladim igracima u nizim ligama?! Ko i koliko to prati?!
Evo iz Stupcanice momak odlazi na probu u Besiktas! Da, ni manje, ni vise nego u Besiktas. Jbg, ljudi imaju skauta u BiH, zapao im on za oko, pratili ga i pozvali na probu...
Dokaz da i u nizim ligama ima talenta. Treba pratiti te nize lige, docoditi na probe... Pa igraci bi jedva docekali npr. da iz Famosa, Krivaje, Ljubiskog...dodju na probu u Sarajevo, Velez, Zeljeznicar...
Po tome pitanju se mora puno toga uraditi. Puna drzava talenata a mi vapimo za 'zamjenikom kapitena i prvim asistentom Backe'...
Evo iz Stupcanice momak odlazi na probu u Besiktas! Da, ni manje, ni vise nego u Besiktas. Jbg, ljudi imaju skauta u BiH, zapao im on za oko, pratili ga i pozvali na probu...
Dokaz da i u nizim ligama ima talenta. Treba pratiti te nize lige, docoditi na probe... Pa igraci bi jedva docekali npr. da iz Famosa, Krivaje, Ljubiskog...dodju na probu u Sarajevo, Velez, Zeljeznicar...
Po tome pitanju se mora puno toga uraditi. Puna drzava talenata a mi vapimo za 'zamjenikom kapitena i prvim asistentom Backe'...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A sta bi sa onig Fijada ( jel se tako zove) , zar nije on najbolji igrac i strijelac kad smo vec kod Stupcanicebelosevic28 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 13:59Svi premijerligasi u BiH imaju generalno los skauting. Ni mi tu nismo bajni. Jbg kod nas se zna za Milanovica jer je dobar bio u Krupi, za Brandaa jer je dobar u Velezu, za Fanima jer dobro igra u MDK...ali sta je sa mladim igracima u nizim ligama?! Ko i koliko to prati?!

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- robertkosar
- Kontakt:
Pokoj dusi nasem nekadasnjem treneru Srboljubu Markusevicu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
@Inijesta, Fijad je najbolji strijelac lige, 21 gol u 14 odigranih utakmica. Prava gol masina haha
Ipak ovaj sto ide na probu je najbolji igrac Stupce, a vjerovatno i lige
Ipak ovaj sto ide na probu je najbolji igrac Stupce, a vjerovatno i lige

Prije se to pratilo, sad nikako. Torlak, Suljic,Haskic itd. su dolazili iz tih nizeligasa, bili su bolji igraci od ovih danas koje dovodimo i to duplo. Ima talenata u tim manjim mjestima, nego nece niko da obraca paznju na njih.belosevic28 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 13:59Svi premijerligasi u BiH imaju generalno los skauting. Ni mi tu nismo bajni. Jbg kod nas se zna za Milanovica jer je dobar bio u Krupi, za Brandaa jer je dobar u Velezu, za Fanima jer dobro igra u MDK...ali sta je sa mladim igracima u nizim ligama?! Ko i koliko to prati?!
To su "dijamanti" koliko je tesko naci takvog, samo ime govori. Rijetko koje i uspije, slabo toga kod nas ima. Prije ces naci nekog vijetnamca koji ce biti beton za nase lige nego naseg ( 90 mil ljudi ). Imao sam u mahali bas ovo sto prica belosevic. Prvo Dino Bevab, ode u Dinamo kao talenat, lik sad nula teska. Drugo Sarvan, sad je ja mislim u Kaknju kapiten, a isao u Bajern da probe neke. Imamo primjer naseg Hadzica kojeg su roditelju upropastili... Lakse nam je sad dovesti gotov proizvod iz vana nego ga mi ovdje praviti i traziti, ma da ce se u nasoij skoli iskristalisat dosta momaka, uletit ce neki i a strane i ovo je ok.Stroj1946 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 14:29Prije se to pratilo, sad nikako. Torlak, Suljic,Haskic itd. su dolazili iz tih nizeligasa, bili su bolji igraci od ovih danas koje dovodimo i to duplo. Ima talenata u tim manjim mjestima, nego nece niko da obraca paznju na njih.belosevic28 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 13:59Svi premijerligasi u BiH imaju generalno los skauting. Ni mi tu nismo bajni. Jbg kod nas se zna za Milanovica jer je dobar bio u Krupi, za Brandaa jer je dobar u Velezu, za Fanima jer dobro igra u MDK...ali sta je sa mladim igracima u nizim ligama?! Ko i koliko to prati?!
Igraci imaju problem u glavama koji se mora otkloniti. Nije do trenera, vec do njih, od svake ekipe smo jaci za klasu, ali bez neke motivacije izlaze na teren. Protiv sirokog sam prvi put ove sezone vidio da grizu, ali ni to ne bi bilo da Rahman nije zakuho odma.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Aha, sretno momku svakako, znam da sam negdje procito o njimabelosevic28 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 14:17@Inijesta, Fijad je najbolji strijelac lige, 21 gol u 14 odigranih utakmica. Prava gol masina haha
Ipak ovaj sto ide na probu je najbolji igrac Stupce, a vjerovatno i lige![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Jaki su momci, za svoj rang naravno, ali eto, ovaj ima priliku da se nametne aBd i u puno boljoj sredini. Hvala ti u njihovo imeInijesta je napisao/la: ↑19 nov 2019, 14:57Aha, sretno momku svakako, znam da sam negdje procito o njimabelosevic28 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 14:17@Inijesta, Fijad je najbolji strijelac lige, 21 gol u 14 odigranih utakmica. Prava gol masina haha
Ipak ovaj sto ide na probu je najbolji igrac Stupce, a vjerovatno i lige![]()
@laznjak, znam o cemu govoris, i to je generalno problem danasnjih generacija, generalno u svemu ne samo sportu. Mada ja sam opet misljenja da se vise paznje mora posvetiti tim igracima iz manjih sredina. E tu dolazimo do vec pominjane teme, a to je da nam treba B ekipa ili filijala gdje bi ti momci i nasi juniori sazrijevali i lakse prelazili i navikavali se na izazove Premijer lige.
Siroka tema je to svakako, ali da se napraviti par stvari da se i taj segment unaprijedi...
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bosnas_, JavierBosnia i 52 gosta.