a jel to moj komsija mora valjat :***KB-TM87 je napisao/la:Dabogda Sarajevo pobjedilo 3-0

a jel to moj komsija mora valjat :***KB-TM87 je napisao/la:Dabogda Sarajevo pobjedilo 3-0
Bljak, gadis mi se i smijesan si hoces da poginem sutra??? eee... zali boze grada nam i komsija, ja to tebi nikad ne bi rekaomuXmania je napisao/la:Sretno i zgazite pitare sutra...
Kamo sreće da smo svi takviCasper_kb je napisao/la:a jel to moj komsija mora valjat :***KB-TM87 je napisao/la:Dabogda Sarajevo pobjedilo 3-0
bože sačuvaj, ne kontaš očito, mislio sam da vas zgaze na zelenom terenu...Casper_kb je napisao/la:Bljak, gadis mi se i smijesan si hoces da poginem sutra??? eee... zali boze grada nam i komsija, ja to tebi nikad ne bi rekaomuXmania je napisao/la:Sretno i zgazite pitare sutra...
haha ma svatio sam ba sta ti je.. a bil to volio vise da su oni prvi ili mi??? samo mi to reci?muXmania je napisao/la:bože sačuvaj, ne kontaš očito, mislio sam da vas zgaze na zelenom terenu...Casper_kb je napisao/la:Bljak, gadis mi se i smijesan si hoces da poginem sutra??? eee... zali boze grada nam i komsija, ja to tebi nikad ne bi rekaomuXmania je napisao/la:Sretno i zgazite pitare sutra...
Meni je važan samo Željin plasman, ostalo je manje bitno, volio bih da oni sutra pobjede zbog trenutnog stanja na tabeli, ali ako već pitaš i hoćeš da znaš, volim da vi budete bolje plasirani od njih, ali ne na 1. mjestu to vama ne stojiCasper_kb je napisao/la: haha ma svatio sam ba sta ti je.. a bil to volio vise da su oni prvi ili mi??? samo mi to reci?
ok, posteno s tvoje stranemuXmania je napisao/la:Meni je važan samo Željin plasman, ostalo je manje bitno, volio bih da oni sutra pobjede zbog trenutnog stanja na tabeli, ali ako već pitaš i hoćeš da znaš, volim da vi budete bolje plasirani od njih, ali ne na 1. mjestu to vama ne stojiCasper_kb je napisao/la: haha ma svatio sam ba sta ti je.. a bil to volio vise da su oni prvi ili mi??? samo mi to reci?
vec sam napisao na forumu f.k. sarajevo da im kao timu i navijackoj grupi zelim sve najbolje sutra u sirokom i to sada ponavljam i ovdje...Megamon je napisao/la:Sram te biloAd0 je napisao/la:SRETNO VAM!!! DA IH RAZGULITE!!!
ma **** ti u publiku kada za Vedrana Puljica skandiraju "JAVI SE JAVI SE"taracess je napisao/la:1:0...
nije losa utakmica...
samo ova vasa publika ne zna navijati za svoj klub... atmosfera se dize samo kad treba psovati... radite na tome, izdignite se iznad tog primitivizna, imate moderan klub, pokusajte se slifovat, nije '90..
ponovo ste danas pokazali svoje "gospodstvo". prvo sa postupkom i zadrzavanjem hz a potom i navijanjem. ponavljam: mali ste bili, mali cete i ostati.starigrad je napisao/la:jel' mislis da si nesto pametno i smijesno rekao? samo pokazujes svoju malogradjanstinu i zavist... mali bili, mali i ostaliKevin je napisao/la:a selo nabija komplekse kako u nogometu tako i u kosarci(jos vise)..
kako prođe Bosna sa Kaknjom![]()
![]()
![]()
Elmar je napisao/la:Sto se tice navijanja, zaista ste smijesni...
Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 31 gost.