Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ocekuje se da Sisoko danas potpise a Aguero sutra
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
to sto netko ne moze u mjesec i po dana napisati vise od 5 postova na forumu nije moja stvar i ja pisem ono ssto hocu i sto mislim i neko se ne zali osim tebe i ovo nije jedina tema na forumu i ne pisem samo ovdje postovefikretandelija je napisao/la:@Senaid L.F.C
Boga mi ti pretjerujes sa ovim postovima, da su barem korisni nego neke gluposti tipa dobro dosao, i postova sa dvije tri rijeci. Na forum nas dosta dodje da pogleda novosti oko nama najdrazeg kluba a ti, ne. Ti dodjes da u dva tri dana otkad si ovdje skupis 80-90 postova, lakse malo. Mozda sam i ja sad pretjerao zato sto sam novi i nesto ja ovdje pisem, al stvarno te je dosta
PS:Steve Clarke believes Joe Cole can make a 'big contribution' to Liverpool's quest for honours in 2011-12.
izgleda da i on ostaje
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ne znam koliko liverpoolu treba aguero a i nema nekih pouzdanih informacija kada je taj tranfer u pitanju.Monolog je napisao/la:Onaj ko želi dovesti Aguera, moraće to učiniti u sljedećih 10 dana, jer će ga Atletico tada registrovati za Evropu i odigraće meč kontra Stromgodseta. Also, živo me interesuje ko je izbacio vijest u vezi Aguera i odbijanja City-ja, te nekog povezivanja sa Liverpoolom. Eh, da ne zaboravim, plata koju Aguero traži u novom klubu će biti 200k sedmično.Majko mila.
Btw, nadam se da bi moglo biti nešto od Aquilanijevog transfera u Fiorentinu. Kako stvari stoje, Montolivo bi mog'o preći u Milan (pročitah jučer na njihovoj temi), a u tom slučaju će se Mihajlović okrenuti nekim drugim igračima koji bi mogli zamijeniti ovog talijanskog reprezentativca.
Dakako, sve ovo treba uzimati sa rezervom, da se ne bi opet desila ona poznata:"Tresla se gora, rodio se miš".
sto se cissokhoa tice on nam itekako treba ali je i to za sad prilicno nesigurno.
You are someone else I am still right here
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Još jedna majstorija ekipe LFCompilations2 je prikazana na ovome videu koji predstavlja sumiranje cijele prošle sezone.....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Za ovaj prelazni rok bi nam dovoljni bili jos Cissokho, Lennon i Lee. Mada ( sada ) sumnjam da ce ijedan potpisati.
Nadam se bar ovom prvom, jer je on prioritet.

Nadam se bar ovom prvom, jer je on prioritet.
- Red Assassin
- Kontakt:
Jutros Cishoko slikan kako slijece na Melwood, ocekuje se da potpise do kraja dana.. A Aguerov potpis se ocekuje do kraja sedmice

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Vjerujem da ce Cissoko potpisat danas ili sutra ali u ovo za Aguara bas ne vjerujem ako tko moze dati link od te vijesti bio bih mu zahvalan
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
e gdje si to procitao da mi je znati,Red Assassin je napisao/la:Jutros Cishoko slikan kako slijece na Melwood, ocekuje se da potpise do kraja dana.. A Aguerov potpis se ocekuje do kraja sedmice
znaci na svakoj mogucoj stranici sam procitao da smo odustali od alya
Čovječe, to je Caught Offside!ismar2215 je napisao/la:http://www.caughtoffside.com/2011/07/19 ... back-slot/
Ovo možda znači da čuvamo pare za Aguera

Ko još čita to žutilo? Ne pamtim kad su 'pogodili' neki transfer.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Za Liverpool su dosad uglavnom pogađali, a i za ostale. Pratio sam pa znam. Bio bi dobar potez dovest Capdevilu dok Robinson ne sazri.Bertrand je napisao/la:Čovječe, to je Caught Offside!ismar2215 je napisao/la:http://www.caughtoffside.com/2011/07/19 ... back-slot/
Ovo možda znači da čuvamo pare za Aguera![]()
Ko još čita to žutilo? Ne pamtim kad su 'pogodili' neki transfer.
Ma sto se tice Cissokho-a, danas on, Pjanic i Bastos imaju sasatanak sa predsjednikom Lyona o transferima, tako da se danas sigurno nece nista desiti, eventualno bi se to moglo rijesiti do kraja sedmice, i to samo u slucaju da on zatrazi transfer. Lyon im nece praviti probleme ako hoce ici, jer im je financijska situacija "Boze sacuvaj", vec su im otisli Toulalan i Delgado, tako da ... vidjecemo, ali ovaj nam igrac zaista treba.
Ja licno bih bio zadovoljan sa njim i sa Aguerom...
Ja licno bih bio zadovoljan sa njim i sa Aguerom...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja vjerujem onome sto procitam na oficijalnoj stranici liverpool i na jos nekim uvazenim sportskim portalima ali ovim koji napisu vijesti bez ikakvog pokrica ne vjerujem
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
U kakvim zamislima vi vidite Aguera? Nema nikakve šanse da on pređe u Liverpool. Što se tiče napada, poželjno bi bilo dovesti još jednog igrača, ali običnog jokera koji se ne bi bunio toj odluci, a poprilično sam siguran da Aguero nije taj.
Neko tipa Park Chu-Young, ili tako nešto. Ali Aguero? Umjesto koga u prvi tim? Suareza? Šta vam je ljudi, obuzdajte osjećaje, i vratite se na zemlju. Ako će Aguero uopšte ići u Premier Ligu, to će biti City, kako bi zamijenio Teveza, i to je sasvim nešto normalno, jer su obojica sjajno tehnički potkovani, brzi igrači, i igraju na maltene istim pozicijama, tako da se odlazak Carlosa ne bi trebao previše odraziti.

Neko tipa Park Chu-Young, ili tako nešto. Ali Aguero? Umjesto koga u prvi tim? Suareza? Šta vam je ljudi, obuzdajte osjećaje, i vratite se na zemlju. Ako će Aguero uopšte ići u Premier Ligu, to će biti City, kako bi zamijenio Teveza, i to je sasvim nešto normalno, jer su obojica sjajno tehnički potkovani, brzi igrači, i igraju na maltene istim pozicijama, tako da se odlazak Carlosa ne bi trebao previše odraziti.
Greatness dies
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
slazema se sa svime sta si napisao aguero zeli igrati u prvih 11 kao i suarez i caroll nama treba backup napadac koji se nece ljutiti oko bude sjedio na klupi a ako ga ne mozemo dovesti onda bi trebalo da ostane ngogBertrand je napisao/la:U kakvim zamislima vi vidite Aguera? Nema nikakve šanse da on pređe u Liverpool. Što se tiče napada, poželjno bi bilo dovesti još jednog igrača, ali običnog jokera koji se ne bi bunio toj odluci, a poprilično sam siguran da Aguero nije taj.![]()
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
liverpool foreverRizah je napisao/la:Vidjećeš 20.08.2011. kako si pogriješioMegamon je napisao/la:Rizo dali ste toliku lovu a niste doveli igraca da valja.Downing napuhani englez od kojeg je bolji Maxi Rodrigez.Henderson igrac koji se jos nije dokaz'o.Adam nista posebno.Djaba lova kad nemate politiku transfera.Rizah je napisao/la: IN
Henderson 16 000 000
Adam 7 500 000
Downing 22 800 000
Doni Free agent
= 46 300 000
OUT
Konchesky 1 500 000
Mawinga 1 000 000
Bruna 500 000
= 3 000 000
Što bi značilo da smo potrošili 43 300 000 funti i sa Sissokom se pokušava zaokružiti na 50 miliona.![]()
Da samo odeš na prethodnu stranicu vidio bi da je svako ime planski dovedeno.
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Citajući raznoraznu štampu više sam stekao utisak da će završiti u Citiju, no dok se to ne desi sve je moguće. Lično mislim da lova nije veliki problem, plata možda i jeste ali sve se može dogovoriti. Vjerujem da će Aqua završiti u toj Fiorentini (bar za 10m) pogotovu ako Montolivo ode u Milan, plus još koji transfer, tako da može da se napravi pola para za Aguera. S druge strane ne znam kako bi se formacijski on uklopio na već postojeći igrački kadar, sem da svi pomalo trpe klupu (Suarez, Carroll, Aguero), pa čak i da forsiramo 433 zarad igranja ove trojke, ne vidim šta će nam onda Downing. Tako da iz tog razloga najviše ne vjerujem u tu priču al ajd da sačekamo. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
Alex Ferguson o Liverpoolu:
http://****/qhthZg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je, cijenim njegovo mišljenje, relevantnije je od svih forumaša zajedno.
http://****/qhthZg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je, cijenim njegovo mišljenje, relevantnije je od svih forumaša zajedno.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma kakav Aguero kakvi bakraci, koji ce nam on dzavo? Da potrosimo brdo para na njegovo dovodjenje i plate a vec imamo napadace, ne treba nam cak niti backup napadac jer ce sigurno Kuyt ili Carroll igrati na smjene, jedan ce sjediti na klupi.Ngoga cemo ja mislim prodati ili poslati na posudbu..
Isto tako Meireles i Aquilani, jedan ce sigurno da ode od njih dvojice a jedan ce ostati da konkurise za prvu postavu sa Gerrardom, Adamom, Lucasom, Hendersonom i Spearingom..(Poulsena prodati za neki minimalac, Shelvyija posuditi a Coadiju dati priliku u kupovima)
J.Cole i Maxi, jedan od ove dvojice ce po mom misljenju napusitit Anfild do kraja prelaznog roka..
Imat cemo jak sastav sigurno, i na klupi cemo imati dobre igrace. Cag je i Fergi koji nas mrzi iz dna duse rekao da Daglish pametno posluje, prvenstveno mislim jer je doveo Adama,Downinga i Hendersona za koje je i on sam bio zainteresovan.. Oni su na isti kalup sto se tice ukusa o igracima..
Manchester United's Sir Alex Ferguson wary of Liverpool threat
• Ferguson says Liverpool 'back on radar' under Kenny Dalglish
Ja bih bio zadovoljan ovim prelaznim rokom samo da nam jos Aly dodje ili neki drugi beton lijevi bek..
Isto tako Meireles i Aquilani, jedan ce sigurno da ode od njih dvojice a jedan ce ostati da konkurise za prvu postavu sa Gerrardom, Adamom, Lucasom, Hendersonom i Spearingom..(Poulsena prodati za neki minimalac, Shelvyija posuditi a Coadiju dati priliku u kupovima)
J.Cole i Maxi, jedan od ove dvojice ce po mom misljenju napusitit Anfild do kraja prelaznog roka..
Imat cemo jak sastav sigurno, i na klupi cemo imati dobre igrace. Cag je i Fergi koji nas mrzi iz dna duse rekao da Daglish pametno posluje, prvenstveno mislim jer je doveo Adama,Downinga i Hendersona za koje je i on sam bio zainteresovan.. Oni su na isti kalup sto se tice ukusa o igracima..
Manchester United's Sir Alex Ferguson wary of Liverpool threat
• Ferguson says Liverpool 'back on radar' under Kenny Dalglish
Ja bih bio zadovoljan ovim prelaznim rokom samo da nam jos Aly dodje ili neki drugi beton lijevi bek..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.