Najjače mi je kad kažu " neka investitori u stadion profitiraju od poslovnih prostora". Pun grad praznih poslovnih prostora, i sad će neko po ovim cijenama nekretnina kupiti poslovni prostor sa pogledom na drugu zgradu. To da je moguće, već bi bilo uređeno. Da bi se to desilo, grad kao vlasnik treba uraditi sve da se obrti registruju online , u toku jednog dana i na jednom mjestu. Ligavic to zna, ali neće uraditi, jer šta bi onda radili onoliki u opstini. To je samo jedan korak koji se može uraditi, ali nećemirsonetz je napisao/la: ↑05 okt 2024, 14:21Ma namaknut ce Azmir preko svojih ljudi firme da guraju Slobodu preko sponzora. Bilo bi dobro kad bi on sjeo sa Senadom pa da vide mogu li sta vise uraditi. Grad treba dati koncesiju nad stadionom Slobodi na min 50 godina, garantujem da ce se stadion izdradit u roku od 10 godina, a investitori nek profitiraju od poslovnih prostora.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo je Sloboda iz Tuzle
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo Slobodasi u prostorije Fukara i dokirajte makar po 10KM za unesrecene od ovih poplava. Trebaju nas, mozemo i moramo halaliti 5-10KM ko nije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Dužnost moje porodice i mene ispunjenja, i na druge bi isto aludirao, koliko god, nek vas nije sramota, svaki dinar je tim ljudima svetinja. Hajmo braco
Izgleda da je Mirza Varesanovic novi trener.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim da je istina za Varešanovića.
Dobar trener.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije los Mirza, Sarajevo je sa njim izgledalo ko ekipa
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Koliko je istina za Mirzu ili su samo spekulacije
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Mirza bi u ovom trenutku bio dobar izbor. Zna da napravi hemiju sa igracima, budu spremni da poginu na terenu
Mirza je bio prvi izbor AH i odbio je tj uzeo vremena da razmisli. Sad dal je zakasnila info ili je nova friska da je pristao znat će se brzo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Jedan je Darko Vojvodic da upregne igrace. Samo jos malo vise kvalitete da ima i bio bi top.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Daleko je on od ozbiljnog trenera. U sezoni 20/21 vodio je Olimpik, i tada su oni imali ekipu sličnu našoj po kvaliteti. On je u tom periodu zaredao 5 poraza zaredom od prosječnih ekipa, plus je izgubio u kupu protiv Širokog.
-
- Kontakt:
Nije isto voditi Olimpik i klub iz grada gdje si odrastao i dozivio naljepse uspomene. Mislim svakako on nece doci zbog drugih stvarimontolivo18 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:46Daleko je on od ozbiljnog trenera. U sezoni 20/21 vodio je Olimpik, i tada su oni imali ekipu sličnu našoj po kvaliteti. On je u tom periodu zaredao 5 poraza zaredom od prosječnih ekipa, plus je izgubio u kupu protiv Širokog.
Sloboda je moja nacija
Ako mislis na Vojvodu, covjek je rodjen i odrasto u Foci, u Tuzlu je tek nekad u zrelim godinama doso, joj kad se sjetim cini mi se za Brotnjo kad je igro pa nam uvali sa centra go, "iznenadi" Dedu, poslije toga je i doso namaSunderland je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:40Nije isto voditi Olimpik i klub iz grada gdje si odrastao i dozivio naljepse uspomene. Mislim svakako on nece doci zbog drugih stvarimontolivo18 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:46Daleko je on od ozbiljnog trenera. U sezoni 20/21 vodio je Olimpik, i tada su oni imali ekipu sličnu našoj po kvaliteti. On je u tom periodu zaredao 5 poraza zaredom od prosječnih ekipa, plus je izgubio u kupu protiv Širokog.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Igrao za Kozaru Vojvoda. Od nas je otišao u Čelik
Ja mislim da mu je prvi pravi trenerski posao bio u Slobodi one godine kad smo ispali prvi put
Ja mislim da mu je prvi pravi trenerski posao bio u Slobodi one godine kad smo ispali prvi put
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ali je uvijek srcem bio za Slobodu kao da je rođeni Tuzlak.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Kada sam rekao odrastao nisam bukvalno mislio odrastao. Znam ja gdje Vojvoda rodjen i sve, a znam i sto ovo govorim.klasik je napisao/la: ↑07 okt 2024, 08:14Ako mislis na Vojvodu, covjek je rodjen i odrasto u Foci, u Tuzlu je tek nekad u zrelim godinama doso, joj kad se sjetim cini mi se za Brotnjo kad je igro pa nam uvali sa centra go, "iznenadi" Dedu, poslije toga je i doso namaSunderland je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:40Nije isto voditi Olimpik i klub iz grada gdje si odrastao i dozivio naljepse uspomene. Mislim svakako on nece doci zbog drugih stvarimontolivo18 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:46Daleko je on od ozbiljnog trenera. U sezoni 20/21 vodio je Olimpik, i tada su oni imali ekipu sličnu našoj po kvaliteti. On je u tom periodu zaredao 5 poraza zaredom od prosječnih ekipa, plus je izgubio u kupu protiv Širokog.
Sloboda je moja nacija
- RollingPaper
- Kontakt:
Vojvoda je Slobodas od glave do pete, ali mislim da nam treba trener sa vise obrazovanja i sa malo modernijim shvatanjima fudbala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.