Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
aa vidis, moze bitbistrikboy je napisao/la:Nego,igramol' mi kakvu tekmu u subotu?
Za one koji traže objašnjenja iskoristit ću gornji post.edotm87 je napisao/la:
budite realni, i ne ubacujte igrace koji jos nisu potpisali...svako treba da se izbori za mjesto u timu, a ne nije ni potpisao, vec igra prvu postavu...
protiv Leotara kod kuce i protiv Sirokog u gostimaadis_macak je napisao/la:Sa kim igramo 5 i 6 kolo?
Ma koji sada Baljak ja više nemogu upratiti te prinovecassanova je napisao/la:Ako sve bude u redu Baljak sutra potpisuje na dvije godine.
Baljić. Omar.Hamo je napisao/la:Ma koji sada Baljak ja više nemogu upratiti te prinovecassanova je napisao/la:Ako sve bude u redu Baljak sutra potpisuje na dvije godine.![]()
![]()
![]()
Onda je @Cassanova stvarno inovativan što se tiče nadimaka pa mogo je i Ballack napisatielSaik je napisao/la:Baljić. Omar.Hamo je napisao/la:Ma koji sada Baljak ja više nemogu upratiti te prinovecassanova je napisao/la:Ako sve bude u redu Baljak sutra potpisuje na dvije godine.![]()
![]()
![]()
A koga ti furas sa tim?na temi FKS se predstavljas drugacije i pises o svemu zivom u smislu kao da si navijac Sarajevo,dodjes ovamo i pises drugu stvar?rumbalija je napisao/la:Maleni će se pojesti od zavisti.
nemoj tako oni su jaci nego ikad, otislo im sve sto je valjalo...rumbalija je napisao/la:Maleni će se pojesti od zavisti.
lapsus jbg.Hamo je napisao/la:Hamo je napisao/la:Onda je @Cassanova stvarno inovativan što se tiče nadimaka pa mogo je i Ballack napisaticassanova je napisao/la:Ako sve bude u redu Baljak sutra potpisuje na dvije godine.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 17 gostiju.