LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Freddy Krueger
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Freddy Krueger » 25 feb 2012, 16:48

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=6pyrxfo" onclick="window.open(this.href);return false;
"Welcome to prime time, bitch!"

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 26 feb 2012, 12:46

Evo navodno je Felton na meti. Nek ga dovedu ako je moguce, sasvim solidan plej.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 feb 2012, 12:49

freddy, mislim ipak da bi nas genijalni dvojac napravio prije ovakav trade:

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=73a3npr

:mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 feb 2012, 12:54

KK_Bosna je napisao/la:freddy, mislim ipak da bi nas genijalni dvojac napravio prije ovakav trade:

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=73a3npr

:mrgreen:
Jbga, puno trazite a malo dajete.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 14:59

ovo je trejd vise na stetu lejkersa :roll:
nema potpisa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2012, 02:04

Fenomenalni dvojac je za par mjeseci uspio u medijima od Lakersa napraviti ekipu koju vise niko ne shvata ozbiljno.
Cim ih porede sa Strelingom i Kahanom treba svima da bude jasno da je u Lakersima minut do 12.

Danas se pojavila informacija da ce do prvog Marta biti ozvanicen sljedeci trejd:

LA Lakers: Howard, Turkoglu i Nelson
Orlando: Bynum, Gasol i neki igrac iz Raptorsa koji ce biti treca ekipa u ovome trejdu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 feb 2012, 02:10

Danas se pojavila informacija da Orlando nije zainteresovan za Bynuma. Kojoj informaciji vjerovat :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2012, 02:15

Donnie Darko je napisao/la:Danas se pojavila informacija da Orlando nije zainteresovan za Bynuma. Kojoj informaciji vjerovat :lol:
Kod Amerikanaca se ne zna ni ko pije ni ko placa. :lol: :lol:
Hebiga ovu informaciju su prenijeli LA Times, mediji iz Orlanda, zatim ESPN i dva imenovana izvora, dok je informaciju za Bynuma samo prenio jedan neimenovan izvor koji je deklarisan kao Western ****.

Ja licno ne vjerujem da je i jedna informacija tacna.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 feb 2012, 20:59

Vratio se @amerosm :D Dugo te nije bilo :D

Nema sanse da Lakersi daju Bynuma i Gasola za Howarda...to bi ipak bilo previse,bez obzira sta Orlando poslao uz Dwighta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2012, 21:11

@ adnan24

bio sam u Banovicima posljednji mjesec tako da nisam bio u stanju da komentarisem ovdje "vrhunske" partije Lakersa. :lol: :lol:

Ako je vjerovati Woj-u i Stephan A. Smithu Lakersi bi najradije uradili trejd sa Rocketisma za Lowrya, medjutim oni istog ne zele trejdovati. Vidjecemo sta ce se desiti u ovih 15 dana no jedno je sigurno nesta se mora mjenjati inace Bryant ide na odmor pocetkom Maja.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 feb 2012, 22:23

Kako nosic Kobeov,jel spreman za nedelju da opet primi par samara od Wadea ? :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 feb 2012, 23:10

Kao i proslih godina.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 feb 2012, 00:28

amerosm je napisao/la:bio sam u Banovicima posljednji mjesec tako da nisam bio u stanju da komentarisem ovdje "vrhunske" partije Lakersa. :lol: :lol:

I bolje ti je...ja sam ostao bez tekst poslije par utakmica :lol:

Al' hajd ima i par pozitivnih stvari,igramo pravu play off kosarku...to nam moze pomoci kada bude najvaznije.
L-Train je napisao/la:Kako nosic Kobeov,jel spreman za nedelju da opet primi par samara od Wadea ? :D

Tetkice iz Miami-ja vjecito mangupi kada ne treba...al' ako nista bice zanimljivo gledati taj duel.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 28 feb 2012, 00:50

L-Train je napisao/la:Kako nosic Kobeov,jel spreman za nedelju da opet primi par samara od Wadea ? :D
kao ovdje naprimjer jel tako :D :D
[youtube][/youtube]

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 feb 2012, 02:31

Ne znam jeste li primjetili kako je Stern na konferenciji za novinare izbjegavao pitanja vezana za trejd Paula, i na pitanje jednog novinara da objasni kako Clippersi sa kvalitetnijim igracima se nalze na samom dnu tabele odogovorio samo: "Sljedece pitanje".

Takodjer je i sam Cuban priznao da ce tesko uspjeti prodati Hornetse sa ovakvim igracima i ovom ekipom, no cilj svako zna da nije cilj bio poboljsanje kvaliteta u Hornetsima, vec da se Lakersima nanese steta.

@ balon

na tom clipu mozes vidjeti da Wade uopste ne igra odbranu i da je naprosto pustio Bryanta da uputi sut za pobjedu. Siguran sam da je igrao iole kvalitetniju odbranu da ovaj ne bi ni dobacio do kosa.
Sta ces jadnikovci isfurstrirani cvojek ima sam vise titula nego cijeli roster Istoka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2012, 16:16

amerosm je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili kako je Stern na konferenciji za novinare izbjegavao pitanja vezana za trejd Paula, i na pitanje jednog novinara da objasni kako Clippersi sa kvalitetnijim igracima se nalze na samom dnu tabele odogovorio samo: "Sljedece pitanje".

Takodjer je i sam Cuban priznao da ce tesko uspjeti prodati Hornetse sa ovakvim igracima i ovom ekipom, no cilj svako zna da nije cilj bio poboljsanje kvaliteta u Hornetsima, vec da se Lakersima nanese steta.

@ balon

na tom clipu mozes vidjeti da Wade uopste ne igra odbranu i da je naprosto pustio Bryanta da uputi sut za pobjedu. Siguran sam da je igrao iole kvalitetniju odbranu da ovaj ne bi ni dobacio do kosa.
Sta ces jadnikovci isfurstrirani cvojek ima sam vise titula nego cijeli roster Istoka.
Bold 1:Clipersi nisu na dnu :?
Bold 2:Pa da si ovo rekao za bilo koju drugu franšizu shvatio bi te.Izgleda po tvom postoji zavjera protiv Lakera :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 feb 2012, 01:32

LBJ, onda nam reci zato se stopirao trade Paul - a?
Ko kaze da Lakersi nisu pogurani u masi situacija taj ili ne zna o cemu prica ili laze.
Ali u ovoj situaciji, daj nam pojasnjenje.

Ostalo je samo ime.....

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 29 feb 2012, 01:54

LBJ MVP je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili kako je Stern na konferenciji za novinare izbjegavao pitanja vezana za trejd Paula, i na pitanje jednog novinara da objasni kako Clippersi sa kvalitetnijim igracima se nalze na samom dnu tabele odogovorio samo: "Sljedece pitanje".

@ balon

Bold 2:Pa da si ovo rekao za bilo koju drugu franšizu shvatio bi te.Izgleda po tvom postoji zavjera protiv Lakera :lol:
Lakersi su vecini trn u oku. Da je Boston u pitanju vjerovatno bi se isto desilo jer tako to biva sa najvecim timovima. Trade za Paul-a je bio izvanredan potez menadzmenta, to je uostalom i jedan od razloga sto ovu upravu nevidim ovako kriticno kao ovi ostali pljuvaci. Taj trade bi Lakerse oslobodio za dovoljno para da dovedu jos jednu zvijezdu pa bi vjerovatno gledali cak i Big 4 (Kobe-Paul-Bynum +?). To ovi ostali vlasnici nisu zeljeli jer su vidjeli sta Big 3 cini u Miamiu i tu se zavrsava prica.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 feb 2012, 02:45

LBJ MVP je napisao/la:

@ balon

Prvi sam bold pogrjesio i odnosilo se na Hornetse i kako je moguce da se sa kvalitetnijim igracima nalaze na samom dnu Zapadne konferencije.

Sto se tice drugog bolda ja nisam ulazio u historijat, vec se moje pisanje samo odnosilo na trejd Paula i tu je glavni cilj bio da se Lakersima nanese steta. Ti si ovu moju recenicu iskoristio da pomjesas kruske i jabuke.

@ balon

naravno da je trejd Paula bio odlican potez uprave - i to ja kao najveci kriticar iste i nesporim, ali kvalitetna uprava sebi nece dozovoliti:

- da pokloni najboljeg sestog igraca prethodne sezone
- da na klupi ima jednog Waltona sa platom od 6 miliona $ godisnje, koji nikako ne igra
- da je doveden jedan igrac na kojeg nas trener ne racuna (McRoberts) koji ima platu oko 3 miliona $ godisnje
- da ne iskoristi Amnesty klauzulu za igraca koji ima platu od 7 miliona $, a utakmice mu nisu na tom nivou (MWP), i da ima jos dvije godina ugovora gdje ce Lakersi morati platiti preko 14 miliona $
- da se dopusti jednom Fisheru koji je na samom zalasku karijere, da naredne godine ima Player option u ugovoru koji vrijedi 4 miliona $
- da se obruka izjavom da jedan Arenas za vet-minimum ne moze poboljsati kvalitet Lakersa - a svi znamo kako igraju Fisher i Blake
- da ima samo tri kvalitetna igraca i ekipi i da nije u stanju da napravi jos neki trejd - nazalost trejd Paula nije uspio, ali ta uprava izgleda nema plan B, C ili D kojim moze poboljsati kvalitet ekipe

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 feb 2012, 11:22

Idem vani na par dana. Kada se vratim hocu da vidim da smo nastavili sa pobjedama, i da smo doveli nekoga. Nemojte da me razocarate :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.