Olimpik Sarajevo

veteran 1987
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la veteran 1987 » 27 sep 2011, 20:29

jel sutra po tradiciji :D
"JOŠ OD 1926"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 sep 2011, 20:46

Lijep gest od strane Olimpica na Tušnju, malo koja ekipa bi slično postupila i na onakav primjeren način odala posljednju počast preminulom Saletu Vilenjaku (RIP, uvijek ćemo te se sjećati s ljubavlju :( ). Također, pošto je @pabizo ovdje najaktivniji od navijača najmlađeg sarajevskog premijerligaša, želio bih pitati (kako nisam u toku) kada se može očekivati izgradnja stadiona Otoka (završetak radova). Sviđaju mi se boje stolica, vrlo raznolike i sigurno da će važiti za neobičnu atrakciju. Isto tako bih volio znati kada će se konačno navijačka skupina (Vukovi, jel da?) aktivirati i ažurnije pratiti Olimpic. :P

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 sep 2011, 23:26

Claus je napisao/la:Lijep gest od strane Olimpica na Tušnju, malo koja ekipa bi slično postupila i na onakav primjeren način odala posljednju počast preminulom Saletu Vilenjaku (RIP, uvijek ćemo te se sjećati s ljubavlju :( ). Također, pošto je @pabizo ovdje najaktivniji od navijača najmlađeg sarajevskog premijerligaša, želio bih pitati (kako nisam u toku) kada se može očekivati izgradnja stadiona Otoka (završetak radova). Sviđaju mi se boje stolica, vrlo raznolike i sigurno da će važiti za neobičnu atrakciju. Isto tako bih volio znati kada će se konačno navijačka skupina (Vukovi, jel da?) aktivirati i ažurnije pratiti Olimpic. :P
Jarane trenutno sam u Splitu tako da nemam info,,,,,,,,

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2011, 20:16

Još jedno smiješno izdanje Olimpica,Graciću sada možeš i ostale rastjerati!Sa juniorima ne bi puno više izgubili!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 sep 2011, 20:21

Dok budete ovako dovodili igrače na vrat na nos ono samo da imaju ime i prezime neko "dokazano" nikad od vas ekipe

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:24

nime_tm87 je napisao/la:Dok budete ovako dovodili igrače na vrat na nos ono samo da imaju ime i prezime neko "dokazano" nikad od vas ekipe
ma brate to je klub koji nema dushu i koji je vjestacki....kakve oni imaju igrace i uslove trebali bi se ravnopravno boriti za titulu...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 28 sep 2011, 20:26

Jest ovaj olimpik jadan a čudi me igraju im lede i vladavić :lol: :lol: :lol: :lol:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 sep 2011, 20:28

mma_hz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Dok budete ovako dovodili igrače na vrat na nos ono samo da imaju ime i prezime neko "dokazano" nikad od vas ekipe
ma brate to je klub koji nema dushu i koji je vjestacki....kakve oni imaju igrace i uslove trebali bi se ravnopravno boriti za titulu...
mozda jednog dana i to bude,, vas sarajlije taj klub malo bocka?? ali meni kao neutralcu je veoma simpatican i korektan klub da bogdo takvi vise bilo,, jer to je pravi sportski klub i ako je kako ti kazes vjestacki , danas u svijetu takvih je mnogo!!! nekad se poceti mora!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 28 sep 2011, 20:29

jarane :) nezz što mrzite olimpic jbg jesu nam mušteriju al su makar normalni za razliku od nekih
neka imace olimpic simpatizera ;) ne brini...a igrace treba sastavit kakav normalan trener :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 sep 2011, 20:29

ne bocka... haj da nesto ostavaruje pa haj.. ima cinjenica ,ali ovako uopce me ne zanima uglavnom dobro si reko nekad se poceti mora
EDIT: uopste ne mrzim olimpik klub iz moga grada cak sta vise
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 28 sep 2011, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:31

vrebac86 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
mozda jednog dana i to bude,, vas sarajlije taj klub malo bocka?? ali meni kao neutralcu je veoma simpatican i korektan klub da bogdo takvi vise bilo,, jer to je pravi sportski klub i ako je kako ti kazes vjestacki , danas u svijetu takvih je mnogo!!! nekad se poceti mora!!
ma i meni je vise i nego simpatican i gotivan klub...jedan od rijetkih klubova u kojem sve funkcionise..jos kada se pocne igrati na otoci...ja se iskreno nadam da ce steci veci broj simpatizera..
FK SARAJEVO.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 sep 2011, 20:33

upravo tako to ce biti klub kod kojeg ides i koji ti dolazi da se nadigrava ,a ne tuce ??? bar se meni tako cini i zato mi je dosta simpatican i zelim mu da uspije u buducnosti, da nesto osvoji da malo ta slast proradi!!!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 28 sep 2011, 20:41

Žao mi je što izgubiste,ali kako vidim niste igrali u onom sastavu kao protiv nas.Vladavić je trebo odmarati i sad,bilo bi sigurno drugačije jer ste stvarno dooooobriii.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2011, 20:44

Najsmješniji je ovaj što dušu spominje,kao da su klubovi živa bića.A mene lično i Željo i Sarajevo ne interesuju taman da Ligu šampiona igraju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 sep 2011, 20:46

Mancini je napisao/la:Najsmješniji je ovaj što dušu spominje,kao da su klubovi živa bića.A mene lično i Željo i Sarajevo ne interesuju taman da Ligu šampiona igraju.
pa za mene JEST zeljo zivo bice... ako neko vjeruje u boga ili hrista ili muhameda ja vjerujem u u religiju zvanu zeljo!!! ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 20:48

Mancini je napisao/la:Najsmješniji je ovaj što dušu spominje,kao da su klubovi živa bića.A mene lično i Željo i Sarajevo ne interesuju taman da Ligu šampiona igraju.
nekome su klubovi ziva bica,al ti to na tvoju ,vjeruj mi zalost ,nikada neces osjetiti.. :( :(
FK SARAJEVO.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 sep 2011, 20:52

mma_hz je napisao/la:
nekome su klubovi ziva bica,al ti to na tvoju ,vjeruj mi zalost ,nikada neces osjetiti.. :( :(
tako se neki tamo davno govorili kad se Sarajevo osnovalo pa vidi sad sta tebi znaci za 10-20 god ako ovaj klub opstane nekome ce biti, a mozda cak i njemu ako je sad mlad!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2011, 20:56

@tm84 Kao što bi narod rekao "tobe jarabum"!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 sep 2011, 21:06

@mma_hz Ludovao sam ja 10 godina po cijeloj BiH pa sad ni posla ni fakulteta ni ničega nemam!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 21:12

Mancini je napisao/la:@mma_hz Ludovao sam ja 10 godina po cijeloj BiH pa sad ni posla ni fakulteta ni ničega nemam!
posao vec imam hehhe a na faxu se radi jos ... :D :D
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.