Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elmar
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Elmar » 30 mar 2010, 12:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Je*at ga, ionako je Muslimovic jaci.. 8-) :mrgreen:
Dijete malo da ti nesto kazem.

Hajd dobro ako je Muslimovic jaci po tvom neka ostane, ali lagano se okrecemo Ibija, trebati ce nama on.

Nisi svjestan koje gluposti tipkas decko! :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2010, 13:24

Ja licno mislim da mediji u Njemackoj pomalo pretjeruju sa kritikama na Vedin racun,grijese u startu sto ga mjere sa onih 18 golova u polusezoni,sto se nece ponoviti zadugo,trebaju momka realno ocijeniti,u Aachenu je malo igrao ali nije nesto ni zabijao,isto je bilo i u prvoj sezoni u TSG,onda je bljesnuo sa onih 18 golova i zaradio najtezu mogucu povredu danasnjice kada su fudbaleri u pitanju - pucanje kriznih ligamenata,vratio se i do sada zabio 9 golova za njegove uslove je to maksimum,glede ranijih sezona.Upravo zbog toga mi Kicker i Sportbild nisu do kraja jasni sa ostrim kritikama Vede,a i Rangnick izgleda trazi zrtveno lane za svoj los rad u proljetnim polusezonama otkako je u Bundesligi (a i ranije su njegove ekipe padale na proljece),sto je bas Vedu uzeo kao zrtvu ne znam,mogao je komotno optuziti i Luiz Gustava koji nije u stanju duela dobiti ili Beck-a koji je strasno los u ovoj polusezoni,ali oni valjda laju,a Vedo suti,pa onda po njemu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2010, 13:29

BoSna_pLayA je napisao/la:Sada ima na svom kontu devet bundesligaških golova, što nije malo, posebno ako u obzir uzmemo da takav saldo nemaju fudbaleri poput Olića, Klosea, Almeide, Petrića, Ze Reoberta, Ozila, Marice, Pogrebnjaka. Pa i kada uzmemo u obzir da su superskupi Robben i Gomez dali samo jedan gol više od našeg Vedada, jasno je da negativnoj i destruktivnoj kritici nema mjesta. [/size]

OVO CU SAMO IZDVOJITI
Vecina navedenih su odigrali mnogo manje utamica,ali opet mislim da se pretjeruje sa kritikama...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 mar 2010, 14:33

Ja bih volio da ga stavi na tribine narednih 5 utakmica pa da vidimo da li je on iskljucivi krivac za sve i da li ce Princ i ostali vrli napadaci dati 4-5 golova.A kakve lopte (ne)dijeli Eduardo i ostali klasni vezisti ,ne bih rekao. I onda kad ga vrate neka Vedo lagano poludi zabije par golova i narednu sezonu lagano hvataj se noge. Danas si Gerd Miler sutra najveci krivac za sve lose. I kad nekad opet budes idol nacije, onu serpu sto dobijes nabi na nogu jer svaki supak koji te kudi sad,glasao bi za tebe jer si aktuelan.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 30 mar 2010, 14:55

Vedo nije u krizi vec citav Hoffenheim. Neka trener trazi greske u sredini terena a ne u Vedi..
U sredini se igraci neslazu, i nedisu zajedno... zato i ima te probleme..
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 15:01

Nek se vrate Obasi,Ba,Becks da se oporavi skroz,cak i salihovic koji ne puca slobodne previse bas zbog jos bolova i problema koje je imao.Pa ce se vidjeti razlika i to drasticna.Onda bi i Vedo od 5 sansi pogodio dvije i rjesen problem.A ne jedna ,dvije u cjeloj tekmi
Ali kad neko povrsno prati onda ebiga. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 30 mar 2010, 15:08

Skroz licimjerne izjave Ragnika, ne mogu da vjerujem da mu je Ibisevic za sve kriv. Najvise je kriv on sam sa svojim nebuloznim potezima. Jest se Vedo utopio u sivilo ekipe, ali daleko da je on glavni krivac. SAmo mi nije jasno sto forsira onoliko antitalente Vukcevica i Tagoe-a, mislim da su ova najlosiji dio ofanzivnog dijela ekipe.
Zadnja izmjena: Kemo, dana/u 30 mar 2010, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 mar 2010, 15:11

harishp je napisao/la:Nek se vrate Obasi,Ba,Becks da se oporavi skroz,cak i salihovic koji ne puca slobodne previse bas zbog jos bolova i problema koje je imao.Pa ce se vidjeti razlika i to drasticna.Onda bi i Vedo od 5 sansi pogodio dvije i rjesen problem.A ne jedna ,dvije u cjeloj tekmi
Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee-a :lol: :lol: :lol:

Nista od Hoffe-a ove sezone nego neka se oni spremaju lagano za sledecu,a ovi nasi neka bjeze iz tog kluba neka se udome u nekoj drugoj zemlji,ja mislim da bi Ibisevic mogao u Francusku nesto sam nacuo :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 15:17

Ponos Torina je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nek se vrate Obasi,Ba,Becks da se oporavi skroz,cak i salihovic koji ne puca slobodne previse bas zbog jos bolova i problema koje je imao.Pa ce se vidjeti razlika i to drasticna.Onda bi i Vedo od 5 sansi pogodio dvije i rjesen problem.A ne jedna ,dvije u cjeloj tekmi

Nista od Hoffe-a ove sezone nego neka se oni spremaju lagano za sledecu,a ovi nasi neka bjeze iz tog kluba neka se udome u nekoj drugoj zemlji,ja mislim da bi Ibisevic mogao u Francusku nesto sam nacuo :mrgreen:
Da bjeze iz kluba a problemi ostanu isti. :roll: U svakom novom klubu se mora duplo vise zapeti da bi se dobila pocetna pozicija.Niko ne djeli to otfrlje.
Grafite je bio najbolji strelac i igrac u BL proslesezone.Pa ga opet poslase na ''prinudni''odmor kad je zapelo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 mar 2010, 15:25

harishp je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

Da bjeze iz kluba a problemi ostanu isti. :roll: U svakom novom klubu se mora duplo vise zapeti da bi se dobila pocetna pozicija.Niko ne djeli to otfrlje.
Grafite je bio najbolji strelac i igrac u BL proslesezone.Pa ga opet poslase na ''prinudni''odmor kad je zapelo.
Poslali ga da da nabije kondiciju i da poboljsa koncentraciju beruci pamuk po Brazilu,ove mogu poslati kod nas da beru sumske jagode :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 16:05

Ovog naseg bi trebali u krcenje sume,pa jeli trnokop ili nije. :lol: :mrgreen: ;) ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 mar 2010, 16:35

Ja mislim da Ragnik trazi dobru reakciju od Ibisa vidis dao je 4 gola na treningu,malo mu ragnik vadi zivce da se ovaj vise potrudi :lol: :lol: :mrgreen: neka mora ga malo provocirati,kad Ibi da 3 komada u sledecem kolu vidjecete :mrgreen:

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 30 mar 2010, 17:14

ma vedo je sebi uvrtio da je zvijezda i misli da ce lopta sama u gol...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2010, 00:12

felipe-s je napisao/la:ma vedo je sebi uvrtio da je zvijezda i misli da ce lopta sama u gol...
Moze se svasta rec o igri Ibisevica, ali bas mi se on ne cini kao da glumi zvijezdu. Najveci problem je po meni sto ljudi previse ocekuju od njega. On nije medju najboljim napadacima Bundeslige, nit ce ikad bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 00:20

Cartman je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:ma vedo je sebi uvrtio da je zvijezda i misli da ce lopta sama u gol...
Moze se svasta rec o igri Ibisevica, ali bas mi se on ne cini kao da glumi zvijezdu. Najveci problem je po meni sto ljudi previse ocekuju od njega. On nije medju najboljim napadacima Bundeslige, nit ce ikad bit.
Bolji je i od G-Olica :lol: :mrgreen: I to je za Bayernovce dovoljno. :geek:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2010, 00:25

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Bolji je i od G-Olica :lol: :mrgreen: I to je za Bayernovce dovoljno. :geek:
Po obicaju gluposti pricas koje nemaju veze s temom. Ako imas sta rec o Olicu eno ti tema o Hrvatskoj reprezentaciji i o Bayernu. Ako zelis provocirat, eno ti tema Uniteda.

A evo sad ide "smjesan odgovor". Ili mozda podrska Deep Purplea koji iz nekog cudesnog razloga samo ulazi u diskusije gdje je haris umjesan. Bas cudno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 00:57

Dipe purpleeee.Il je ac udara grom dc :mrgreen:
Neka nemoj se sekirati odigrat cete vi protiv Bayerna.....nerijeseno :lol: :mrgreen:
I onda mozes nastaviti da ovdje absolviras, :mrgreen:
Inace si ti veliki realista da je to cudo jedno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 31 mar 2010, 05:39

Ma Ibi je zakon a vi svi sto kukate na njega ste samo ljubomorni, sta ces razumijem vas :D

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 31 mar 2010, 11:53

Vratit ce se on jaci nego ikada... zivi bili pa vidjeli... :D
BLUE NATION.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 01 apr 2010, 02:32

Jaydoo82 je napisao/la:Vratit ce se on jaci nego ikada... zivi bili pa vidjeli... :D
Ma jak je on i sada , pa po svim statistikama je nas najbolji igrac iza dzeke sto se tice golova i asista , eto nek provjere al ljubomornima ce on uvjek smetati ha dao 17, ili 25 ili 5 golova sxamo sto ce nekad biti tisi a nekadglasniji.Sad su trenutno negdje na sredini jer sa 9 golova neznaju kako ce dalje gsa kritikovati a opet ceovjek dao 9 golova.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, sirBobbyMoore, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 26 gostiju.