Mirko Miočić vi ste najslabija karika.Previše se pravite pametni.CollegeGunner je napisao/la:Hoenes: Ist das FRANK RIBERY von ss.ba?
FB: Ja. Wieso?
Hoenes: Ich wolte dir nur sagen das wir Klose und Tymoschuk verkaufen werden. Toni ist uns sowieso egal.Und auserdem werden wir einen LB, CB und Torwart kaufen.
![]()
![]()
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
aaaaaaaaaaaaFRANK RIBERY je napisao/la:Wolfsburg pokazao interesovanje za Montoliva.
http://www.les-transferts.com/serie-a/l ... olivo.html
Dzeko u izjavi u sutrašnjem Sport Bild-u nagovjestio mogućnost prelaska u Bayern.Također i Ally Cissokho se pojavio u kombinaciji za lijevog beka.
Zamislite Handanović,Cissokho,Dzeko i Kroos + vjerovatno zamjena za (Klosea i Tonija) ,Tymoschuka,i jedan štoper.

dzeeeekooooo
ak bi se to ispunilo pa dzekson presao u bayu(fak, ostvaruje se moj san) za ovu vijest od mene imas trenerku i dres fc baye-obecavam.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Nadam se da nije toliko lud...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma prelazak u Bayern je logican razvoj situacije oko Dzeke,tamo ce igrati,poznaje mentalitet i jezik,a u Milan se moze kad hoces,neka ga u Bavariji 3-4 godine i onda na apenine,mada bi za Želju bilo idealno da svake godine promjeni klubVirtu4l je napisao/la:Nadam se da nije toliko lud...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Poprilično sam siguran da mu je dosta Frajburga, Menhengladbaha, Nirnberga i ostalih šabanskih ekipa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nisu ni Siena,Torino,Livorna bog zna kakve ekipe,ja bi volio radi njega da ne leti odmah u Milan,tamo je sad bas gadna neka atmosfera,nek' saceka koju godinu,mada bi Engleska bila fin izazov za Dzeku,a i vakat je da neko nas zaigra gore kako treba...Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da mu je dosta Frajburga, Menhengladbaha, Nirnberga i ostalih šabanskih ekipa.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Evo cijeli intervju sa Dzekom na Sport Bildu. Dzeko nema ništa protiv da pređe u redove nekog bundesligaša (Bayern je jedini koji je u stanju platiti 40 mil eura).Njemu je bitno jedino da igra u Ligi prvaka.Čelnici Bayerna već su razgovarali o Edinu Dzeki , ali njihov stav je skriven u vezi moguće kupovine tj. nikad se javno nisu očitovali i pokazali interes.Tako mi radimo.U miru dovodimo igrače.
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... ption.html
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... ption.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Dzeko bi bio pun pogodak za Bayern, valjda se braca dogovore.
U zadnje vrijeme se intezivno pominju imena poput Arshavina, Aly Cissokha i Handanovica. Kao moguca pojacanja Bayerna.

U zadnje vrijeme se intezivno pominju imena poput Arshavina, Aly Cissokha i Handanovica. Kao moguca pojacanja Bayerna.
Vom Jäger zum Gejagten
Sabana je i Engleska puna.Virtu4l je napisao/la:Upravo tako drug, Engleska.

I to onih sa vrh brda,to jest drvosjeca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ljepota živa, neka ide i u Rusiju, samo ne u Bayern. Da se oni treneri psihopate iživljavaju na njemu, znaš ono, ne zabiješ gol dvije utakmice - voz na klupu, pa ćemo te opet probati u petom kolu. Malo malo pa čistka, Uli poludio, te ovako, te onako, nema para koje te traume mogu platiti...harishp je napisao/la:Sabana je i Engleska puna.Virtu4l je napisao/la:Upravo tako drug, Engleska.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
pa nisu ni wigan,hull,stoke i slicni bolji nista od livorna ili catanije samo nek ode u veliki klub u italiji ili engleskoj ili nekoj trecoj zemlji .bistrikboy je napisao/la:Ma nisu ni Siena,Torino,Livorna bog zna kakve ekipe,ja bi volio radi njega da ne leti odmah u Milan,tamo je sad bas gadna neka atmosfera,nek' saceka koju godinu,mada bi Engleska bila fin izazov za Dzeku,a i vakat je da neko nas zaigra gore kako treba...Virtu4l je napisao/la:Poprilično sam siguran da mu je dosta Frajburga, Menhengladbaha, Nirnberga i ostalih šabanskih ekipa.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
To si apsolutno u pravu.Braco je morao kompletno da istrci ko' cijeli tim.Da bi dokazao da mu je mjesto u prvih 11.Virtu4l je napisao/la:Ma ljepota živa, neka ide i u Rusiju, samo ne u Bayern. Da se oni treneri psihopate iživljavaju na njemu, znaš ono, ne zabiješ gol dvije utakmice - voz na klupu, pa ćemo te opet probati u petom kolu. Malo malo pa čistka, Uli poludio, te ovako, te onako, nema para koje te traume mogu platiti...harishp je napisao/la:Sabana je i Engleska puna.Virtu4l je napisao/la:Upravo tako drug, Engleska.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znaš onu staru samo ime je ostalo? Sad su sa ovim sinoćnjim rezulatom malo zasjenili sve loše što se dešavalo ovih godina, ali proći će to veoma brzo.harishp je napisao/la:To si apsolutno u pravu.Braco je morao kompletno da istrci ko' cijeli tim.Da bi dokazao da mu je mjesto u prvih 11.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mogu da vjerujem da uopste razmatra prelazak u Bayern. Moze imati sve bilo gdje, a on namjerava da ostane u Njemackoj. Samo molim Boga da ga ovi sabani ne upropaste, jer ne bih mogao gledati gubitak jos jednog zlatnog igraca kojeg imamo. Koliko depresivnih vijesti moram cuti u zadnja dva dana? 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa koji je to veliki igrač propao u Bayernu?Trasimaco je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da uopste razmatra prelazak u Bayern. Moze imati sve bilo gdje, a on namjerava da ostane u Njemackoj. Samo molim Boga da ga ovi sabani ne upropaste, jer ne bih mogao gledati gubitak jos jednog zlatnog igraca kojeg imamo. Koliko depresivnih vijesti moram cuti u zadnja dva dana?
Naravno da Bayern sve kvari sto je kvalitetno. Neko izgleda ovdje ne razumje pojam koji znaci FC Bayern Muenchen. Svaki igrac koji se odluci da predje u Bayern mora znati da je to neka nova dimenzija, da ti se tu u glavu usadi da ne smijes gubiti utakmice, da moras znati vladati pritiskom koji na tebe svi vrse, da na svakom treningu moras pokazati da ti je mjesto u prvih 11 itd itd. Ukoliko Edin Dzeko nije spreman na ovo gore navedeno onda mu je najbolje da ostane u Wolfsburgu. Eh kada smo vec kod toga da Bayern kvari sve sto valja pa to bi onda mogli i reci za vase omiljene klubove:
1. Manchester United - Berbatov, Saha
2. Chlesea - Mutu (mozemo reci pritisak koji je vladao u Chelsea-u ga je natjerao na ona potez), pa donekle i Robben
3. Arsenal - Jose Antonio Reyes
4. Liverpool - Babel
5. AC Milan - Gilardino
6. Inter - Adriano (u nekim trenutcima je uspio vladati pritiskom u nekim nije), Mancini
7. Juventus - Diego (koji je sjena igraca kojeg svi poznajemo iz Bremena)
8. Real Madrid - Robben, Snijder (mislim da bi ovdje do sutra mogli to nabrajati), van der Vaart
9. FC Barcelona - Tschyhrynskyj
Evo naveo sam Vam veliku cetvorku iz Engleske, veliku trojku iz Italije, i dva najbolja kluba Spanije gdje isto mozemo reci da su oni upropastili nekog igraca, mada to nije istina, jer su ti igraci dosli u neku novu dimanziju i nisu znali vladati pritiskom i ostalim stvarima koje su normalne u tom klubu. Da se razumjemo i ja licno ne bih volio da predje u Bayern iz vise razloga (navijaci Bayerna znaju na sta mislim i nadam se da ce mi oprostiti), ali ne reci da Bayern kvari neke igrace, a ne pogledati kakav je slucaj kod vasih klubova je za mene bar licno smijesno.
1. Manchester United - Berbatov, Saha
2. Chlesea - Mutu (mozemo reci pritisak koji je vladao u Chelsea-u ga je natjerao na ona potez), pa donekle i Robben
3. Arsenal - Jose Antonio Reyes
4. Liverpool - Babel
5. AC Milan - Gilardino
6. Inter - Adriano (u nekim trenutcima je uspio vladati pritiskom u nekim nije), Mancini
7. Juventus - Diego (koji je sjena igraca kojeg svi poznajemo iz Bremena)
8. Real Madrid - Robben, Snijder (mislim da bi ovdje do sutra mogli to nabrajati), van der Vaart
9. FC Barcelona - Tschyhrynskyj
Evo naveo sam Vam veliku cetvorku iz Engleske, veliku trojku iz Italije, i dva najbolja kluba Spanije gdje isto mozemo reci da su oni upropastili nekog igraca, mada to nije istina, jer su ti igraci dosli u neku novu dimanziju i nisu znali vladati pritiskom i ostalim stvarima koje su normalne u tom klubu. Da se razumjemo i ja licno ne bih volio da predje u Bayern iz vise razloga (navijaci Bayerna znaju na sta mislim i nadam se da ce mi oprostiti), ali ne reci da Bayern kvari neke igrace, a ne pogledati kakav je slucaj kod vasih klubova je za mene bar licno smijesno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Real je klub koji sve živo uništi. Ako želiš propasti dođi u Real.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Arsenal upropastio Reyesa
on je tu razvaljivao a real ga je malo unazadio u karijeri srecom sada opet razvaljuje 

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko bavarac.
Kakav bi to bio potez uprave. Cijelu godinu prizivam ovakvo nesto, razmisljam sta bi bilo kad bi bilo, kad ono vijest da bi i ostao u Njemackoj. Bayern ne smije propustiti ovakvu priliku. Ovakav jedan igrac bi bio od ogromne koristi. Zajedno sa Gomezom bi mogao ispisati novu historiju.

Kakav bi to bio potez uprave. Cijelu godinu prizivam ovakvo nesto, razmisljam sta bi bilo kad bi bilo, kad ono vijest da bi i ostao u Njemackoj. Bayern ne smije propustiti ovakvu priliku. Ovakav jedan igrac bi bio od ogromne koristi. Zajedno sa Gomezom bi mogao ispisati novu historiju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.