FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 16 nov 2019, 18:33

emir79 je napisao/la:
16 nov 2019, 18:30
Pantelija je napisao/la:
16 nov 2019, 18:23
emir79 je napisao/la:
16 nov 2019, 18:14
Nece Husref niĐe u inat vama. :kafa:
U inat nama na srecu konkurencije :kafa:
I prosle sezone bješe sva konkurencija sretna. :kafa:
Prosle sezone meljkan je bio u knock downu a zrinjski promjenio cijelu ekipu na zimu. Prosle sezone smo bili fizicki najspremnija ekipa sad smo dno.
prosle sezone je bilo prosle sezone, za to su igraci i trener dobili plate i premije. Nova sezona, nove plate, vece, a igra losija, gora, nikakva, a usporedjivanjem sa ostalim ekipama lige, sigurno mozemo ocekivati napredak, al u ku.rcu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 nov 2019, 18:47

Pantelija je napisao/la:
16 nov 2019, 18:33

Prosle sezone meljkan je bio u knock downu a zrinjski promjenio cijelu ekipu na zimu. Prosle sezone smo bili fizicki najspremnija ekipa sad smo dno.
prosle sezone je bilo prosle sezone, za to su igraci i trener dobili plate i premije. Nova sezona, nove plate, vece, a igra losija, gora, nikakva, a usporedjivanjem sa ostalim ekipama lige, sigurno mozemo ocekivati napredak, al u ku.rcu
Ma ja, klasika od tebe. Svi u knock downu, a to sto smo mi desetak utakmica ove sezone bukvalno bez 5-6 prvotimaca, nikom nista. De ba...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 nov 2019, 20:14

Pa vise smo bodova osvajali bez tih 5-6 prvotimaca sad kad su se vratili nikakvog napretka ja ne vidim u nasoj igri.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 16 nov 2019, 20:33

Ma jasta ovdje klasika,opet ista prica kako kod nas ne valja niko,a kod ostalih svi odlicni,cuj na srecu konkurencije hahaaha,pa kako to da svi,igraci,sportski radnici,sportski novinari hvale Husrefa,a samo nama ne valja i tj. pojedinicima ne valja,kako to da trener Koji nema blage veze osvoji tolike trofeje ?
Opet kazem da ne bude da stalno branim Husrefa,ja sam prvi za to da on ode ako ce doci neko bolji,recimo neko poput Bjelice,al sad za sad mi nemamo i ne mozemo dovesti nikog boljeg,to je realnost,jedno su nase zelje a drugo mogucnosti,pomirite se sa cinjenicom da mi jos ne mozemo prepisati tek tako ovu ligu,treba jos rada i vremena da da bi se mi izdigli iznad ove lige.
Dosta ima dusmana koji nam namjerno ili nenamjerno rade o ,,glavi" tako da nema potrebe da mi jos unosimo neku negativnu atmosferu
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2019, 21:14

Treba na vrijeme razmisljat o produzenju ugovora Husrefu, da se ne otegne opet. Jedan je od nas!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 nov 2019, 21:39

Dvije utakmice dva suta na gol.

Mi sloboda 1-1
Sloboda - **** 0-4

Nas sloboda zamal da dobije, **** mogla jos koji uvaliti.

Ne znam kako vas nije stid traziti opravdanja u tome da nemamo UIGRANE AKCIJE A husref ekipu ima na okupu evo.trecu godinu. Jel sramota da dvije utakmice mi nemamo suta na gol? Ko mu ba vise fali vazda neko fali, kaze protiv radnika fali rahman, a mi jos.gore odigrali protiv slobode kad je isti igrao. Smijesno vam je to branjenje husrefa.

On je za duplu dobio strasne premije, isplacene mu plate kao i igracima. Dakle, sto je dao, zaradio je. Ovo je nova sezona i najbitnije je za napredak kluba da NAPREDUJEMO a mi NAZADUJEMO. Zrinjski 3 titule uzme zaredom a nemaju uslove kao mi ,ne zadrzavaju igrace kao mi. Sta je problem? Smijesno bgm, ponavljam, uigrane akcije nemmamo. Tranzicije nemamo, ko tre nemamo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 nov 2019, 21:41

joker90 je napisao/la:
16 nov 2019, 21:14
Treba na vrijeme razmisljat o produzenju ugovora Husrefu, da se ne otegne opet. Jedan je od nas!
Ma samo dozivotni ugovor, ko ce se maltretirati svako 2 godine oko produzenja, a i igraci ce se uozbiljiti kad vide da nema koristi od bojkota :kafa:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 nov 2019, 22:14

Husref ce odraditi ovaj ugovor do kraja.

A igraci neka razmisle da li bojkotuju Husrefa ili bojkotuju FK Sarajevo i sve nas navijace. Ono protiv Slobode je asicare da nisu htjeli jer da su htjeli opalili bi po golu dok je bio povrijedjen golman.
A i protiv Radnika ista prica samo kao da je bilo planirano da se zavrsi 0:0 pa zejebo Radnikov golman.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 nov 2019, 22:18

:wave:
ShofaII je napisao/la:
16 nov 2019, 22:14

A igraci neka razmisle da li bojkotuju Husrefa ili bojkotuju FK Sarajevo i sve nas navijace. Ono protiv Slobode je asicare da nisu htjeli jer da su htjeli opalili bi po golu dok je bio povrijedjen golman.
A i protiv Radnika ista prica samo kao da je bilo planirano da se zavrsi 0:0 pa zejebo Radnikov golman.
Cekaj, husrefa bojkoyuju igraci za koje je on odgovoran i za to je placen? I?
Boli ona stvar igrace, boli ocito i husrefa i?
Nas ko je.be? Divno hahhha

Jarane, trener kad IZGUBI svlacionicu i jos to javno kaze poslije utamice ili leti ili sam treba da ide, jer nema sanse da se moze iz toga vratiti. A svako ce lakse smjeniti trenera nego 18 igraca

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 nov 2019, 22:44

Pantelija je napisao/la:
16 nov 2019, 22:18
:wave:
ShofaII je napisao/la:
16 nov 2019, 22:14

Cekaj, husrefa bojkoyuju igraci za koje je on odgovoran i za to je placen? I?
Boli ona stvar igrace, boli ocito i husrefa i?
Nas ko je.be? Divno hahhha

Jarane, trener kad IZGUBI svlacionicu i jos to javno kaze poslije utamice ili leti ili sam treba da ide, jer nema sanse da se moze iz toga vratiti. A svako ce lakse smjeniti trenera nego 18 igraca
Pa nadam se da ces biti sretan kad ga zamjene jer ne popustas.
Samo mi je zao nas kojima Husref nije bitan nego nam je bitan rezultat naseg kluba.
Mi buđet za boljeg trener nemamo pa cemo vjerovatno gledati neke eksperimente na toj poziciji i vrlo vjerovatno halalit se i sa Evropom ove godine ako on ode.
Nagledo sam se ja tih scenarija mjenjanja trenera i znam ishod. Vazno mi je da ne mjenjamo trenera kao sto mi je bilo vazno da ne mjenjamo Jarnija, Kodru, Dzenana i Calu a ostali su bili nevazni i onaj diletant sto je radio na razgradnji kluba.
Vazno mi je da ne mjenjamo trenera nevezano sto je to sad Husref! Isto sam pisao i kad su u pitanju bili prethodno pomenuti.
Igracima se mora dokazat da ne mogu mjenjat trenera kad im je qrcu cejf. Neka svaki igrac za sebe nadje motiv, volju i zelju za igrom jer im je to posao i za to primaju platu a ne da svoju qrcobolju i neambicioznost sakrivaju smjenom trenera.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 nov 2019, 22:54

A mozda je do trenerskog rada i mogucnosti koje ima? Mozda ne moze izvuci najbolje iz ekipe koju ima?
Pogledaj juventus. Conte, poslije 7 godina donosi titulu, drugu, cininse trecu i noga, jer nakon druge nije bilo napretka. Dodje allegri. Prva druga treca cetvrta, nema napretka poslije 3. Noga. Idemo dalje.

Kao sto ne znas hoce li biti bolje ne znas ni hoce li biti gore. Ako je onaj o kome se prica da je pristao jos i ljetos doci, onda je on jako dobro rjesenje. No nije ni bitno, da je bilo ko dosao ljetos umjesto husrefa letila bi mu glava nakon remija prvog. Da nenpricam sta bi bilo sa njim i upravom da su primili petaka na grbavici.

Dakle, gleda se NAPREDAK kluba a ne "rezultat" jer mi nismo prvi sto smo dobri nego sto smo najmanje losi

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 nov 2019, 23:05

Lafe tebi je par igraca reklo da ne podržava trenera i neko ti je rekao da je neko pristao. Saberi se brate.

Ja znam za pricu o Brdaricu koji je nedo kazan trener za mene licno. Radije bih sa Dzenanom eksperimentisao nego sa Brdaricem.

Ta prica nema napretka ti je bila i u proljetnom djelu sezone. Tek kad se zavrsi ova sezona mozes procijeniti ima li napretka. Prosla sezona je bila napredak ova treba da polaze ima li napretka u odnosu na poslu. Tako da mene neces obandjijati tom princom.

I da se vratim opet na pocetak, tebi je mozd par igraca reklo da nisu za Husrefa. A ti isti igraci trebaju da zapnu i da rade i da se trude a psihologu i upravi da kazu da li jesu ili nisu za trenera. Znaci da sa upravom rijese to oko trenera i svog nezadovoljstva a ne da kao jajare to rjesavaju preko terena na kojem pokazu da mogu ali da nece.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 nov 2019, 23:08

Da je prva sezona u pitanju, rekao bih da ne treba skidat glavu treneru. Ovako, već treća...
Prva sezona bila OČAJ, izgubljena dva od tri derbija, igra nikakva, rezultati bijedni. Druga sezona prekucavanje igrice. Sad treća, pa nije očaj al nije daleko od tog. Bodove uzimamo nazor.
Po meni, ključni faktor je odlazak Jeleškovića. Ko je za to kriv ne znam, očito da nikad nećemo pouzdano ni saznat. Al činjenica je da ne možemo ni Ljubuškog nadtrčat i to je najveći problem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2019, 23:14

Igrači ne vole Sarajevo ko Husref, zato i ne trče, dobro je on njih spremio. Čak i bolje nego Jelešković prošle godine. Jeleškoviću se nije sviđalo što je Husref tako kompetentan i što je vidio da se može i bez njega. Dušmani će reći koliko para Husref prima, mogao bi i čistačica biti i ekonom i sve, ali to su dušmani koji ne smiju otići na sjever i tamo reći šta imaju!!! HZ UD!!!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 16 nov 2019, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 nov 2019, 23:14

Ma jok skoro, nije to tako. Vidis po shofi nama trener nizasta ne sluzi. Igraci trebaju sami da se naloze i stvore atmosferu, kondicija sama od sebe da se stvori a taktika nam je svakako ista igrali sa atalantom ili zvijezdom 09

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 nov 2019, 23:44

Jeste po meni prvi profesionalac posteno zaradjuje svoj novac. Pravi profesionalac je nalozrn i kad ne prica sa trenerom ili kolegom. Bili su Romario i Bebeto u svadji pa se na terenu to nije vidjelo.
Jeleskovic je problem uprave, odnosno ne moze uprava dozvolit da jedan trener tjera drugog.
Uprava je morala reci jel Jeleskovic otisao sto nije bilo para ili sto je imao problem sa Husrefom i sta je od ovo dvoje istina. Ovako je uprava dozvolila da mahala radi i remeti atmosferu po pitanju Jeleskovica.

Ovo sto vi radite ovdje po pitanju trenera nije dobro za nas klub i vrijeme ce pokazati da sam u pravu.
Uvjek al bas uvjek prebacujete to da je u pitanju Husref ali nije jer sam ja gotovo uvjek isto pricao. Kazem gotovo uvjek jer nije isto Cala i Kodro kao Naser i Jesic.

Mi ako sada dozvolimo turbulencije i dozvolimo da nam igraci protiv Sirokog igraju a protiv Slobode bojkotuju i ne opale po golu kad golmana kao da nema onda ne zaslužujemo bolje od titule svako par godina.
Mi ako dozvolimo da nam igraci kroje politiku i ciljeve kluba mozemo se poselami ti sa iskorakom u bilo kojem smislu.
Nama ljudi treba titula sad pa ko god bio trener. Al trenera mjenja uprava i sa rezultatom i bez rezultata. Ali trenera ne mjenja šaka nezadovoljnih i ne ambicioznih igraca. To se kaze igraj piyda ti materina a ne mjenjaj trenera.
Neka zamjene trenera necu pola rijeci reci ali znamo mi svi dobro da to ne smije biti na volju igracima jer smo to islusili nekoliko puta i ZNAMO ISHOD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 nov 2019, 23:46

ShofaII je napisao/la:
16 nov 2019, 23:44
Jeste po meni prvi profesionalac posteno zaradjuje svoj novac. Pravi profesionalac je nalozrn i kad ne prica sa trenerom ili kolegom. Bili su Romario i Bebeto u svadji pa se na terenu to nije vidjelo.
Jeleskovic je problem uprave, odnosno ne moze uprava dozvolit da jedan trener tjera drugog.
Uprava je morala reci jel Jeleskovic otisao sto nije bilo para ili sto je imao problem sa Husrefom i sta je od ovo dvoje istina. Ovako je uprava dozvolila da mahala radi i remeti atmosferu po pitanju Jeleskovica.

Ovo sto vi radite ovdje po pitanju trenera nije dobro za nas klub i vrijeme ce pokazati da sam u pravu.
Uvjek al bas uvjek prebacujete to da je u pitanju Husref ali nije jer sam ja gotovo uvjek isto pricao. Kazem gotovo uvjek jer nije isto Cala i Kodro kao Naser i Jesic.

Mi ako sada dozvolimo turbulencije i dozvolimo da nam igraci protiv Sirokog igraju a protiv Slobode bojkotuju i ne opale po golu kad golmana kao da nema onda ne zaslužujemo bolje od titule svako par godina.
Mi ako dozvolimo da nam igraci kroje politiku i ciljeve kluba mozemo se poselami ti sa iskorakom u bilo kojem smislu.
Nama ljudi treba titula sad pa ko god bio trener. Al trenera mjenja uprava i sa rezultatom i bez rezultata. Ali trenera ne mjenja šaka nezadovoljnih i ne ambicioznih igraca. To se kaze igraj piyda ti materina a ne mjenjaj trenera.
Neka zamjene trenera necu pola rijeci reci ali znamo mi svi dobro da to ne smije biti na volju igracima jer smo to islusili nekoliko puta i ZNAMO ISHOD
Šabanović je odličan i ima perverzan centaršut.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 17 nov 2019, 00:29

ShofaII je napisao/la:
16 nov 2019, 22:44

Samo mi je zao nas kojima Husref nije bitan nego nam je bitan rezultat naseg kluba.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 nov 2019, 00:51

Ako je bas tako kao sto vi tvrdite sve do trenera,kako onda objasnjavate to da po mnogima jedan od najboljih trenera na svjetu Mourinho nista nije uspio sa Manchesterom,ako je sve do trenera onda je on da Manchesterom trebao prekucat ligu i osvojit ligu prvaka.
Krivicu za lose rezultate snosi citav SS i igraci,a isto tako i zasluge za uspjeh pripadaju SS i igracima.
Slazem se da je lakse zamjenit trenera nego 5-10 igraca,Al isto tako se i slazem sa @Shofall da ne treba pustiti igrace da oni odredjuju trenera i bojkotuju kad god se nekoj susi kuraac digne,nebitno ko bio na mjestu trenera Husref,Cala,Kodro ili neko deseti.Al mislim da je ovo za bojkot suplja i da igraci ne bojkotuju vec da su to standardne mahalske.
Opet kazem kako to da vecina igraca koje je Husref trenirao uglavnom govore pozitivno o Husrefu,kako to da ga hvali vecina sportskih radnika i sportskih novinara,kako to da je dobar svima samo vama ne valja ?
Jbg,vecina koji sad ,,kritikuju" je to radila i kad je osvojena DK i kad je ostvaren najveci uspjeh,znaci da ste iz nekog razloga zasljepljeni mrznjom prema nekoj osobi i draze vam je neuspjeh te osobe od uspjeha kluba.
Po meni najbolje rjesenje je dovodjenje dobrog kondicionog i sto je jos vaznije dobrog psihologa,poceti kaznjavati i SS i igrace tako sto ce im se ,,udariti" po dzepu kad bude za to razloga,a za sve sto mi pisemo ovdje ima neko ko za to prima platu i odlucuje o sudbini igraca i SS,tako da nsma je pametnije da uradimo ono sto mozemo a to je da nas dodje sto vise na stadion i da se pruzi podrska.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

bezKORISNIK
Kontakt:

Post Postao/la bezKORISNIK » 17 nov 2019, 01:20

Sjeverjecudo je napisao/la:
17 nov 2019, 00:51
Ako je bas tako kao sto vi tvrdite sve do trenera,kako onda objasnjavate to da po mnogima jedan od najboljih trenera na svjetu Mourinho nista nije uspio sa Manchesterom,ako je sve do trenera onda je on da Manchesterom trebao prekucat ligu i osvojit ligu prvaka.
Krivicu za lose rezultate snosi citav SS i igraci,a isto tako i zasluge za uspjeh pripadaju SS i igracima.
Slazem se da je lakse zamjenit trenera nego 5-10 igraca,Al isto tako se i slazem sa @Shofall da ne treba pustiti igrace da oni odredjuju trenera i bojkotuju kad god se nekoj susi kuraac digne,nebitno ko bio na mjestu trenera Husref,Cala,Kodro ili neko deseti.Al mislim da je ovo za bojkot suplja i da igraci ne bojkotuju vec da su to standardne mahalske.
Opet kazem kako to da vecina igraca koje je Husref trenirao uglavnom govore pozitivno o Husrefu,kako to da ga hvali vecina sportskih radnika i sportskih novinara,kako to da je dobar svima samo vama ne valja ?
Jbg,vecina koji sad ,,kritikuju" je to radila i kad je osvojena DK i kad je ostvaren najveci uspjeh,znaci da ste iz nekog razloga zasljepljeni mrznjom prema nekoj osobi i draze vam je neuspjeh te osobe od uspjeha kluba.
Po meni najbolje rjesenje je dovodjenje dobrog kondicionog i sto je jos vaznije dobrog psihologa,poceti kaznjavati i SS i igrace tako sto ce im se ,,udariti" po dzepu kad bude za to razloga,a za sve sto mi pisemo ovdje ima neko ko za to prima platu i odlucuje o sudbini igraca i SS,tako da nsma je pametnije da uradimo ono sto mozemo a to je da nas dodje sto vise na stadion i da se pruzi podrska.
Murinjo nije volio macester vise od svog zivota!
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, r3m1, Tarapi i 21 gost.