Dijete malo da ti nesto kazem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Je*at ga, ionako je Muslimovic jaci..![]()
Hajd dobro ako je Muslimovic jaci po tvom neka ostane, ali lagano se okrecemo Ibija, trebati ce nama on.
Nisi svjestan koje gluposti tipkas decko!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dijete malo da ti nesto kazem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Je*at ga, ionako je Muslimovic jaci..![]()
Vecina navedenih su odigrali mnogo manje utamica,ali opet mislim da se pretjeruje sa kritikama...BoSna_pLayA je napisao/la:Sada ima na svom kontu devet bundesligaških golova, što nije malo, posebno ako u obzir uzmemo da takav saldo nemaju fudbaleri poput Olića, Klosea, Almeide, Petrića, Ze Reoberta, Ozila, Marice, Pogrebnjaka. Pa i kada uzmemo u obzir da su superskupi Robben i Gomez dali samo jedan gol više od našeg Vedada, jasno je da negativnoj i destruktivnoj kritici nema mjesta. [/size]
OVO CU SAMO IZDVOJITI
Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee-aharishp je napisao/la:Nek se vrate Obasi,Ba,Becks da se oporavi skroz,cak i salihovic koji ne puca slobodne previse bas zbog jos bolova i problema koje je imao.Pa ce se vidjeti razlika i to drasticna.Onda bi i Vedo od 5 sansi pogodio dvije i rjesen problem.A ne jedna ,dvije u cjeloj tekmi
Ali kad neko povrsno prati onda ebiga.
Da bjeze iz kluba a problemi ostanu isti.Ponos Torina je napisao/la:Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee-aharishp je napisao/la:Nek se vrate Obasi,Ba,Becks da se oporavi skroz,cak i salihovic koji ne puca slobodne previse bas zbog jos bolova i problema koje je imao.Pa ce se vidjeti razlika i to drasticna.Onda bi i Vedo od 5 sansi pogodio dvije i rjesen problem.A ne jedna ,dvije u cjeloj tekmi
Ali kad neko povrsno prati onda ebiga.![]()
![]()
![]()
Nista od Hoffe-a ove sezone nego neka se oni spremaju lagano za sledecu,a ovi nasi neka bjeze iz tog kluba neka se udome u nekoj drugoj zemlji,ja mislim da bi Ibisevic mogao u Francusku nesto sam nacuo
Poslali ga da da nabije kondiciju i da poboljsa koncentraciju beruci pamuk po Brazilu,ove mogu poslati kod nas da beru sumske jagodeharishp je napisao/la:Da bjeze iz kluba a problemi ostanu isti.Ponos Torina je napisao/la:Vratite nam Elvisa,Haseta,Bruce Lee-aharishp je napisao/la:Nek se vrate Obasi,Ba,Becks da se oporavi skroz,cak i salihovic koji ne puca slobodne previse bas zbog jos bolova i problema koje je imao.Pa ce se vidjeti razlika i to drasticna.Onda bi i Vedo od 5 sansi pogodio dvije i rjesen problem.A ne jedna ,dvije u cjeloj tekmi
Ali kad neko povrsno prati onda ebiga.![]()
![]()
![]()
Nista od Hoffe-a ove sezone nego neka se oni spremaju lagano za sledecu,a ovi nasi neka bjeze iz tog kluba neka se udome u nekoj drugoj zemlji,ja mislim da bi Ibisevic mogao u Francusku nesto sam nacuoU svakom novom klubu se mora duplo vise zapeti da bi se dobila pocetna pozicija.Niko ne djeli to otfrlje.
Grafite je bio najbolji strelac i igrac u BL proslesezone.Pa ga opet poslase na ''prinudni''odmor kad je zapelo.
Moze se svasta rec o igri Ibisevica, ali bas mi se on ne cini kao da glumi zvijezdu. Najveci problem je po meni sto ljudi previse ocekuju od njega. On nije medju najboljim napadacima Bundeslige, nit ce ikad bit.felipe-s je napisao/la:ma vedo je sebi uvrtio da je zvijezda i misli da ce lopta sama u gol...
Bolji je i od G-OlicaCartman je napisao/la:Moze se svasta rec o igri Ibisevica, ali bas mi se on ne cini kao da glumi zvijezdu. Najveci problem je po meni sto ljudi previse ocekuju od njega. On nije medju najboljim napadacima Bundeslige, nit ce ikad bit.felipe-s je napisao/la:ma vedo je sebi uvrtio da je zvijezda i misli da ce lopta sama u gol...
Po obicaju gluposti pricas koje nemaju veze s temom. Ako imas sta rec o Olicu eno ti tema o Hrvatskoj reprezentaciji i o Bayernu. Ako zelis provocirat, eno ti tema Uniteda.harishp je napisao/la:Bolji je i od G-OlicaCartman je napisao/la:Moze se svasta rec o igri Ibisevica, ali bas mi se on ne cini kao da glumi zvijezdu. Najveci problem je po meni sto ljudi previse ocekuju od njega. On nije medju najboljim napadacima Bundeslige, nit ce ikad bit.felipe-s je napisao/la:ma vedo je sebi uvrtio da je zvijezda i misli da ce lopta sama u gol...![]()
I to je za Bayernovce dovoljno.
Ma jak je on i sada , pa po svim statistikama je nas najbolji igrac iza dzeke sto se tice golova i asista , eto nek provjere al ljubomornima ce on uvjek smetati ha dao 17, ili 25 ili 5 golova sxamo sto ce nekad biti tisi a nekadglasniji.Sad su trenutno negdje na sredini jer sa 9 golova neznaju kako ce dalje gsa kritikovati a opet ceovjek dao 9 golova.Jaydoo82 je napisao/la:Vratit ce se on jaci nego ikada... zivi bili pa vidjeli...
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, sirBobbyMoore, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 26 gostiju.