FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Esii TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Esii TM87 » 12 avg 2010, 18:20

nemoj tako drop...Zeljovac je neki mnogo zaheban tip :roll: :roll: :mrgreen:
1921-2011

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 avg 2010, 18:21

E stvarno, haj'mo jednu utakmicu igrati 4-2-3-1, drugu 3-5-2, trecu 4-4-2, itd. :roll:
Na svu srecu, Amar sastavlja tim.
Izvinjavam se zbog kolutanja. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 avg 2010, 18:24

Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje! ;) A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema! 8-)

Sve zaboravim da je mnogima ovdje zanimljivo pisati i čitati besmislice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 avg 2010, 18:26

Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje! ;) A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema! 8-)
:lol: :lol: :lol: koji lik, za sve ima objašnjenje cak i za druge :lol: ...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.
Nemoj da bi mu se ko slucajno suprostavio 8-) kolutanje ocima (to je ovaj znak :roll: ) zabranjeno do daljnjeg.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 12 avg 2010, 18:31

Nemoj tako Zeljovac zvat cemo ti nikad izvini i otpravnika vozova,pa ces vidjeti onda kad ti se navale na kosti :mrgreen: lahko ti je sad kad njih nema :lol:
P.S sta je sa nikad izvini da nije opet u banovicima :mrgreen:
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 avg 2010, 18:32

drop je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ma kolutajte, samo je fino da to kolutanje ima neki smisao, zar ne?! Inače se kolutač samo pravi pametan i provaljuje! ;) A pošto je elsaik dosta razuman bio dosad, pitam ga za razlog, kojeg, siguran sam, nema! 8-)
...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.
A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga? :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 12 avg 2010, 18:33

slika

budite realni, i ne ubacujte igrace koji jos nisu potpisali... ;) svako treba da se izbori za mjesto u timu, a ne nije ni potpisao, vec igra prvu postavu... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 avg 2010, 18:38

Željovac je napisao/la:
drop je napisao/la:
...samo mu treba klimati glavom i vikati YES.
A šta, ti bi kao znao i nešto pametnije od toga? :lol:
Ma ne znam ja ništa...ti znaš sve i to za sviju nas, a mi smo tu da te samo podržavamo u mišljenjima i da se slažemo sa tobom.
Naprijed Željovac imaš podršku Juga i raje sa foruma.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 avg 2010, 18:46

Sta je ovo pa da nebude ko cevabdzinica Zeljo 2.Fakat ako ovako nastavimo mozemo sastavit 2 tima,jedan za vrh a jedan da nam konkurente zajebaje.Ovaj Zeljo 2 bi bio ispred pitara.Evo Zeljo 2.
Karic,Gancev,Markovic,Kerla,Perak,Culum,Nikolic,Gvozdenovic,Popovic,Rovcanin i Baljic.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 avg 2010, 18:47

slika
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 12 avg 2010, 18:47

edotm87 je napisao/la:slika

budite realni, i ne ubacujte igrace koji jos nisu potpisali... ;) svako treba da se izbori za mjesto u timu, a ne nije ni potpisao, vec igra prvu postavu... :roll:
"Zeba idi malo lijevo i reci Lazi da se ne zajebava!" :D :mrgreen: :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 avg 2010, 18:48

Sutra treba doći Baljić i navodno je izjavio da je odbio neki švicarski klub da bi došao u ŽELJU, jer se naslušao lijepih stvari o tom klubu.
Trebao bi potpisati na 2 godine, a preporučio ga je Meša.
Fk_Zeljo_1921 :mrgreen:

Visca el Višća!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 avg 2010, 18:53

Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 12 avg 2010, 18:56

amerosm je napisao/la:Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.
A vrijeme je vise da Zeljo ode na jedan visi nivo od ovih ostalih klubova. Uvijek je bio primjer ostalim klubovima zato sam ga i zavolio. ;)
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 12 avg 2010, 18:56

Ivan Gvozdenovic pa kaze Zvezda, Club Briz, Metz, Dinamo Bukurest, Metalurg, Vojvodina, Zeljeznicar, strasan spisak klubova... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 12 avg 2010, 18:56

slika

Ovo neko skromno misljenje od mene, trenutno sto imamo igrace pod ugovorom. Naravno kad bi potpisao ovaj Gvozdenovic mislim da bi se moglo naci jesta za njega i taj famozni azijac ako dođe
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 12 avg 2010, 19:04

nedaTM87 je napisao/la:slika
ovo je po meni, najjace sto bi mogli imati :) mozda jos umjesto Markovica, mali Benjo il Gancev ;)
blueman-TM87 je napisao/la:slika

Ovo neko skromno misljenje od mene, trenutno sto imamo igrace pod ugovorom. Naravno kad bi potpisao ovaj Gvozdenovic mislim da bi se moglo naci jesta za njega i taj famozni azijac ako dođe
to je nesto slicno kao moje, s tim sto sam ja stavio i Gvozdanovica i Kerlu, jer mislim da je grijeh drzati onakvog stopera na klupi kao sto je on, a onaj njegov ispad, pa Boze moj ljudi smo, grijesimo i nadam se da je on shvatio gresku, sto je najbitnije...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 12 avg 2010, 19:05

amerosm je napisao/la:Izgleda Amar Osim odlucio da prekuca ligu. Ako svi ovi igraci potpisu, i ako dodje taj iz Azije gdje bih nam bio kraj.
necemo zuto, hocemo crno... :mrgreen:
slika
BRAVE HEART 1979-2005

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 avg 2010, 19:07

Alipasino je napisao/la:Sta je ovo pa da nebude ko cevabdzinica Zeljo 2.Fakat ako ovako nastavimo mozemo sastavit 2 tima,jedan za vrh a jedan da nam konkurente zajebaje.Ovaj Zeljo 2 bi bio ispred pitara.Evo Zeljo 2.
Karic,Gancev,Markovic,Kerla,Perak,Culum,Nikolic,Gvozdenovic,Popovic,Rovcanin i Baljic.
Ma bice mozda i nekih odlazaka na polusezoni,niko nece biti viska,a i da bude,od viska glava ne boli :P

Dobro je vise ovih slika!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 avg 2010, 19:07

edotm87 je napisao/la:Ivan Gvozdenovic pa kaze Zvezda, Club Briz, Metz, Dinamo Bukurest, Metalurg, Vojvodina, Zeljeznicar, strasan spisak klubova... :mrgreen:
Postepeno je napredovao. Od Zvezde do ŽELJE 8-)

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 13 gostiju.