NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Uzima ga TB u Januaru akobogda 

- superfreak
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ode babuka u Green Bay u nedelju drama im jeftine karte mislim na spram Bearsa iskreno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Uzivaj brate. Posalji mi koju sliku kad budes tamo, jedan od najcuvenijh stadiona u sportu.SaltCityAttack je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:00Ode babuka u Green Bay u nedelju drama im jeftine karte mislim na spram Bearsa iskreno
A ti i tvoji Bearsi ste me kostali 500 dolara za tekmu gdje sam vidio 12 bodova

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta hoćeš brate barem smo tailgate sa navijacima BearsaAmarinho je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:13Uzivaj brate. Posalji mi koju sliku kad budes tamo, jedan od najcuvenijh stadiona u sportu.SaltCityAttack je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:00Ode babuka u Green Bay u nedelju drama im jeftine karte mislim na spram Bearsa iskreno
A ti i tvoji Bearsi ste me kostali 500 dolara za tekmu gdje sam vidio 12 bodovaHvala Truba.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
koji ti je ku.rac odjednom, otkad ne shvatš zajebanciju?

na ovoj maziji u green bay?Amarinho je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:13Uzivaj brate. Posalji mi koju sliku kad budes tamo, jedan od najcuvenijh stadiona u sportu.SaltCityAttack je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:00Ode babuka u Green Bay u nedelju drama im jeftine karte mislim na spram Bearsa iskreno
A ti i tvoji Bearsi ste me kostali 500 dolara za tekmu gdje sam vidio 12 bodovaHvala Truba.

danas goodbye black hole. zadnja NFL tekma u jednom multifunkcionalnom stadionu! to ću gledati, jes da je bezveze tekma ali svakako nema ništa pametnije u tom terminu. prije toga naravno mede u zemlji sireva .... @dado, navuci duge gaće, napuni termofor, ponesi pljosku i uživaj ... go pack go

Kako nema, America's game of the week u Jerryworldujestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2019, 12:56danas goodbye black hole. zadnja NFL tekma u jednom multifunkcionalnom stadionu! to ću gledati, jes da je bezveze tekma ali svakako nema ništa pametnije u tom terminu. prije toga naravno mede u zemlji sireva .... @dado, navuci duge gaće, napuni termofor, ponesi pljosku i uživaj ... go pack go![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Broncosi i Chiefsi po snijegu.To ce bit must watch.Titans TExans za diviziju isto
titans texans radi tony romo, to je naravno dovoljan razlog da se to pogleda, ali ja ću ipak početi sa medama na sjevernom polu
Pored svih utakmica ti bi gledao Trubinskog...
Jel ovo nfl na novoj sport bez komenttora kod nas
Još uvijek nema komentatora na novoj sport. Vala merak nekako 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Iiiiiii evo ga i prvi INT wuuuuuhuuuuuu
Kakav Kemo otelio sam se danas gledajući one holanđane. Strašna tekma, a babo je ubija u temelj svojim komentarisanjem...
Kakav Kemo otelio sam se danas gledajući one holanđane. Strašna tekma, a babo je ubija u temelj svojim komentarisanjem...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma ybo to upalio sam redzone
Bengalsi ce nabit 100 yardi trcanjem u prvoj cetvrtni