BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Anti NWO
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Anti NWO » 03 nov 2011, 15:24

Cartman je napisao/la:0:0 je dobar rezultat kod kuce. Gol u gostima ti onda znaci da protivnik mora zabit dva gola. Ali sa ovom zakrpljenom odbranom, tesko se mozemo odbranit.
Ma ja, sa Pandzom smo inace mnogo jaci... :lol:

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 03 nov 2011, 15:25

Zomby je napisao/la:slika
slika
slika

Portugalci spremni za Zenice :lol: nego treba Mevlida pustiti sa lanaca :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 nov 2011, 15:25

Možda je pozitivan pokazatelj da nisi nevozan :D
Neobične životne situacije kao uvod u čudo koje će se desiti kad bosanskohercegovački slumdogmilioner dobije jackpot u vidu pobjede protiv Portugalaca ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 03 nov 2011, 15:30

naravno da ne treba neku euforiju sad pravit, da cemo ih glat uzeti il sta, al predavat se prije utakmica :S ne znam...nije se jednom desilo da mala ekipa izbaci veliku...
...

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 03 nov 2011, 15:30

ramiral je napisao/la:Možda je pozitivan pokazatelj da nisi nevozan :D
Neobične životne situacije kao uvod u čudo koje će se desiti kad bosanskohercegovački slumdogmilioner dobije jackpot u vidu pobjede protiv Portugalaca ;)
Ako Bog da...

Kakve su ovo slike Portugalaca, jel ovo aktualna sa priprema Portugalaca. Haha, ako jeste, bas fenomenalno, kao da idu u rat. Tako je to kada se igra sa Bosnom ponosnom... :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 15:32

A sto ste optereceni Ronaldom. Ma volio bih da izbacimo ove Bosnomrsce i cigane pa makar i svaku tekmu na EP gubili sa 5:0. :D Pa sve se vidi nastimano sve do neba. Ako krene Euzebiju po zlu ima se na sta zaliti. Al ljucna je kolicina mrznje koju taj pokvareni tim ima prema nama a to vise nema veze s barazom. Fujjj majku im yebem podlu i nekorektnu....

p.s. usput jel se stvarno ovo ovaj pedeer sliko u vojnoj uniformi. Da i on ko i Bekam nije pozurio u Afganistan ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2011, 15:44

Anti NWO je napisao/la:
Cartman je napisao/la:0:0 je dobar rezultat kod kuce. Gol u gostima ti onda znaci da protivnik mora zabit dva gola. Ali sa ovom zakrpljenom odbranom, tesko se mozemo odbranit.
A Papac i Mujdza? :roll: Koji lik.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 15:47

Ibizevic je napisao/la:Cristiano Ronaldo: Mi smo velika ekipa i prolazimo BiH u baražu!

Real je sinoć slavio na Gerlandu, a blistao je Cristiano Ronaldo. Zvijezda Portugala, baš kao i trener Reala Jose Mourinho uvjereni su da će Portugal proći na EURO 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini odnosno da će u dvomeču biti bolji od BiH.

"Što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, imamo velike igrače i imamo dobro iskustvo sa BiH. Uvjeren sam da ćemo proći na EP“
, rekao je CR7, koji je sinoć sa dva gola stigao do brojke od 101. pogotka u dresu Reala.

I Mourinho je uvjeren u dobar nastup Portugala protiv naših Zmajeva.

"Mi svi trebamo vjerovati u prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar povod. Pepe je super, baš kao i Ronaldo. Nadam se da će uspjehu pridonijeti i Fabio Coentrao. Svi su spremni i svi će doći“
, rekao je „Posebni“.
Vidi frankovaca oholi ko i uvijek.... Vidjecemo pedeercici hocel tako biti. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 03 nov 2011, 15:48

Zomby je napisao/la:slika
slika
slika

Portugalci spremni za Zenice :lol: nego treba Mevlida pustiti sa lanaca :mrgreen:
Jao glupana! :roll: Pa kad se igra paintball ima se zastitna maska sto pokriva cijelo lice! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 03 nov 2011, 16:02

Isto ko sto mi ne znamo igrati odlucujuce utakmice,to se moze reci i za ovu generaciju Portugala,sjetite se svjetskog prvenstva,uzeli ih Spanci,a onda u prijateljskoj oni rasuse furiju,upravo zbog ovog imam neku nadu za prolazak,i prosli baraz da nisu imali onoliko srece,prosli bi nas al kad cucnes,da smo tamo poveli oni bi se pogubili 100%,kao sto cemo se mi pogubiti ako primimo prvi gol u Zenici :(

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 03 nov 2011, 16:05

PORTUGALCI STRAHUJU ZBOG TRAVE I SIGURNOSTI

UEFA je imenovala stručno lice, koje će nadgledati sanaciju travnjaka na stadionu Bilino polje u Zenici uoči prve utakmice baraža za odlazak na EP između Bosne i Hercegovine i Portugala.

Portugalci su se žalili UEFA na teren Bilinog polja, ali su iz krovne evropske kuće fudbala odbacili sve žalbe, te odlučili da će se prva utakmica baraža ipak igrati u Zenici. Međutim, UEFA je imenovala eksperta za teren, koji će pomoći domaćinu da sredi travnjak do utakmice.

Ipak, to nije zadovoljilo Portugalce, koji se sada žale i na samu organizaciju utakmice.
"UEFA vjeruje da ima rizika u organizaciji prve utakmice baraža, pa je zato imenovala sigurnosnog oficira koji će pratiti aktivnosti uoči, tokom i nakon utakmice. Također, biće imenovan i oficir za vezu, koji će raditi zajedno sa Nogometnim/Fudbalskim savezom Bosen i Hercegovine kako bi se omogućili najbolji mogući uslovi medijima", navodi se u saopštenju objavljenom na stranici Fudbalskog saveza Portugala.

Portugalci su bili izrazito nezadovoljni stanjem terena, te organizacijom utakmice koja se prije dvije godine igrala na Bilinom polju u okviru baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, te strahuju da bi se isto moglo ponoviti i sada.

ne mogu da vjerujem sta ce sve ovi portugalci naci sve samo danas destabilisu kako su krenuli jos ce reci ukoliko izgube da samo platili sudijama :D :D

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 03 nov 2011, 16:09

bparena je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Cristiano Ronaldo: Mi smo velika ekipa i prolazimo BiH u baražu!

Real je sinoć slavio na Gerlandu, a blistao je Cristiano Ronaldo. Zvijezda Portugala, baš kao i trener Reala Jose Mourinho uvjereni su da će Portugal proći na EURO 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini odnosno da će u dvomeču biti bolji od BiH.

"Što se dogodilo u Danskoj je prošlost. Portugal je velika momčad, imamo velike igrače i imamo dobro iskustvo sa BiH. Uvjeren sam da ćemo proći na EP“
, rekao je CR7, koji je sinoć sa dva gola stigao do brojke od 101. pogotka u dresu Reala.

I Mourinho je uvjeren u dobar nastup Portugala protiv naših Zmajeva.

"Mi svi trebamo vjerovati u prolaz. Nadam se da će igrači koji igraju u Realu imati dobar povod. Pepe je super, baš kao i Ronaldo. Nadam se da će uspjehu pridonijeti i Fabio Coentrao. Svi su spremni i svi će doći“
, rekao je „Posebni“.
Vidi frankovaca oholi ko i uvijek.... Vidjecemo pedeercici hocel tako biti. :evil:[/quote

slazem se kose zadnji smije najslade se smije :D :D

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 03 nov 2011, 16:10

PORTUGALCI STRAHUJU ZBOG TRAVE I SIGURNOSTI
Poruka za portugalce
[youtube][/youtube]

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 nov 2011, 16:14

Cartman je napisao/la:Zasto toliki kompleksi u vezi Ronalda? Igracina koji zasluzuje svaki respekt. Isto kao sto je dobio Iniesta u Zenici. A to da njega ometaju neki zvizduci je vic godine, pa to mu se desava od 2006. i ocito uziva u tome. :lol:
mozda zvizduci ga ne ometaju toliko ,a vidilo se koliko ga "ne ometaju" skandiranja messi messi u zagrebu kad je iznerviran bio drama,citavu utakmicu kad god je prekid nesh gledaocima pokazivo nerviro se pravoo :D ,sto je dovelo do one legandarne izjave da je bogat lijep i da su ljubomorni na njega :D ,treba svacim se sluzit jbg samo da se prodje heheh :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2011, 16:21

barca_87 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zasto toliki kompleksi u vezi Ronalda? Igracina koji zasluzuje svaki respekt. Isto kao sto je dobio Iniesta u Zenici. A to da njega ometaju neki zvizduci je vic godine, pa to mu se desava od 2006. i ocito uziva u tome. :lol:
mozda zvizduci ga ne ometaju toliko ,a vidilo se koliko ga "ne ometaju" skandiranja messi messi u zagrebu kad je iznerviran bio drama,citavu utakmicu kad god je prekid nesh gledaocima pokazivo nerviro se pravoo :D ,sto je dovelo do one legandarne izjave da je bogat lijep i da su ljubomorni na njega :D ,treba svacim se sluzit jbg samo da se prodje heheh :D
On nije gospodin kao Inijesta, Kaziljas ili Berbatov koji su dolazili na BP. On je arogantni napuhani pedeer koji ce biti sigurno DOBRO DOCEKAN u Zenici. :D

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 03 nov 2011, 16:31

treba mu poslat noc prije utakmice kalimera u sobu da ga malo izmori :D

ili fuada backovica dina

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 03 nov 2011, 17:11

Cartman je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:
A Papac i Mujdza? :roll: Koji lik.
Mudri Cartmane, smisao posta je bio, da i kada igramo sa najjacom mogucom odbranom imamo Pandzu unutra koji neuljeva previse sigurnosti. Moj post se odnosio samo na Pandzu, ne na Mujdzu i ostale...

I jos nesto, Ronaldo i Nani, hehe, objica su u stanju da produ i nasu najjacu mogucu odbranu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 nov 2011, 17:12

Hrvati isto kao i mi ostali bez pola odbrane sinoc im se povrijedio i Lovren pa kad pogledam njihove sajtove ne kukaju kao mi ,a ipak i Turska nije neka kanta za nabijanje...Treba napravit u Zenici maksimalnu atmosferu,skandiranje,kad se igraci ne predaju zasto bi mi ,a i ako ispanemo nema veze ionako hebali smo svima mater u Parizu..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 nov 2011, 17:34

zgembo89 je napisao/la:Hrvati isto kao i mi ostali bez pola odbrane sinoc im se povrijedio i Lovren pa kad pogledam njihove sajtove ne kukaju kao mi ,a ipak i Turska nije neka kanta za nabijanje...Treba napravit u Zenici maksimalnu atmosferu,skandiranje,kad se igraci ne predaju zasto bi mi ,a i ako ispanemo nema veze ionako hebali smo svima mater u Parizu..
Ma Turska prolazi Hrvatsku glatko,Turci su najjaci u tim biti ili nebiti utakmica garantujem da Hrvati ispadaju!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 03 nov 2011, 17:57

Bio sam jucer u centrotrasnu, ka'e ulaznice izlaze u prodaju u petak oko podne. Sutra bokte mazo :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.