Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vranješ je taj definitivnobagrcavi je napisao/la:Ma kakav Jahić![]()
![]()
![]()
Krije se od lopte ko da je bomba.U odbrani moramo imati nekog borca, koji će ići i glavom na kopačku ako bude potrebe za to, a ne curice koje se boje lopte.
Ljudi gledaju da ga se rijese i izvuku malo para za njega a ti predvidjas transfer u jos jaci klub i to u Spaniji?calcio je napisao/la:Ma nista posebno, covjek igra normalno, ponasa se normalno, ali mediji vazda nesto pisu i spekulisu a nase lokalne mahaluse na forumu sve prate. Nego ako Spahic ode iz Seville mene nebi iznenadilo da ostane u Spaniji i to u nekom od jacih klubova.Titova-Juga je napisao/la:Može li me neko prosvijetliti o istoriji Spahe, i ovo ne pitam sarkastično već ozbiljno, pošto izgleda nisam baš najbolje upućen... ?
hibic i konjic su za repku igrali prije skoro 10 godina... vecina forumasa koji dizu spahu u nebesa su tinejdzeri... zar stvarno ocekujes da su oni pratili repku kad su njih dvojica igrali... iako je bilo jos igraca koji su i klupsku karijeru rizikovali za repku.. o zalaganju i ginjenu za nacionalni dres da i ne govorim...juan je napisao/la:Pa eto jedne cinjenice: u proljetnom djelu prvenstva francuske, prosle sezone, je od mogucih 19 tekmi bio 9 kaznjen radi dva crvena kartona, prvo 4 tekmi pa 5. U roku od mislim 1-2 utkmice koje je igrao.
Dalje u repki samo da spomenem francusku i absolutno glupog i nepotrbnog penala je dovoljno (a gdje su grcka i madjarska itd.)
Nejse mozda nemamo boljeg stopera u repki i mislim da necemo ni imati dok je Pape trener, jer toh navedenih cocalica, zukanovica itd.mozemo samo sanjati.
Al Spahu dizati u visine jer nemamo boljeg il misliti samo zato sto uklizava 3,4 puta vise od ostalih (iako kao stoper to u obimu posla i stoji!) dizati ti ga kao dosada nedostiznog igraca nase repke, je meni u najmanju ruku smjesno!
Posebno kad se sjetim hibica, konjica, barbareza pa i papca koji nikada nije pokleknuo i rekao NE ono savezu!
I spomenuse keane, canu i druge, po naravi jesu slicni, samo sto u glavnim tekmama zbog kapitena se uzima partija a ne izgubi EP!
Protiv neke Crnogorkejuan je napisao/la:Chuj ozenio? Protiv koga?
Haj nek je sa srecom! Hajrli bilo!
Od početka sam na forumu, ali pametniju od ove nisam čuo.juan je napisao/la: I spomenuse keane, canu i druge, po naravi jesu slicni, samo sto u glavnim tekmama zbog kapitena se uzima partija a ne izgubi EP!
Nek' nama našeg kung fu Pandže, Bog mu dao zdravlja, bez ironije, čovjek je baš postavljao glavu na kopačku u zadnjim susretimabagrcavi je napisao/la:Ma kakav Jahić![]()
![]()
![]()
Krije se od lopte ko da je bomba.U odbrani moramo imati nekog borca, koji će ići i glavom na kopačku ako bude potrebe za to, a ne curice koje se boje lopte.
Ako je pravi primjer na terenu, udaranje laktovima, simuliranje, samaranje onda definitivno je poremecen sistem vrijednosti.Titova-Juga je napisao/la:
Golemo je to, sada kome vjerovati. Meni je Emir na terentu barem primjer pravog nogometasa/covjeka kakav i treba da bude, sad sta se to desava iza zatvorenih vrata, da li je stvarno u njemu problem ? Malo je teze vjerovati. Da se radi o Cassanu, Balotelliju, odmah bih rekao jeste tako je:)
bhsport je napisao/la:Ako je pravi primjer na terenu, udaranje laktovima, simuliranje, samaranje onda definitivno je poremecen sistem vrijednosti.Titova-Juga je napisao/la:
Golemo je to, sada kome vjerovati. Meni je Emir na terentu barem primjer pravog nogometasa/covjeka kakav i treba da bude, sad sta se to desava iza zatvorenih vrata, da li je stvarno u njemu problem ? Malo je teze vjerovati. Da se radi o Cassanu, Balotelliju, odmah bih rekao jeste tako je:)
"To su gluposti. Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i novinar pomenutog lista. Zaista, nisam upoznat s tim i ne želim se zamarati takvim stvarima. Prozivka u Sevilli je 4. jula i bit ću tamo", rekao je Spahić za Oslobođenje.
Jesi gledo Njemacka - BiH i samar Marku Marinu?Titova-Juga je napisao/la:bhsport je napisao/la:Ako je pravi primjer na terenu, udaranje laktovima, simuliranje, samaranje onda definitivno je poremecen sistem vrijednosti.Titova-Juga je napisao/la:
Bas zato sam i pitao pitanje jer ga nisam bas imao prilike vidjeti u takvim ulogama, kokad samo gledam repku kada on igra...
Da, ali sam imao info da je ovaj nesto dobacio na nac. osnovi pa sam koliko toliko smatrao opravdanim njegov potez.bhsport je napisao/la:
Jesi gledo Njemacka - BiH i samar Marku Marinu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.