Postao/la Sjeverjecudo » 17 nov 2019, 00:51
Ako je bas tako kao sto vi tvrdite sve do trenera,kako onda objasnjavate to da po mnogima jedan od najboljih trenera na svjetu Mourinho nista nije uspio sa Manchesterom,ako je sve do trenera onda je on da Manchesterom trebao prekucat ligu i osvojit ligu prvaka.
Krivicu za lose rezultate snosi citav SS i igraci,a isto tako i zasluge za uspjeh pripadaju SS i igracima.
Slazem se da je lakse zamjenit trenera nego 5-10 igraca,Al isto tako se i slazem sa @Shofall da ne treba pustiti igrace da oni odredjuju trenera i bojkotuju kad god se nekoj susi kuraac digne,nebitno ko bio na mjestu trenera Husref,Cala,Kodro ili neko deseti.Al mislim da je ovo za bojkot suplja i da igraci ne bojkotuju vec da su to standardne mahalske.
Opet kazem kako to da vecina igraca koje je Husref trenirao uglavnom govore pozitivno o Husrefu,kako to da ga hvali vecina sportskih radnika i sportskih novinara,kako to da je dobar svima samo vama ne valja ?
Jbg,vecina koji sad ,,kritikuju" je to radila i kad je osvojena DK i kad je ostvaren najveci uspjeh,znaci da ste iz nekog razloga zasljepljeni mrznjom prema nekoj osobi i draze vam je neuspjeh te osobe od uspjeha kluba.
Po meni najbolje rjesenje je dovodjenje dobrog kondicionog i sto je jos vaznije dobrog psihologa,poceti kaznjavati i SS i igrace tako sto ce im se ,,udariti" po dzepu kad bude za to razloga,a za sve sto mi pisemo ovdje ima neko ko za to prima platu i odlucuje o sudbini igraca i SS,tako da nsma je pametnije da uradimo ono sto mozemo a to je da nas dodje sto vise na stadion i da se pruzi podrska.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!