Ma ja, sa Pandzom smo inace mnogo jaci...Cartman je napisao/la:0:0 je dobar rezultat kod kuce. Gol u gostima ti onda znaci da protivnik mora zabit dva gola. Ali sa ovom zakrpljenom odbranom, tesko se mozemo odbranit.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma ja, sa Pandzom smo inace mnogo jaci...Cartman je napisao/la:0:0 je dobar rezultat kod kuce. Gol u gostima ti onda znaci da protivnik mora zabit dva gola. Ali sa ovom zakrpljenom odbranom, tesko se mozemo odbranit.
Zomby je napisao/la:
Portugalci spremni za Zenicenego treba Mevlida pustiti sa lanaca
Ako Bog da...ramiral je napisao/la:Možda je pozitivan pokazatelj da nisi nevozan![]()
Neobične životne situacije kao uvod u čudo koje će se desiti kad bosanskohercegovački slumdogmilioner dobije jackpot u vidu pobjede protiv Portugalaca
A Papac i Mujdza?Anti NWO je napisao/la:Ma ja, sa Pandzom smo inace mnogo jaci...Cartman je napisao/la:0:0 je dobar rezultat kod kuce. Gol u gostima ti onda znaci da protivnik mora zabit dva gola. Ali sa ovom zakrpljenom odbranom, tesko se mozemo odbranit.
Vidi frankovaca oholi ko i uvijek.... Vidjecemo pedeercici hocel tako biti.Ibizevic je napisao/la:Cristiano Ronaldo: Mi smo velika ekipa i prolazimo BiH u baražu!
Real je sinoć slavio na Gerlandu, a blistao je Cristiano Ronaldo. Zvijezda Portugala, baš kao i trener Reala Jose Mourinho uvjereni su da će Portugal proći na EURO 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini odnosno da će u dvomeču biti bolji od BiH.
"Što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, imamo velike igrače i imamo dobro iskustvo sa BiH. Uvjeren sam da ćemo proći na EP“, rekao je CR7, koji je sinoć sa dva gola stigao do brojke od 101. pogotka u dresu Reala.
I Mourinho je uvjeren u dobar nastup Portugala protiv naših Zmajeva.
"Mi svi trebamo vjerovati u prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar povod. Pepe je super, baš kao i Ronaldo. Nadam se da će uspjehu pridonijeti i Fabio Coentrao. Svi su spremni i svi će doći“, rekao je „Posebni“.
Jao glupana!Zomby je napisao/la:
Portugalci spremni za Zenicenego treba Mevlida pustiti sa lanaca
Vidi frankovaca oholi ko i uvijek.... Vidjecemo pedeercici hocel tako biti.bparena je napisao/la:Ibizevic je napisao/la:Cristiano Ronaldo: Mi smo velika ekipa i prolazimo BiH u baražu!
Real je sinoć slavio na Gerlandu, a blistao je Cristiano Ronaldo. Zvijezda Portugala, baš kao i trener Reala Jose Mourinho uvjereni su da će Portugal proći na EURO 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini odnosno da će u dvomeču biti bolji od BiH.
"Što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, imamo velike igrače i imamo dobro iskustvo sa BiH. Uvjeren sam da ćemo proći na EP“, rekao je CR7, koji je sinoć sa dva gola stigao do brojke od 101. pogotka u dresu Reala.
I Mourinho je uvjeren u dobar nastup Portugala protiv naših Zmajeva.
"Mi svi trebamo vjerovati u prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar povod. Pepe je super, baš kao i Ronaldo. Nadam se da će uspjehu pridonijeti i Fabio Coentrao. Svi su spremni i svi će doći“, rekao je „Posebni“.
Poruka za portugalcePORTUGALCI STRAHUJU ZBOG TRAVE I SIGURNOSTI
mozda zvizduci ga ne ometaju toliko ,a vidilo se koliko ga "ne ometaju" skandiranja messi messi u zagrebu kad je iznerviran bio drama,citavu utakmicu kad god je prekid nesh gledaocima pokazivo nerviro se pravooCartman je napisao/la:Zasto toliki kompleksi u vezi Ronalda? Igracina koji zasluzuje svaki respekt. Isto kao sto je dobio Iniesta u Zenici. A to da njega ometaju neki zvizduci je vic godine, pa to mu se desava od 2006. i ocito uziva u tome.
On nije gospodin kao Inijesta, Kaziljas ili Berbatov koji su dolazili na BP. On je arogantni napuhani pedeer koji ce biti sigurno DOBRO DOCEKAN u Zenici.barca_87 je napisao/la:mozda zvizduci ga ne ometaju toliko ,a vidilo se koliko ga "ne ometaju" skandiranja messi messi u zagrebu kad je iznerviran bio drama,citavu utakmicu kad god je prekid nesh gledaocima pokazivo nerviro se pravooCartman je napisao/la:Zasto toliki kompleksi u vezi Ronalda? Igracina koji zasluzuje svaki respekt. Isto kao sto je dobio Iniesta u Zenici. A to da njega ometaju neki zvizduci je vic godine, pa to mu se desava od 2006. i ocito uziva u tome.,sto je dovelo do one legandarne izjave da je bogat lijep i da su ljubomorni na njega
,treba svacim se sluzit jbg samo da se prodje heheh
Mudri Cartmane, smisao posta je bio, da i kada igramo sa najjacom mogucom odbranom imamo Pandzu unutra koji neuljeva previse sigurnosti. Moj post se odnosio samo na Pandzu, ne na Mujdzu i ostale...Cartman je napisao/la:A Papac i Mujdza?Anti NWO je napisao/la:Ma ja, sa Pandzom smo inace mnogo jaci...Cartman je napisao/la:0:0 je dobar rezultat kod kuce. Gol u gostima ti onda znaci da protivnik mora zabit dva gola. Ali sa ovom zakrpljenom odbranom, tesko se mozemo odbranit.Koji lik.
Ma Turska prolazi Hrvatsku glatko,Turci su najjaci u tim biti ili nebiti utakmica garantujem da Hrvati ispadaju!!!zgembo89 je napisao/la:Hrvati isto kao i mi ostali bez pola odbrane sinoc im se povrijedio i Lovren pa kad pogledam njihove sajtove ne kukaju kao mi ,a ipak i Turska nije neka kanta za nabijanje...Treba napravit u Zenici maksimalnu atmosferu,skandiranje,kad se igraci ne predaju zasto bi mi ,a i ako ispanemo nema veze ionako hebali smo svima mater u Parizu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.