Mislim da se ovo ne moze stici protiv barcelone ,prosto je nemoguce. Okrenuti se ligi prvaka to je jos ostalo....Ronaldo2012 je napisao/la:Sta ti je bolan , tek je trecina primere, jos je 75 bodova u igri, mi imamo najboljeg golmana, najboljeg trenera i najboljeg igraca na svijetu, prednost se moze zacas stici.L_blancos je napisao/la:Aj makar se nadam da ce pustiti Atleticu da pobjede da im olaksaju borbu za titulu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cist penal na samom kraju nije sviran Realu, onaj crnac igrao rukom ocigledno.
Otkad to je Messi u RealuRonaldo2012 je napisao/la:Sta ti je bolan , tek je trecina primere, jos je 75 bodova u igri, mi imamo najboljeg golmana, najboljeg trenera i najboljeg igraca na svijetu, prednost se moze zacas stici.L_blancos je napisao/la:Aj makar se nadam da ce pustiti Atleticu da pobjede da im olaksaju borbu za titulu.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Taman pomislih na osnovu prvih 2-3 minuta da je kriza zavrsila,kad ono nista.
Zasluzen poraz,i s tim se moze zivjet al ko ce izdrzat ove meteorologe sad

Sretno zmajevi!!
Davno sam ja rekao da je Real pod vodstvom Mourinha prosle sezone dostigao svoj maksimum. Sve dalje je samaranje mrtvog' magarca.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Sto se mene tice - nemam namjeru da zezam. A kako vidim i ostali navijaci Barce nisu voljni da zezaju. Idemo dalje .... Samo filozofija Murinja i on sam je vasa greska. Njemu je bitnije sta jede neko u Barci i zayebavat Mancinija nego se okrenuti u svoju avliju.MARCELO je napisao/la:Taman pomislih na osnovu prvih 2-3 minuta da je kriza zavrsila,kad ono nista.
Rijeke teku dalje i svijet se ne okrece oko njega. Al ko ce njemu to objasnit.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
mandraX je napisao/la: Iduće kolo Betis u gostima? Divno, očekujem kiks.

Nisam gledao tekmu, al' vidim po ovoj slici da je Real tu oštećen kad je sviran ofsajd, al' dobro, mislim da to ne smije biti opravdanje za loš rezultat i igru protiv jednog Betisa.
Izgleda da mu je navika da poslije 2 sezone u klubu ode 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
-
- Kontakt:
Poništen vam je čist go i nije vam sviran penal na kraju, na osnovu toga te zaslužili bod, ali na osnovu igre - ništa, a samo prije par dana ste razbucali City na proste faktore. Ako bude sutra minus 11 teško ćete stići, skoro nemoguće.
Luka Modrić je toliko pojačao Real Madrid da se umjesto prvog bore za treće mjesto sa ekipom Malage. Čak je i Atletico Madrid ispred nas! To na stranu, Luka Modrić je ponovo bio najbolji igrač Real Madrida na utakmici, bez obzira sto ga je nekoliko puta lopta napala!

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Real se ove sezone vrlo rano oprostio od titule al' to nije problem za Josea vazno je da on dijeli lekcije Manciniju.
Dovodjenje Modrica je bilo potpuno bespotrebno i na kraju ce se ispostaviti kao veliki promasaj.
Dovodjenje Modrica je bilo potpuno bespotrebno i na kraju ce se ispostaviti kao veliki promasaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma Real ove sezone ide samo na CL i po meni imaju mozda i najece sanse da osvoje pogotovo sad kad ce ligu mozda igrati slabijim gasom
Thomas Müller - Fußballgott
- maximusdecimus
- Kontakt:
da malo ne pretjerujete s prebacivanjem krivnje samo na Modrića? Modrić uopšte nije igrao kad ste gubili važne bodove, kad ste protiv Valencie igrali 1:1, kad ste izgubili od Getafea, igrao drugo poluvrijeme protiv Seville(u prvom primili gol) i koliko se sjećam zdrmao stativu sa 25 metara i sada protiv Betisa (namjestio čist gol Reala, ali nije njegova krivnja što je sudija svirao nepostojeći ofsjad). čemu tolika opterećenost Modrićem?
Sretan rođendan Xabi Alonso 

Koliko vidim, Modric je spomenut samo jednom od strane navijaca Reala nakon utakmice tako da ne vidim neku opterecenost. Luka je bio solidan, ali i dalje tvrdim da on igra predaleko od gola i izgleda kao da ima zabranu prilaska na <35m. Pa kad vidim Khediru koji stalno nesto "ceprka" i zuji po 16m i ima vise prilika od Benzeme po utakmici onda mi na kraju nista ne bude jasno oko Modriceve uloge.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Samo nemoj da se podcjeni snaga Bayerna, Borusije iz Dortmunda i naravno Barcelone pa da ne bude brzo otreznjenje. Svi igraju za tu titulu i svi se nadmecu u tome i svak svakoga moze da nokautira. Zato mi cudno na osnovu cega Real ima najvece sanse ? Rezultatski - ovih godina to sigurno nije jak adut. A to se i pokazalo.don_burza je napisao/la:Ma Real ove sezone ide samo na CL i po meni imaju mozda i najece sanse da osvoje pogotovo sad kad ce ligu mozda igrati slabijim gasom
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa na pisao sam gore da po mom misljenju imaju navjece sanse
Ne znam jbg objasniti imaju onu glad za tom desetom titulom pogotovo sto su tako bili blizu prosle godine
Naravno da bih ja volio da to Bayern klepi al et
Ne znam jbg objasniti imaju onu glad za tom desetom titulom pogotovo sto su tako bili blizu prosle godine
Thomas Müller - Fußballgott
- anonymousHD
- Kontakt:
Xabi Alonso najlošiji večeras. Ronaldo totalno nezainteresovan, Luka mu daje loptu on neće ni da trči, koji mu je qurac? Benzema s pola metra golmana pogodi u glavu. Sudija čist gol poništi. Al šta se vadit na sudije, kad su naši igrači trutovi. Gde je Di Maria od prošle sezone? Ozil? Nestali u akciji, zasitili se lige nakon što su samo JEDNU osvojili. Mourinho treba da im počne *ebat mater, dok nije dobio nogu od Pereza.
U redu je nada i zelja, ali nestrpljenje koje je zaista vidljivo od strane igraca, trenera, uprave i navijaca Reala ne garantuje uspjeh. Cesto donese nerealnu sliku o samoj mogucnosti kluba. Ne kazem da Real nije dovoljno jak da osvoji titulu. Problem je sto u toj zelji da napokon nakon 10 god. ostvari taj uspjeh nekako brzopleto naprave gresku i iznenada otpadnu. Za ovo takmicenje sem snage kluba potrebna je i jako velika koncentracija i ozbiljnost u pristupu utakmicama (pogotovo u nokaut fazi). I zbog toga konstantno ponavljam da Murinjo zayebavajuci sve oko sebe klubove, sudije i druge trenere itd. gubi zaista puno energije i koncentracije koje drugi usmjere u naredne susrete. Ponekad pomislim da on misli da nekome klecaju koljena kad se samo pomene Real i da ce pobjede doci same od sebe. Prosla su ta vremena. Ja licno mislim da se vise Real plasi Borusije nego Borusija Reala. A o neosvajanju titule lige prvaka - to je Nightemare za Murinja i Real. Zaista nervozno iscekivanje osvajanja titule nakon toliko godina cini Real ranjivim u neku ruku. ALi mogu ih razumjeti. Vec je odavno klimavo to "najbolji svih vremena" pa ponovnim neosvajanjem sve vise i vise blijedi to ubjedzenje. Zbog toga je bitno da dobiju. Ali tu ozbiljnost s Murinjom tesko da ce Real postici.... brkica je trener za te poduhvate...don_burza je napisao/la:Pa na pisao sam gore da po mom misljenju imaju navjece sanse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.