Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga?drop je napisao/la:...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
Ma ne znam ja ništa...ti znaš sve i to za sviju nas, a mi smo tu da te samo podržavamo u mišljenjima i da se slažemo sa tobom.Željovac je napisao/la:A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga?drop je napisao/la:...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje!A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema!
"Zeba idi malo lijevo i reci Lazi da se ne zajebava!"edotm87 je napisao/la:
budite realni, i ne ubacujte igrace koji jos nisu potpisali...svako treba da se izbori za mjesto u timu, a ne nije ni potpisao, vec igra prvu postavu...
A vrijeme je vise da Zeljo ode na jedan visi nivo od ovih ostalih klubova. Uvijek je bio primjer ostalim klubovima zato sam ga i zavolio.amerosm je napisao/la:Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.
to je nesto slicno kao moje, s tim sto sam ja stavio i Gvozdanovica i Kerlu, jer mislim da je grijeh drzati onakvog stopera na klupi kao sto je on, a onaj njegov ispad, pa Boze moj ljudi smo, grijesimo i nadam se da je on shvatio gresku, sto je najbitnije...
necemo zuto, hocemo crno...amerosm je napisao/la:Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.
Ma bice mozda i nekih odlazaka na polusezoni,niko nece biti viska,a i da bude,od viska glava ne boliAlipasino je napisao/la:Sta je ovo pa da nebude ko cevabdzinica Zeljo 2.Fakat ako ovako nastavimo mozemo sastavit 2 tima,jedan za vrh a jedan da nam konkurente zajebaje.Ovaj Zeljo 2 bi bio ispred pitara.Evo Zeljo 2.
Karic,Gancev,Markovic,Kerla,Perak,Culum,Nikolic,Gvozdenovic,Popovic,Rovcanin i Baljic.
Postepeno je napredovao. Od Zvezde do ŽELJEedotm87 je napisao/la:Ivan Gvozdenovic pa kaze Zvezda, Club Briz, Metz, Dinamo Bukurest, Metalurg, Vojvodina, Zeljeznicar, strasan spisak klubova...