FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

badblueboylivno
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la badblueboylivno » 06 avg 2015, 13:17

Nevjerojatno karakterna momčad U20 na Novom Zelandu :tokralju:, sad Partizan (nakon promašenog penala!) okreće veliki deficit u Ligi prvaka :tokralju:. Čini se da pušu neki novi vjetrovi u srpskom nogometu. :D

Ne vjerujem da ovo govorim, ali nadam se Partizanu u ždrijebu i izbacivanju Mamićeve prćije, možda to okrene razmišljanje stoke koja još podržava lopove i kriminalce u mom klubu, a ako ne, barem će Glavu peći što su mu Srbi izbili 15 milja eura iz džepa. :cerek:
Hayley <3

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 avg 2015, 13:28

koliko mrzite čovjeka?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 avg 2015, 13:35

DANTES je napisao/la:@alane ne mogu svi navijati za zvezdu...

Koji to svi? Na rtrs-u nema ni jednog cigana među komentatorima (i bolje), Ćo(r)sović je grobar, ovo govedo od sinoć je grobar, Novaković i Prnjatović nit smrde nit mirišu. Na rts-u Kovinjalo grobar, Strajnić grobar, Šarenac grobar, Denda grobar... ima onaj mislim da se preziva Krivokapić e on je cigan čini mi se i ima ovaj Stepić što radi prenose vaterpola.
To što ono govedo od sinoć navija za Partizan, to nema nikakve veze, navija i Šarenac pa uglavnom uživam u njegovim prenosima. Ovom debilu koji muuuuuče i kad treba i kad ne treba, koji ispred određenih riječi, naziva, imena ubacuje neodređeni član a ko u engleskom jeziku :lol: (aŽivković, aSteaua, aMatić, aTošić, aJorović...) po tri puta u toku prenosa spomenem od-do bez obzira komentariše li Partizana, Igokeu, Srbiju, LŠ... yebo ga onaj ko ga dovede na televiziju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 avg 2015, 13:41

eto vidiš da ne znaš... strajnić iako je donio sreće partizanu je cigan... baš kao i šarenac... što govori koliki su profi oba...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 avg 2015, 13:42

DANTES je napisao/la:koliko mrzite čovjeka?!
Ne mrzim nikoga, vjera mi brani. Mrzim sustav koji se stvorio u Hrvatskoj i koji dopušta kriminalcima da rade što god požele. Mrzim sustav koji je stvorio ovu spodobu i pretvorio klub u ponajveću lakrdiju na svijetu.

Ako će bitan faktor u rušenju tog sustava biti jedan od tri meni najmrža kluba, a pritom je srpski, neka bude. :tokralju:
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 avg 2015, 13:51

badblueboylivno je napisao/la:Ne vjerujem da ovo govorim, ali nadam se Partizanu u ždrijebu i izbacivanju Mamićeve prćije, možda to okrene razmišljanje stoke koja još podržava lopove i kriminalce u mom klubu, a ako ne, barem će Glavu peći što su mu Srbi izbili 15 milja eura iz džepa. :cerek:
Nisam siguran koliko je stvarno Partizan dobar (tj.nisam ih pratio) i mogu li ih izbacit bez obzira koliko GNK loš bio (individualno je mislim kvalitetnija prcija,ali ako su ovi organizirani i imaju imalo talenta i pristojnog trenera ne bi trebalo biti problema).Da ih izvuku i prođu ne bi se moglo živjet do kad ne krenu prve petarde u LP,a to je scenarij koji bi rado izbjegao.

Iako,sama pomisao da ih u ovo vrijeme afere Godot izbaci baš Partizan je itekako primamljiva i mozda i vrijedna rizika :mrgreen:

Izbori :kafa:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 avg 2015, 14:02

DANTES je napisao/la:eto vidiš da ne znaš... strajnić iako je donio sreće partizanu je cigan... baš kao i šarenac... što govori koliki su profi oba...

Strajnić cigan :lol: :lolno:
Tek sad mi je jasno svo ono njegovo zaprepaštenje kad onaj majmun ulijeće u kadar i proziva premijera. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 avg 2015, 16:52

Izgleda da je Slobodan Rajković(26) Štoper,kome je u Junu istekao ugovor sa HSV-om,veoma blizu potpisa za Partizan.
U prilog tome ide i vijest da je sinoć iz svečane lože gledao meč sa Steauom.
Vidjećemo ovaj koji dan šta će biti od toga.Po meni bio bi veliko pojačanje u odbrani.

Njega upariti sa Balažicom a Fabrisija gurnuti na lijevog beka i odbrana tip-top.
Mens sana in corpore sano.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 avg 2015, 17:28

on je dobar skakač a to nam je prijeko potrebno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 06 avg 2015, 17:42

Velika utakmica je iza nas, velika pobjeda bez krštenog lijevog beka. Bilo je teško, bili smo bolji i zasluženo slavili.

Počašćeni smo penalom koji nismo iskoristili, oni prvim golom. Odlučilo je srce i tako nekarakteristična napadačka igra cijelu utakmicu.
Kizi svaka čast. Nadam se, da će ovaj prolaz dalje značiti da se zavuče ruka u džep, dovedu 2-3 kvalitetna igrača, LB,DM I FR i tako potpuno spremni dočekamo PO. Priželjkujem Kiprane, dužni su nam.

Žile je majstor, pravo blago.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 avg 2015, 17:46

ne bih ja kiprane... oni su tvrdi taktički jaki i ne srljaju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 06 avg 2015, 17:48

alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@alane ne mogu svi navijati za zvezdu...

Koji to svi? Na rtrs-u nema ni jednog cigana među komentatorima (i bolje), Ćo(r)sović je grobar, ovo govedo od sinoć je grobar, Novaković i Prnjatović nit smrde nit mirišu. Na rts-u Kovinjalo grobar, Strajnić grobar, Šarenac grobar, Denda grobar... ima onaj mislim da se preziva Krivokapić e on je cigan čini mi se i ima ovaj Stepić što radi prenose vaterpola.
To što ono govedo od sinoć navija za Partizan, to nema nikakve veze, navija i Šarenac pa uglavnom uživam u njegovim prenosima. Ovom debilu koji muuuuuče i kad treba i kad ne treba, koji ispred određenih riječi, naziva, imena ubacuje neodređeni član a ko u engleskom jeziku :lol: (aŽivković, aSteaua, aMatić, aTošić, aJorović...) po tri puta u toku prenosa spomenem od-do bez obzira komentariše li Partizana, Igokeu, Srbiju, LŠ... yebo ga onaj ko ga dovede na televiziju.
Nemanja je bar pokazao emociju. Za razliku mrtvila Kovinjala.
Što se tiče novinarske ekipe, samo su Ćorsa i Babić grobari, ostalo je ciganija. ;)
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 06 avg 2015, 17:50

DANTES je napisao/la:ne bih ja kiprane... oni su tvrdi taktički jaki i ne srljaju
Oni bi i od ovog Partizana (bez krštenog lijevog beka i polukrštenim štoperom) ispušili u oba meča.
Ali dobro, ako već moramo nekom suze na oči tjerat, nek to budu modri. :mrgreen:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 avg 2015, 00:43

samo da cestitam partizanu, i da danas sreca bude uz crno belih, LS vreme je!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 avg 2015, 12:12

Bate Borisov, a umalo da izvuku Bazel...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 avg 2015, 12:24

Mislim da Partizan ima sanse. Nije BATE sto je nekad bio.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 avg 2015, 12:26

Dovoljno je reci da je na lijevom beku standardan Mladenovic.

Partizan po meni ima vece sanse da prodje Bate, nego sto su bile protiv Rumuna.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 avg 2015, 12:32

i ja to mislim... mada oni igraju tvrdo i možda jedan gol riješi sve zato pamet u glavu... ali kad sam vidio da ode dinamo pa apoel pa seltik bio sam siguran da će bazel... srećom ne bi... @marconato zar je još član?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 avg 2015, 12:37

DANTES je napisao/la: @marconato zar je još član?
Mislis na Mladenovića? Jasta je, i to po TM drugi najvredniji igrac ekipe :mrgreen: :facepalm:

http://www.transfermarkt.de/bate-boriso ... verein/713
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 07 avg 2015, 12:40

djoleprijedor je napisao/la: Što se tiče protivnika u 4.kolu,mislim da bi idealan protivnik bio BATE,a najgori mogući Bazel
Želja mi se ispunila,a sada da odradimo posao :kafa:
Drago mi je što 1.igramo kod kuće,jer zadnja dva puta na zadnjoj prepreci do LŠ kada smo revanš igrali u gostima(2003 i 2010) uspjeli smo savladati Njukastl i Andrleht.Sa druge strane 2011,2012,2013 i 2014 smo revanše igrali u Beogradu u 3.pretkolu i ispadali smo(Razbili smo maler sa Steauom).

U suštini BATE je protivnik po mjeri,ne smije se potcjeniti ni pod razno,ljudi su igrali LŠ Grupnu fazu 3 puta u zadnjih 5 sezona.Ruska škola,igraju čvrsto.
Kakav god bio rezultat u Beogradu,revanš će da riješi pitanje ponjednika.Mislim da imamo kvalitet da ih pobjedimo.Mislim da su realno slabiji kvaliteteom od Bazela,Seltika i Dinamo Zagreba,dok su u ravni sa APOELOM.
Mens sana in corpore sano.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.