Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Kad sam vidio igraca koje su donjeli AS roma danas onda sam siguran da je napravio veliki korak napred u svojoj karireri- Fabio borini,Kjaer,Gago,Pjanic samo danas.
A sto se tice italijanske lige ona je trenutno jaca od Francuske i trenutno cetrevta najaca liga u evropi. Mnogo izad La Lige i Barclays. Ali opet nisu daleko iza njemacke lige.
Ali daleko ispred francuske lige za sad i to broji i na to se gleda.
A sto se tice italijanske lige ona je trenutno jaca od Francuske i trenutno cetrevta najaca liga u evropi. Mnogo izad La Lige i Barclays. Ali opet nisu daleko iza njemacke lige.
Ali daleko ispred francuske lige za sad i to broji i na to se gleda.
Sretno majstore, sve najbolje! Ne sumnjam da ces opravdati nasa bosanska ocekivanja (koja su kod nas uvijek ogromna, a vrlo cesto i nerealna)! Samo da te povrede zaobidju i zdravlje sluzi, a AkoBogDa i hoce!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
ne znam jesam li previse subjektivan ali je meni pjanic igracina samo takva. ne mogu da pojmim da je lion samo gledao kako da ga proda.prosto ne mogu da vjerujem da ga nisu smatrali svojim igracem za buducnost.pa sve tekme liona u zadnjih mjesec dana koje sam gledao su imali puno drugaciji tempo kada je mali od kalesije usao u igru(gledao 3-4 tekme, obje sa rubinom i prvenstvo). ne znam, ali on je jaaako dobar igrac i ne vidim da lion ima bolje ofanzivne veznjake. za romu mi se ucinilo kao dobro rjesenje a k da sam procitao ono sto sam znao ali malo smetnuo sa uma da su ovog ljeta kupili bojana od tog tandema ocekujem puuuno. kvalitetean potez ako nista da se odmakao od onih lionskih supaka
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
sad sam malo prelisto Ljonov forum, njihovi navijaci su skroz razocarini, imali su i peticiju da Mire ostane, ta ces, to je zivot
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
U svakom slucaju korak naprijed. Dolazi u ekipu koja se "stvara". Enriqe bio trener Barcelone B i prefirat ce mlade igrace (takvi i stizu u Romu). Siguran sam da ce izborit prvu postavu.
RIP SALE VILENJAK
- schweinsteiger
- Kontakt:
Joj koliko se Pjanic odusevio Romom i koliko hvali,k'o da je za Bayern potpisao 

#miasanmia
- skyisthelimit
Kako neki forumasi ne cijene Pjanica zaista ce kod mene ostati jedna velika enigma. Nekada se covjek nadje i sam nesiguran kod nekih igraca al u sluaju Pjanica zaista nema nikakve dvojbe. Ako ikada dodjemo u situaciju da je utakmica tijesna i na noz siguran sam da je Pjana taj koji ce iznaci neko cudo. Brz u glavi ,brz u nogama perfektan sut i veoma hladan. Ima neki ludi fudbalski gen koji je zaista tesko definisati. Faktor X ! Dosta je poboljsao i defanzivnu igru sto je izgleda prmaklo svakom ozbiljnijem fudbalskom novinaru u BH.
Pravi potez za Pjanica , onaj ga je Lyon ubio u pojam ali nemojmo zaboraviti on se i tamo naigrao i nadavao golova. Roma je super klub i mozda bude kao u slucaju City-a da se prelazak jednoh naseg igraca poklopi sa ambicioznim planovima kluba. Da li je Pjanic uradio pravi potez ? Pa pogledajte imena u timu i imena koja igraju u Italiji. Medijska paznja daleko veca u Italiji. Lakse igrati za internacionalce u Italji. Francuska je malo vise nekako protekcionisticka zemlja u svakom pogledu pa i u fudbalskom.
Iz perspektive BH fudbala super prelazak isto. Sada imamo dva strasna igraca u Seriji A. Lulic i Pjanic , pravi profesionalci i nekonvencionalni igraci. Veoma vazno za sve nase buduce fudbalske eksporte. Imamo dobar glas u Njemackoj , Dzeko i Begovic su na putu da otvore Englesko trziste za nase igrace. I sada Pjana i Lulic u Italiji.
Romini navijaci nema sanse da ne zavole Pjanica. Nekako je sladak i uljudan , svaka cast roditeljima mu .
Uvijek ocekujem da naletim negdje na neki intervju sa ocem mu. Mora da je neka ljudina cim je ovako vaspitao sina i cim je onako nekalkuantski izabrao BH !!!!!!
Pravi potez za Pjanica , onaj ga je Lyon ubio u pojam ali nemojmo zaboraviti on se i tamo naigrao i nadavao golova. Roma je super klub i mozda bude kao u slucaju City-a da se prelazak jednoh naseg igraca poklopi sa ambicioznim planovima kluba. Da li je Pjanic uradio pravi potez ? Pa pogledajte imena u timu i imena koja igraju u Italiji. Medijska paznja daleko veca u Italiji. Lakse igrati za internacionalce u Italji. Francuska je malo vise nekako protekcionisticka zemlja u svakom pogledu pa i u fudbalskom.
Iz perspektive BH fudbala super prelazak isto. Sada imamo dva strasna igraca u Seriji A. Lulic i Pjanic , pravi profesionalci i nekonvencionalni igraci. Veoma vazno za sve nase buduce fudbalske eksporte. Imamo dobar glas u Njemackoj , Dzeko i Begovic su na putu da otvore Englesko trziste za nase igrace. I sada Pjana i Lulic u Italiji.
Romini navijaci nema sanse da ne zavole Pjanica. Nekako je sladak i uljudan , svaka cast roditeljima mu .
Uvijek ocekujem da naletim negdje na neki intervju sa ocem mu. Mora da je neka ljudina cim je ovako vaspitao sina i cim je onako nekalkuantski izabrao BH !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Po kuloarima kruzi prica da je ganjao Ciru da ga prebije jer je drzao Pjanketa na klupikimbo je napisao/la:Kako neki forumasi ne cijene Pjanica zaista ce kod mene ostati jedna velika enigma. Nekada se covjek nadje i sam nesiguran kod nekih igraca al u sluaju Pjanica zaista nema nikakve dvojbe. Ako ikada dodjemo u situaciju da je utakmica tijesna i na noz siguran sam da je Pjana taj koji ce iznaci neko cudo. Brz u glavi ,brz u nogama perfektan sut i veoma hladan. Ima neki ludi fudbalski gen koji je zaista tesko definisati. Faktor X ! Dosta je poboljsao i defanzivnu igru sto je izgleda prmaklo svakom ozbiljnijem fudbalskom novinaru u BH.

Pjanicev otac je ovaj u sivome,slika kada je donio donaciju u klub,adidas dresovi,kopacke za citavu ekipu Kalesije

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Sretno Mire!
- marseille7
- Kontakt:
Evo malo detalja o ugovoru Miralema. Rimljani su na berzi pa moraju sve informacije javno objaviti.Pjanic kostet elf Mio. Euro und erhält einen Vierjahresvertrag, der ihm bis zu 2,3 Mio. Euro netto im letzten Vertragsjahr einbringt.
Pjanic ih kosta 11 Milliona Eura. Potpisao ugovor do 2015.g i zaraduje od 2 do 2,3 Mio Eura netto godisnje, ovisno o uspjehu.
- miralem444
- Kontakt:
Imanjace moj sve najbolje u Romi...jedva cekam okrsaj Rome i Lazia...Pjanic vs Lulic..neprocjenjivo
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Iako mu je konkurencija mnogo jaca nego u Lyonu,Pjanic je uradio dobar potez dolaskom u Romu.Roma kao klub moze se reci da nije jaca od Lyona bila unazad godinu-dve pa i tri,ali ove godine dolaskom DiBenedentta i Unicredita,Roma zeli da postane istinski jak klub,i vec u ovome prelaznom roku je odradjen dobar posao.Resili su se dosta "polovnjaka",ali i nekoliko kvalitetnih igraca za koje su uzeli lepe parice,tako da u novu sezonu ulaze zasigurno jaci.
Takodje velika je stvar sto ce imati dosta jacih i kvalitetnih utakmica nego sto bi imao u Lyonu ne uzimajuci LP.
Konkurencija u vezi je jaka,trebace dosta rada i znoja da se zadrzi u prvom timu,jer nikome nije mesto sigurno,ali verujem da ce Miralem uspeti u tome.
Sretno ti u novom klubu i sto vise golova i asistencija za "Vucicu".
Takodje velika je stvar sto ce imati dosta jacih i kvalitetnih utakmica nego sto bi imao u Lyonu ne uzimajuci LP.
Konkurencija u vezi je jaka,trebace dosta rada i znoja da se zadrzi u prvom timu,jer nikome nije mesto sigurno,ali verujem da ce Miralem uspeti u tome.
Sretno ti u novom klubu i sto vise golova i asistencija za "Vucicu".

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Miralem Pjanić, 21, ofenzivni vezni, Bosna i HercegovinaPonos Torina je napisao/la:Nemislim Igracki vec fizickiBosniacum Lilium je napisao/la:nedaj BozePonos Torina je napisao/la:Pjanic podsjeca na Meneza
Transfer: prešao iz Lyona u Romu
Odšteta: 10 milijuna eura
Nogometne kvalitete: dribling, nepredvidivost, umijeće
Nedostaci: velike oscilacije iz utakmice u utakmicu
Kako će se uklopiti: vrlo neizvjesno. Igračkim profilom poprilično podsjeća na Jeremyja Meneza koji se nakon nekoliko sezona provedenih u dresu Rome nije uspio nametnuti.
Ovo je o Miretu napisao jedan hrvatski novinar na njihovom portalu komentarišuci transfere
Taj novinar hrvat jede ****,da izvinete,imam osjecaj da ce Mire ekspodirat u Romi,oni godinama igraju lijep fudbal,siguran sam da ce se odlicno uklopiti,navijac sam Rome,tako da me je ovaj transver jako obradovao FORCA ROMA !!!
Mislim da će se odlično snaći u Romi a mogao bi imati dobrog učitelja u Tottiju. U svakom slučaju ovaj transfer je pravi potez.
YNWA!
extra potez pjanica,u romi ce se razvit u pravog igraca
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Goalgetter
- Kontakt:
Kojem cemo sada igracu 'ebavat majku svaku utakmicu
. Kod Dzeke je bio Tevez, kod Ibisevica Babbel, kod Pjanica bi ja mislim mogao biti Totti 

ma nace se kandidat... jer da nije majki koga bi ´ebavaliGoalgetter je napisao/la:Kojem cemo sada igracu 'ebavat majku svaku utakmicu. Kod Dzeke je bio Tevez, kod Ibisevica Babbel, kod Pjanica bi ja mislim mogao biti Totti

- Goalgetter
- Kontakt:
Sestresastrane je napisao/la:ma nace se kandidat... jer da nije majki koga bi ´ebavaliGoalgetter je napisao/la:Kojem cemo sada igracu 'ebavat majku svaku utakmicu. Kod Dzeke je bio Tevez, kod Ibisevica Babbel, kod Pjanica bi ja mislim mogao biti Totti
tate?