Mogu, ali to su izuzeci i lobiji.tyler durden je napisao/la:Pa zar mu ne mogu nekako drugacije sredit vizu ?
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Sta ti nije jasno @adal momak pa da ti objasnim ??
Da je Besic pozvan bar pola godine ranije ( a trebao je naravno i to puno ranije ) on bi vec davno potpisao za Everton i nebi bilo ovih problema koje ima sada oko potpisa ugovora
Momak potpisuje za drugi ili treci najjaci klub od svih reprezentativaca a fali mu nastupa za reprezentaciju
Odnosno mozda bi potpisao i za neki drugi Engleski klub vec i ranije kao sto je to rekao @ Goalgetter ali opet nije imao dovoljan broj nastupa za reprezentaciju

Da je Besic pozvan bar pola godine ranije ( a trebao je naravno i to puno ranije ) on bi vec davno potpisao za Everton i nebi bilo ovih problema koje ima sada oko potpisa ugovora

- master1015
- Kontakt:
ovaj momak sa kolasincem je nova era bosanskog fudbala momci kidaju dosta su mi vise balerine
Ljubi ih majka samo neka rusemaster1015 je napisao/la:ovaj momak sa kolasincem je nova era bosanskog fudbala momci kidaju dosta su mi vise balerine

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
master1015 je napisao/la:ovaj momak sa kolasincem je nova era bosanskog fudbala momci kidaju dosta su mi vise balerine

Trebao bi nam jos poneki takav igrac. Po mogucnosti stoper

Nije moglo bolje za Muhameda, sretno u novom klubu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Iz jednog Ferencvarosa u Everton je velika stvar. Nadam se da ce izborit bar kakvu minutazu. Ipak je ogromna razlika izmedu ova dva kluba.
Sve najbolje.
Sve najbolje.

- tyler durden
- Kontakt:
arslaAjax je napisao/la:master1015 je napisao/la:ovaj momak sa kolasincem je nova era bosanskog fudbala momci kidaju dosta su mi vise balerine![]()
![]()
Trebao bi nam jos poneki takav igrac. Po mogucnosti stoper![]()

Gdje onaj sa logom turske lige da nam ga jednom postavi. Čisto prema ljubavi prema toj državi i ligi.

bravo Mume,bojao sam se da se transfer ne izjalovi da ostane u Ferencvarošu,mislim da bi ga to psihički dotuklo ovako sada će biti željan dokazivanja a bogami i za repku nije mala stvar imati igrača iz Evertona jači treninzi,jače utakmice pa ako hoćete i sudije drugačije gledaju na te igrače iz boljih klubova što -šta im se progleda kroz prste...
Nebi bilo lose. Nisam ga gledao dovoljno pa nebi da sudim.tyler durden je napisao/la:
arsla
Lakše se diše. Jao šta će ovaj momak da radi u EPL 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čestitke momčino!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Kako mi je drago za njega, k'o da sam ja pres'o u Everton
Sretno

Sretno

a... pehari su tu
Znaci preso ....aj nek se i ta sapunica zavrsi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal All The Way !
Pravac teretana Muki...imas muda ali fale ti misici 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
Kad te Mume nadje......................BjeziPauk je napisao/la:Pravac teretana Muki...imas muda ali fale ti misici

a... pehari su tu
pobjedesve je napisao/la:Kad te Mume nadje......................BjeziPauk je napisao/la:Pravac teretana Muki...imas muda ali fale ti misici![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mo Besic, mo problems 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 17 gostiju.