FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Realno prelosa vijest za nas. Opasan Downgrade nam slijedi jos ako se proda Hakimi i nesreca sa Eriksenom.
Slag na tortu je zamjena turcin. Mislim, ako je besplatan i ako prihvati razumnu platu to je i ok s obzirom na situaciju jer je lik za dz.
Tako ti je to kad stedis, moras i na kvaliteti da izgubis.
Slag na tortu je zamjena turcin. Mislim, ako je besplatan i ako prihvati razumnu platu to je i ok s obzirom na situaciju jer je lik za dz.
Tako ti je to kad stedis, moras i na kvaliteti da izgubis.
Nista protiv dolaska hakana nemam, cak stavise mislim da ce biti mali upgrejd u odnosu na eriksena.Ima i on svojih nekih mana al je prosle sezone stvorio najvise prilika od bilo kojeg igraca u ligama petice. S obzirom na ovu citavu situaciju oko eriksena i cinjenicu da nismo nesto s parama po meni dobar potez.
-
- Kontakt:
Prosle sezone eriksen cetiri gola i nula asistencija u svim takmicenjima, a odigrao je 34 utakmice. Nesto mi govori da bi hakan mogao biti bolji.

-
- Kontakt:
Hakan bi mogao biti upgrade od ovog Eriksena nakon kolabiranja i to isključivo jer ovaj više neće zaigrati. U drugim situacijama, Hakan mu ne može vodu dodavati kad ožedni.
1921
Pa koliko sam ja upratio Eriksen je bio **** u Interu, ni sjena onog igraca od prije. Tako da lako moguce da ovaj bude upgrade. Jedino ako sam ja nesto pogresno upratio 

Odvadi malo kralju i prestani gledati lika sa nekim ruzicastim naocalama samo zbog imena, on je realno poceo padati u formi jos dok je u totenhamu bio. Sad je samo solidan vezni igrac i nista vise od toga, naravno ne uzimajuci u obzir ovu nesretnu situaciju koja ga je zadesila. Pa i da mu se nije desilo to sto mu se desilo on je trebao letiti samo na konto toga da je nas drugi najplaceniji igrac sa ovim mizernim brojkama koje napisah. I znam da statistika ne govori sve, ali u njegovom slucaju bi morala, nije on igrao za neku sitnu lovu pa da to moze proci.GeriOldman je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:12Hakan bi mogao biti upgrade od ovog Eriksena nakon kolabiranja i to isključivo jer ovaj više neće zaigrati. U drugim situacijama, Hakan mu ne može vodu dodavati kad ožedni.
Zadnja izmjena: miki09, dana/u 21 jun 2021, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nisi nista pogresno upratio samo fin lik van terena, a i konkurencija su mu bili gagliardini, vecino i sakati vidal pa raji spali kriteriji skroz.
Izgleda da je done deal za Hakana po Romanu.
Kako ce on igrat u formaciji 3-5-2 stvarno mi nije jasno, jedino ako se promjeni u 3-4-1-2 sa prodajom Hakimia.
Kako ce on igrat u formaciji 3-5-2 stvarno mi nije jasno, jedino ako se promjeni u 3-4-1-2 sa prodajom Hakimia.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- nextterrain
- Kontakt:
Odličan transfer za gradske rivale
Drago mi je sto ide, jednostavno nije konstantan ali kad ima svoj dan odlican je igrac

Drago mi je sto ide, jednostavno nije konstantan ali kad ima svoj dan odlican je igrac
- zamorano1plus8
- Kontakt:
malo bolje smo prosli nego kod razmjene seedorf za coco-a
iskreno sreca da je dosao za 0 eura, al iskreno po meni nekvalitetan igrač, ja se samo nadam kad smo već izgubili eriksena da će zdravlje poslužiti sensia, pa da on bude kreativac u igri. Inače ne gine nam igra kao s početka sezone kod contea kad se na poštenu priliku organizovanu sa centra čekalo pola sata i više

iskreno sreca da je dosao za 0 eura, al iskreno po meni nekvalitetan igrač, ja se samo nadam kad smo već izgubili eriksena da će zdravlje poslužiti sensia, pa da on bude kreativac u igri. Inače ne gine nam igra kao s početka sezone kod contea kad se na poštenu priliku organizovanu sa centra čekalo pola sata i više
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Hahaha cuj Calhanqurcina.
Hahahhabahahh.
Hahahhabahahh.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Samo je slučajno Inter proigrao kad je Conte prestao jesti gov.na i zacementirao ga u prvih 11. Da da, ružičaste naočale.miki09 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:36Odvadi malo kralju i prestani gledati lika sa nekim ruzicastim naocalama samo zbog imena, on je realno poceo padati u formi jos dok je u totenhamu bio. Sad je samo solidan vezni igrac i nista vise od toga, naravno ne uzimajuci u obzir ovu nesretnu situaciju koja ga je zadesila. Pa i da mu se nije desilo to sto mu se desilo on je trebao letiti samo na konto toga da je nas drugi najplaceniji igrac sa ovim mizernim brojkama koje napisah. I znam da statistika ne govori sve, ali u njegovom slucaju bi morala, nije on igrao za neku sitnu lovu pa da to moze proci.GeriOldman je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:12Hakan bi mogao biti upgrade od ovog Eriksena nakon kolabiranja i to isključivo jer ovaj više neće zaigrati. U drugim situacijama, Hakan mu ne može vodu dodavati kad ožedni.
A sve i da je tako kao što kažeš, A NIJE, za Hakana je i takav Iniesta.
1921
Scudetto nas haman opasno umazio dok nam ne valja Hakan za džabe, u zadnje 2 sezone je dosta digao formu i bio jedan od najboljih vežnjaka u ligi do zadnjih pola godine kad je pao zbog situacije oko produženja ugovora. Realno da smo imali para doveli bi De Paula za 35 a obzirom da nismo ja sam prezadovljan sa Hakanom. Neko mora zamijenit Eriksena, koga bi vi doveli na mjesetu Morate boljeg za 0 eura? Kritika je ništa ako se ne priloži rješenje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bolje ne moze od ovoga koliko god mi srali. Hakana ne bi prihvatio ni u snovima da ne moram, ali ovo je i najbolje rjesenje. Ugovor na 3 god idealan da nas ne moze musti ako mu se ne bude dizao.
Sta da se radi, malo smo nesrece imali.
Kao sto rece na Serie A temi, Lautarov agent ima potpuno pravo traziti i vise od 5 mil jer je bolji igrac od turcina.
Sta da se radi, malo smo nesrece imali.
Kao sto rece na Serie A temi, Lautarov agent ima potpuno pravo traziti i vise od 5 mil jer je bolji igrac od turcina.
Sve je to tačno ali realno kada igrača dovodiš za džabe onda ga malo pretplatiš na plati ali opet te izađe odličan posao. Pogledajte Juventusove, poslije Ronalda im najplaćeniji ovi free igrači (Ramsey, Rabiot itd).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovaj golman Finske, mnogo interesantan!
My boyRomelu Lukaku became the 6th player all-time to have scored 5+ goals at both EURO and the World Cup. He joins:
Cristiano Ronaldo
Michel Platini
Thierry Henry
Zinedine Zidane
Jurgen Klinsmann

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
pisu da smo ponudili Kolarovu produzenje ugovora 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.