Jeste postali šprdačina od onakvog kluba ..
Svi trguju u prvoj ligi federacije,oni koji imaju uslove za premier ligu ce sve uraditi da to i ostvare,a ovi koji su se udomacili u prvoj ligi federacije koriste guzvu i to naplacuju,nadajuci se da ce tako oporaviti racun kluba,ili svoj dzep,mada mislim da se kod nas gleda svoj dzep,ja bi najsretniji bio da se klub dadne ovom sadasnjem predsjedniku u vlasnistvo pod ugovor,tako da samo on odlucuje o buducnosti kluba,a ne ovako,on jest predsjednik ali se pita mozda svega 30% ,sve dok je politika u sportu i dok sa klubom upravljaju svi,od sekretara do trenera mi cemo biti predmet ismijavanja u ovoj ligi,Smokija znam licno,to je gazda za pozeljeti,covjek je posten,preposten,govorim jer ga znam,i glavu smijem dati da se njemu klub dadne da bi najkasnije za 2 godine napali premier ligu i ne bi se zajebavali sa nama kao sadplavobijeliii je napisao/la:Cujem danas neka trgovina na Banja Ilidži![]()
Ponovo je napisao/la:Svi trguju u prvoj ligi federacije,oni koji imaju uslove za premier ligu ce sve uraditi da to i ostvare,a ovi koji su se udomacili u prvoj ligi federacije koriste guzvu i to naplacuju,nadajuci se da ce tako oporaviti racun kluba,ili svoj dzep,mada mislim da se kod nas gleda svoj dzep,ja bi najsretniji bio da se klub dadne ovom sadasnjem predsjedniku u vlasnistvo pod ugovor,tako da samo on odlucuje o buducnosti kluba,a ne ovako,on jest predsjednik ali se pita mozda svega 30% ,sve dok je politika u sportu i dok sa klubom upravljaju svi,od sekretara do trenera mi cemo biti predmet ismijavanja u ovoj ligi,Smokija znam licno,to je gazda za pozeljeti,covjek je posten,preposten,govorim jer ga znam,i glavu smijem dati da se njemu klub dadne da bi najkasnije za 2 godine napali premier ligu i ne bi se zajebavali sa nama kao sadplavobijeliii je napisao/la:Cujem danas neka trgovina na Banja Ilidži![]()
A kako se nose pare mati u orasje to nespominjes.sta ce ljudi placat nama kad nam je ekipa taraba ziva, pa kad ste nas vi dobili kud ces daljeplavobijeliii je napisao/la:Cujem danas neka trgovina na Banja Ilidži![]()
Ne znam o cemu pričašcrvenobijeli je napisao/la:A kako se nose pare mati u orasje to nespominjes.sta ce ljudi placat nama kad nam je ekipa taraba ziva, pa kad ste nas vi dobili kud ces daljeplavobijeliii je napisao/la:Cujem danas neka trgovina na Banja Ilidži![]()
Mi smo morali, za goli život se borilicombe je napisao/la:Kako ne znas kad pola Gradačca zna. Mato i Orasje je nama puno blize nego sto vi mislite. Prosla sezona par kola prije kraja. Poslije one utakmice kada ste izgubili kod nas. Vasi ljudi se sastali direktno sa Matom. Da sad ne ulazimo u detalje. Pitajte vaseg covjeka koji je isao dole na pregovor. Ishod se naravno zna. Zato mante sranja.
Nama netreba nizasta bodova olimpiku treba.uzet 2 milje manje nesto je je ajdin dao mati i boli nas racku nek i velez da kess eto im bodoveplavobijeliii je napisao/la:Mi smo morali, za goli život se borilicombe je napisao/la:Kako ne znas kad pola Gradačca zna. Mato i Orasje je nama puno blize nego sto vi mislite. Prosla sezona par kola prije kraja. Poslije one utakmice kada ste izgubili kod nas. Vasi ljudi se sastali direktno sa Matom. Da sad ne ulazimo u detalje. Pitajte vaseg covjeka koji je isao dole na pregovor. Ishod se naravno zna. Zato mante sranja.a vi ste postali kurave, to je sustinska razlika, zato sad nikom nema pardona
To sto bi ti volio tako ti je sad, nemas se sta sikiratPonovo je napisao/la:Svi trguju u prvoj ligi federacije,oni koji imaju uslove za premier ligu ce sve uraditi da to i ostvare,a ovi koji su se udomacili u prvoj ligi federacije koriste guzvu i to naplacuju,nadajuci se da ce tako oporaviti racun kluba,ili svoj dzep,mada mislim da se kod nas gleda svoj dzep,ja bi najsretniji bio da se klub dadne ovom sadasnjem predsjedniku u vlasnistvo pod ugovor,tako da samo on odlucuje o buducnosti kluba,a ne ovako,on jest predsjednik ali se pita mozda svega 30% ,sve dok je politika u sportu i dok sa klubom upravljaju svi,od sekretara do trenera mi cemo biti predmet ismijavanja u ovoj ligi,Smokija znam licno,to je gazda za pozeljeti,covjek je posten,preposten,govorim jer ga znam,i glavu smijem dati da se njemu klub dadne da bi najkasnije za 2 godine napali premier ligu i ne bi se zajebavali sa nama kao sadplavobijeliii je napisao/la:Cujem danas neka trgovina na Banja Ilidži![]()
I jos da dodam sudije su odradile posaoSMR187 je napisao/la:Olimpik igrao na 50% od ocekivanog. Il je nastimana tekma il su ljudi jednostavno losi, ne znam sta da kazem.
Gol su dali iz haman jedine sanse u drugom poluvremenu
Boljih terena u kantonalnoj ligi ima. Rastjerat svu bagru, na celu s onim krmkom Sakicem
Upitaj navijace Olimpika sta znaci sudije odradile posao. Bez obzira na provokacije i zajebancije da je prodano Olimpiku, cestitam na dobroj tekmi. Svaka cast na borbenosti. Jedva cekamo narednu subotum pozz iz suncanog Mostaraesprit24 je napisao/la:@Orhan kako mislis odradile posao??? To odradile je sirok pojam![]()
Sto se tice utakmice, sa sigurnoscu mogu reci da je odigrana posteno, barem je to moja procjena. Sto se tice Olimpika, lose mi izgledaju za ekipu koja je kandidat za prvaka. Vidjet cemo Velez sledece sedmice. Zvijezda je prelosaaaaaaa. Saric je top igrac i posle njegovof izlaska sve je palo. Svidila mi se i devetka momak je bas odigrao srcano. Po meni Zivkovic sudio 50:50. Cak da je dosao po zadatku vrlo lako je mogao svirati penal Olimpiku kada na pocetku drugog poluvremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.